fbpx Skip to content

Majdnem napra pontosan két héttel az iOS 13.1.3 megjelenése után az Apple ma este 6-kor kiadta az iOS 13.2-es frissítést, ami most is több hibát javít.

Az Apple több újdonságot és különböző problémát is felsorol a frissítés részleteiben, tehát mindenképpen érdemes frissíteni – viszont nem említi, hogy javította volna a hálózateldobási hibát, mert azt csak a 13.3-ra időzítik a korábban általunk megszerzett információk alapján!

Nem érdekelnek az újdonságok, csak telepíteni szeretnéd? Kattints ide, hogy átugord őket: Hogyan telepíthető?

iOS 13.2 újdonságok

A hivatalos információkban az Apple a következőket írja:

Az iOS 13.2 Deep Fusion fejlett képfeldolgozási funkció iPhone 11-en, iPhone 11 Prón és iPhone 11 Pro Maxon az A13 Bionic neurális motort használatával drámaian jobb textúrákat, részleteket és csökkentett zajt tartalmazó képeket készít gyenge megvilágítás mellett. A frissítés olyan további funkciókat tartalmaz, mint a frissített és új emojik, Felolvasott üzenetek AirPodshoz, illetve az AirPods Pro, a HomeKit biztonságos videó és a HomeKit-kompatibilis routerek támogatása, valamint új Siri adatvédelmi beállításokat tartalmaz. Ez a frissítés hibajavításokat és fejlesztéseket is tartalmaz.

Kamera

  • A Deep Fusion funkció iPhone 11-en, iPhone 11 Prón és iPhone 11 Pro Maxon az A13 Bionic neurális motort használatával több képet rögzít eltérő expozíciókkal, képpontonkénti elemzést hajt végre, és egyesíti a képek legjobb minőségű részleteit egy olyan fotóban, amely drámaian jobb textúrákat, részleteket és csökkentett zajt tartalmaz közepesen és gyengén megvilágított témáknál
  • A videófelbontás közvetlenül a Kamera alkalmazásból módosítható iPhone 11-en, iPhone 11 Prón és iPhone 11 Pro Maxon

Emojik

  • Több mint 70 új vagy frissített emoji, többek közt állatok, ételek, tevékenységek, fogyatékkal élőkkel kapcsolatos emojik, gendersemleges emojik, és számos emojinál kiválasztható a bőrtónus

Az AirPods támogatása

  • A Siri-üzenetértesítések funkció felolvassa a bejövő üzeneteket az AirPods fülhallgatóján
  • Az AirPods Pro támogatása

Otthon alkalmazás

  • A HomeKit biztonságos videó lehetővé teszi a biztonsági kamerái videóinak védett módon való rögzítését, tárolását és titkosítását, valamint támogatja az emberek, állatok és járművek észlelését
  • A HomeKit-kompatibilis routerekkel megadhatja, mivel kommunikálhatnak a HomeKit-kiegészítői az interneten keresztül vagy az otthonában

Siri

  • Az adatvédelmi beállításokkal megadhatja, hogy segít-e a Siri és a Diktálás javításában azzal, hogy engedélyezi az Apple-nek az Ön Sirivel és Diktálással végzett műveletei hanganyagának tárolását
  • Törölheti a Siri és a Diktálás előzményeit a Siri beállításaiból

Ez a frissítés hibajavításokat és egyéb fejlesztéseket is tartalmaz. A frissítés tartalma:

  • Kijavít egy problémát, amely megakadályozhatja a jelszavak automatikus kitöltését harmadik felek alkalmazásaiban
  • Megold egy problémát, amely megakadályozhatja a billentyűzet megjelenését a Keresés használatakor
  • Megold egy problémát, amely miatt előfordulhat, hogy a főképernyőt megjelenítő legyintés nem működik iPhone X-en, vagy újabb modelleken
  • Kijavít egy problémát, amely miatt előfordulhat, hogy az Üzenetek csak egyetlen értesítést küld, amikor az ismétlődő jelzés engedélyezve van
  • Megold egy problémát, amely miatt előfordulhat, hogy az Üzenetek telefonszámot jelenít meg kontaktnév helyett
  • Megold egy problémát, amely miatt a Kontaktok az előzőleg megnyitott kontaktot jeleníti meg a kontaktlista helyett
  • Kijavít egy problémát, amely megakadályozhatja a Korrektúra annotációinak mentését
  • Megold egy problémát, amely a mentett jegyzetek ideiglenesen eltűnhettek
  • Kijavít egy problémát, amely miatt előfordulhat, hogy az iCloud biztonsági mentés nem fejeződik be sikeresen a Beállítások Biztonsági mentés lehetőségére történő koppintás után.
  • Javítja a teljesítményt, amikor a felhasználó az AssistiveTouchot használja az Alkalmazásváltó aktiválásához

