fbpx Skip to content

2019-ben is rengeteg cikket írtunk itt a Szifon.com-on. Bővelkedett az oldal tippekben-trükkökben és különböző termékek, funkciók bemutatásában is. Ebből készítettünk nektek most egy csokrot, ha lemaradtatok volna valamelyik bejegyzésünkről.

Ezek voltak a legfontosabb és legolvasottabb cikkeink 2019-ben

2019 egyik legfontosabb cikke volt az iPhone 11 Pro tesztünk, amit érdemes elolvasni, ha esetleg a fa alá kerül a jelenlegi zászlóshajó. Ezen felül nemrég írtunk egy cikket arról is, hogy milyen appokat érdemes eltölteni az iPhone-ra vagy iPadre. Vágjunk is bele, hogy mit volt érdemes elolvasni tőlünk 2019-ben!

A rengeteg karácsonyi szabadidőnket töltsük el a szeretteinkkel, vagy bekuckózva mondjuk egy film vagy sorozat társaságában. Ehhez pedig ingyenesen aktiválhatjuk a legnépszerűbb streaming szolgáltatások próbaidőszakait: iPhone, iPad alkalmazások, amiket érdemes letölteni (2020)

Készítsünk egy karácsonyi fotót és küldjük el képeslapként az első darabot ingyen a család másik felének, és ehhez használjuk a Sender alkalmazást! Ha vidékre utazunk, akkor kapcsoljuk be a VoWiFi-t Telekomosként, mivel sokszor térerő ugyan nincs, de Wi-Fi van, így azon keresztül is telefonálhatunk már. Amennyiben útközben találunk valahol egy iPhone-t, vagy iPadet, keressük meg a tulajdonosát, hogy az illető ne karácsonykor szomorkodjon: olvasd el ezt a cikket hozzá!

Természetesen az Apple már bemutatta, hogy mik voltak 2019 legtöbbet letöltött játékai és alkalmazásai, jól jöhetnek ezek a karácsonyi időszakra:

Idén is rengeteg tesztet készítettünk nektek, íme a véleményünk az idei Apple termékekről:

Mire képes az iPhone 11 és iPhone 11 Pro?

Az új készülék egyik legfontosabb újdonsága a benne lévő kamera. Erről két cikket is írtunk már. Teszteltük a kameráját éjszaka, illetve rossz fénykörülmények között, valamint a Deep Fusion is elérhetővé vált azóta. Érdemes még kiemelni, hogy ha elhagytuk a készüléket, akkor kikapcsolva is megtalálhatjuk már, valamint hatalmas ugrás lett az akkumulátor időben is a korábbi készülékekhez képest. Ne felejtsük el, egyik iPhone készülék sem vízálló: Vízálló-e az iPhone X, XS, XS Max, iPhone 11, iPhone 11 Pro és Pro Max?

Deep Fusion iPhone 11

Újdonsült Apple termék tulajdonosok mindenképp gondolják át az AppleCare+ vásárlását, erről egy részletes cikket írtunk már korábban. Amennyiben a karácsonyra kapott pénzből szeretnénk most iPhone-t vagy iPadet vásárolni, az alábbi cikkeinket érdemes elolvasni:

iOS 13

Az idei év második fele az iOS 13 körül forgott, ami idén rengeteg bugot hozott magával, köztük a hálózateldobási problémát, ami hazánkban elég elterjedten jelentkezett. Ezeket az Apple idővel kijavította és rengeteg új funkciót is tett az új rendszerbe. Olvasd el az iOS 13-mal kapcsolatos cikkeinket:

Karácsonykor több időnk van készülékeink tisztítására is, így főképp a régebbi készülékek esetén érdemes kitisztítani a hangszóró rácsot is: Gyakori kérdések: miért halkulhat el egy idő után az iPhone felső hangszórója?

Megjelent az iOS 13 – telepítés, tippek terükkök, dark mode

Parancsok

Az iOS 13-ban rengeteg új funkcióval bővült a Shortcuts, avagy az Apple automatizáló alkalmazása. Erről több cikket is írtunk már, de a legtöbben a SZÉP kártya egyenleg lekérdezést olvastátok el: Parancsok: így kérdezd meg Sirit, hogy mennyi a SZÉP kártya egyenleged. Ezen felül akár magyarul is parancsolhatunk Sirinek, ehhez olvasd el ezt a cikkünket.

Apple Pay hazánkban

2019 tavaszát az Apple Pay magyarországi bevezetése rengette meg és nem meglepő módon az OTP volt az első a bankok közül, ahol elérhetővé vált ez a szolgáltatás. Időközben már számos bank követte, de érdemes figyelni ezt a folyamatosan frissülő cikkünket: Gyakori kérdések: mikor lesz Apple Pay a Budapest Bank, CIB, Erste, Gránit, K&H, MKB, Raiffeisen, UniCredit és más bankok esetén?

Írtunk már korábban egy általános cikket, hogy mit kell tudni az Apple Pay használatáról, illetve miért van, hogy néha mégis PIN kódot kér a terminál, pedig nem kéne.

Hazánkban is megjelent az EKG az Apple Watch-okra

A tavasz az Apple Pay mellett még egy másik újdonságot is hozott: EKG-képessé tette a hazai vásárlású órákat, illetve több külföldi ország is megkapta ezt a funkciót. Többször is írtunk róla, és kardiológusokkal is teszteltük ezt a funkciót: Kardiológusokkal teszteltük és beszélgettünk az Apple Watch EKG funkciójáról! Olvasd el hogyan állíthatod be: Megjelent a watchOS 5.2 – EKG Magyarországon is!

Sajnos nem csak pozitív, hanem negatív bejelentést is tett az Apple. A cég elkaszálta az AirPower-t. Dan Riccio közleményében az Apple bocsánatot kért a vásárlóitól, akik elég régóta várnak az AirPower megjelenésére, hiszen már 2017 szeptemberében bejelentették, az iPhone X-zel együtt. A nagyobb kérdés persze az volt, hogy miért nem sikerült kifejlesztenie ezt az Apple-nek. Erre ebben a cikkben próbáltunk választ találni: De komolyan, min bukott el az AirPower?

2019

2019 mozgalmas év volt, és 2020 is érdekesnek tűnik. 2019-ben rengeteg GYIK cikket is írtunk, érdemes őket is elolvasni ezen a linken, illetve a jailbreakkel kapcsolatban is számos új cikk született. 2019-ben a Szifon.com közössége is folyamatosan fejlődött, számos olyan hozzászólás érkezett tőletek, ami másokat segített és erre büszkék vagyunk! A közösség nektek, értetek van, használjátok ki! Idén a Szifon.com alkalmazás push értesítő rendszere is hatalmasat fejlődött, érdemes letölteni az alkalmazásunkat.

Boldog Karácsonyt és kellemes ünnepeket kíván a Szifon.com csapata! ??

Olvasd el a hozzászólásokat is

Népszerű hozzászólások

  1. Avatar for pAnk pAnk says:

    Boldog karácsonyt kívánok!

  2. Köszönjük a sok türelmet és segítséget a Szifon csapatnak! Boldog Karácsonyt nektek!:christmas_tree:

  3. Örülök, hogy új tagként itt lehetek, öröm olvasni a cikkeiteket. Bárcsak hamarább rátok találtam volna. :slight_smile:

    Kellemes Ünnepeket Nektek!

  4. Szaisztok!
    Tud valaki ajánlani nekem olyan internet rádió appot amiben állítható a hangszín?

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for kovacsszandra Avatar for Szifon Avatar for twingo16v Avatar for baloghadam74 Avatar for pAnk Avatar for SzifonAdmin