fbpx Skip to content

Az Apple elérhetővé tette az iOS 13.3, az iPadOS 13.3, a tvOS 13.3 és a watchOS 6.1.1 első fejlesztői bétáját.

A szoftverek a megszokott módon a Szoftverfrissítés menüpontban telepíthetőek az érintett készülékeken. A macOS Catalina esetén eddig nem érkezett újabb build.

iOS 13.3 beta 1 és iPadOS 13.3 beta 1

A build verziószáma 17C5032d.

Az újdonságokról érdemes megnézni például az AppleInsider összefoglaló videóját:

Ha találtál valamit, ami eddig még nem volt az iOS-ben, vagy most megváltozott, akkor azt írd le hozzászólásban! 🙂

Arról jelenleg nincs információ, hogy ez a verzió bármit is javít-e a hálózateldobási hibán, vagy sem.

Vissza a hivatalos iOS-verzióra

Ha nem vált be a béta, a már megszokott módon lehet visszatenni a hivatalos verzióthelyreállítási (recovery) vagy DFU módba kell tenni a készüléket, majd be kell tallózni a letöltött IPSW-t.

Erről részletesen itt írtunk: Gyakori kérdések: hogyan állítható vissza a készülékünk béta iOS-ről a hivatalos verzióra?

iOS 13.3 beta 1 és iPadOS 13.3 beta 1 letöltési linkek

Az iOS 13.3 beta 1 és iPadOS 13.3 beta 1 IPSW-fájlja letölthető a fejlesztői központból az alábbi linkekről:

iPhone:

iPad:

iPod:

tvOS 13.3 beta 1

Az új build verziószáma 17K5433c.

Egyelőre nem ismertek az újdonságok. Ha találtál valamit, ami eddig még nem volt a tvOS-ben, vagy most megváltozott, akkor azt írd le hozzászólásban! 🙂

watchOS 6.1.1 beta 1

Az új build verziószáma 17S5433b.

Egyelőre nem ismertek az újdonságok. Ha találtál valamit, ami eddig még nem volt a watchOS-ben, vagy most megváltozott, akkor azt írd le hozzászólásban! 🙂

Kérdésem van!

Mivel most is sokan teszik fel az iOS előzetes változatát, így természetesen a régebben már megválaszolt kérdések is újból előkerülnek, főként azok részéről, akik nem fejlesztőként próbálkoznak. Ezért ha kérdésed van az iOS 13 beta kapcsán, elsőként ezt olvasd el: iOS 13 béta: a leggyakrabban feltett kérdések!

Használod a beta verziók valamelyikét, és hibát találtál? Jelentsd az Apple-nek! Ezt megteheted majd a nyilvános beta esetén a Feedback appban magán a készüléken, vagy az alábbiak szerint: Gyakori kérdések: hogyan küldhető visszajelzés az Apple-nek?

Az összes, az iOS 13-ról szóló eddigi cikkünket itt érheted el, a watchOS 6-ról szólókat meg itt, a tvOS 13-ról készülteket itt, a macOS Catalina kapcsán pedig itt olvashatsz.

Olvasd el a hozzászólásokat is

Népszerű hozzászólások

  1. Ez a verzió hivatott a hálózateldobási probléma javítására?
    Van valaki akinek ez megoldotta ezt a korábban fennálló gondját?

  2. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    Arról jelenleg nincs információ, hogy ez a verzió bármit is javít-e a hálózateldobási hibán, vagy sem.

  3. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    a kettő nem zárja ki egymást.

  4. Tőlem lehet akár 13.2.1 vagy bármi csak oldja meg végre a problémát mihamarabb.

  5. Avatar for Hacsi Hacsi says:

    Tapasztalatok?

  6. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    nincs tapasztalatom vele, mert nem érint a hálózateldobás.

  7. Avatar for Hacsi Hacsi says:

    Akkor feláldozom magam :wink: megy fel

  8. Mi a ráktól van az hogy nem mindenkinek van valamilyen hálózateldobási problémája? vagy nem érnek el vagy nincs internet. De ha ez egy bug mitől nem jelentkezik mindenkinél? baromi kiváncsi lennék az okokra…

  9. Avatar for Hacsi Hacsi says:

    Nekem az elején volt párszor. Majd 13.2 -ig semmi azóta használhatatlan a teló csak 3G-be működik ott meg a net a kaki.

  10. Avatar for Czo Czo says:

    En nalad tovabbra is a DSDS miatti parat latok. Net csak az egyiken van bekapcsolva? Celszeru az egyik simet visszabutitani 2G-re vagy 3G-re. Ha pedig folyamatosan webradios streamet hallgatok, akkor nalam a masik sim elerhetetlen addig. De ez teljesen normalis mukodes.

