iOS 13.3: így kapcsolhatod ki a Memojimatricákat!

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A héten megjelent az iOS 13.3 első béta változata, mely tovább javítja az iOS 13 hibáit. Az egyik ilyen újítás a Memojimatricák elrejtésének lehetősége.

Az Üzenetek alkalmazásban nem annyira zavaróak a Memojimatricák, de sajnos nem csak itt láthatod őket

Szóval ha zavar az, hogy az Emoji billentyűzeten a Gyakran használtak szekcióban megjelennek a Memojimatricák (lásd az alábbi képet), az iOS 13.3-ban végleg megszabadulhatsz tőlük!

A Memojimatricák értékes helyet foglalnak el a billentyűzet bal szélén

iOS 13.3 vagy újabb verzió alatt nem kell majd mást tenned, mint ellátogatni a Beállítások alkalmazásba és ott az Általános → Billentyűzet alatt legörgetni az Emoji szekcióig:

Itt a Memojimatricák mellett ha átbillented a kapcsolót, máris eltűnnek majd a billentyűzetről. Az iOS 13.3 hivatalos verziója az általunk megszerzett információk alapján elvileg decemberben fog megjelenni, de ha nagyon nagyon zavarnak a Memojimatricák, akkor addig feltelepítheted a nyilvános bétát is.

Az iOS 13.3 előtti rendszereken pedig ha kigörgeted a Memojimatricák szekciót a kijelzőről balra, akkor az iOS ezt megjegyzi, és alapból nem mutatja őket újból mindaddig, ameddig vissza nem görgeted őket a bal oldalról.

Ezek még érdekelhetnek:


Népszerű hozzászólások

  1. 4 visszajelzést is küldtem az Apple-nek ezzel kapcsolatban, hogy tegyék kikapcsolhatóvá! Örülök, hogy ezzel nem csak én voltam így :slight_smile:

  2. swayze says:

    Végre! :roll_eyes:

  3. Na ez egy jo hir!!! :slight_smile: Nem is tudom mit erokodnek evvel a sok MajoMisaggal , inkabb a tobbi dologra fektessek a hangsulyt, eleg mar a sok kakimojibol meg ilyen gyerekes dolgokbol!!

A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!