Megjelent az iOS 13.2.2 – az Apple javította a hálózateldobási hibát!

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ugyan a korábban megszerzett információink alapján az Apple csak a decemberben megjelenő iOS 13.3-ra ütemezte a hálózateldobási hiba javítását, de vélhetően a céghez érkezett vásárlói és mobilszolgáltatói visszajelzések alapján ezt szerencsére előbbre hozták.

Ezért kicsit több mint egy héttel az iOS 13.2 megjelenése után az Apple ma este 7-kor kiadta az iOS 13.2.2-es frissítést, ami többek között a hálózateldobást javítja, tehát ez egy mindenki számára fontos frissítés!

Nem érdekelnek az újdonságok, csak telepíteni szeretnéd? Kattints ide, hogy átugord őket: Hogyan telepíthető?

iOS 13.2.2 újdonságok

A hivatalos információkban az Apple a következőket írja:

Az iOS 13.2.2 hibajavításokat és fejlesztéseket tartalmaz az iPhone-jához. Ez a frissítés:

 • Kijavít egy hibát, amely miatt az alkalmazások egyes esetekben váratlanul bezárulnak a háttérben történő futtatás közben.
 • Kijavít egy hibát, amely miatt előfordulhat, hogy hívások után átmenetileg megszakad a mobilszolgáltatás az iPhone-on.
 • Megold egy problémát, amely miatt előfordulhat, hogy a mobilhálózati adatok átmenetileg nem érhetők el.
 • Kijavít egy hibát, amely miatt az S/MIME-titkosítással védett e-mail-üzenetekre küldött válaszok az Exchange-fiókok között alkalmanként olvashatatlanok lettek.
 • Megold egy problémát, amely miatt előfordulhat, hogy a Kerberosszal történő egyszeri bejelentkezés használatakor megjelenik egy hitelesítéssel kapcsolatos rendszerüzenet a Safariban.
 • Megold egy problémát, amely miatt a YubiKey Lightning-csatlakozón keresztül táplált kiegészítők esetében a töltés félbeszakadhat.

Letöltés, telepítés

A frissítés a legegyszerűbben a Beállítások, Általános, Szoftverfrissítés menüpontba lépve telepíthető, de természetesen használhatjuk az iTunes-t is. Bármelyik módszert is választjuk, a folyamat végeredménye ugyanaz lesz. Erről itt írtunk részletesen: Gyakori kérdések: hogyan működik az OTA frissítés?

Az iOS 13.2.2 buildje 17B102.

Ha valaki szeretné lementeni a 13.2.2 IPSW fájlját, az nyissa meg az alábbi cikkünket, amiből mindig a legfrissebb, az Apple által épp aláírt iOS-verzió IPSW-fájlja tölthető le: Gyakori kérdések: melyik iOS-verziót írja még alá az Apple?

Downgrade?

Mivel ez a frissítés pont azt a hibát javítja, ami miatt korábban fontos lehetett a downgrade, így jelen esetben igazából nincs értelme a downgrade-nek.

Ugyanakkor az továbbra is igaz, hogy gyakorlatilag bármely esetben kizárólag csak az arra a készülékre hivatalosan elérhető legfrissebb verzió tehető fel – illetve az, amit az Apple épp aláír, mert itt lehetnek átfedések, főleg egy új verzió megjelenése utáni napokban, ameddig még az előző verziót is aláírják: Gyakori kérdések: az aktuális iOS-verziónál régebbi firmware visszaállítása.

Ha a készüléken aktuálisan meglévő verziót szeretnénk kitakarítani: Gyakori kérdések: aktuális iOS-verzió újratelepítése, frissítés nélkül.

Kérdésem van!

Ha kérdésed merül fel, érdemes elsőként a Gyakran Ismételt Kérdések cikkünket végiglapozni: Gyakran Ismételt Kérdések.

Ha a frissítéskor hibával találkozol, akkor pedig ezt a cikkünket érdemes megnézni: Leggyakoribb iTunes hibaüzenetek.

Linkgyűjtemény

Az iOS 13-ról szóló összes cikkünk megtalálható az iOS 13 címke alatt.

Ezek még érdekelhetnek:


Népszerű hozzászólások

 1. Remélem ez tényleg megoldja a hibát.:slight_smile:

 2. WWOOWW, pezsgő, buli, fanta. :smiley: (lehet telefonálni a csajoknak) :smiley::smiley:

 3. iPadOS is megjött.