  11. De mi értelme van akkor nnak hogy be lehet kapcsolni mind a 2 netet ha nem működik. Egyébként csak az egyiken van net és nálam inkább az a probléma hogy ki sem csörög mert olyan mintha használnám az egyik simet telefonálásra de net az álltalában van ha kimegyek és nem vagyok wifi közelben akkor megy a 4G. A páromé szarakodik a nettel

  12. Avatar for Hacsi Hacsi says:

    Nálam a 13.2 óta annyi van, hogy ha van egy picit hosszabb hívás akkor hívás után 1 térerő pöcök lesz majd kiírja, hogy no service. Hívást tudok indítani és akkor ki is írja, hogy Telenor de abban a pillanatban ahogy lerakom 1 pöcök és 5-6 sec után No service felírat meg az SMS-ek, hogy volt nem fogadott hívás Na ilyenkor jön az ingerküszöb, hogy földhöz vágd.
    Innen üdvözlöm az Apple Supportot akik a beszélgetésünk alapján olvassák ezeket a hozzászólásokat. És csak halkan jegyezném meg, hogy ebben a pillanatban csúszót szét a VEGA20-as videókártya képe egy pillanatra mert még mindig nem volt képes megcsinálni ezt (se) az Apple.

    Ez így néz ki amúgy ha valaki VEGA20-as gép vásárlásán törné a fejét kezdje el szokni: https://imgur.com/gallery/NXyXcKr

  13. Hat én nem tudom de nálam se xs-en se 6s-en nem jelentkezett egyszer sem ez a hálózat probléma

  14. Avatar for Hacsi Hacsi says:

    Biztos rosszul fogom 13.2-óta … :smiley:

  15. Sziasztok. 3 hosszu het utan vegre a hivaseldobas ugyem vegere ertem. Mivel nalam egyik ajanlott beallitas sem segitet, sem ios frissites stb., igy vegul vissza vittem a keszuleket (ip 11 pro) reklamaciora az iStores-ba. Ahol 5 nap utan azt a valaszt kaptam, hogy minden rendben van, hibatlan a keszulek. Meg is lepodtem, mivel eleg tapasztalt user vagyok, tudtam hogy mindent megprobaltam es nem segitett. Szoval elmentem a keszuleker es meg ott rogton leprobaltam. Termeszetesen ugyanugy hibasan mukodott. Az illetekesek szeme lattara probaltam ki, igy valos idoben tapasztalhattak a problemat. Igy ujra ott kellett hagynom tovabbi tesztelesre. Eltelt a kov. het es megint hivtak, hogy nincs vele problema, kapcsoljam ki a VoLTE-t es jo lesz. Tehat ujra elmentem a keszuleker, es most mar eleg ideges allapotban. Egyenesen az uzletvezetot kertem, es elmagyaraztam neki a dolgokat. Mire vegre felfogtak, hogy nem tudok telefonalni egy rohadt draga telefonnal, es vagy ad egy uj keszuleket vagy a penzemet vissza. Megigertek hogy most mar egyenesen az Apple-vel fogjak intezni, es gyors ugyintezest igertek. Szoval 3 het utan kaptam egy uj keszuleket, es vegre elismertek, hogy hibas a keszulek es jogosult vagyok a cserere. Mindez az egyik Szlovakiai iStores-ban tortent. Tehat nemtudom kijelenteni hogy igy mukodik mindenhol. Az uj keszulek tokeletesen mukodik.

  16. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    igazából szerencséd volt azzal, hogy az új készülékkel nem tapasztalod a hibát, mert másoknak még ez sem oldotta meg, ugyanis nem hardveres, hanem egy több dologból összetevődő, szoftveres hibáról van szó, ami bármelyik készüléken előfordulhat.

  17. Egyébként abból a szempontból is szerencsés vagy, hogy kicserélte az Apple, mivel amikor elkezded használni a készüléket elfogadod az ASZF-et, hogy szoftveres hibára nincs garancia, tehát nem kellett volna kicserélniük. Nyilván szerencse hogy még meg is oldotta. :smiley:

    Az már egy másik tészta, hogy az Apple ilyen hibát hetekig benne hagy a készülék szoftverében, ez szerintem megengedhetetlen.

  18. Avatar for Hacsi Hacsi says:

    Ma még eddig nem volt (13.3 Beta 1 pedig volt hívásom) kop kop kop

  19. Hat nemtudom nem e hw-es hiba volt az enyem, mivel en egyaltalan nemtudtam hivni se fogadni hivast. 5mp utan azonnal eldobta a halozatot, meg csak fel sem kellett vennie a masik felnek, eleg volt csorgetni es bumm. De vegulis orulok hogy megoldodott.

