fbpx Skip to content

Az Apple ma hivatalosan is bejelentette, hogy mégsem lesz AirPower, és a fejlesztése sem folytatódik tovább, teljesen elkaszálják a projektet.

Dan Riccio közleményében az Apple bocsánatot kért a vásárlóitól, akik már elég régóta várnak az AirPower megjelenésére, hiszen már 2017 szeptemberében bejelentették, az iPhone X-zel együtt. Ezidáig, tehát több mint másfél évig semmit sem lehetett tudni erről a hardverről.

A vásárlók nagyon csalódottak a hírek hallatán, hiszen olyasvalamit ígért az Apple, amit más töltők nem tudnak, három termék egyidejű töltését. Valószínűleg a melegedés állhat a háttérben, legalábbis a korábbi pletykák alapján.

Az Apple állítja, hogy eltökéltek, hogy a vezeték nélküli élményt fejlesszék, de egyelőre nem tudni pontosan, hogy lesz-e később ismét hasonló projekt, ahol egyedi töltőt terveznek.

Dan Riccio az alábbiakat mondta el:

Sok próbálkozás ellenére úgy értékeltük, hogy az AirPower nem érné el az általunk megszabott magas minőségi követelményeket, ezért lezárjuk ezt a projektet. Elnézést kérünk azoktól a vásárlóinktól, akik a termék megjelenésére vártak. Továbbra is úgy gondoljuk, hogy a jövő a vezeték nélküli termékeké, és eltökéltek vagyunk az iránt, hogy ezt az élményt még jobbá tudjuk tenni.

AirPower gyártás

Azért ez elég szomorú, hogy az Apple végül nem tudta megugrani ezt a hardver problémát – de nyilván ne adjanak ki egy olyan terméket, amikben még ők sem bíznak meg teljesen és esetleg komoly probléma lehet vele.

Az legnagyobb hiba itt az volt, hogy az Apple anélkül jelentette be, hogy a termék valójában kész lenne. Mostanában ezt csinálják, de reméljük, hogy tanul az esetből a cég, és a jövőben tényleg csak akkor mutatnak be bármit is, amikor az már akár meg is vásárolható…

Olvasd el a hozzászólásokat a közösségi oldalunkon!

Immáron, több mint 3 éve elérhető a Szifon.com közösségi portálja, ahol kérdezhetsz, valamint információt is megoszthatsz a többi Apple felhasználóval.