 4. Jadeye says:

  igen, van is már cikk róla. :slight_smile:

 5. iPhone 7
  Nekem semmi nem javult. Bár nekem nem csak telefonálási gondjaim vannak.
  Mióta jelen van a hiba, a mobilnetet se tudom használni (3G-re állítva sem).
  Olyan lassú, hogy a google se tölt be mindig nem hogy más.
  Ez komolyan vicc…nem tudom használni a retkes telefonom. Se hívni (néha néha tudok), se netezni…hulladék apple.
  El is adom újságnehezéknek és veszek egy Samut…ennyi volt.

 6. zoli62 says:

  Mindeközben az Apple az IOS 14-nél újabb felületfejlesztésen dolgozik, ahelyett, hogy a motorháztető alatti hibák javításán dolgozna. Például osztott képernyő, kisebb hívásképernyő, stb.

 7. Ide kicsit off, de nektek a jelszó kezelő nem szarakszik mostanság? Engem már kétszer beszivatott - persze h online banki felületen (felajánl egy jelszót, aztán jól nem jegyzi meg). Hmmm

 8. Jadeye says:

  @kovacsnora @dboszormenyi92 VoLTE most be van kapcsolva vagy nincs? hálózati beállítások törlését, ha az nem, akkor restore-t érdemes még megpróbálni, először biztonsági mentést készítve, és utána azt visszaállítva.

 9. Nekem iPhone XS van, VoLTE alapból ki volt kapcsolva , soha nem nyúltam hozzá, és nekem nincs semmi gondom, se a hálózattal , se a mobilnettel.

 10. Próbáltam be és kikapcsolva is, de jelenleg most ki van.
  Próbáltam már mindent, restore is volt, semmi nem oldotta meg.

 11. Nekem frissítés előtt sem volt a hálózattal gond.
  iPhone 11 - Telekom

 12. Sziasztok! Valaki tudja esetleg, hogy a Volte szolgáltatást hogyan tudom bekapcsolni a telefonon?
  (A szolgáltatást bekapcsoltattam a Vodafone-nál de a telefonon nem tudom. Esetleg ez a frissítés megoldja? Iphone SE-ről lenne szó)

 13. Én már Androidon nyomom kb. 3 hete, nem (volt) könnyű az átállás, majdnem szaladtam is a garázsba, hogy elővegyem az iFos X-et a kesztyűtartóból és frissítsem, de az ördög nem alszik alapon inkább megnéztem a kommenteket, és hát mit ne mondjak, nagyon úgy tűnik, hogy ki*****tt jól döntöttem.

 14. Telepítve.
  Hiszem, ha pár hétig nem jelentkezik egyszer sem. Nekem ugyanis volt olyan amikor nem volt jó, majd 2 hétig úgy tűnt minden okés, aztán újra kezdte.
  Meglátjuk mit hoz a jövő.

 15. off: Breaking: megvan a dxomark tesztje, hát emberek egyáltalán nem lett jobb kamerája mint a p30 pro-nak meg a note10-nek, ugyan olyan kamerája van (117 pont), és a mate30 pro és a xiaomi új telefonja simán hazaküldi őket, így azt mondom kicsit gáz, hogy az egész keynote a kameráról szólt…ráadásul az éjszakai fotó elég kevés pontszámot kapott.

 16. Sziasztok!

  XS-t használok rendes SIM-el és eSim-el, és ha be van kapcsolva a 4g, akkor sokszor van, hogy mellettem van a telefon, és jön SMS, h nem fogadott hívásom van. Pedig semmi baj nincs a térerővel.
  Tapasztalt még valaki ilyesmit?

