fbpx Skip to content

Néhány hónapja már találkozhattatok az alkalmazásunk 3.2.3-as frissítésével, amikor integráltuk az MONDRIAAN Pushwize Push szolgáltatást. Akkor csak annyit írtunk az újdonságok alá, hogy hamarosan még több funkcióval bővül majd ez a szekció.

A Szifon.com 3.2.5-ös verziója gazdagabb, interaktívabb push értesítések lehetőségét adja a Szifon.com olvasói számára. Ez röviden azt jelenti, hogy most már még több információt tudunk majd kiküldeni push értesítésben, ami lehet hosszabb szöveges üzenet, emoji, sőt, akár kép és különböző hang is!

Push újdonságok:

  • Képek az értesítésekben
  • Egyedi címek és alcímek, hogy még feltűnőbb legyen a hír
  • Egyedi hangok támogatása az értesítésekhez
  • Force Touch esetén további információk is megjeleníthetőek
  • Javítottunk az értesítések kezelésén, most már nem ugrik fel újból az appon belül

Ahogy a fenti képen is látszik, az értesítésben már kép is szerepel, illetve alcímet is adhatunk, például hashtaget, vagy bármilyen figyelemfelkeltő szöveget. Integráltuk a Force Touch-ot is, így most már a push-t “kinyitva” több szöveget, bővebb információt, illetve nagyobb képet is láthattok. Ez fontos lehet, hogy ha csak gyorsan el akarjátok olvasni a cikk egy részét, és a kép ebben is segíthet, hogy láthassátok, miről is szól majd.

Ahogy az elmúlt években, úgy továbbra is manuálisan küldünk minden egyes értesítést nektek. Ez több szempont miatt fontos. Egyrészt nem érezzük úgy, hogy minden egyes cikkről kellene értesíteni az adott felhasználókat, mert az zavaró lehet hosszabb távon. Másrészt ezért tettük interaktívvá a push-t, hogy még több információt elhelyezhessünk, ami fontos lehet a felhasználónak. Például, ha valami komoly probléma van az adott szoftverben:

Többször volt olyan probléma, ami a felhasználó számára szinte kivédhetetlen volt, kivéve, ha megelőzi a bajt. Ahogy a fenti értesítésen is látható, külön fel tudjuk már hívni a figyelmet ezekre, és így mindenképp megelőzhető a baj. Feltéve, ha a Szifon.com alkalmazás push értesítése be van kapcsolva nálatok. Ellenőrizzétek a Beállítások / Értesítések / Szifon.com alatt!

Általában csak rákoppintunk az adott push értesítésre, ezért érdemes megjegyezni, hogy mi direkt olyan értesítéseket küldünk, amik Force Touch-csal bővebb információkat adnak az adott cikkről, így akár az alkalmazás megnyitása nélkül is képben lehet lenni az adott tartalommal. Persze az egész cikket nem akarjuk push-ban kiküldeni, de sokszor a lényegi információt, képet bele fogunk majd rakni. Tehát ne felejtsétek el, itt is működik a hosszan rányomás!

Pushwize Push

A Szifon.com ezen funkcióját egy ideje már a MONDRIAAN fejleszti és szolgáltatja, az ő, az Amazon felhőjében lévő rendszerét használjuk, ami másodpercenként 50.000 értesítést jelent, tehát néhány tized másodperc alatt küldi ki a több ezer készülékre az üzenetünket. A Pushwize Push egy rendkívül fejlett rendszer, amiben rengeteg szegmentálásra van lehetőségünk.

Ahogyan az látható, külön, egyes készülékekre, regisztrációra, később akár térkép helyzet alapján is küldhetünk üzenetet. Láthatjuk, hogy egy adott felhasználót mi érdekelt, és később neki esetleg nem küldünk mondjuk különböző akciókról üzenetet. Nem szeretnénk, ha feleslegesen naponta több értesítést kapna az adott olvasó, ezért is kezeljük ezt kézzel!

Ahogy látjátok, megannyi beállítást is eszközölhetünk és akkor rá is térnék a következő szekcióra, a hangokra. Összesen négy különböző értesítési hangot építettünk bele az alkalmazásba, amik a következők lehetnek:

Ezeket olyan alkalmakkor használjuk majd, ha valamilyen szinten kiemelten fel akarjuk hívni a figyelmet az adott értesítésre. A rendszernek hála arra is van lehetőségünk, hogy silent pusht küldjünk ki, ami esetleg csak az appon belül jelenik meg, illetve hang nélkül is küldhetünk értesítést, tekintettel a családosokra, mondjuk éjjel. ?

Természetesen ezen felül számos, egyéb megoldással is rendelkezik a cég, amit később elérhetővé teszünk majd a Szifon.com alkalmazásban!

A push értesítéseink első nagyobb fejlesztése tehát befejeződött. Nem jöhetett volna létre a Pushwize csapata nélkül, így külön köszönjük nekik az iOS fejlesztést és persze a szolgáltatást is, amit bátran ajánlunk cégeknek, fejlesztőknek, tulajdonképpen bárkinek, aki komolyan gondolja azt, hogy a felhasználóit értesíteni szeretné bizonyos információkról, akcióról! Keressétek őket bátran!

[appstore id=”478349163″]

Amennyiben valamilyen problémát tapasztaltok az alkalmazással kapcsolatban, kérünk titeket, írjátok meg nekünk a [email protected]. Ha mindent rendben találtok és tetszik ez az új frissítés, kérjük, értékeljétek az alkalmazásunkat az App Store-ban, ezzel segítetek nekünk abban, hogy továbbfejlesszük. Az alkalmazást egyébként folyamatosan frissítjük és számos újítás is tervben van!

Olvasd el a hozzászólásokat a közösségi oldalunkon!

Immáron, több mint 3 éve elérhető a Szifon.com közösségi portálja, ahol kérdezhetsz, valamint információt is megoszthatsz a többi Apple felhasználóval.