fbpx Skip to content

Az iOS 13 lassan elkészül, a kiszivárgott információk szerint elvileg szeptember 23-án akár már az éles végleges változatot is megkaphatják a felhasználók.

Az új rendszerben az Apple “elrejtette” a frissítések menüpontot, most már nem találjuk meg az App Store alsó menüsorában, hanem jobb oldalt fent a saját profilképünkre koppintva találjuk meg a frissítéseket. Ennek egyébként több oka is van.

Egyrészt kellett a hely az Apple Arcade-nek, ami 100-nál is több játékot foglal majd magába szeptembertől egy új, előfizetéses modell formájában. Másrészt manapság sajnos sok fejlesztő csak annyit ír az újdonságokhoz, hogy “Bug fixes and small improvements”, tehát gyakorlatilag semmilyen érdemi információt nem kapnak a felhasználók arról, hogy mégis mi frissült az adott alkalmazásban. Ezt jellemzően heti, két heti rendszerességgel csinálják, SEO miatt is, és hogy a felhasználók frissítsék, elindítsák az alkalmazást és ezzel még többen használják.

Egyébként jó ideje már maga a rendszer is felajánlja, hogy kapcsoljuk be az automatikus frissítést, aminek köszönhetően már fel sem kell keresnünk az App Store-t, hanem ha valamelyik letöltött alkalmazásunkhoz frissítés érkezik, azt az iOS magától letölti.

Ha viszont nem engedélyeztük ezt, az iOS 13-ban a frissítéseket az App Store-on belül jobb oldalt fent a saját profilképünkre koppintva találjuk meg.

[newsletter_signup_form id=13]

Olvasd el a hozzászólásokat is

Népszerű hozzászólások

 1. Az automatikus frissítéssel csak egy gond van, hogy nem működik (nem frissíti le, vagy a rendszer nem veszi észre, hogy jött hozzá frissítés pedig ott van az apple store-ban), én mindig kézzel frissítek, naponta legalább 1x megnyitom, de így elég macerásabb lesz. :smiley:

 2. Működik az pedig rendesen. Még azt is jelzi, hogy mire jön a frissítés, ha a profilképre bökünk mint ahogy a cikkben is van. A badge-t viszont nem teszi ki a legújabb bétára frissítve, így nem látszik hány újabb frissítés van.

 3. Én szeretem kézzel frissiteni, tudni mi a változás. Plusz néhány app kiléptet frissités után (jellemzően banki appok), és így nem ér meglepi ha használnám.

 4. Én is gyűlölöm ahogy az automatikus frissítés működik:

  • legyen töltőn a telefon
  • meg legyen wifin
  • meg áldozzunk szűz lányok vérét
  • meg még mit tudom én

  és akkor talán megcsinálja.

  Nem értem miért kell ennyire elbonyolítani. Arról már nem is beszélve, hogy tök lassan veszi észre (értsd: napok), hogy az adott alkalmazásból van már új.

  iOS frissítés ugyanez.

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for Burgatshow Avatar for AbuSalem Avatar for Szifon Avatar for HuLajoPa Avatar for farkas63