 17. Pont erről szól a cikk.

 18. Ebben az esetben, ha garanciális akkor el kell vinni szervizbe és ki kell cseréltetni.

 19. Sztem ott valamit elrontottak, DE nincs tapasztalatom a többivel szemben. A többi iPhone-hoz képest fényévekkel jobb a 11-es kamerája, és most semmi marketing bullshit nélkül mondom. Nyilván nekünk ez a fontos, nem a konkurencia, azon nem fut az iOS. :man_shrugging:t2:

 20. bojti says:

  És akinek nem garanciális az dobja a kukába?
  Értem én,hogy dübörög a gazdaság,de azért szerintem nem sokan tehetik meg,hogy másik nagyértékű telefont vegyenek (akár ideiglenesen) mert az appppple tönkreteszi távolról a telefonjukat.Sokan azért vettek ifont,mert megbízható(volt),mert mindig jött rá a frissítés.Nem hagyták cserben (eddig) a vásárlókat.Nagyon úgy néz ki,hogy csak a régebbi már nem garanciális telefonokat tették tönkre.Ebből az következik,hogy akinek eddig ifonja volt az nem vesz többet (mint én) vagy pedig vesz egy újabb ifont ami működik legalább a következő frissítésig(na,szerintem ezek lesznek kevesebben),vagy átpártol más gyártóhoz (mint én).Ja és akkor tudnak a hibáról,de majd két hónap múlva kikavítjuk.EGY VICC EZ AZ EGÉSZ!

 21. Jadeye says:

  @bojti akinek nem garanciális, az reklamáljon az Apple-nél. ha egyszer szoftveres alapú a hiba, akkor ha más nem, vissza lehet tetetni velük az iOS 12-t, amivel nem volt ez a hiba.

 22. andoro says:

  Csak egy tipp, azt vettem észre hogy amikor régebbi telefont hívok, akkor azután dobja el a hálózatot a telefon. Régebbi alatt azt értem, ami eleve nem 4G.
  Amikor vissza akart kapcsolódni a hívás után 4G-re akkor nem tudott.
  Most én is felrakom, aztán írom mit tapasztalok.

 23. andoro says:

  Mielőtt frissítettem, lefotóztam a Modem Firmware verziót. Változott: 3.02.02 > 3.02.03
  Biztató legalábbis :grinning:

 24. Ha Telekomos a hálózat, akkor lehet sikerült frissitenük valamit a VoLTE-n, ami ismét kihatással van az iPhoneokra is nem csak az Androidos telefonokra. Lassan 2,5 fél éve nem tudják normálisan megcsinálni. Androidon ez azóta napi szintű probléma és pont ez a jelenség.

 25. denike says:

  Korábban úgy volt, hogy két dolog miatt történik hálózat drop. Most csak egyet javítottak, lehetséges a másik valóban a 13.3-ban jön. Kitartást, hamarosan biztos meg fogják oldani!

  Nekem iPhone 8-on 13.1 körül megoldódott a probléma, XS-en meg elő sem jött. Telenor.

 26. Esetleg, ha felrakod a 13.3-as nyilvános bétát, akkor is hibás?

 27. Értem,
  budapesti vagy, van esetleg csere készüléked?

 28. Ebben az esetben kérlek írj egy email a hello@szifon.com -ra és egy iSTYLE-os szervizes kolléga megnézné a készüléket, specifikusan megnéznénk még is miért nem jó. Most már érdekel.

 29. Azért ez tényleg gáz, egy ekkora cégtől. :slight_smile:
  Itt van egy X értékű telefon a zsebembe, és használhatatlan már több mint 1 hónapja.
  Természetesen a szolgáltató felé a havidíjat fizetni kell, mert őt nem érdekli, hogy a sz*r telefonodnak mi baja van :slight_smile:

 30. Lehet kell egy újabb szavazós cikk, hogy akkor kinek maradt meg a gond, milyen készüléken és szolgáltatón.

 31. Előbb írjatok egy cikket, hogy telepítsék az iOS 13.2.2-t, aztán restart telefon, aztán hálózati beállítások alaphelyzetbe állítása, aztán megint restart telefon, sim kártya ki-be és ha ekkor se javul meg akkor várni a 13.3-ra.
  Legvégső esetben full restore.

  Edit: ja és írjátok át ezt a címet: Lehet, hogy az Apple javította a hálózateldobási hibát?
  Mert lehet, hogy nem ugyan az a hiba jellege más országokban és lehet nem Magyarországi hiba lett javítva.