És a hálózateldobási hibával mi a helyzet?

Az Apple a frissítés részleteiben nem említi, hogy javította volna a hálózateldobási hibát, ami már az iOS 13 megjelenése óta érint többeket is hazánkban, függetlenül attól, hogy melyik szolgáltatónál vannak.

Erre jelenleg a 4G letiltása vagy a VoLTE engedélyezése kínálhat megoldást, amiről itt írtunk korábban: Gyakori kérdések: mit tehetünk, ha iOS 13-mal eldobálja a hálózatot az iPhone-unk?

Akinél nem javul ez a helyzet a 13.2-re való frissítés után sem, annak továbbra is azt javasoljuk, hogy jelezze az Apple felé ezt a hibát, akár az Apple Support ingyenes telefonszámának a felhívásával, akár hibajegy nyitásával.

Letöltés, telepítés

A frissítés a legegyszerűbben a Beállítások, Általános, Szoftverfrissítés menüpontba lépve telepíthető, de természetesen használhatjuk az iTunes-t is. Bármelyik módszert is választjuk, a folyamat végeredménye ugyanaz lesz. Erről itt írtunk részletesen: Gyakori kérdések: hogyan működik az OTA frissítés?

Az iOS 13.2 buildje 17B84.

Ha valaki szeretné lementeni a 13.2 IPSW fájlját, az nyissa meg az alábbi cikkünket, amiből mindig a legfrissebb, az Apple által épp aláírt iOS-verzió IPSW-fájlja tölthető le: Gyakori kérdések: melyik iOS-verziót írja még alá az Apple?

Downgrade?

Gyakorlatilag bármely esetben kizárólag csak az arra a készülékre hivatalosan elérhető legfrissebb verzió tehető fel – illetve az, amit az Apple épp aláír, mert itt lehetnek átfedések, főleg egy új verzió megjelenése utáni napokban, ameddig még az előző verziót is aláírják: Gyakori kérdések: az aktuális iOS-verziónál régebbi firmware visszaállítása.

Ha a készüléken aktuálisan meglévő verziót szeretnénk kitakarítani: Gyakori kérdések: aktuális iOS-verzió újratelepítése, frissítés nélkül.

Kérdésem van!

Ha kérdésed merül fel, érdemes elsőként a Gyakran Ismételt Kérdések cikkünket végiglapozni: Gyakran Ismételt Kérdések.

Ha a frissítéskor hibával találkozol, akkor pedig ezt a cikkünket érdemes megnézni: Leggyakoribb iTunes hibaüzenetek.

Linkgyűjtemény

Az iOS 13-ról szóló összes cikkünk megtalálható az iOS 13 címke alatt.

Olvasd el a hozzászólásokat is

Népszerű hozzászólások

  1. Jöhet a dxomark teszt. :laughing:

  2. Na valakinél megjavult a hálózat eldobás?

  3. Nem új hiba, de nekem továbbra sem működik rendesen a “lezáró hang”. Hol van hol nincs. Nem tudom másnál is jelentkezik-e

  4. Nálam ilyet az iOS 12 csinált, iOS 13-nál hála rendesen megy.

  5. Sziasztok,
    Magyarországon van még valaki akinek letéglázta az 13.2 a HomePod-ját?

  6. Nem te vagy az egyetlen:

    Itt az Apple support doksija is:

    If your HomePod is running iOS 13.2, don’t follow these steps. If you’ve already reset or removed your HomePod from the Home app, contact Apple Support.