  20. Telenor carrier bundle 39-ről 39.5-re emelkedett.

    Szerk.: de VoLTE support továbbra sincs. :joy: Szánalom.

  21. Avatar for ginfo ginfo says:

    i11-n eddig jól szuperál a beta. Ahogy olvastam a ram menedzsmentet sikerült almáéknak helyrehozni valamennyire, ez észre is vehető… viszont Yeeligh okos izzót nem tudom az Otthon alkalmazáshoz hozzáadni (ez csak a 13.3 óta van jelen - de már jeleztem mind az Apple mind a Xiaomi-Yeelight fejlesztői felé).

  22. Az izzókat most nem tudom kipróbálni, de például a robotporszívónál már nagyon rég óta ott van az inaktív HomeKit ikon… Azt nem tudom, hogy ever fog-e működni.

  23. Avatar for ginfo ginfo says:

    Alapvetően az izzónak működni kéne, de amikor kapcsolódni próbál az izzóhoz akkor csak pörög és nem történik semmi. (13.2 alatt tökéletesen működik)

  24. Én azt nem értem, hogy követhetik el ugyanazt a hibát 1 évvel később? Sőt, ha már egyszer sikerült megoldani akkor ugyan most mi lehet az akadálya, hogy nem megy. Mert a hiba teljesen ugyanaz sőt a megoldás is ugyanaz (4g kikapcs). Jövőre ugyan kiket fog érinteni ios14-el? 🤷🏻

  25. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    amit te felhasználóként látsz, az nem jelenti azt, hogy az egészet kiváltó ok is ugyanaz.

  26. Azért kísértetiesen hasonlít, de persze lehet más is, de az is biztos, hogy meg van a megoldás rá. Ha lenne egy Apple Store Magyarországon biztos másként állna a dolog mert sokkal több ember állna ott és reklamálna, telefonálni nem nagyon szeret senki ügyfélszolgálattal, napokra meg leadni a telefont meg megint nem a legkedveltebb megoldás. Kevés reklamáció jut el hozzájuk szerintem ezért nem is sürgetik.

  27. A hálózat eldobásával kapcsolatban lenne egy észrevételem! A probléma nem csak a hálózat függő készülékeknél létezik? Nkem gyári független xs készülékem van és nem tapasztalom a problémát!

  28. Avatar for Hacsi Hacsi says:

    Nem, az enyém független!

  29. Nekem független a készülék és mégis eldobja a hálózatot…

  30. Legutóbbi jelentkezésed óta volt eldobás a 13.3 béta 1 esetén?
    Milyen szolgáltatónál vagy? Mi a carrier bundle száma?

  31. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    ha elolvastad a hozzászólásokat az erről a hibáról szóló cikkeknél, láthattad, hogy van, akinek a 4G letiltása vagy a VoLTE bekapcsolása sem oldja meg. tehát nincs olyan megoldás jelenleg, ami kivétel nélkül mindenkinél orvosolja.

  32. Avatar for andoro andoro says:

    Vodafüggő iPhone 8 Plusom van, 13.2
    Nekem is fennáll ez a probléma, dobálja hívás után a hálózatot. Nem segít semmi azonkívül hogy 3G-t kell használni. Sajnos azt veszem észre hogy ez a GPS-re is nagyon romboló hatással van!
    4G-re kell váltani ha navigálni szeretnék. Felháborító tényleg!

  33. Avatar for andoro andoro says:

    Valaki beszélt már szolgáltatókkal?
    Ha igen ők mit mondtak?

  34. Avatar for Hacsi Hacsi says:

    Nem, nem volt!!! Telenor 39.5

  35. Avatar for Hacsi Hacsi says:

    Innen üzenem a kedves Apple Ügyfélszolgálatnak, hogy értjük, hogy ez a cikk ez nem hivatalos de nincs más hiszen az APPLE NEM ADOTT KI SEMMILYEN INFORMÁCIÓT SIMÁN HÓNAPOKRA CSERBENHAGYTA A FELHASZNÁLÓIT!!!

