Egy hónapja az AirPods Pro-val – véleményünk

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kereken egy hónapja használjuk az AirPods Pro-kat, és bizony megoszlanak a vélemények a termékről itt a Szifon.com-on. Dani kollégánk végül vissza is küldte a terméket az Apple-nek, én pedig még jobban beleszerettem a hosszabb utak alkalmával.

AirPods Pro vélemény - reptéri fotó

Már a korábbi tesztünknél is írtam azt, hogy az AirPods Pro-ról viszonylag nehéz cikket írni, nehéz úgymond élménybeszámolót tartani, mivel mi eléggé elfogultak vagyunk hangzás, minőségi zenehallgatás terén. Másokat rögtön ámulatba ejtette az AirPods Pro, míg minket például sem a hangzása, sem zajszűrése nem érintett mélyen a meglévő termékek miatt. Azóta eltelt egy hónap, így biztos kíváncsiak vagytok, hogy mi változott, mennyire lett jobb, vagy rosszabb a termék, érkezett közben egy szoftverfrissítés is, és vajon továbbra is megvételre ajánljuk-e?

Fejlődött-e a termék ennyi idő alatt?

Igen, már az 1 hónappal ezelőtti cikknél is leszögeztem, hogy az AirPods Pro minden bizonnyal képes fejlődni, a benne lévő technológia képes tanulni, képes lehet jobb hangzásra, jobb zajszűrésre. Ennyi idő alatt bejáratódott a fülhallgató, ami miatt is szignifikáns javulást ért el a hangzás. Tehát jóval erősebb, keményebb basszusokat hallok, és most már a hangerősség is beállt, mert még az elején ingadozott az is. A részletgazdagság is nőtt, ami különösképpen meglepett, de összességében vártam, hogy ez az eszköz többre képes, és megmutatja majd, amit végül meg is tett, és talán idővel még jobb is lehet a sok statisztika, adat, használat után.

Mi a helyzet a zajszűréssel? Szerintem a szoftverfrissítés után az is picit javult, de lehetséges, hogy ez csak a több használat miatt van. Egyre egyértelműbbé válik számomra, hogy az Apple nem akarja megváltani ezzel a világot, nem akar Sony- vagy Bose-szintű süketszobát, hanem csupán egy nagyon jó zajszűrést szeretne, minden körülmények között, automatikusan a felhasználóra szabva. Ezt úgy kell elképzelni, hogy míg a nagyobb márkáknál valóban semmit sem hallunk a külső zajokból, még csak a beszédet sem, addig az Apple fülhallgatója a beszédet, a kávéfőzést, és az olyan zajokat is átengedi, amik nem folyamatosak. Tehát hallani fogjuk a keményebb zajokat, dudálást, biciklicsengőt, ilyesmiket, ami sokaknak zavaró lehet.

Elsőre ugyan az átlagfelhasználó elképed, de aki már találkozott ilyen technológiával, az azt mondja, hogy “hááát…”, én még azért itt-ott belehallok egy-egy dolgot, nem teljesen jó. Az Apple nem szeretné, hogy hangzás kárára menjen a “süketszoba”, ergo az AirPods Pro nagyon egy olyan határon függ a zajszűrésnél, ami szerintem még belefér a legtöbb ember számára, de azért a megrögzött Sony, Bose felhasználókat nem fogja tudni cserére ösztönözni, amit teljesen megértek, a két termék nem ugyanarra hivatott. De erről majd később.

Mi a helyzet a repülővel? Ég és föld! ✈️ 🥳

Az AirPod Pro-t teszteltük a BKK járatain, mint például az M2-es metrón. Egyes esetekben a sín nyikorgása vagy egyéb nem oda illő hang behallatszott, amiről fent is szót ejtettem már, de ez zenénél jóformán egyáltalán nem volt hallható, és zavaró sem. A repülő viszont ég és föld! Annyira látszik, hogy az Apple erre, a folyamatos zajokra hegyezte ki a fülhallgatót, hogy elképedtem. A párommal Londonba utaztunk a hétvégén, és most először tapasztaltam meg, hogy a repülőn mennyire pazar az AirPods Pro. Az AppleTV+ offline tárából indítottam el a See egyik részét, és miközben ültem a repülőn hallottam a vízesést, hallottam a “hegyeket”, az olyan háttérhangokat, amik konkrétan zavarba ejtettek, mert egy repülőn ültem. Mondom a páromnak, cseréljünk már a sima AirPods-ra, mert ugye megosztva azzal együtt néztük, és hát alig hallottam a beszédet, a többi háttérhangról pedig nem is álmodhattam. Itt akkora a különbség, ami miatt egyszer és mindenkorra az zajszűrős AirPods Pro mellett döntöttem.

