fbpx Skip to content

A héten megjelent az iOS 13.3 első béta változata, mely tovább javítja az iOS 13 hibáit. Az egyik ilyen újítás a Memojimatricák elrejtésének lehetősége.

Az Üzenetek alkalmazásban nem annyira zavaróak a Memojimatricák, de sajnos nem csak itt láthatod őket

Szóval ha zavar az, hogy az Emoji billentyűzeten a Gyakran használtak szekcióban megjelennek a Memojimatricák (lásd az alábbi képet), az iOS 13.3-ban végleg megszabadulhatsz tőlük!

A Memojimatricák értékes helyet foglalnak el a billentyűzet bal szélén

iOS 13.3 vagy újabb verzió alatt nem kell majd mást tenned, mint ellátogatni a Beállítások alkalmazásba és ott az Általános → Billentyűzet alatt legörgetni az Emoji szekcióig:

Itt a Memojimatricák mellett ha átbillented a kapcsolót, máris eltűnnek majd a billentyűzetről. Az iOS 13.3 hivatalos verziója az általunk megszerzett információk alapján elvileg decemberben fog megjelenni, de ha nagyon nagyon zavarnak a Memojimatricák, akkor addig feltelepítheted a nyilvános bétát is.

Az iOS 13.3 előtti rendszereken pedig ha kigörgeted a Memojimatricák szekciót a kijelzőről balra, akkor az iOS ezt megjegyzi, és alapból nem mutatja őket újból mindaddig, ameddig vissza nem görgeted őket a bal oldalról.

Olvasd el a hozzászólásokat a közösségi oldalunkon!

Immáron, több mint 3 éve elérhető a Szifon.com közösségi portálja, ahol kérdezhetsz, valamint információt is megoszthatsz a többi Apple felhasználóval.