fbpx Skip to content

Már nem is emlékszem, hogy hol találkoztam a Posta alkalmazásával, a Sender!-rel, amivel ingyen küldhetünk el egy képeslapot a szeretteinknek.

Sender, küldj ingyen képet a postával - Egy macska van a képem

Lényegében az iPhone-on lévő fotókból válogatva rövid üzenettel bárkinek küldhetünk képeslapot, akár külföldről vagy külföldre is. Az első darabot a Posta állja, ezután pedig 549Ft-unkba kerül egy-egy képeslap (belföldre), ami szerintem teljesen rendben van. Ebbe beletartozik a nyomtatás költsége és persze postaköltség is.

[appstore id=”1125685526″]

Először is töltsük le az App Store-ból a Sender! alkalmazást, ezután pedig válasszuk ki, hogy egyedi vagy alkalmi képet szeretnénk. Logikusan kövessük az utasításokat, akár több képet is küldhetünk egyszerre, vagy egy képeslapra is rárakhatunk több képet.

Belföldre átlagosan 3-5 munkanap alatt érkezik meg a képeslap, és ne felejtsük el küldés előtt bepipálni a boríték opciót, különben az összes postai alkalmazott végignézi a karácsonyi fotónkat. Külföldre EU-n belül 4-7 munkanap a a postázás, EU-n kívül pedig 6-12 munkanap!

A minőségre nekem nem volt panaszom, a kép megfelelő volt, manapság már azért elég jó képeket készít az iPhone is, a nyomtatás is jó lett. A Posta egyébként a következőket írja a termékről:

  • a képeslapokat kiváló minőségű, minimum 300g/m² papírra nyomtatjuk
  • a képeslapok 110 x 148 mm méretben készülnek
  • a képeslapokat fényes fóliával vagy lakkal vonjuk be, hogy minél élénkebbek legyen a színek

Feltöltésnél hibát írhat ki az alkalmazás, ebben az esetben próbáljuk meg másik készülékkel. Mi nem jöttünk rá, mi lehet a hiba, ugyanazt a képet egy teljesen másik iPhone-on fel tudtuk tölteni. ??‍♂️

Ettől függetlenül minden profin működött, a kép 2 nap alatt a postaládánkban volt Budapesten, és persze semmit sem fizettünk érte. Érdemes kipróbálni, kihasználni ezt az ingyenes lehetőséget, ameddig még elérhető.

Olvasd el a hozzászólásokat is

Népszerű hozzászólások

  1. Sendcard a barátom, az is nagyon hasonló, még nem csalódtam benne. De köszi ezt a tippet is!

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for Szifon Avatar for TigerCat

Népszerű hozzászólások

  1. Sendcard a barátom, az is nagyon hasonló, még nem csalódtam benne. De köszi ezt a tippet is!

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for Szifon Avatar for TigerCat