  36. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    de innen hiába üzened az Apple ügyfélszolgálatnak, mert a Szifon.com egy független híroldal, nem állunk kapcsolatban az Apple-lel.

    ha az Apple ügyfélszolgálatának akarsz üzenni, azt így teheted meg: https://apple.com/hu/contact

  37. Avatar for Hacsi Hacsi says:

    Azért üzenem innen mert mint kiderült a tegnapi beszélgetésem során a Support olvassa a cikkeket és a hozzászólásokat!!! Csak azt mondtam, hogy a Fórumon és a Supportos már úgy folytatta, hogy azért mert a Szifon.com megírta… ő is olvasta…

  38. Avatar for Hacsi Hacsi says:

    Több mint 10 éve használok Apple termékeket de ennyit még nem szívtam velük mint mostanában. Kritikán aluli amit az Apple letesz most a szoftverek és hardverek terén. Például olyanok voltak, hogy az Apple Support segítségével se lehetett felrakni a Catalinat, a Mail-be Gmail fiókot felvenni. A VEGA 20 problémák, a side Car-al megjelenő wifi (ping) problémák (több gépen próbáltuk). Jelenleg óránként 1% merül az MBP aksija Sleep-ben (nincs rá megoldás). Talán, ismétlem talán a hálózat eldobás most megoldódik a telón.
    És a hardveres problémákat: Az elöző laptopból az alja maradt minden mást cseréltek (több lépcsőben). 2x kijelzőt (poping noise és kékülés), alaplapot (port halál az egyik javítás után), akkumlátor mert felpúposodott (emiatt topcase, touch-pad és bill csere egyben). (A csere idejére nincs cseregép…)
    A telóban aksi csere amit az Almárium csak úgy volt képes, hogy 2 helyen letolta a színterezést a telóról ahogy szétfeszítették… Vicc az egész…

  39. Avatar for gunar gunar says:

    Arra nem is gondoltál, hogy a supportos is használhat iphone-t és mivel gondolom magyarul beszéltél vele talán magyar is az illető, akkor meg miért is ne olvashatná a szifont? Ettől még nem a support olvassa feltétlenül, hanem csak akivel beszéltél és lehet ő nem tolja eléjük, hogy ennyi embert érint a probléma, gondolom nem ez a módja, ezért hiába is tenné talán, mert a hívásokból kell neki továbbítani adott helyre a jelentett problémákat. Amilyen az apple a hivatali vonalon, hát gondolom betartják és be is tartatják a protokollt. Bár én mikor beszéltem velük, akkor aki fogadta a hívásomat, teljesen jól állt a dologhoz és akihez irányított az is, szóval nekem eddig teljesen pozitív velük a tapasztalatom.

  40. Avatar for Hacsi Hacsi says:

    Ha egy Supportos szív az nekünk szerintem jó. Akkor lesz hibajegy bőven :smiley:

  41. Avatar for Hacsi Hacsi says:

    Nem a kedvességgel van bajom, hanem azzal, hogy nem tudnak megoldásokat… Persze ha el van cseszve a szoftver akkor nincs megoldás amíg meg nem csinálják. Az meg az anyacég szégyene, hogy itt ennyi ember szív a telefonjával…

  42. Én ezt egyébként tökre megértem, és átérzem, de hát mégis ezt használjuk… Ha nagyon sz@r lesz akkor elmegyünk másik céghez, de jelenleg ott se jobb a helyzet, mondjuk lehet telefonálni :joy::man_shrugging:t2:

  43. Avatar for gunar gunar says:

    Kivéve amikor a droid nem fagy le v indul újra beszélgetés közben pl egy S10 esetében is (előtte az S9 detto) hát nem 1x fordult elő az ismeretségi körömben, de ők is kitartanak mellette, ez van.

  44. Avatar for Hacsi Hacsi says:

    Tegye fel a kezét aki szereti bevallani, hogy rosszul döntött :slight_smile:

  45. Avatar for gunar gunar says:

    :raised_hand_with_fingers_splayed: Nem szeretek rosszul dönteni, de bevallom ha rossz volt! :grinning:

  46. Nálam a public 13.2-ben nem megy a nagyító (szöveg utólagos javítása), ebben nem tudja vki már ok? Köszi

  47. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    nincsen nagyító az iOS 13 óta.

  48. Ok köszi (pedig az tök jó volt…:-/)

  49. Avatar for zoli62 zoli62 says:

    Hibákat hetekig hagynak bene? Én inkább IOS esetén hónapokat mondanék, macOS-nél meg akár éveket.

  50. Avatar for zoli62 zoli62 says:

    Ezzel a hibával kapcsolatban (sem) ér sokat az Apple Care customer call support.

  51. Avatar for zoli62 zoli62 says:

    Sajnos ez azért van, mert az egész Apple Care call supportnak ilyenek a folyamatai, amilyenek. Gyakorlatilag egy hibára az egyik esetszám olyan, mint a másik, csak archiválják. Nekem elmondták, hogy csak alapszintű kérdésekben tudnak segíteni. (beragadt Apple id újraaktiválása, eszközök újraindítása, stb.) semmi több. A felső szintű támogatás sem tud sokkal többet tenni.

