fbpx Skip to content

Még szombaton futottunk össze pár percre Angelday-jel és Handrással, hogy “megszakértsék” az új iPad-et. Ezt UStream-mel megpróbáltuk élőben is közvetíteni, de annyira rossz volt az adás, hogy Handrás készített egy másik videót is. Ebben Angelday-t láthatjuk, hogy hogyan reagál az új iPad-re. Érdemes azért végignézni a videót.

További cikkeink az Új iPad-ről:

Olvasd el a hozzászólásokat is

14 Comments

  1. 0:15nél az L? 🙂

  2. @thingol: Igen ő, most már teljesen Celeb. 🙂

  3. nekem a barna haju csaj nagyon adja :D…a kijelzo meg korrekt 😀

  4. A.kérdésem.annyi.lenne.ha.rátöltök.egy.8.gigás.mkv.kiterjesztésű.1080p.filmet.akkor.azt.viszi?

  5. Hát hogy ezek mekkora celebek… Eza HAndrás, meg a másik búrkifli is majdnem akkora sztár mint Győzike, a szintet és kvalitást tekintve is.

  6. 🙁

  7. @admin: és a 720p-s film is? Ha már ilyen panel van benne jó lett volna ha viszi a fullhd mkv-t, a Samsung tabletekkel ilyen gondok nincsenek…..

  8. @sztibi87: 720p mkv-t viszi szépen, 1080p-t is csak nem mkv-nél.

  9. Arról lehet tudni valamit, hogy az ipad2-höz való hátlapvédők használhatók-e, vagy újat kell venni ? Köszi előreis, ha valaki tud valami érdemlegest.

  10. Nekem ez az arcfelismerés nemmegy iphoneon 🙁

  11. L nem tudom kicsoda, de üzenem neki, hogy rendkívül szép. Egy “The new iPad”-del készült sorozattal megajándékozhatnátok minket! (Most már leszállok a csajodról! Bárkié is!:))

  12. Azt hiszem az Apple elbaxarintotta a nevet, akárhol olvasom itthon, külföldön, az csak iPad3 marad. Pedig igazán iPad2(HD) kéne legyen, bár akkor is maradna már a közmédiumokban a 3.
    Szépek a képek nagyon, az édes szalmahajú hölgyet megvillantanám nagyobb mélységélességgel, egyébként gyönyörű a képe, de adjatok már wgy kis feketelevest is fiúk, videókat, különböző felbontásban, konténerben, hadd lássuk mit tud mutatni a négymagos grafproc! 1024*768-as iPad2 videk, 1920*1080-as full hd filmek hogy futnak, mekkorák, aki ezt tervezi jó-e neki a 32gb ram, ha nem egyet akar magával vinni, ilyesmimérdekelne nagyon, köszi!
    Roggyantsátok meg az új retina display alatt a hardvert…

  13. @admin: Hát az nagy szívás, ha nem viszi a 1080p-s mkv videókat. Nyilván a gyengébb processzor miatt. Viszont elképzelhető, hogy a jövőben lesz rá program ami a grafikus vezérlőt használja erre a célra. PC-n a VLC-t át lehet állítani, hogy a grafikus vezérlőt használja a videó dekódolására és a processzor helyett.
    Amúgy nagyon jó az új iPad, de ez az egyetlen szó, hogy “akad” nagyon illúzióromboló tud lenni 😀


Add a Comment