  7. redditen is azt írják, hogy ha már frissítettél ne reseteld, mert restart loop lesz belőle és nem lehet tovább frissíteni, ha esetleg jönne javítás

  8. Igen, tudom, hogy a világban sokan vagyunk. Sajnos én azonnal frissítettem és reseteltem is. Nem olyan könnyű ezt nálunk Magyarországon megoldani. Ezért lettem volna kíváncsi, hogy itthon mások jártak-e így, és hogyan tudták megoldani a cserét?

  9. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    @Csucsukoma: mivel itthon az Apple nem forgalmazza a HomePodot, olyan országba kell elvinned, ahol forgalmazzák. nem igazán van rá más megoldás, de hívd fel az Apple Supportot.

  10. Beszéltünk itt a múltkor arról, hogy hosszadalmasabb lett az appok törlése az új 3Dtouch kezelés miatt!
    Na… mostmár külön van app törlés opció. Tehát már nem kell rendezgetni meg a kis x-et az ikonok sarkában tapizni!:ok_hand:

  11. uj emojik!
    yes!
    :mechanical_arm::woman:t2:‍:manual_wheelchair::adult:t2:‍:manual_wheelchair::woman:t3:‍:motorized_wheelchair::adult:t3:‍:probing_cane::guide_dog::otter::badger::sloth::beverage_box::diving_mask::banjo::probing_cane::motorized_wheelchair::kick_scooter::manual_wheelchair::brick::adhesive_bandage::hole::microscope::basket::teddy_bear::confetti_ball::wind_chime::white_heart:

  12. Sziasztok népek!
    Van valakinek tapasztalata az aksiidővel kapcsolatban? Vissza állt a normál állapotba, vagy nagyon gyorsan merül még mindig a készülék? Mert már egyszer frissítettem IOS 13-ra ,de elképesztően gyorsan merült alatta a telefon. vissza is tettem a régi IOS 12.4.1-t és azóta visszaállt a régi rend.
    ( Iphone SE )

  13. Sziasztok!

    Személyes tapasztalatom szerint 13.2-vel a telefonom (iPhone 8, Telenor) 3-4 óránként konstans eldobja a hálózatot, ami eddig hetente 1-2 alkalommal történt meg…
    Esetleg van valakinek hasonló tapasztalata vagy ez csak nálam jelentkezik ilyen drasztikusan?

  14. Megúsztam a HomePod bricket, ketto darabnal mar hulyet rantottam volna, ha tonkremegy. Pedig probaltam frissiteni, de addigra az Apple visszarantotta az update-et hal’ Istennek :flushed: Londonban vettem oket, ezek szerint csak ott tudnam hiba eseten gariztatni? Azer’ ez igy para…

  15. Avatar for Czo Czo says:

    Szerintem Munichben is. Illetve minden olyan helyen, ahol forgalmazzak. Sajna, a legkozelebbi, azaz az osztrak store kiesik.

  16. iOS 13.2
    2 db. iPhone X Telekom és egy iPhone 11 Telekom.
    NINCS érzékelhető probléma, sem a hálózat, sem az energia használat környékén.

    Persze ettől még másnak lehet, de mivel többnyire a hibákat jelzik, úgy tűnhet, hogy a frissítés veszélyes lehet. Pedig érdemes a legújabb iOS-t használni, szinte biztos, hogy nem lesz gondod vele.

  17. Azt írták, hogy ez a frissítés megoldotta a kontaktok problémát, ami nálam sajnos nem oldódott meg. Ugyanúgy sokszor az utoljára hívott kontakt jelenik meg a kontaktlista helyett. Valaki másnak tapasztalat ezzel kapcsolatban? Tudom, hogy nem olyan nagy hiba, de engem eléggé zavar.

  18. Avatar for bojti bojti says:

    Nekem megoldodott a hálózat eldobalos iPhone x problema.Vettem egy p30 pro-t.
    Amint megjon a frissítés és megoldodik a probléma, megy a jofogasra az x.
    Soha többet iPhone. Remélem sokan megteszik ezt. Sztem nem engedhetne meg egy ilyen világcég ezt a viselkedés. Gyakorlatilag sza.jak le a saját celcsopotjukat. Megérdemelnek hogy az ilyen hozzaallas miatt sokan elpartoljanak tőlük.