  52. Avatar for Adam01 Adam01 says:

    Valaki tapasztalt üzemidő javulást a bétával? Sajnos a watchOS 6 1-1,5 nappal vágta meg az üzemidejét az órámnak. Ma már mindennap töltöm, eddig elég volt 2-3 naponta feltöltenem.

  53. 13.2-nél probléma volt, hogy nem frissített az app store. Ki-, bejelentkezés használt néha.
    Egyelőre úgy tűnik javult.

    Memóriamenedzsment szerintem továbbra sem jó. Nem csak 3rd party app-oknál, de az App store-t is örökké nulláról tölti. Kicsit kezd androidosodni a helyzet.
    13.0 környékén hetekig kilőtte a Tidal-t, pár másodperccel a szám pause után. Tidal frissítés megoldotta időlegesen. Most megint nem tűnik tökéletesnek.

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for Burgatshow Avatar for Czo Avatar for ginfo Avatar for Raveman Avatar for Szifon Avatar for kispeugeot207 Avatar for zoli62 Avatar for satti77 Avatar for Adam01 Avatar for Swordhun Avatar for andoro Avatar for Hacsi Avatar for Nrbrtbgg Avatar for szorian Avatar for Nem_Tom Avatar for Jadeye Avatar for 83miki83 Avatar for gunar Avatar for SzifonAdmin

Népszerű hozzászólások

  1. Ez a verzió hivatott a hálózateldobási probléma javítására?
    Van valaki akinek ez megoldotta ezt a korábban fennálló gondját?

  2. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    Arról jelenleg nincs információ, hogy ez a verzió bármit is javít-e a hálózateldobási hibán, vagy sem.

  3. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    a kettő nem zárja ki egymást.

  4. Tőlem lehet akár 13.2.1 vagy bármi csak oldja meg végre a problémát mihamarabb.

  5. Avatar for Hacsi Hacsi says:

    Tapasztalatok?

  6. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    nincs tapasztalatom vele, mert nem érint a hálózateldobás.

  7. Avatar for Hacsi Hacsi says:

    Akkor feláldozom magam :wink: megy fel

  8. Mi a ráktól van az hogy nem mindenkinek van valamilyen hálózateldobási problémája? vagy nem érnek el vagy nincs internet. De ha ez egy bug mitől nem jelentkezik mindenkinél? baromi kiváncsi lennék az okokra…

  9. Avatar for Hacsi Hacsi says:

    Nekem az elején volt párszor. Majd 13.2 -ig semmi azóta használhatatlan a teló csak 3G-be működik ott meg a net a kaki.

  10. Avatar for Czo Czo says:

    En nalad tovabbra is a DSDS miatti parat latok. Net csak az egyiken van bekapcsolva? Celszeru az egyik simet visszabutitani 2G-re vagy 3G-re. Ha pedig folyamatosan webradios streamet hallgatok, akkor nalam a masik sim elerhetetlen addig. De ez teljesen normalis mukodes.

  11. De mi értelme van akkor nnak hogy be lehet kapcsolni mind a 2 netet ha nem működik. Egyébként csak az egyiken van net és nálam inkább az a probléma hogy ki sem csörög mert olyan mintha használnám az egyik simet telefonálásra de net az álltalában van ha kimegyek és nem vagyok wifi közelben akkor megy a 4G. A páromé szarakodik a nettel

  12. Avatar for Hacsi Hacsi says:

    Nálam a 13.2 óta annyi van, hogy ha van egy picit hosszabb hívás akkor hívás után 1 térerő pöcök lesz majd kiírja, hogy no service. Hívást tudok indítani és akkor ki is írja, hogy Telenor de abban a pillanatban ahogy lerakom 1 pöcök és 5-6 sec után No service felírat meg az SMS-ek, hogy volt nem fogadott hívás Na ilyenkor jön az ingerküszöb, hogy földhöz vágd.
    Innen üdvözlöm az Apple Supportot akik a beszélgetésünk alapján olvassák ezeket a hozzászólásokat. És csak halkan jegyezném meg, hogy ebben a pillanatban csúszót szét a VEGA20-as videókártya képe egy pillanatra mert még mindig nem volt képes megcsinálni ezt (se) az Apple.