 32. Látom egyre fogy az emberek türelme és lassan átpártolnak másik gyártóhoz, mert nem tudják a méregdrága készülékeik alapfunkcióját sem használni! Tökéletesen érthető és jogos is a felháborodás! Hiába írjátok, hogy "jelezd az apple-nél, meg “hibajegyet vegyél fel…stb!” Értsétek meg, hog NEM akarnak ezzel kínlódni és még több időt és bosszúságot okozni maguknak! Csináljanak egy rendes softwaret és addig ne adják ki amíg nem működik hibátlanul. Ha kell, 2 évente tegyék ezt meg, de működjön! Minket felhasználókat nem az érdekel, hogy milyen logó van a telefon hátlapján, hanem, hogy MŰKÖDJÖN ezért a nem kevés pénzért! Nem az Apple logo és trend miatt veszünk iPhone-t, hanem mert a világ legmegbízhatóbb készüléke VOLT!

 33. Úgy tűnik, hogy nekem megoldotta a problémát a 13.3 beta 1. A hosszabb hívások után rendre eldobta nekem is a hálózatot az X (Telenor). Többször teszteltem tegnap, hívás után pillanatok alatt visszaállt 3G-ről 4G-re, és megtartotta a hálózatot. Már csak abban bízom, hogy nem rontják el a végleges kiadásig.

 34. Hacsi says:

  Dettó ugyan ez nekem is. Úgy tűnik megszűnt a hiba a 13.3 beta 1 -el. (i8, Telenor) Tegnap én is teszteltem direkt hosszabb hívásokkal is.

 35. Sziasztok!

  Nem értem ezt az egészet és nem is érdekelne ha nem 100 ezrekről beszélnénk.
  Tavaly decemberben én már megszívtam ezt a hálótosdi játékot ahogy átraktam a kártyám a 7ből az xr be.Az apple nél utálnak mint a szart az biztos ,hetekig basztattam őket ,a telenorra mutogattak a másik tróger bandára ,közölték ,hogy külföldön nincs ilyen probléma csak nálunk.Ha jól emlékszem itt is azt írta valaki ,hogy hivatalosan csak nálunk van ilyen hiba,Akkor most hirtelen mi aszar történt ,nagy kegyesen december előtt hirtelen csináltak valamit ,javítottak valamit ami nem is létezett?Nagy kalap szar az egész!!
  Az ipademnek tök jó volt az akksija a 6 snek szintén az xr 3 napot kibírt ,az utolsó frissítés után éppen kettőt.Mikor a nagy fejlesztés az volt ,hogy húú de javul az akssi idő ,menjenek a picsába.

 36. Sziasztok!

  Nekem eddig minden rendben volt a hálózatos dologgal. 1 hete váltottam i7plus-ról i11 pro max-ra és akkor sem jött elő a hálózat eldobálós hiba, viszont az autóban észrevettem, hogy a kihangosítót eldobálja. Másodpercekre megszakad aztán újra csatlakozik és megy tovább a zene/hívás. Valakinek hasonló probléma a Bluetooth-al?

 37. Nem nagyon használod a telefont hallod, ha 3 napig bírta. Én örülök, ha egy teljes napot kibír.

 38. Ugyanitt iPod XR eladó!

  Viccet félretéve, tegnap jött meg a Telekomtól a cseretelefon, első dolgom volt frissíteni a rajta lévő iOS 12.4.2-ről erre a legújabbra, de úgy fest a telefon cseréje sem oldja meg a problémát (Telekom fizikai SIM + Telekom eSIM, nincs kicsörgés, csak a hívás után 30 perccel egy SMS, hogy kerestek).

  iOS 13.3 beta 1 most települ. Hááátha…

 39. A régebbi készülékeknél továbbra is fennálló hibák, bosszantó anomáliák=AVULTATÁS!!!
  Tisztelettel jelentem, ezt hívják avultatásnak!
  Mondhat bárki bármit, de ez így van. Vagy elfogadja az illető, vagy tudatosan vásárol.

 40. sethi says:

  Csak az egyik sim legyen 4G-n. Én is két telekom simmel használom és amióta így állítottam be stabil a működése

 41. Szerintem nem a használat a lényeg jelen esetben ,ha azt írom ,hogy két nap majd frissítés után egy az jobban hanzik?

