fbpx Skip to content

2019-ben is rengeteg cikket írtunk itt a Szifon.com-on. Bővelkedett az oldal tippekben-trükkökben és különböző termékek, funkciók bemutatásában is. Ebből készítettünk nektek most egy csokrot, ha lemaradtatok volna valamelyik bejegyzésünkről.

Ezek voltak a legfontosabb és legolvasottabb cikkeink 2019-ben

2019 egyik legfontosabb cikke volt az iPhone 11 Pro tesztünk, amit érdemes elolvasni, ha esetleg a fa alá kerül a jelenlegi zászlóshajó. Ezen felül nemrég írtunk egy cikket arról is, hogy milyen appokat érdemes eltölteni az iPhone-ra vagy iPadre. Vágjunk is bele, hogy mit volt érdemes elolvasni tőlünk 2019-ben!

A rengeteg karácsonyi szabadidőnket töltsük el a szeretteinkkel, vagy bekuckózva mondjuk egy film vagy sorozat társaságában. Ehhez pedig ingyenesen aktiválhatjuk a legnépszerűbb streaming szolgáltatások próbaidőszakait: iPhone, iPad alkalmazások, amiket érdemes letölteni (2020)

Készítsünk egy karácsonyi fotót és küldjük el képeslapként az első darabot ingyen a család másik felének, és ehhez használjuk a Sender alkalmazást! Ha vidékre utazunk, akkor kapcsoljuk be a VoWiFi-t Telekomosként, mivel sokszor térerő ugyan nincs, de Wi-Fi van, így azon keresztül is telefonálhatunk már. Amennyiben útközben találunk valahol egy iPhone-t, vagy iPadet, keressük meg a tulajdonosát, hogy az illető ne karácsonykor szomorkodjon: olvasd el ezt a cikket hozzá!

Természetesen az Apple már bemutatta, hogy mik voltak 2019 legtöbbet letöltött játékai és alkalmazásai, jól jöhetnek ezek a karácsonyi időszakra:

Idén is rengeteg tesztet készítettünk nektek, íme a véleményünk az idei Apple termékekről:

Mire képes az iPhone 11 és iPhone 11 Pro?

Az új készülék egyik legfontosabb újdonsága a benne lévő kamera. Erről két cikket is írtunk már. Teszteltük a kameráját éjszaka, illetve rossz fénykörülmények között, valamint a Deep Fusion is elérhetővé vált azóta. Érdemes még kiemelni, hogy ha elhagytuk a készüléket, akkor kikapcsolva is megtalálhatjuk már, valamint hatalmas ugrás lett az akkumulátor időben is a korábbi készülékekhez képest. Ne felejtsük el, egyik iPhone készülék sem vízálló: Vízálló-e az iPhone X, XS, XS Max, iPhone 11, iPhone 11 Pro és Pro Max?

Deep Fusion iPhone 11

Újdonsült Apple termék tulajdonosok mindenképp gondolják át az AppleCare+ vásárlását, erről egy részletes cikket írtunk már korábban. Amennyiben a karácsonyra kapott pénzből szeretnénk most iPhone-t vagy iPadet vásárolni, az alábbi cikkeinket érdemes elolvasni:

iOS 13

Az idei év második fele az iOS 13 körül forgott, ami idén rengeteg bugot hozott magával, köztük a hálózateldobási problémát, ami hazánkban elég elterjedten jelentkezett. Ezeket az Apple idővel kijavította és rengeteg új funkciót is tett az új rendszerbe. Olvasd el az iOS 13-mal kapcsolatos cikkeinket:

Karácsonykor több időnk van készülékeink tisztítására is, így főképp a régebbi készülékek esetén érdemes kitisztítani a hangszóró rácsot is: Gyakori kérdések: miért halkulhat el egy idő után az iPhone felső hangszórója?

Megjelent az iOS 13 – telepítés, tippek terükkök, dark mode

Parancsok

Az iOS 13-ban rengeteg új funkcióval bővült a Shortcuts, avagy az Apple automatizáló alkalmazása. Erről több cikket is írtunk már, de a legtöbben a SZÉP kártya egyenleg lekérdezést olvastátok el: Parancsok: így kérdezd meg Sirit, hogy mennyi a SZÉP kártya egyenleged. Ezen felül akár magyarul is parancsolhatunk Sirinek, ehhez olvasd el ezt a cikkünket.

