fbpx Skip to content

Több hete keresem a megfelelő tokot magamnak az új iPad-hez. Először is el kell oszlatnom azokat a tévhiteket, hogy nem mennek a Smart Cover-ek. Mert mennek. Tényleg van 1-2 régebbi darab, de kedves Appleblog ezt nem úgy kéne megírni, hogy megállt az élet és hogy többé 1db régebbi Smart Cover sem fog működni. Én rögtön egy régebbi Smart Covert-t használtam, és tökéletesen működött az új iPaddel, szóval ez 1 a 10-hez, hogy nem működik. Amúgy meg na és aztán? Lecseréled, sőt, az Apple még ingyen ki is cseréli, ha esetleg nem menne a tok az új készülékeddel!

Aztán a másik dolog a hátlap. Na erre már nehezebben talál az ember megfelelő tokot. Itt is befut az, hogy a régebbi iPad 2-es tokok nem fognak rápattanni az új iPad-re. Nos ez megint csak részben igaz, én eddig eggyel sem találkoztam, ami nem lett volna jó. Maximum a mágnes nem működik, de a hátára simán rápattan.

Térjünk is vissza a tárgyhoz, hogyan mi a számomra tökéletes iPad védelem.

Először is ez nem egy PR anyag, pusztán elmondom a véleményemet, hátha másoknak is segíthetek ezzel. Nekem például kifejezetten tetszik a Smart Cover, egyrészt mert Apple, másrészt mert szép. Itt én kéket választottam a fehér iPad-emhez, mivel a Szifon.com színvilága is kék :), másrészt meg amúgy is jól harmonizál a kék és a fehér.

Viszont a legnagyobb problémám az ezekkel a tokokkal, hogy a Smart Cover NEM tapad meg az iPad hátulján. Ez annyira idegesít, hogy el nem tudom mondani nektek. Mindig csak lifeg, ha éppen vízszintesen elforgatom az iPad-et, és csak a kezem tartja meg a tokot. Tehát mindenképp olyan hátlapot kerestem, ami megtartja a hátrahajtott Smart Cover-t is.

A másik fontos szempont pedig az volt, hogy ne legyen nagyobb tőle az iPad-em, férjen el a kezemben továbbra is kényelmesen. A harmadik pedig, hogy látszódjon hátulja. Nekem kifejezetten tetszik az iPad hátulja is.

A választás.

Tehát kerestem egy olyan hátlapot, ami vékony, átlátszó, és megtartja a Smart Cover-t is. Megtaláltam! Nem hittem volna, de mikor tegnap bementem a StyleBolt-ba, megtaláltam azt a tokot, ami pont ezt a célt szolgálja! Még csak nem is valami névtelen kínai “gyártó”, hanem a Speck készíti ezeket a tokokat megannyi színben:

Vékony,átlátszó, és bal oldalt láthatjátok, hogy ott van egy mágnes, ami megfogja a Smart Cover-t. Igen, ez iPad 2-re van, és micsoda véletlen, ez is simán felpattan az új iPad-re. Simán, nem kell erőltetni, és meg is tartja. A tok ára egyébként nem olyan vészes, a többi OZAKI meg hasonló termékekhez képest ez olyan 7.000ft környékén mozog. Ha bementek a boltba nyugodtan hivatkozzatok a Szifonra ,és kérjetek a hasonló iPad tokokra egy kis kedvezményt! 🙂

Off – Handrás összevágta az XMS iPad Launch videóját, nézzétek meg:

 

Olvasd el a hozzászólásokat is

13 Comments

  1. A linkek 404-es hibát jeleznek!
    Be is lehet “menni” a boltba?

  2. @tamas927: oh :/ köszi az infót.

  3. Nekem is olyan volt az előző deszkára. Az újra meg sem próbáltam feltenni, de amúgy is nehezen lehet leszedni a gépről.

  4. Felhívtak az előbb, hogy az átlátszó kifogyott…:-(
    De értesítenek, ha ismét kapható lesz.

  5. @Tamaci:
    igen nehéz volt leszedni, igaz ha már egyszer rájön az ember, hogy is kell…:)
    viszont szép volt benne az iPad és védte is (párszor huppant).

  6. Kedves Szifon! Mielőtt elkezded oltogatni az appleblogot, talán meg kellene tanulni helyesen írni:

    “10 az 1-hez, hogy nem működik”

    Ez azt jelenti, hogy 1000% hogy nem működik. Amire te gondolsz, az az 1 a 10-hez 🙂

    Üdv

  7. Jó ez a tok, de igencsak drága mulatság ez, plusz még egy smart cover is. Nekem egy olyan tok kéne ami jó az ipad3-ra, hasonló mint a smart cover de védi a hátulját is.Na ilyen tokból elvileg nem sok van, direkt ipad3-hoz kb semmit nem kapni, ez elég gyászos dolog. Nekem ugyanebből a boltból ez lenne szimpatikus:
    http://stylebolt.hu/bolt/kiegeszitok/ipad-kiegeszitok/tokok-es-taskak/stm-skinny-ipad-2-tok.html

    de kb nulla infó, hogy jó-e ez a 3-ra:(( Valami tippetek van hogy mit kéne venni?

  8. Egy összehasonlító képet nem tudna valaki csinálni erről a tokról ?
    Pl.: Menyivel vastagabb mint a Smart Cover ?

  9. Nekem egy olyan kene, amivel stabilan all vizszintesen, es fuggolegesen is.
    Talaltam egy csomot az ebayen es az amazonon is, de a kepekbol nem derul ki,
    milyen a minoseguk. A visszajelzesek is olyanok, hogy van aki happy, a masik meg nagyon lehuzza. Szoval valakinek valamilyen tapasztalat a 360 degree coverekrol?

  10. Nekem a MacBook Airen van egy átlátszó Spect tok, elég jó, de nagyon merev az anyaga, és 1-2 év alatt szépen ripityára töredezik minden rögzítés, így már szabályosan lehullik a gépről…

    iPadre egy SmartCoverrel egybe épített bőr tokom van, amivel több a gond, mint amennyi előnye van. Arra jó, hogy védi a gépet, de a ki-be kapcsolás nem működik jól a cover hiányos illeszkedése miatt, a készülék se tökéletesen illeszkedik, elcsúszkál. Lehet, hogy az új iPadra jobb lenne, akit érdekel, szívesen eladom.
    ,-)))


Add a Comment