fbpx Skip to content

Update #2 – Nyeremény

Az első SzifonStagram játék nyereménye az iPhonePaintings jóvoltából egy Instagram ikon festmény. Illetve a Szifon.com csapat  is értékel 1-1 képet, ők az AppStore-ból választhatnak majd bármilyen alkalmazást vagy játékot 3 euró értékben.

Hajrá! Tessék szavazni, hogy megtudjuk kié legyen az Instagram ikon fali festmény! 🙂

A játék január 31-ig tart. 

Update #1

SzifonStagram

Már több napja az egész szifon csapat azon dolgozott, hogy milyen játékot találjunk ki nektek. Első körben a kamera és a fotózás volt a szempont, aztán pedig az, hogy bárki csatlakozhasson a játékhoz. Az instagramra esett a választásunk.

Magyarországon több ezren használjátok ezt az alkalmazást, így a Szifon.com is beszáll, és a legjobb képeket hétről-hétre kirakjuk a blogra, illetve a Facebookra és Twittere is. Természetesen ezeket a képeket partnereink jutalmazni is fogják! 🙂 Így akár nyerhetsz is azzal, hogy időként használod az alkalmazást.

Hogyan működik?

 

  • Keresd meg a “Szifon“-t az instagramon, és kezdj el minket követni.
  • Amelyik képpel nevezni szeretnél Hashtag-eld meg! Januárban ez a: #Szifoncom
  • Töltsd fel.
Régebbi képeddel szeretnél nevezni?
  • Az sem probléma! Csupán írj egy hozzászólást(comment-et) a régi képedhez és legyen benne a #szifoncom hashtag 🙂

Hova kerülnek ki a képeim?

  • A Szifon.com csapat hétről-hétre átnézi a képeket és a legjobbakat kirakja a blogra, Facebookra, és Twitterre. Így a képeiddel komoly elismerést is szerezhetsz, a legjobb képeket pedig partnereink jutalmazni fogják 1-1 ajándékkal.

Külön Facebook nyeremények?

A Facebookon minden hónapban lesz egy instagram mappa (például: SzifonStagram Január), amibe mi magunk gyűjtjük majd az általunk legjobbnak ítélt képeket. Itt természetesen a Ti like-olásotok alapján, a legtöbb like-ot kapott képet fogjuk jutalmazni 1-1 ajándékkal. Így nem csak mi, hanem Ti is tudtok 1-1 képre “szavazatot” leadni és ezzel a kép szerzőjének örömet szerezni. 🙂

Összegezve:

Fotózz, kövesd a Szifon-t, hashtaggelj, hátha azon a héten a Te képedet tesszük közzé, amit partnereink értékes ajándékokkal jutalmaznak majd!

Legyen a Szifon a legnagyobb instagram közösség!

#Szifoncom instagram

Itt láthatod, hogy a többiek milyen képekkel neveztek eddig:

[instapress tag=”szifoncom” piccount=”12″ size=”110″ effect=”0″]

Olvasd el a hozzászólásokat is

25 Comments

  1. Jó ötlet! 🙂
    s csináljatok hashtag-ot is:
    #szifoncom
    🙂

  2. @isty: Szia Isty! A te és a facebook kollégák ötletei alapján módosítottuk a játékot. Reméljük így már mindenkinek könnyebb lesz.

  3. csak Instagramos képeket lehet beküldeni, vagy mással készítetteket is? Csak mert már sok kép van, ami nem csak Instagram.

  4. @blzs: Nyilván lehet más képeket is betölteni, amit az instagram enged.

  5. @admin: Megtisztelő köszönöm!
    Amit viszont a következő havi játéknál már figyelembe kell(-ene) vennetek az az,hogy a challenge nek szánt “tag” et először a keresőbe üssétek be,azért hogy kiderüljön nem e aktív -e már s ha igen akkor másik tag ot érdemes választani,ha viszont nem akkor a challenge nek szánt kép alá beírva a hashtage-t ugymond ti hozzátok létre pl.: #szifoncom_nature vagy #szifoncom_architect stb.stb.
    érdemes akár előre lefoglalni,megcsináljátok előre a challenge képeteket vagy a meglévő alá betaggelitek de nem hírdetitek a játék kezdetéig s akkor már tuti a tiétek s általatok lett aktív..
    remélem tudtam segíteni

  6. @blzs: lényeg,hogy instagram account al rendelkezz (fan legyél 😉 )s a képeidet oda töltsd fel s taggold be az épp aktív challenge aktív tag-et.