Egyszóval a repülős élményem az AirPods Pro-val 5-ből 5 csillagra sikerült, amire a metró vagy bármi más után sosem gondoltam volna. Ott mutatta meg azt az AirPods Pro, amire képes, és ezért gondolom azt, hogy ez még csak a kezdet. Optimalizációval folyamatosan fejlődhet ez a termék, és remélem, fog is.

AirPods Pro

Hordozhatóság, támogatás

A zajszűrős AirPods Pro elfér a zsebünkben és ezzel nem nagyon lehet versenyezni. Egy ilyen támogatottsággal és funkciókkal rendelkező fülhallgató, ami mindig nálunk van, hatalmas előre lépés. Nagyon sokszor használom az AirPods Pro-t úgynevezett transzparens avagy “átengedés” módban, amikor a külső mikrofonokat használva átengedi a külső zajokat a fülembe. Vásárláskor, valakivel való beszélgetéskor simán használom ezt a funkciót az egykezes aktiválással, ami lényegesen megkönnyíti a használatát az AirPods Pro-nak, ugyanezt az AirPods-nál sajnos nem tehetem meg, mert azt bedugva nem nagyon hallom a külső beszédet.

AirPods Pro hibák, negatívumok

Természetesen nem csak pozitív oldala van ennek a terméknek, hanem negatív oldala is, ami pont a zajszűréssel kapcsolatos. Amennyiben bármilyen oknál fogva a fülhallgató nem illeszkedik tökéletesen a hallójáratba, a zajszűrés nem fog megfelelően működni. Ez azért is probléma, mert ha mondjuk futunk, vagy edzünk, vagy mondjuk csak eszünk, a hallójáratunk is mozog, és ezáltal a fülhallgató is. Ilyenkor az AirPods Pro zajszűrése felemásan működik, kikapcsol, zajokat enged át és így tovább… Tehát azt kell mondjam, hogy nem minden esetben és nem mindenkinek fog megfelelni ez a termék.

Dani kollégánknál például az esti filmezéseknél bukott el az AirPods Pro, amikor ugye befigyel egy kis pattogatott kukorica, chips, stb… Vagyis rág az ember, mozog a hallójárat, a zajszűrés tehát ott, abban a tekintetben inkább negatívum lett, mint pozitívum az AirPods után. Aztán ő például nem szereti sétálva használni a zajszűrést, inkább átengedi ilyenkor a hangot, hallja a körülötte lévőket. Ebben az esetben viszont a téli sapka lehet problémás, mert olyankor pont a mikrofonra húzzuk rá a sapkát, ezáltal hibás áteresztést, fura hangokat kapunk. Mindkét esetén a sima AirPods probléma mentesen működik, a Pro már adott esetben nem. Persze kikapcsolható minden funkció, de például a fentiek miatt a Dani kollégánknak nem megfelelő az új termék.

Verdikt

Az AirPods Pro szerintem az egyik legjobb utazós fülhallgató lett, és véleményem szerint az Apple teljes mértékben jól döntött a kialakítás, és funkciók terén. A cég ár/érték arányban is megfelelő döntést hozott, mert ebben a szegmensben ez egy teljesen elfogadható árazás. Úgy gondolom, egy hónap után már megfelelő véleményt tudtunk írni nektek erről a termékről, és ezzel is segíthetünk abban, hogy megfelelően döntsetek, ha éppen vásárlás előtt álltok.

A korábbi részletes tesztünket itt tudjátok elolvasni: Kezünkben az AirPods Pro – teszt és vélemény.

Ezek még érdekelhetnek:


Népszerű hozzászólások

 1. zajszűrés vagy átengedés közben kikapcsolt zenénél egy enyhe alapzaj hallatszik nálam. Más is tapasztal ilyet?