  19. Avatar for Hacsi Hacsi says:

    Nálam is dettó. Az Apple tényleg cserben hagyott minket erre nincs jobb szó!!!

  20. Avatar for Hacsi Hacsi says:

    Remélem lesztek annyian, hogy az Apple odafigyeljen egy ilyen súlyos hibára!!!

  21. Sziasztok!!
    Nekem a frissités hazavágta a telót 7S !
    Minden müködik csak telefonálni nem lehet!!!Nem hallom a túloldalt és a túloldalon sem hallanak engem!!!
    Gratulálok a " világcégnek " hogy ilyen fejlesztői vannak!!!

  22. Avatar for Hacsi Hacsi says:

    Én ma felhívtam a supportot és megkérdeztem milyen módon tudom elküldeni az Apple-t a picsába???
    Tényleg. Azt mondták jegyzik a hisztimet addig is küldenek egy magyarnyelvű cucot szerintük mit kellene végig csinálni hátha valami orvosolja a hibát.

    Ezt mind tudták küldeni.

  23. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    @Hacsi vicces, hogy ezt linkelted, mert ezeket már mind leírtuk korábban, és még mi lettünk elküldve miatta a fenébe, hogy mégis miért javasolunk ilyesmiket.

  24. Avatar for Hacsi Hacsi says:

    Hát emiatt a vicc miatt posztoltam ezt most. Viszont ha gondolod úgy rémlik volt egy olyan cikk amiben benne volt, hogy mikorra várható a javítás. Na azt szívesen elküldöm nekik, hogy töröljék ki maguknak a sza…al. Ha bele egyeztek.

  25. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    @Hacsi hiába küldöd el nekik, nyilván azt fogják rá válaszolni, hogy nem tudják megerősíteni a cikkben foglaltakat, hiszen nem áll érdekükben, pláne hogy december még odébb van, mert eleve rosszul veszi ki magát ez az egész probléma, hogy eddig húzódik, az Apple-ös ranglétra alján álló supportos meg kb semmit nem tud a felsőbb vezetés döntéseiről.

  26. Avatar for Hacsi Hacsi says:

    Akkor lehet kene egy kemenyebb cikk hogy az Apple cserbenhagyta az ugyfeleit.

  27. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    @Hacsi részletesen írtunk róla már korábban.

    de véleményem szerint ezt továbbra is csak az érintettek tudják érdemlegesen is leverni az Apple-ön. én például naponta felhívnám őket az ingyenes számukon, hogy még mindig nem jó. és még mindig. és még mindig. a céghez a legkönnyebben úgy jut ez el, ha az első “védelmi vonalat” jelentő ügyfélszolgálatosaik lefárasztásával azok supervisorai a saját feletteseik felé folyamatosan azt jelzik, hogy napok óta szedik darabokra őket az elégedetlen vásárlók tucatjai, óránként legalább >X, ahol X egyenlő a már zavaró mennyiséggel. ha mindenki, aki érintett, ezt tenné, az elég erős nyomás lenne a cégen.

  28. Avatar for bojti bojti says:

    Én hivogattam őket két naponta.
    Mindig valami óvodás hangú gyerekmunkas vette fel aki csak hebegett ha óvott semmire nem tudott válaszolni. Állandóan az volt a válasz hogy tudnak a problémáról, annyit tehet hogy továbbítják a mérnököknek a problémát. Egyszer az elején volt egy olyan hogy nem tudott velem mihez kezdeni, akkor atkapcsolt egy felsőbb szintre ahol persze senki nem vette fel a telefont,úgyhogy meguntam és én raktam le. Azóta nme hívtam őket. Viszont vettem egy másik (nem időn) telefont és azt használom. Azt elerték hogy én soha többet nem veszek ifont.
    Ba…ák meg a termékeiket. Vannak náluk sokkal jobb gyártók.

