fbpx Skip to content

Nem csak mostanában, hanem az elmúlt éveben is mindig volt olyan Szifon.com olvasó, aki nem volt megelégedve a tartalommal. Azonban most úgy döntöttem, összegyűjtöm nem csak nekik, hanem nektek is az elmúlt pár hónap fontosabb cikkeit. Ezek azok bejegyzések, amiket a Szifon.com csapat mindenképp olvasásra ajánl. Amint látjátok, ez nem 5db cikk, hanem egész pontosan 46db, amit az elmúlt 5 hónap alatt írtunk. Természetesen nem csak ennyi blog poszt jelent meg, hanem több 250db az elmúlt pár hónapban.

Azt gondolom, és ezt szerintem a csapat nevében is mondhatom, hogy ameddig a Szifon.com havi látogatottsága folyamatosan növekszik, addig nem hogy rosszul, de egyenesen jól írjuk a blogot.

Tehát 2012 eddigi leghasznosabb cikkei időrendben visszafelé:

Persze ízlések és pofonok, de itt még nem állunk meg, hiszen szeretnénk olyan tartalommal szolgálni nektek, amit mindenki szívesen olvas. Ezért nemsoká lesz egy olyan cikk is, amiben pár kérdést teszünk fel, és szavazhattok.

Olvasd el a hozzászólásokat is

16 Comments

  1. Másodiknál rossz a link.

  2. 😀
    😉

  3. OFF: Mennyire véd az eredeti Apple Bumper?
    Például ha az előlapja leesik a kőre akkor a Bumper megvédi?

  4. Én még ide sorolnám a WordJelly:ingyenes siri-server-t és az iPad 2,iPad 3 és iPhone 4S downgrade opcióval frissült a Redsn0w cikkeiteket.

  5. @lbalazs: köszi, javítva! 🙂

    @richard: ha úgy esik, hogy a széleire esik, és nem valami kiálló kőre, akkor megvédheti, de ezt nem lehet kategorikusan kijelenteni.

  6. Sziasztok!

    Tudtok olyan alkalmazásról, ami minden végrehajtott folyamatot rögzít az iPadon? Gondolok itt ilyenre, hogy Facebook chat során elküldött üzenetek, vagy jelszavak, esetleg leütött karakterek sorrendjének megjegyzése, stb.?

  7. @Joker: nehéz elképzelni, hogy olyasmire akarnád használni, ami nem okoz másnak gondot… de legalább használnád a google-t. (iKeyMonitor / bigboss)

  8. @Jadeye: Az én iPadomat használják egy páran, és kicsit felkúrják az agyamat vele! =) Köszi, egyébként ezt az iKeyMonitort én is megtaláltam, csak gondoltam tudtok ajánlani mást is. Köszi még egyszer!

  9. @Joker: erre nem egyszerűbb akkor, ha beállítasz egy jelkódzárat (passcode lock)? akkor nem tudja használni. vagy le akarod buktatni, hogy ki lehet?

  10. Sziasztok!

    Olyan félévente-háromnegyed évente visszajövök feltenni ezt a kérdést, hátha egyszer eljut odáig az Apple technika, hogy pozitív választ kapok rá:

    Szóval tudja-e már az Iphone alapból, vagy bármilyen fizetős, de jailbreak-et nem igénylő alkalmazás segítségével a csoportos hívásszűrés/hívásengedélyezés opciót. Azaz lehet-e már legalább Nokia 6110 szintjén hívást szűrni vele???

    Köszönöm a válaszokat.

  11. @Molab: továbbra sem tudja, az app store-os appok nem kezelhetik a hívásokat, alapból meg nem tudja. jailbreak után továbbra is ott az iblacklist.

  12. Csak csendben merem megkérdezni, hogy mitől hasznos egy cikk? Méritek? Ti gondoljátok annak? Mert találtam egy-két olyan írást ami hááááát…:

    – Y magazin – A férfiak magazinja iPad-re! (20 hozzászólás)
    – Smartmobil’12 – folyamatosan frissülő cikk! (2 hozzászólás)
    stb…

  13. @taky1974: Y magazin egy olyan magyar fejlesztés, ami még a mai napig is egyedülálló, így nyilván fontosnak tartjuk, hogy az emberek tudjanak róla és amúgy meg elég jó alkalmazás.

    A Smartmobil’12 pedig olyan videókat tartalmaz, amit máshol nem tudtál volna megnézni, mi ezt felvettük feltöltöttük stb… Nem véletlen vannak ott, érdemes megnézni őket.

    Mi a baj, a hozzászólásokkal?

  14. @taky1974: az, hogy kinek mi tetszik, ki szerint mi a hasznos, az teljesen relatív. admin ezeket tartotta fontosnak.

  15. @Jadeye:
    AMEN

  16. :p


Add a Comment