  7. @isty: Miért kell, hogy mi legyünk a Tag “tulajdonosa”? Mit kapunk azzal? Bocsánat, de annyira még nem értünk a dologhoz. Viszont annyi lehetőség van, hogy igazából felesleges előre lefoglalni a Tag-eket. Rengeteg szinonima van 1-1 szóra és persze rengeteg téma.

  8. @admin: Igaz tulajdonosa persze csak feltételesen,inkább ugy fogalmaznék,hogy az általatok életre keltett játékhoz az ezáltal életre kelltett tag tartozik vagyis célirányosan aki az általatok életre kelltett tagot beirja az biztosan azért tette mert játszani akar pl.: csinálok egy challenge,nem fogom azt irni hogy taqggoljátok a #sun-t a képeitek alá mert ott eleve már kismmilliónyi kép van s minimális a száma azoknak akik csak azért taggolták be a képet hogy játszanak velem

  9. Jah s ezért szokták azt csinálni hogy a létre hozott tag szo mögé még beirják azt a dátumot amikor kezdődött a játék vagy ugymond soszámot kap pl:#szifoncom_001

  10. @isty: @isty: Ahha értem. Köszönjük szépen. Vannak már terveink, akkor ehhez mérten valósítjuk meg őket. 🙂

    Reméljük tetszik mindenkinek ezafajta játék.

  11. @admin: örülök hogy tudtam segíteni,ha későbbiekben is kell szóljatok nyugodtan.Itthon is alakulóban van külföldön nagy sikere van az ilyesfajta challengeknek s sztem legtöbbször nem a nyeremény számít hanem ha nagyon ismert közösség csinálja a játékot s kikerül a neved (@szifon) az oldalukra,hogy pl a hét képe a tied az nagy elismerést s mégtöbb követőt jelent.Későbbiekben akár ugy is lehet operálni,hogy pl csak uj képpel lehet nevezni a játékban vagy ha adott a játék témája akkor természetesen csak abban a témában készült uj vagy régi képpel lehet nevezni akár…

  12. @cini071: hát ha megirod akkor lesz…

  13. Ez tényleg jó ötlet, mert én nagyon szeretem instagramot, nagyon szép képeket tesznek fel 🙂

  14. @KekszNET: Köszi Keksz! 🙂

  15. 3GS-el esélytelen nyerni gondolom 😀

  16. Egy hónapban csak egyszer lehet indulni? Vagyis hogy egy héten egy képpel? Vagy többel is lehet….

  17. @Norrbi: Szia!
    Egyelőre ilyen megkötések nincsenek.

  18. A facebook szabályzat tiltja nyereményjátékok like-számokra történő építését, ti miért ezt a megoldást választottátok?

  19. Szerintem ez nem meghirdetett nyeremenyjatek. Ha ugy gondolom, hogy a legtöbb tetszést kapó képért ajándékot kívánok adni, nem minősül hivatalos nyereményjátéknak.

  20. @Jecy: Az előttem szólónak van igaza, mivel a képeket csak kiraktuk nem köteleztünk senkit like-olásra. Viszont megajándékozzuk a legtöbbet like-olt képet. Mindenki saját maga dönti el melyik kép tetszik neki, mi csak az alapján ajándékozunk, hogy melyik kép tetszett a legjobban “mindenkinek”.

    Egyébként miért fáj, ha valakit megajándékozunk?

  21. Nem az ajándékozással van a bajom, hanem, hogy ennek egyenes folyománya, hogy mindenki elkezdi hajtani az összes létező ismerősét, hogy légyszi lájkold a képem. És egyáltalán nem az lesz a mérvadó, hogy melyik a jobb kép, hanem, hogy kinek van több haverja, vagy kamuprofilja. Vannak lájkolásra szakosodott cégek, csoportok is, ahol ha lájkolsz valakinek valamit, akkor cserébe ők is lájkolják az általad kirakott dolgot, és ez egyáltalán nem a tetszésről szól..

  22. Hülye Instagram
    Share és fotó kiválasztása után kilépett a home screen-be.
    És ezzel elveszett az összes hashtag amit vha használtam.

    A buzija ;(

  23. @Jecy: Természetesen ez igaz, de ahogy nézem egyelőre ilyesmi nincs a szifon facebook-on. Sajnos erre semmi védelem nincs. Ha meg nem “Ti” szavaztok akkor meg amiatt vagyunk leugatva, hogy miért ezt és ezt a képet választottuk 🙂 Szóval nincs teljesen tökéletes megoldás.

    Persze azt nem mondom, hogy nekünk rossz a Facebook aktivitás. 🙂

  24. Kerül még a facebook mappába kép? Merthogy egyébként látok jobb képeket amik nem kerültek be, mint amik igen. Többekközt a sajátjaim 🙂


Add a Comment