 2. Ma kipróbáltam az edzőteremben, eddig a Beats Solo-t hordtam, de Krafttrainingnél elég zavaró volt. A lényeg, hogy nem tetszik a zene ami a teremben szól ezért használok fülest, de a Beats-et eléggé fel kellet tekerni, hogy ne hallatszódjon bele a zene a teremből. De az AirPods-al közepes hangerőn is lehetett zenét hallgatni mindenféle zavaró külső behallatszás nélkül. Amúgy halkan hozzáteszem a Bose-t elvittem munkába és kipróbáltuk egy erősebb porszívó mellett és szinte nem szűrt meg semmit a zajból.

 3. Put2 says:

  Szerintem ez az AirPods Pro Túl drága… Az előző cikkben azt ecseteltétek, hogy olcsóbb mint a sony vagy a bose de nem! A sony wh-1000xm3 kevesebbe kerül most, ami ráadásul klasszisokkal jobban is szól! Lehet, hogy nem …klasszisokkal… :nerd_face:Amazonon 230 font! Az AirPods Pro meg olyan 260 font körül van! Azért írok fontot, mert most angliában vagyok egy darabig és itt láttam ezeket az árakat. Módom volt kipróbálni egy sony fülest, eszméletlenül jó a zajkioldó képessége!
  -“a Ti cikkeitek alapján lettem kíváncsi erre a zajkioltásra… :grinning::grinning:
  Sajnos az AirPods Pro-t még nem volt módom kipróbálni… A véleményeitek az volt, nem veszi fel vele a versenyt zajkioltás terén… Tehát drágább is és kevesebbet tud… Nekem semmi féle kép nem jó ez a pici füles, magamat ismerve 2-3 nap alatt elhagynám.:thinking: Azok jöhetnek szóba nálam, amelyikek a nyakon maradnak akkor is ha kiveszem a fülemből. Tehát vagy pánt vagy vezeték köti össze őket! Ezzel csak azt szerettem volna mondani, hogy kapunk egy jó Apple kiegészítőt marha drágán!

 4. Jadeye says:

  de az egy fejhallgató. az AirPods pedig egy fülhallgató. vezeték nélküli fülhallgatóval van értelme összehasonlítani.

 5. Sziasztok!
  Én szívesen vásárolnék AirPods Pro-t, de a sima AirPods-ot is fülkampóval tudom használni,
  mert sajnos UFO fülem van :slight_smile: , és könnyen kiesne anélkül. Kedves Szifonosok! És akinek van! Ti már tesztelitek. Mit gondoltok? Hogyan viselkedne ( viselkedhetne ) olyan fülben, amiben régi AirPods fülkampóval illeszkedik jól? A válaszokat előre is köszönöm!

 6. Készítettem egy képet neked, hogy lásd a különbséget a két termék közt. Az árhoz pedig annyit hozzáfűznék, hogy az AirPods Pro-t egy töltős tokkal kapod a Sony-hoz viszont “csak” egy egyszerű tartót kapsz.

 7. Sziasztok!

  Mindenképpen érdemes kipróbálni a PRO-t mert sajnos azoknak akik nem szeretik az “agybadugós” füleseket valószínű, hogy ez se fog bejönni.
  Amúgy baromi jó lenne mert tényleg azt tudja amit elvár tőle az ember, “kicsi” de megszűri a zajt. Pl. ha valaki edz és nem szeretné a hangos zenét hallgatni akkor nagymértékben halkítja a külső zenét, hangokat. Természetesen nem nyeli el teljesen de sokat segít.

  Sajnos az én fülemben nem jó. Napokon át próbáltam 1-1 napot a különböző méretű szilikonokkal de nagyon zavaró és kényelmetlen volt. Amíg a sima Airpods-ot nem érzem még ha egész nap a fülemben van itt már egy sorozat felénél azt éreztem, hogy jó lenne kicsit pihenni.

  Érdekes, hogy amikor ki van kapcsolva (középső állás) akkor is hallottam valami sistergést. Mintha nem lenne kikapcsolva a zajszűrés hanem valamit erősítene…

  Ez sokkal megosztóbb termék lesz mint a sima Airpods.

 8. Szia,

  Én is gondolkozok a SONY wh 1000m3-on. Milyen a hangminősége? Érdemes megvenni? Most több helyen 90.000Ft alatt van. Nem túl nagy? nem kényelmetlen?