  29. Ha minden igaz jön a frissítés hamarosan (kacsintó szmájli)

    @bojti

  30. Ezt a sejtetést értsük úgy, hogy nem decemberben, hanem hamarabb?

  31. Igen :slight_smile: van egy közeli dátum, ahol kiadhatják a már kész (tesztelt) verziót, de 100%-kra nem mondhatjuk.

  32. Remélem mihamarabb valóra is válik a javítás. Mert nekem ugyan ritkán, de újra és újra előjön a hiba, pl tegnap is, szóval erősen érdekel a megoldás…

  33. Khm… ritkán…
    most már sűrűbben pl ma is.

  34. Lassan szét b@sz az ideg nálam 11 pro naponta többször nem elérhető az egyik telefonszám, vagy az esim vagy a sima mind a kettő telekom, de közben nem is használom a telefont, a feleségem xs telefonja esim telekom azon van az adatforgalom a normál sim voda és ha elmegy itthonról nem megy neki a net csak akkor ha hard reset van A sima repülőgép mód nem elegendő arra nem jön vissza sajnos…

  35. Szia! Az egyiken kapcsold ki teljesen a mobilinternet, ez szokott segíteni!

  36. Látod, megjelent :slight_smile:

  37. Ja idén hamarabb jött a Mikulás :pray:
    Puttonyból letöltve, telepítve, most várunk a tapasztalásra.
    Most majd eldől, hogy hiszek-e benne…
    Köszi az előzetes Khm sejtetést.

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for Burgatshow Avatar for Czo Avatar for nagyfej Avatar for bigdadylacika Avatar for MenyusNr1 Avatar for rihekopo79 Avatar for Szifon Avatar for lacika88 Avatar for captainplanet Avatar for kaskrisz Avatar for 9aszecs Avatar for bojti Avatar for Csucsukoma Avatar for robs666 Avatar for Interstate Avatar for mtomi95 Avatar for Hacsi Avatar for farkas63 Avatar for Nem_Tom Avatar for Jadeye Avatar for szorian Avatar for SzifonAdmin

Népszerű hozzászólások

  1. Jöhet a dxomark teszt. :laughing:

  2. Na valakinél megjavult a hálózat eldobás?

  3. Nem új hiba, de nekem továbbra sem működik rendesen a “lezáró hang”. Hol van hol nincs. Nem tudom másnál is jelentkezik-e

  4. Nálam ilyet az iOS 12 csinált, iOS 13-nál hála rendesen megy.

  5. Sziasztok,
    Magyarországon van még valaki akinek letéglázta az 13.2 a HomePod-ját?

  6. Nem te vagy az egyetlen:

    Itt az Apple support doksija is:

    If your HomePod is running iOS 13.2, don’t follow these steps. If you’ve already reset or removed your HomePod from the Home app, contact Apple Support.

  7. redditen is azt írják, hogy ha már frissítettél ne reseteld, mert restart loop lesz belőle és nem lehet tovább frissíteni, ha esetleg jönne javítás

  8. Igen, tudom, hogy a világban sokan vagyunk. Sajnos én azonnal frissítettem és reseteltem is. Nem olyan könnyű ezt nálunk Magyarországon megoldani. Ezért lettem volna kíváncsi, hogy itthon mások jártak-e így, és hogyan tudták megoldani a cserét?

  9. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    @Csucsukoma: mivel itthon az Apple nem forgalmazza a HomePodot, olyan országba kell elvinned, ahol forgalmazzák. nem igazán van rá más megoldás, de hívd fel az Apple Supportot.

  10. Beszéltünk itt a múltkor arról, hogy hosszadalmasabb lett az appok törlése az új 3Dtouch kezelés miatt!
    Na… mostmár külön van app törlés opció. Tehát már nem kell rendezgetni meg a kis x-et az ikonok sarkában tapizni!:ok_hand:

  11. uj emojik!
    yes!
    :mechanical_arm::woman:t2:‍:manual_wheelchair::adult:t2:‍:manual_wheelchair::woman:t3:‍:motorized_wheelchair::adult:t3:‍:probing_cane::guide_dog::otter::badger::sloth::beverage_box::diving_mask::banjo::probing_cane::motorized_wheelchair::kick_scooter::manual_wheelchair::brick::adhesive_bandage::hole::microscope::basket::teddy_bear::confetti_ball::wind_chime::white_heart:

  12. Sziasztok népek!
    Van valakinek tapasztalata az aksiidővel kapcsolatban? Vissza állt a normál állapotba, vagy nagyon gyorsan merül még mindig a készülék? Mert már egyszer frissítettem IOS 13-ra ,de elképesztően gyorsan merült alatta a telefon. vissza is tettem a régi IOS 12.4.1-t és azóta visszaállt a régi rend.
    ( Iphone SE )

  13. Sziasztok!

    Személyes tapasztalatom szerint 13.2-vel a telefonom (iPhone 8, Telenor) 3-4 óránként konstans eldobja a hálózatot, ami eddig hetente 1-2 alkalommal történt meg…
    Esetleg van valakinek hasonló tapasztalata vagy ez csak nálam jelentkezik ilyen drasztikusan?

