fbpx Skip to content

Azt sem tudom hol kezdjem. 🙂 Mielőtt belevágnék, a legfontosabb, hogy köszönetet mondjak a Szifon.com Csapat egész éves munkájáért. Fizikus, Jadeye, Jimny, Roobi, Tian, Tothur: köszönöm nektek, hogy itt voltatok velünk 2011-ben. Az egész csapat egész végig kitartott, és azon fáradozott, hogy minden rendben menjen. Jövőre se legyen másképp!

Köszönetet kell, hogy mondjak az olvasóknak is. Nagyon sokszor segítettek hozzászólás formájában, és többször bíráltatok is minket. Persze ez nem probléma, és igyekszünk minden nap javítani azokon, amiket hiányosságként jeleztek, és ettől még ez a Szifon.com közösség, és ha mi el akarunk érni valamit, azt el is érjük. 🙂

Nézzünk mi volt 2011-ben:

2011 az iPad 2 és az iPhone 4S éve volt. Mi az XMS-ben követtük figyelemmel az iPad 2 launchot, ti pedig több mint 15.000-ren a Szifon.com-on. Hatalmas volt, és várjuk jövőre az iPad 3-mat.

Ezután az Apple október 4-én bejelentette az iPhone 4S-t, amit ugyancsak élőben tudtatok követni itt nálunk. Sajnos a Szifon szervere ismét nem bírta a szokásosnál jóval nagyobb látogatottságot, mert aznap több mint 30.000-ren olvastatok minket. Dolgozunk azon, hogy az ekkora (vagy akár nagyobb) roham 2012-ben már ne okozhasson problémát.

Nézzük a Google Analytics szerint hányan olvastatok minket 2011-ben:

Nem semmi! A nyár végéig napi 8-10.000 egyedi látogató, és októbertől pedig 13-15.000-re emelkedett, és azóta is stabilan növekszik. Félelmetesek vagytok! Azt hiszem nincs miről beszélni, inkább nézzük meg honnan jöttetek ennyien:

Természetesen a Facebook nyert 2011-ben, ezután pedig már nem a Google, hanem saját magunk vagyunk. Ez nekünk hatalmas eredmény! Nézzük meg a Mobil adatokat:

Természetesen fölényesen vezet az iPhone, de már nagyon ott van az iPad is. És mi az az Android?! 🙂 Valószínűleg a Telenor cikkeink miatt idetévedtek páran. Reméljük, már áttértetek Szifonra. 😉

És végül, de nem utolsó sorban nézzük meg mit olvastatok nálunk a legtöbbet:

Amint látjátok, a Szerviz és a Cydia Source még mindig igencsak elöl van. Ez azt jelenti, hogy hazánkban a jailbreak még mindig fontos és nem elhanyagolható.

A szervizről pedig csak annyit mondanék, hogy a Szifon.com email címére már több mint 20.000 emailt kaptunk a problémáitokkal kapcsolatban. 2012-ben is várjuk ezeket a leveleket, amelyekre igyekszünk a lehető leghamarabb válaszolni minden esetben.

Mi lesz 2012-ben?

Annyit elmondhatok, hogy januárban indítjuk a már nagyon várt SzifonKártyát. Komoly kedvezmények lesznek olyan helyeken, ahol Ti is megfordultok. Jelenleg 3 különböző projekten dolgozunk a kártyán kivül. Mind a háromról azt mondhatom, hogy egyedülálló lesz hazánkban, és úttőrő.

Találkozunk 2012-ben! Boldog új évet kíván Nektek a Szifon.com Csapat!

Olvasd el a hozzászólásokat is

16 Comments

  1. B.U.E.K

  2. Köszönjük az egész éves munkátokat, sikerekbe gazdag, boldog új évet!

  3. Sziasztok!

    Köszönöm egész éves munkátokat és segítségeteket és boldog új évet a szifon csapatának:)

  4. B.U.É.K mindenkinek!

  5. Figyeljetek most hogy így nézegetem az oldalakat azt veszem észre hogy az Apple nagyon leált kiadta a fejlesztöknek 1 honapja az 5.1 második betáját azóta semmi hír de azért mindenkinek BUÉK !!

  6. BUÉK mindenkinek,koszonet az oldal uzemeltetoinek, hogy osszefogjak ezt a csapatot, osszegyujtik (akaratlanul is) az Apple termekek hasznaloit!A jovoben is sok turelmet hozzank, felhasznalokhoz!

  7. Köszönöm az egész éves munkátokat!!! Mindenkinek Boldog Új Évet kívánok!

  8. Boldog új évet kívánok minden iphonosnak, no meg az oldal szerkesztőinek is, kívánok sok új appot, frissítést, iost ,jailbreaket, 2012-re.

  9. BUÉK! 🙂

  10. Boldog új évet mindenkinek! 祝大家新年快乐!Happy New Year for Everybody!

  11. sziasztok!
    Kellene egy kis segítség…
    Downgrade-eltem ios 5.0.1-ről vissza 4.3.3-ra mert nem jött be az 5-ös.
    Feltelepült a 4.3.3, arra ráküldtem a redsnow-ot fel is tette a cydia-t. Azonban nincsen hálózatom, nem lép fel rá.
    A telefon hazai t-mobile függő, a kártya is t-mobileos, szóval nem kell nekem függetlenítés meg ilyenek. Olyan mintha nem aktiválta volna be magát? Mit csináljak, hogy újra használni tudjam telefonként az i4-emet?
    BUÉK!

  12. BÚÉK! Köszönjük a mindenkori munkátokat!

    Amúgy 2012-ben új MacBook Pro garnitúra is esedékes… külső-belső változtatással egyaránt, nem igaz?

  13. BUÉK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!44

  14. “Természetesen fölényesen vezet az iPhone, de már nagyon ott van az iPad is. És mi az az Android?! Valószínűleg a Telenor cikkeink miatt idetévedtek páran. Reméljük, már áttértetek Szifonra. ”

    Én eddig Szifont használtam, de most már Android-on vagyok, és tutira maradok is! Szóval velem fordítva számoljatok!

  15. Caffee!
    Deaktiváld redsnowal, majd aktiváld rendesen itunessal, és voálá… 🙂

  16. Hali! Egyszer linkeltetek nekem tarifatáblázatot a szifonkártyához, megtennétek még egyszer? Köszi!


Add a Comment