 9. Srácok,

  alapjában véve nincs baj @Put2 hozzászólásával, mert az eredeti cikkben én is ugye fejhallgatókkal mértem össze az AirPods Pro-t. A probléma azzal van, hogy tapasztalat nélkül írta le az AirPods Pro-t az ára alapján (az előző cikknél még drágábbak voltak a vetélytársak kérlek ezt ne vegyük alapul, nyilván karácsony és akció jön) , pedig ITT pont az ár a lényegtelen. A funkció és a számodra megfelelő igények miatt vásárolsz ezt vagy azt. Számodra (Put2) a fejhallgató fog bejönni, amit le is írtam a cikkben, nem mindenkinek jó ez.

  Itt hagyom nektek ezt a videót, amit érdemes megnézni, mert ugyanazt elmondja, amit én. Itt lényegtelen melyik tud többet, vagy jobbat, vagy bármi.

  https://www.youtube.com/watch?v=h-589fDMvB4

  Alap esetben igen, úgy vásárolsz hogy a legjobban szóló fülhallgatót veszed, de ebben az esetben a funkciók és a hordozhatóság is számít. Ennyi erővel anyázhatnánk az AirPods 2-t is ezen az alapon, hogy nem elég sokáig bírja akkumulátorral, nem az a legjobb vezeték-nélküli fülhallgató, mégis tonna számra vásárolják az emberek a kialakítás, funkció, ár/érték alapján és nem a hangja miatt!

  Azt értsük meg, hogy ez a füles rendkívül jó, és bizonyos esetekben jobbak lehetne a vetélytársak, de lehet neked nem azok a dolgok a legfontosabbak, hanem más, amit ez támogat.

  Szóval vagy tetszik, jó neked, vagy nem. Ettől még nem kell leszarozni (nem rád értem Put2) nem kell azt mondani, hogy ez szarabb, mint a vetélytárs, hanem egyszerűen ki kell próbálni. Ezért írtam már kétszer bele a cikkbe, hogy rendkívül nehéz volt erről írni, mert nem az alapján dönt az ember melyik a jobb, hanem hogy melyik a számára jobb. Bejön? Bejön! Nem? Nem!

 10. Ha a legjobb zajszűrés kell, “üvegbúra” hatás, akkor nem ez a legizoláltabb. Ha van ennek egyáltalán mértékegysége (nincs). Szóval az Apple ismét külön úton indult, fölösleges összevetni zajszűrésben a többivel, a cikket figyelmesen elolvasva kiderül miért.

 11. bldone says:

  “(az előző cikknél még drágábbak voltak a vetélytársak kérlek ezt ne vegyük alapul, nyilván karácsony és akció jön)”

  Nem, ez konkrétan nem igaz. A WH-1000XM3 már sok hónapja 90-95k körül megvásárolható.

 12. bldone says:

  “az AirPods Pro-t egy töltős tokkal kapod a Sony-hoz viszont “csak” egy egyszerű tartót kapsz.”

  Ez meg micsoda WTF “érv”? A Sony elmegy majd’ 30 órát egy töltéssel, miért kellene hozzá “töltős tok”?

 13. Jó, oké értem. Igazad van.

 14. Én azt nem értem, hogy ki akar úgy zenét hallgatni, hogy nincs zajszűrés? Tök jó lehet, hogy a kedvenc bandád gitárszólója alatt kicsit behallatszik a villamos zaja! Mivel az a trendi, hogy az utcán, metrón…stb helyen zenét hallgatnak az emberek és sok okos embert ezért elgázoltak, ezeknek a figuráknak hasznos lehet! Egyébként arra meg jó egy 3-5 ezres kategóriás füles is. Én kizárólag otthon hallgatok zenét, mert olyankor szeretek CSAK a zenére és a hangszerekre koncentrálni. Egy 4000Ft-os “agybadugós” Skullcandy olyan minőséget és basszust produkál, hogy apple fülest a szemétbe dobod utána. Nem kell tölteni sosem mert vezetékes! Ezzel csak azt akarom mondani, hogy ha valaki szert komolyan zenét hallgatni, az sosem vesz ilyen apple cuccot, pláne nem 100 ezerért!