  14. Megúsztam a HomePod bricket, ketto darabnal mar hulyet rantottam volna, ha tonkremegy. Pedig probaltam frissiteni, de addigra az Apple visszarantotta az update-et hal’ Istennek :flushed: Londonban vettem oket, ezek szerint csak ott tudnam hiba eseten gariztatni? Azer’ ez igy para…

  15. Avatar for Czo Czo says:

    Szerintem Munichben is. Illetve minden olyan helyen, ahol forgalmazzak. Sajna, a legkozelebbi, azaz az osztrak store kiesik.

  16. iOS 13.2
    2 db. iPhone X Telekom és egy iPhone 11 Telekom.
    NINCS érzékelhető probléma, sem a hálózat, sem az energia használat környékén.

    Persze ettől még másnak lehet, de mivel többnyire a hibákat jelzik, úgy tűnhet, hogy a frissítés veszélyes lehet. Pedig érdemes a legújabb iOS-t használni, szinte biztos, hogy nem lesz gondod vele.

  17. Azt írták, hogy ez a frissítés megoldotta a kontaktok problémát, ami nálam sajnos nem oldódott meg. Ugyanúgy sokszor az utoljára hívott kontakt jelenik meg a kontaktlista helyett. Valaki másnak tapasztalat ezzel kapcsolatban? Tudom, hogy nem olyan nagy hiba, de engem eléggé zavar.

  18. Avatar for bojti bojti says:

    Nekem megoldodott a hálózat eldobalos iPhone x problema.Vettem egy p30 pro-t.
    Amint megjon a frissítés és megoldodik a probléma, megy a jofogasra az x.
    Soha többet iPhone. Remélem sokan megteszik ezt. Sztem nem engedhetne meg egy ilyen világcég ezt a viselkedés. Gyakorlatilag sza.jak le a saját celcsopotjukat. Megérdemelnek hogy az ilyen hozzaallas miatt sokan elpartoljanak tőlük.

  19. Avatar for Hacsi Hacsi says:

    Nálam is dettó. Az Apple tényleg cserben hagyott minket erre nincs jobb szó!!!

  20. Avatar for Hacsi Hacsi says:

    Remélem lesztek annyian, hogy az Apple odafigyeljen egy ilyen súlyos hibára!!!

  21. Sziasztok!!
    Nekem a frissités hazavágta a telót 7S !
    Minden müködik csak telefonálni nem lehet!!!Nem hallom a túloldalt és a túloldalon sem hallanak engem!!!
    Gratulálok a " világcégnek " hogy ilyen fejlesztői vannak!!!

  22. Avatar for Hacsi Hacsi says:

    Én ma felhívtam a supportot és megkérdeztem milyen módon tudom elküldeni az Apple-t a picsába???
    Tényleg. Azt mondták jegyzik a hisztimet addig is küldenek egy magyarnyelvű cucot szerintük mit kellene végig csinálni hátha valami orvosolja a hibát.

    Ezt mind tudták küldeni.

  23. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    @Hacsi vicces, hogy ezt linkelted, mert ezeket már mind leírtuk korábban, és még mi lettünk elküldve miatta a fenébe, hogy mégis miért javasolunk ilyesmiket.

  24. Avatar for Hacsi Hacsi says:

    Hát emiatt a vicc miatt posztoltam ezt most. Viszont ha gondolod úgy rémlik volt egy olyan cikk amiben benne volt, hogy mikorra várható a javítás. Na azt szívesen elküldöm nekik, hogy töröljék ki maguknak a sza…al. Ha bele egyeztek.

