Eddigi leghasznosabb cikkeink 2012-ben!

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nem csak mostanában, hanem az elmúlt éveben is mindig volt olyan Szifon.com olvasó, aki nem volt megelégedve a tartalommal. Azonban most úgy döntöttem, összegyűjtöm nem csak nekik, hanem nektek is az elmúlt pár hónap fontosabb cikkeit. Ezek azok bejegyzések, amiket a Szifon.com csapat mindenképp olvasásra ajánl. Amint látjátok, ez nem 5db cikk, hanem egész pontosan 46db, amit az elmúlt 5 hónap alatt írtunk. Természetesen nem csak ennyi blog poszt jelent meg, hanem több 250db az elmúlt pár hónapban.

Azt gondolom, és ezt szerintem a csapat nevében is mondhatom, hogy ameddig a Szifon.com havi látogatottsága folyamatosan növekszik, addig nem hogy rosszul, de egyenesen jól írjuk a blogot.

Tehát 2012 eddigi leghasznosabb cikkei időrendben visszafelé:

Persze ízlések és pofonok, de itt még nem állunk meg, hiszen szeretnénk olyan tartalommal szolgálni nektek, amit mindenki szívesen olvas. Ezért nemsoká lesz egy olyan cikk is, amiben pár kérdést teszünk fel, és szavazhattok.

Ezek még érdekelhetnek:


 1. Sziasztok!

  Tudtok olyan alkalmazásról, ami minden végrehajtott folyamatot rögzít az iPadon? Gondolok itt ilyenre, hogy Facebook chat során elküldött üzenetek, vagy jelszavak, esetleg leütött karakterek sorrendjének megjegyzése, stb.?

 2. @Jadeye: Az én iPadomat használják egy páran, és kicsit felkúrják az agyamat vele! =) Köszi, egyébként ezt az iKeyMonitort én is megtaláltam, csak gondoltam tudtok ajánlani mást is. Köszi még egyszer!

 3. Sziasztok!

  Olyan félévente-háromnegyed évente visszajövök feltenni ezt a kérdést, hátha egyszer eljut odáig az Apple technika, hogy pozitív választ kapok rá:

  Szóval tudja-e már az Iphone alapból, vagy bármilyen fizetős, de jailbreak-et nem igénylő alkalmazás segítségével a csoportos hívásszűrés/hívásengedélyezés opciót. Azaz lehet-e már legalább Nokia 6110 szintjén hívást szűrni vele???

  Köszönöm a válaszokat.

 4. Csak csendben merem megkérdezni, hogy mitől hasznos egy cikk? Méritek? Ti gondoljátok annak? Mert találtam egy-két olyan írást ami hááááát…:

  – Y magazin – A férfiak magazinja iPad-re! (20 hozzászólás)
  – Smartmobil’12 – folyamatosan frissülő cikk! (2 hozzászólás)
  stb…

 5. @taky1974: Y magazin egy olyan magyar fejlesztés, ami még a mai napig is egyedülálló, így nyilván fontosnak tartjuk, hogy az emberek tudjanak róla és amúgy meg elég jó alkalmazás.

  A Smartmobil’12 pedig olyan videókat tartalmaz, amit máshol nem tudtál volna megnézni, mi ezt felvettük feltöltöttük stb… Nem véletlen vannak ott, érdemes megnézni őket.

  Mi a baj, a hozzászólásokkal?

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!