 42. Nekem ugyan ez a problémám. A tetves szolgáltató meg a gyártó egymásra mutogat. A szolgáltató azt mondta nem támogatja a telefon (felvilágosítottam őket az ellenkezőjéről). Szerintem ez gáz. A gyártó meg vett fel hibajegyet. De azt mondta szolgáltató nem csinálta meg jól a software-t. De mindkettő tehet egy szívességet. Ahelyett hogy megy az egymásra mutogatás össze szedhetnék magukat és megcsinálhatnák hogy működjön ha már fizet az ember egy termékért meg szolgáltatásért. Remélem olvassa valaki az illetékes elvtársak közül.

 43. bojti says:

  Ma vissza raktam a kártyámat az X-be.1 oran at mukodott aztan ujra 0 terero.Híváskor sikertelen hivas felirat.Gondoltam adok neki meg egy esélyt,de nem jott be.Nem javitottak ezen semmit.Asszem maradok az uj p30 pronal.Annak eddig semmi baja.Gyorsabb,szebb,jobb!
  Indithatnanak egy akciot amiben visszaveszik az el.aszott telefonokat teljes aron,vagy ha nem tudjak megjavitani a szoftvert,akkor cserelhetnenek egy mukodo 11-re.

 44. Jadeye says:

  az iPhone-ok esetén a szolgáltató semmit sem csinál a szoftverrel, azt az Apple fejleszti.

 45. Mondjuk engem nem foglalkoztat, hogy a szolgáltató csinál-e valamit a szoftverrel, vagy nem. Egy dolog érdekel: MŰKÖDJÖN A TELEFON A FUNKCIÓJÁNAK MEGFELELŐEN. De feltételezem ezzel más is így van, de cáfoljon meg aki nem így gondolja.

 46. gunar says:

  Majd szólj ha házat és autót is vesz az apple, jelentkezem én is, a mostaniakat cserélném nagyobbra, újabbra ilyenformán. :eyes:

 47. Szomoru hogy ilyen hosszu ido elteltevel meg mindig ugyanaz a hiba all fenn ezeken a draga keszulekeken. Az ember azt gondolna, hogy az ilyen alap funkciot befolyasolo problemat azonnal kijavitnak. Tobb mint egy evtizede hasznalok apple ezkozoket, es most eloszor kezdek ketelkedni benne. Szerencsere nalam megoldodott ez a hivas mizeria egy keszulek cserevel. Viszont ahogy azt mar elozoleg leirtam, nagyon rogos volt az ut mig vegul uj keszuleket kaptam. Az egeszben nagyon erdekes, hogy vajon miert van kulombseg 2 egyforma keszulek mukodeseben?! SW hibarol beszelunk, de hogy letezik az, hogy ugyanazt a HW-t mashogy kezeli ugyanaz a SW?! Remelem mihamarabb minden erintett megszabadul ettol s problematol. Szerintem Apple-nek el kellene gondolkodnia azon, hogy tarthato e ilyen formaban meg az iOS. Nem veletlenul szuletett meg az iPadOS sem.

 48. Czo says:

  En egyebkent meg mindig elegge gyanusan gondolom, hogy rettentoen nagy bajt okoz a VoLTE olyan forman torteno megvalositasa, ahogy nalunk megcsinaltak. Gondolok itt arra, hogy a carrier bundle szerint a szolgaltato tamogatja, a valosagban pedig mindenkinek egyesevel kell bekapcsolgatnia. A problemak is ezzel egy idoben kezdodtek.

 49. Jadeye says:

  úgy létezik, hogy ez egy többkomponensű hiba, ami miatt ugyanazok a lépések nem feltétlen oldják meg ezt másik készüléken, mert más a hálózati háttér, más szolgáltató, más környezet, stb. lásd korábbi cikkünket, amiben pont ezt említettük meg:

 50. Akkor most mi a helyzet az új frissités hasznos volt?! Vagy maradt a káosz?

 51. Korábban próbáltam azt is, de az iOS 13.3 Beta 1-el (ahol a modem FW 2.03.04-re módosul) egyenlőre mindenki el tudott érni (X időnként felhívattatom magam mind a két számon).

  Mind a két SIM-en 4G VoLTE bekapcsolva + Mobiladatforgalom-váltás is engedélyezve van.

  Ilyet még iOS 12 alatt sem tudott, úgyhogy mindenképpen bíztató a helyzet! :smiley:

  Vissza minden, befizettem Skype-ra és hívogatom felváltva a számokat.
  Nem javult semmit a helyzet.
  Egyszer működik, máskor meg ugyanúgy SMS, hogy volt egy nem fogadott hívása.