  25. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    @Hacsi hiába küldöd el nekik, nyilván azt fogják rá válaszolni, hogy nem tudják megerősíteni a cikkben foglaltakat, hiszen nem áll érdekükben, pláne hogy december még odébb van, mert eleve rosszul veszi ki magát ez az egész probléma, hogy eddig húzódik, az Apple-ös ranglétra alján álló supportos meg kb semmit nem tud a felsőbb vezetés döntéseiről.

  26. Avatar for Hacsi Hacsi says:

    Akkor lehet kene egy kemenyebb cikk hogy az Apple cserbenhagyta az ugyfeleit.

  27. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    @Hacsi részletesen írtunk róla már korábban.

    de véleményem szerint ezt továbbra is csak az érintettek tudják érdemlegesen is leverni az Apple-ön. én például naponta felhívnám őket az ingyenes számukon, hogy még mindig nem jó. és még mindig. és még mindig. a céghez a legkönnyebben úgy jut ez el, ha az első “védelmi vonalat” jelentő ügyfélszolgálatosaik lefárasztásával azok supervisorai a saját feletteseik felé folyamatosan azt jelzik, hogy napok óta szedik darabokra őket az elégedetlen vásárlók tucatjai, óránként legalább >X, ahol X egyenlő a már zavaró mennyiséggel. ha mindenki, aki érintett, ezt tenné, az elég erős nyomás lenne a cégen.

  28. Avatar for bojti bojti says:

    Én hivogattam őket két naponta.
    Mindig valami óvodás hangú gyerekmunkas vette fel aki csak hebegett ha óvott semmire nem tudott válaszolni. Állandóan az volt a válasz hogy tudnak a problémáról, annyit tehet hogy továbbítják a mérnököknek a problémát. Egyszer az elején volt egy olyan hogy nem tudott velem mihez kezdeni, akkor atkapcsolt egy felsőbb szintre ahol persze senki nem vette fel a telefont,úgyhogy meguntam és én raktam le. Azóta nme hívtam őket. Viszont vettem egy másik (nem időn) telefont és azt használom. Azt elerték hogy én soha többet nem veszek ifont.
    Ba…ák meg a termékeiket. Vannak náluk sokkal jobb gyártók.

  29. Ha minden igaz jön a frissítés hamarosan (kacsintó szmájli)

    @bojti

  30. Ezt a sejtetést értsük úgy, hogy nem decemberben, hanem hamarabb?

  31. Igen :slight_smile: van egy közeli dátum, ahol kiadhatják a már kész (tesztelt) verziót, de 100%-kra nem mondhatjuk.

  32. Remélem mihamarabb valóra is válik a javítás. Mert nekem ugyan ritkán, de újra és újra előjön a hiba, pl tegnap is, szóval erősen érdekel a megoldás…

  33. Khm… ritkán…
    most már sűrűbben pl ma is.

  34. Lassan szét b@sz az ideg nálam 11 pro naponta többször nem elérhető az egyik telefonszám, vagy az esim vagy a sima mind a kettő telekom, de közben nem is használom a telefont, a feleségem xs telefonja esim telekom azon van az adatforgalom a normál sim voda és ha elmegy itthonról nem megy neki a net csak akkor ha hard reset van A sima repülőgép mód nem elegendő arra nem jön vissza sajnos…

  35. Szia! Az egyiken kapcsold ki teljesen a mobilinternet, ez szokott segíteni!

  36. Látod, megjelent :slight_smile:

  37. Ja idén hamarabb jött a Mikulás :pray:
    Puttonyból letöltve, telepítve, most várunk a tapasztalásra.
    Most majd eldől, hogy hiszek-e benne…
    Köszi az előzetes Khm sejtetést.

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for Burgatshow Avatar for Czo Avatar for nagyfej Avatar for bigdadylacika Avatar for MenyusNr1 Avatar for rihekopo79 Avatar for Szifon Avatar for lacika88 Avatar for captainplanet Avatar for kaskrisz Avatar for 9aszecs Avatar for bojti Avatar for Csucsukoma Avatar for robs666 Avatar for Interstate Avatar for mtomi95 Avatar for Hacsi Avatar for farkas63 Avatar for Nem_Tom Avatar for Jadeye Avatar for szorian Avatar for SzifonAdmin