 15. Azt nem értem, hogy miért akarja sok ember bebizonyítani mindig egy-egy termékkel kapcsolatban, hogy az szar úgy, hogy nem is próbálta ki! Manapság már nincs senkinek vesztenivalója, megveszi kipróbálja nem jó visszaküldi ( mondjuk az én hibám, hogy én soha nem küldök vissza semmit még ha nem is jó, ez viszont lustaság). Azt viszont @SzifonAdmin már többször kiemelte, hogy ez tényleg ízlés és igény kérdése. Ha valakinek jobban tetszik egy másik termék akkor megveszi azt és esetleg leírja ide a véleményét, hogy én kipróbáltam nekem nem jött be, de a másik szerintem ezek miatt a dolgok miatt jobb. Lehet olvasni a cikkben is, ha valaki vette a fáradságot és elolvasta, hogy a Szifonosok közt is volt olyan aki visszaküldte mert nem jött be neki. De én kipróbáltam többet is és azt mondom, hogy nagyon jó fülhallgató és igen szerintem megéri az árát. De, ha nem próbált valaki valamit ki, hogy tud véleményt nyilvánítani róla, hogy nem éri meg, és igen, ha valaki szeretné kizárni a külvilágit teljesen a metrón stb. csak a zenét élvezni és ( itt jön a lényeg!) nem számít a hordozhatósága és a mérete akkor vegye meg a sony-t ami sokkal jobb zajszűrö és sokkal jobb hangzású ( bose nc700-at nem ajánlom :slight_smile: ) De itt a lényeg még mindig az, hogy mire van szükséged, egy kis fülhallgatóra ami a zsebedben is elfér vagy egy fejhallgatóra ami lényegesen több helyet foglal utazás közben.

 16. Üdv. Én most 5. napja nyúzom…ez az első ilyen fülesem ami teljesen vezetékmentes és aktív zajszűrős. Én kifejezetten az agybadugósakat szeretem, nagyon nagy zene buzi vagyok munkahelyemen is szinte végig szól a Spotify…napi 6-7 óra az alap😂… Mivel futó is vagyok és elég sokat is futok( heti 100-120km), ezért döntöttem úgy mikor ez megjelent,hogy ezt mindenképpen megveszem…végre in-ear airpod👏🏻.
  voltak félelmeim nem mondom, féltem hogy nem fog olyan szépen szólni, vagy túl halk lesz, vagy ki fog esni a fülemből, szerencsére egyiket sem tapasztaltam.
  Eddig egy Soundmagic E11BT-t használtam, azzal se volt semmi bajom, de futásnál idegesített hogy lobog a kezelő…
  Én eddig ilyen drága fülhallgatót nem használtam, nem tudom a többi hogy szól, de véleményem szerint az emberek 99 százalékának ez bőven megfelel, szép telt mélyek vannak, magasak is szépen szólnak (mondjuk én amúgy is elektronikuspárti vagyok inkább), de nekem mindenféle stílusban jól vizsgázott.
  Kinézetével nem tudom mi a baja sok embernek, igaz ízlésről kár vitatkozni, de szerintem ez nagyon jól néz ki hogy ilyen kicsi, letisztult nem egy ilyen nagy bumszli ótvar ,mint például a Sennheiser Momentum :v:


  A zajszűrés szuperül működik(jobban mint eddig Complyval az E11BT passzívan, ami ugye full „agybadugós”), és elég jó az üzemidő is, az meg hab a tortán, hogy hazajövök 47% lezuhanyzok és átvedlek és máris 85% …
  az ára valóban húzós, főleg ha az ember még vesz mellé egy Watch-ot is…Nekem ez így a futás miatt megérte, nem kell szarozni bedobom a fülembe szól a zene, edzek hazajövök kiveszem a fülemből ennyi… egyszerre csatlakozik a Watch-hoz, meg a telefonhoz is, nem kell b@szakodni vele…
  Szerintem nagyon kényelmes, akár egész nap a fülemben lehet és sprinteknél sem esik ki(nem mintha akkor lenne értelme zenét hallgatni,csak teszt volt) .
  Egyébként szól úgy és olyan hangosan mint a fentebb említett Soundmagic E11BT.
  Azért elég nagy trógerek, hogy a közel 100 000 Ft ba nem fért bele egy rohadt töltő😂…
  Mellékelt képen a zenék amivel teszteltem, mind flac , a Daft Punk pl 2000 kbit/s-os…tudom nem megy át ennyi, de ezek a zenék régóta megvannak, Blank&Jones relaxot már 12 éve hallgatom, így hát pár fülessel hallgattam már…anno még többféle Xears-el is😃…
  Nyilván nem az audiofileknek készült, de sporthoz szerintem megéri .
  Cikk azon részére reflektálván, hogy mozgás közben elmozdul és nem jó a zajszűrés, nos ez én esetemben nem áll fenn…atomstabil és qrva jó flow így futni, csak én és a zene…nyilván nem a belvárosában használom így :joy:

 17. bldone says:

  “Nyilván lehet itt kötekedni, de felesleges.”