    Ez így néz ki amúgy ha valaki VEGA20-as gép vásárlásán törné a fejét kezdje el szokni: https://imgur.com/gallery/NXyXcKr

  13. Hat én nem tudom de nálam se xs-en se 6s-en nem jelentkezett egyszer sem ez a hálózat probléma

  14. Avatar for Hacsi Hacsi says:

    Biztos rosszul fogom 13.2-óta … :smiley:

  15. Sziasztok. 3 hosszu het utan vegre a hivaseldobas ugyem vegere ertem. Mivel nalam egyik ajanlott beallitas sem segitet, sem ios frissites stb., igy vegul vissza vittem a keszuleket (ip 11 pro) reklamaciora az iStores-ba. Ahol 5 nap utan azt a valaszt kaptam, hogy minden rendben van, hibatlan a keszulek. Meg is lepodtem, mivel eleg tapasztalt user vagyok, tudtam hogy mindent megprobaltam es nem segitett. Szoval elmentem a keszuleker es meg ott rogton leprobaltam. Termeszetesen ugyanugy hibasan mukodott. Az illetekesek szeme lattara probaltam ki, igy valos idoben tapasztalhattak a problemat. Igy ujra ott kellett hagynom tovabbi tesztelesre. Eltelt a kov. het es megint hivtak, hogy nincs vele problema, kapcsoljam ki a VoLTE-t es jo lesz. Tehat ujra elmentem a keszuleker, es most mar eleg ideges allapotban. Egyenesen az uzletvezetot kertem, es elmagyaraztam neki a dolgokat. Mire vegre felfogtak, hogy nem tudok telefonalni egy rohadt draga telefonnal, es vagy ad egy uj keszuleket vagy a penzemet vissza. Megigertek hogy most mar egyenesen az Apple-vel fogjak intezni, es gyors ugyintezest igertek. Szoval 3 het utan kaptam egy uj keszuleket, es vegre elismertek, hogy hibas a keszulek es jogosult vagyok a cserere. Mindez az egyik Szlovakiai iStores-ban tortent. Tehat nemtudom kijelenteni hogy igy mukodik mindenhol. Az uj keszulek tokeletesen mukodik.

  16. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    igazából szerencséd volt azzal, hogy az új készülékkel nem tapasztalod a hibát, mert másoknak még ez sem oldotta meg, ugyanis nem hardveres, hanem egy több dologból összetevődő, szoftveres hibáról van szó, ami bármelyik készüléken előfordulhat.

  17. Egyébként abból a szempontból is szerencsés vagy, hogy kicserélte az Apple, mivel amikor elkezded használni a készüléket elfogadod az ASZF-et, hogy szoftveres hibára nincs garancia, tehát nem kellett volna kicserélniük. Nyilván szerencse hogy még meg is oldotta. :smiley:

    Az már egy másik tészta, hogy az Apple ilyen hibát hetekig benne hagy a készülék szoftverében, ez szerintem megengedhetetlen.

  18. Avatar for Hacsi Hacsi says:

    Ma még eddig nem volt (13.3 Beta 1 pedig volt hívásom) kop kop kop

  19. Hat nemtudom nem e hw-es hiba volt az enyem, mivel en egyaltalan nemtudtam hivni se fogadni hivast. 5mp utan azonnal eldobta a halozatot, meg csak fel sem kellett vennie a masik felnek, eleg volt csorgetni es bumm. De vegulis orulok hogy megoldodott.

  20. Telenor carrier bundle 39-ről 39.5-re emelkedett.

    Szerk.: de VoLTE support továbbra sincs. :joy: Szánalom.

  21. Avatar for ginfo ginfo says:

    i11-n eddig jól szuperál a beta. Ahogy olvastam a ram menedzsmentet sikerült almáéknak helyrehozni valamennyire, ez észre is vehető… viszont Yeeligh okos izzót nem tudom az Otthon alkalmazáshoz hozzáadni (ez csak a 13.3 óta van jelen - de már jeleztem mind az Apple mind a Xiaomi-Yeelight fejlesztői felé).

  22. Az izzókat most nem tudom kipróbálni, de például a robotporszívónál már nagyon rég óta ott van az inaktív HomeKit ikon… Azt nem tudom, hogy ever fog-e működni.

  23. Avatar for ginfo ginfo says:

    Alapvetően az izzónak működni kéne, de amikor kapcsolódni próbál az izzóhoz akkor csak pörög és nem történik semmi. (13.2 alatt tökéletesen működik)

  24. Én azt nem értem, hogy követhetik el ugyanazt a hibát 1 évvel később? Sőt, ha már egyszer sikerült megoldani akkor ugyan most mi lehet az akadálya, hogy nem megy. Mert a hiba teljesen ugyanaz sőt a megoldás is ugyanaz (4g kikapcs). Jövőre ugyan kiket fog érinteni ios14-el? 🤷🏻

  25. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    amit te felhasználóként látsz, az nem jelenti azt, hogy az egészet kiváltó ok is ugyanaz.