 52. Itt igen az egyiket ki kell kapcsolni a mobilinternetet. Amúgy vicces hogy ez már több mint 1 éves probléma, és az Apple nem javítja.

 53. Czo says:

  Ez a technologiabol fakadoan nem szamit hibanak szerintem. Majd hardverfrissitessel el fog mulni ez a korlatozas.

 54. Legjobb tudomásom szerint ez a probléma nyugaton nem áll fenn.

  Egyik haverom ugyanígy 2 SIM-el dolgozik (az egyik magyar, a másik német Telekom)
  és Németországban a kinti hálózaton gond nélkül működik az XS-e (a tényhez tartozik, hogy az egyik csak adatforgalmi kártya, a másikon telefonál).

  Ha ez a probléma globális lenne, már szétszedték volna az Apple-t, így szerintem ez a hiba valamelyest leszűkíthető kis hazánkra, illetve környékére a “blokkban”.

 55. Igen, nem is mondtam, hogy globális :slight_smile: Sajnos ez ilyen.

 56. Legalább kaptunk Apple Pay-t és m̶a̶g̶y̶a̶r̶u̶l̶ ̶i̶s̶ ̶b̶e̶t̶a̶n̶í̶t̶h̶a̶t̶ó̶ ̶S̶i̶r̶i̶t̶ ̶(̶S̶h̶o̶r̶t̶c̶u̶t̶s̶-̶a̶l̶)̶.
  Ha eleget költünk az új technológiával, lehet megoldják a problémát is nekünk! :thinking:

  Szerkesztés: Az Apple “átgondolta” a Shortcuts integrálását a rendszerbe, így nem lehet már magyar kifejezéseket betanítani, úgy mint iOS 12-ben :unamused:

 57. Mire gondolsz, mit nem lehet már iOS 13 alatt, mint az iOS 12 -ben?

 58. arn999 says:

  Nekem semmit nem változott, ugyanúgy eldobja a hálózatot. Voda / Iphone 8

 59. Volt egy olyan funkció az iOS 12-es Parancsok alkalmazásban, hogy “Hozzáadás Sirihez”

  Ha a parancsod megnevezése magyar volt, rákoppintva a piros rögzítés gombra bediktáltad magyarul a megnevezést, később a Siri megértette, hogy mit akarsz és futtatta a parancsot.
  Ha mégsem, mikor félreértelmezte csak rá kellett bökni a Sirin belül az általa felismert szövegre és kijavítani a parancs nevére (2-3 ilyen alkalom után tökéletesen megtanulta felismerni).

  Most azonban iOS 13.3 beta 1:
  A “Hozzáadás Siri-hez” funkció eltűnt, vagyis inkább átkerült a Beállításokba (Kisegítő Lehetőségek, hangvezérlés), ahol nem enged ékezetes betűket bírni a parancs hívószavának"

  Elképzelhető, hogy ez csak a beta-ban fordult elő és később újra visszakerül ez a bizonyos gomb, de én így oldottam meg hogy Siri megértsen néhány dolgot magyarul.

 60. Jaah ezért nem érettem, mert iOS 13.3 béta és a cikk nem erről szól. Így már világos. Én sajnos nem bétázom, de ugye abba bármi előfordulhat, tehát lehet csak egy hiba.

 61. Szombat reggel óta tesztelek. Úgy tűnik megoldódott az X hálózateldobálási hibája. Először a készüléken csináltam egy teljes törlést, majd rádugtam a gépre, az itunes-szal beállítottam új készülékként, majd itunes-szal ismét visszaállítás, majd frissítés. Végül egy október eleji itunes backup-ból állottam helyre. Több mit két napja működik rendesen, ahogy kell. A SIM kártyához nem nyúltam, mást nem tettem, működik. Vodafone. 2018. nyári vásárlás. Korábban minden frissítésnél mindent megpróbáltam, de hiába. Most adhatom el az OP 7T-t :slight_smile:

 62. bojti says:

  Hat mar ideje lenne megoldaniuk a problemat,mert igy meg eladni sem tudom ezt a szar x-et.

 63. Jadeye says:

  jelezted az Apple Támogatás felé, hogy neked továbbra sem jó? a hivatalos szervizpartnereken keresztül kérheted az Apple-t, hogy tegye vissza rá az iOS 12-t, amivel nem volt ez a gond.