  Melyik része kötekedés annak, amit írtam, ill. mit szeretnél a belinkelt screenshot-tal mondani? Én is ismerem az árukeresőt, ennél a konkrét terméknél pedig pontosan tudom (mert vásárlás előtt és után is nézegettem eleget), hogy május óta mindig több, normális forgalmazónál el tudtad hozni 95k körül (ahogy a grafikonon is látszik). Ha az átlagárra céloztál, akkor pedig nyilván neked sem újdonság, hogy azt a néhány, teljesen elrugaszkodott 120+k-s ár húzza fel ennyire.

 18. Nekem volt AirPods Pro-m kb egy hétig. Nagyon kényelmetlen volt egyrészt az ovális és amúgy rövid gumiharangja miatt, másrészt meg azért mert túl nagy részét akarták a fülbe tuszkolni (amúgy a sima AirPods-okkal nem volt bajom). Így elkezdtem nézni a konkurenciát.
  Jelenleg egy Sony WF1000XM3-at használok. Nagyságrendekkel jobban szól, mint az AirPods Pro, ami kb ugyanaz hangzásban mint a sima AirPods csak rádobták a zajszűrést. Ami amúgy a füles kialakítása miatt túl sokat dolgozik, amiatt van egy jókora alapzaja a fülesnek (ami nincs pl a Sony-nál). Szóval nekem hatalmas csalódás volt. A Sony azzal együtt is sokkal jobban megéri (20-25 ezerrel olcsóbb), hogy az ökoszisztémába nem illeszkedik úgy. Hátha egyszer az Apple is tud majd normális minőséget produkáló (nem audiofil, hanem Spotify-Apple Music minőségét hozni tudó) hangkeltő eszközöket gyártani (a HomePod-on kívül is).

 19. Egyéni preferencia…nekem meg a sima Airpods és úgy általában az összes olyan kialakítású füles nem jön be.Nekem ez a Sony túl nagynak tűnik és lehet jobban szól, de ezzel annyira elégedett vagyok, hogy rohadtul nem érdekel :point_up::joy:.
  Amúgy szeretek a Sony-t is…kinek ez kinek az jön be​:man_shrugging:t2::v:
  Amúgy nekem tömít rendesen, lehet a füled formája nem kompatibilis :grinning:

 20. Szerintem hülyeség egy fülest (Airpods) és egy fejhallgatót (Sony wh-1000xm3) összehasonlítani. Itt valószínűleg a szintén truly wireless Sony wf-1000xm3-ra gondoltak, ami valójában az Airpods vetélytársa. Nagyjából az alábbiakkal kell számolnia annak, aki ebben vagy az Airpods2-ben gondolkodik

  Pros (Airpods-hoz képest)

  • Hangzás
  • Akkumulátor idő
  • Komfort (több gumiharang kapható hozzá, így szinte kizárt, hogy valaki ne találjon számára megfelelőt).
  • Vételár (Edigital-ban 80-ért megkaphatod)

  Cons

  • Nincs vezetéknélküli töltés
  • Jóval robosztusabb tartó/töltő doboz (nadrágzsebből eléggé kiáll :slight_smile:
  • Gyengébb headset funkció
 21. ivan78 says:

  Sziasztok,

  Látom többen azt írtátok, hogy nem sok, - vagy nincs különbség a “sima” Airpods és a Pro között…
  Ezt nem is értem, mert szerintem összehasonlíthatatlan a kettő.

  A Pro sokkalta dinamikusabb és jóval jobban figyel a zenére.
  Alacsony hangerőn is lelket simogató a sima Aipods-hoz viszonyítva.

  Lehet amennyi fül annyi tapasztalat?!:tipping_hand_man:t2:

A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!