  26. Azért kísértetiesen hasonlít, de persze lehet más is, de az is biztos, hogy meg van a megoldás rá. Ha lenne egy Apple Store Magyarországon biztos másként állna a dolog mert sokkal több ember állna ott és reklamálna, telefonálni nem nagyon szeret senki ügyfélszolgálattal, napokra meg leadni a telefont meg megint nem a legkedveltebb megoldás. Kevés reklamáció jut el hozzájuk szerintem ezért nem is sürgetik.

  27. A hálózat eldobásával kapcsolatban lenne egy észrevételem! A probléma nem csak a hálózat függő készülékeknél létezik? Nkem gyári független xs készülékem van és nem tapasztalom a problémát!

  28. Avatar for Hacsi Hacsi says:

    Nem, az enyém független!

  29. Nekem független a készülék és mégis eldobja a hálózatot…

  30. Legutóbbi jelentkezésed óta volt eldobás a 13.3 béta 1 esetén?
    Milyen szolgáltatónál vagy? Mi a carrier bundle száma?

  31. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    ha elolvastad a hozzászólásokat az erről a hibáról szóló cikkeknél, láthattad, hogy van, akinek a 4G letiltása vagy a VoLTE bekapcsolása sem oldja meg. tehát nincs olyan megoldás jelenleg, ami kivétel nélkül mindenkinél orvosolja.

  32. Avatar for andoro andoro says:

    Vodafüggő iPhone 8 Plusom van, 13.2
    Nekem is fennáll ez a probléma, dobálja hívás után a hálózatot. Nem segít semmi azonkívül hogy 3G-t kell használni. Sajnos azt veszem észre hogy ez a GPS-re is nagyon romboló hatással van!
    4G-re kell váltani ha navigálni szeretnék. Felháborító tényleg!

  33. Avatar for andoro andoro says:

    Valaki beszélt már szolgáltatókkal?
    Ha igen ők mit mondtak?

  34. Avatar for Hacsi Hacsi says:

    Nem, nem volt!!! Telenor 39.5

  35. Avatar for Hacsi Hacsi says:

    Innen üzenem a kedves Apple Ügyfélszolgálatnak, hogy értjük, hogy ez a cikk ez nem hivatalos de nincs más hiszen az APPLE NEM ADOTT KI SEMMILYEN INFORMÁCIÓT SIMÁN HÓNAPOKRA CSERBENHAGYTA A FELHASZNÁLÓIT!!!

  36. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    de innen hiába üzened az Apple ügyfélszolgálatnak, mert a Szifon.com egy független híroldal, nem állunk kapcsolatban az Apple-lel.

    ha az Apple ügyfélszolgálatának akarsz üzenni, azt így teheted meg: https://apple.com/hu/contact

  37. Avatar for Hacsi Hacsi says:

    Azért üzenem innen mert mint kiderült a tegnapi beszélgetésem során a Support olvassa a cikkeket és a hozzászólásokat!!! Csak azt mondtam, hogy a Fórumon és a Supportos már úgy folytatta, hogy azért mert a Szifon.com megírta… ő is olvasta…

  38. Avatar for Hacsi Hacsi says:

    Több mint 10 éve használok Apple termékeket de ennyit még nem szívtam velük mint mostanában. Kritikán aluli amit az Apple letesz most a szoftverek és hardverek terén. Például olyanok voltak, hogy az Apple Support segítségével se lehetett felrakni a Catalinat, a Mail-be Gmail fiókot felvenni. A VEGA 20 problémák, a side Car-al megjelenő wifi (ping) problémák (több gépen próbáltuk). Jelenleg óránként 1% merül az MBP aksija Sleep-ben (nincs rá megoldás). Talán, ismétlem talán a hálózat eldobás most megoldódik a telón.
    És a hardveres problémákat: Az elöző laptopból az alja maradt minden mást cseréltek (több lépcsőben). 2x kijelzőt (poping noise és kékülés), alaplapot (port halál az egyik javítás után), akkumlátor mert felpúposodott (emiatt topcase, touch-pad és bill csere egyben). (A csere idejére nincs cseregép…)
    A telóban aksi csere amit az Almárium csak úgy volt képes, hogy 2 helyen letolta a színterezést a telóról ahogy szétfeszítették… Vicc az egész…