Apple Pay hazánkban

2019 tavaszát az Apple Pay magyarországi bevezetése rengette meg és nem meglepő módon az OTP volt az első a bankok közül, ahol elérhetővé vált ez a szolgáltatás. Időközben már számos bank követte, de érdemes figyelni ezt a folyamatosan frissülő cikkünket: Gyakori kérdések: mikor lesz Apple Pay a Budapest Bank, CIB, Erste, Gránit, K&H, MKB, Raiffeisen, UniCredit és más bankok esetén?

Írtunk már korábban egy általános cikket, hogy mit kell tudni az Apple Pay használatáról, illetve miért van, hogy néha mégis PIN kódot kér a terminál, pedig nem kéne.

Hazánkban is megjelent az EKG az Apple Watch-okra

A tavasz az Apple Pay mellett még egy másik újdonságot is hozott: EKG-képessé tette a hazai vásárlású órákat, illetve több külföldi ország is megkapta ezt a funkciót. Többször is írtunk róla, és kardiológusokkal is teszteltük ezt a funkciót: Kardiológusokkal teszteltük és beszélgettünk az Apple Watch EKG funkciójáról! Olvasd el hogyan állíthatod be: Megjelent a watchOS 5.2 – EKG Magyarországon is!

Sajnos nem csak pozitív, hanem negatív bejelentést is tett az Apple. A cég elkaszálta az AirPower-t. Dan Riccio közleményében az Apple bocsánatot kért a vásárlóitól, akik elég régóta várnak az AirPower megjelenésére, hiszen már 2017 szeptemberében bejelentették, az iPhone X-zel együtt. A nagyobb kérdés persze az volt, hogy miért nem sikerült kifejlesztenie ezt az Apple-nek. Erre ebben a cikkben próbáltunk választ találni: De komolyan, min bukott el az AirPower?

2019

2019 mozgalmas év volt, és 2020 is érdekesnek tűnik. 2019-ben rengeteg GYIK cikket is írtunk, érdemes őket is elolvasni ezen a linken, illetve a jailbreakkel kapcsolatban is számos új cikk született. 2019-ben a Szifon.com közössége is folyamatosan fejlődött, számos olyan hozzászólás érkezett tőletek, ami másokat segített és erre büszkék vagyunk! A közösség nektek, értetek van, használjátok ki! Idén a Szifon.com alkalmazás push értesítő rendszere is hatalmasat fejlődött, érdemes letölteni az alkalmazásunkat.

Boldog Karácsonyt és kellemes ünnepeket kíván a Szifon.com csapata! ??

Olvasd el a hozzászólásokat is

Népszerű hozzászólások

  1. Avatar for pAnk pAnk says:

    Boldog karácsonyt kívánok!

  2. Köszönjük a sok türelmet és segítséget a Szifon csapatnak! Boldog Karácsonyt nektek!:christmas_tree:

  3. Örülök, hogy új tagként itt lehetek, öröm olvasni a cikkeiteket. Bárcsak hamarább rátok találtam volna. :slight_smile:

    Kellemes Ünnepeket Nektek!

  4. Szaisztok!
    Tud valaki ajánlani nekem olyan internet rádió appot amiben állítható a hangszín?

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for kovacsszandra Avatar for Szifon Avatar for twingo16v Avatar for baloghadam74 Avatar for pAnk Avatar for SzifonAdmin

Népszerű hozzászólások

  1. Avatar for pAnk pAnk says:

    Boldog karácsonyt kívánok!

  2. Köszönjük a sok türelmet és segítséget a Szifon csapatnak! Boldog Karácsonyt nektek!:christmas_tree:

  3. Örülök, hogy új tagként itt lehetek, öröm olvasni a cikkeiteket. Bárcsak hamarább rátok találtam volna. :slight_smile:

    Kellemes Ünnepeket Nektek!

  4. Szaisztok!
    Tud valaki ajánlani nekem olyan internet rádió appot amiben állítható a hangszín?

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for kovacsszandra Avatar for Szifon Avatar for twingo16v Avatar for baloghadam74 Avatar for pAnk Avatar for SzifonAdmin