 64. bojti says:

  Igazabol,se idom,se kedvem szaladgalni az o fa…saguk miatt.Tobbszor hivtam oket,allandoan valami zoldfuluvel beszeltem akik csak hebegni-habogni tudtak.Erdemi informaciokkal nem szolgaltak.Allandoan azt hajtogattak,hogy nem tudnak tobbet tenni,csak jelezni a mernokoknek a hibat.Azota vettem masik telefont ami mukodik.Soha tobbet nem veszek ifont.Az a legbosszantobb,tudjak hogy baj van es sza.nak ra.Legalabb probalnak megoldani a problemat.Adjak ki a sok frissitest,de a legegetobb problemaval nem foglalkoznak.

 65. Jadeye says:

  magától nem fog megoldódni a dolog. csak ezt tudod tenni, hogy jelzed nekik, hogy továbbra sem oké. elhiheted, hogy az Apple-nek aztán semmi érdeke nem származik ebből, főleg úgy, ha az elégedetlen vásárlók inkább átpártolnak más gyártóhoz.

 66. gunar says:

  Szerinted ez itt miről szól fent, a cikk? Pont erről, hogy próbálják megoldani, de még nem sikerült maradéktalanul. Majd kíváncsi leszek, hogy amikor a csodadroiddal is lesz vmi akkor ott mikorra adnak rá vmit ki, mert ott ritkábban frissítenek és azok sem mindig jók, látom az ügyfeleknél és csak hiszed hogy fenékig a tejfel azzal hogy váltottál. De legyen szerencséd!

 67. bojti says:

  Nem,nem hiszem azt hogy ez jo nekik,de szerintem nem egy ember dolgozik az almaeknal.Ilyen helyzetben nem hiszem hogy az a megoldas amit csinaltak.Majd a kovetkezo decemberi frissitesben oldjak meg a problemat.Tovabbra is azt mondom,hogy a hozzaallassal van gond.Nem ertek hozza de gondolom egy ilyen problema megoldasahoz nem kell 2honap,foleg ha tudjak hol a problema.

 68. gunar says:

  Nem ebben a cikkben van leírva ha jól emléxem, a hiba többrétű és eddig csak az egyik részét sikerült beazonosítaniuk, gondolom azt javították. De akiknek a másik jelentkezik, azzal ha nincsen meg az oka, hogy miért is, ugy be kell lásd elég nehéz kijavítani, ha nem tudod pontosan mit is . Mivel kevesen vannak akiknek ez nem oldotta meg az adott problémát, hát még nehezebbé teszi annak feltérképezését. Persze rohadtul dühítő amikor egy valóban nem olcsó (főként hazai mércével) telefonon nem tud az ember telefonálni, hiszen elsősorban azért ez a fő funkciója.

 69. Sziasztok!
  Nem tudom hogy vannak mások , de nekem mindig vannak hálózati problémák.
  Ülök a telefon mellett és kapom az értesítést a nem fogadott hívásról! Ráadásul 5 nem fogadott!!!
  Mással is történik ilyen?! Iphone Xs 13.2.2 Telenor.

 70. Jadeye says:

  VoLTE engedélyezve van?

 71. Próbáltam így is úgy is! Egyiknap be másiknap ki! Ugyan az a baj! Egyszer csak látom az sms t a nem fogadott hívásról!

 72. Az előfizetésen be kell kapcsoltatni, tehát magától sajnos nem fog csak úgy működni.

  Ha kérdezik, akkor olyan telefont kell mondani, ami a hivatalos listán rajta van. https://telenor.hu/volte

 73. andoro says:

  Nekem úgy tűnik a 13.2.2 megoldotta a hálózat eldobást. Vodafonenál vagyok épp, i8 Plusom van.
  Volte-n is volt meg sima 4G-n is, nem tűnik úgy hogy ez befolyásolná. Ami viszont továbbra is elég instabil az a GPS, a Waze sokszor azt sem tudja hol van. Néha segít ha átállok 3G-re, majd vissza 4G-re, de nem mindig.

 74. Próbáltam be és kikapcsolva is.
  Restore is volt, 0 eredmény

  Mindenki másnak megoldotta a hibát csak nekem nem?

A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!