  39. Avatar for gunar gunar says:

    Arra nem is gondoltál, hogy a supportos is használhat iphone-t és mivel gondolom magyarul beszéltél vele talán magyar is az illető, akkor meg miért is ne olvashatná a szifont? Ettől még nem a support olvassa feltétlenül, hanem csak akivel beszéltél és lehet ő nem tolja eléjük, hogy ennyi embert érint a probléma, gondolom nem ez a módja, ezért hiába is tenné talán, mert a hívásokból kell neki továbbítani adott helyre a jelentett problémákat. Amilyen az apple a hivatali vonalon, hát gondolom betartják és be is tartatják a protokollt. Bár én mikor beszéltem velük, akkor aki fogadta a hívásomat, teljesen jól állt a dologhoz és akihez irányított az is, szóval nekem eddig teljesen pozitív velük a tapasztalatom.

  40. Avatar for Hacsi Hacsi says:

    Ha egy Supportos szív az nekünk szerintem jó. Akkor lesz hibajegy bőven :smiley:

  41. Avatar for Hacsi Hacsi says:

    Nem a kedvességgel van bajom, hanem azzal, hogy nem tudnak megoldásokat… Persze ha el van cseszve a szoftver akkor nincs megoldás amíg meg nem csinálják. Az meg az anyacég szégyene, hogy itt ennyi ember szív a telefonjával…

  42. Én ezt egyébként tökre megértem, és átérzem, de hát mégis ezt használjuk… Ha nagyon sz@r lesz akkor elmegyünk másik céghez, de jelenleg ott se jobb a helyzet, mondjuk lehet telefonálni :joy::man_shrugging:t2:

  43. Avatar for gunar gunar says:

    Kivéve amikor a droid nem fagy le v indul újra beszélgetés közben pl egy S10 esetében is (előtte az S9 detto) hát nem 1x fordult elő az ismeretségi körömben, de ők is kitartanak mellette, ez van.

  44. Avatar for Hacsi Hacsi says:

    Tegye fel a kezét aki szereti bevallani, hogy rosszul döntött :slight_smile:

  45. Avatar for gunar gunar says:

    :raised_hand_with_fingers_splayed: Nem szeretek rosszul dönteni, de bevallom ha rossz volt! :grinning:

  46. Nálam a public 13.2-ben nem megy a nagyító (szöveg utólagos javítása), ebben nem tudja vki már ok? Köszi

  47. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    nincsen nagyító az iOS 13 óta.

  48. Ok köszi (pedig az tök jó volt…:-/)

  49. Avatar for zoli62 zoli62 says:

    Hibákat hetekig hagynak bene? Én inkább IOS esetén hónapokat mondanék, macOS-nél meg akár éveket.

  50. Avatar for zoli62 zoli62 says:

    Ezzel a hibával kapcsolatban (sem) ér sokat az Apple Care customer call support.

  51. Avatar for zoli62 zoli62 says:

    Sajnos ez azért van, mert az egész Apple Care call supportnak ilyenek a folyamatai, amilyenek. Gyakorlatilag egy hibára az egyik esetszám olyan, mint a másik, csak archiválják. Nekem elmondták, hogy csak alapszintű kérdésekben tudnak segíteni. (beragadt Apple id újraaktiválása, eszközök újraindítása, stb.) semmi több. A felső szintű támogatás sem tud sokkal többet tenni.

  52. Avatar for Adam01 Adam01 says:

    Valaki tapasztalt üzemidő javulást a bétával? Sajnos a watchOS 6 1-1,5 nappal vágta meg az üzemidejét az órámnak. Ma már mindennap töltöm, eddig elég volt 2-3 naponta feltöltenem.

  53. 13.2-nél probléma volt, hogy nem frissített az app store. Ki-, bejelentkezés használt néha.
    Egyelőre úgy tűnik javult.

    Memóriamenedzsment szerintem továbbra sem jó. Nem csak 3rd party app-oknál, de az App store-t is örökké nulláról tölti. Kicsit kezd androidosodni a helyzet.
    13.0 környékén hetekig kilőtte a Tidal-t, pár másodperccel a szám pause után. Tidal frissítés megoldotta időlegesen. Most megint nem tűnik tökéletesnek.

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for Burgatshow Avatar for Czo Avatar for ginfo Avatar for Raveman Avatar for Szifon Avatar for kispeugeot207 Avatar for zoli62 Avatar for satti77 Avatar for Adam01 Avatar for Swordhun Avatar for andoro Avatar for Hacsi Avatar for Nrbrtbgg Avatar for szorian Avatar for Nem_Tom Avatar for Jadeye Avatar for 83miki83 Avatar for gunar Avatar for SzifonAdmin