fbpx Skip to content

Először is boldog karácsonyt és boldog új évet kíván a Szifon.com csapata, gratulálunk minden Apple termékhez, amit a Jézuska hozott. Gondolom lett a családban új telefon, óra, AirPods, vagy bármilyen más Apple termék, tehát összeszedtem néhány cikket, amit érdemes elolvasni így az ünnepek alatt.

2022 az oldal életében picit sivárra sikeredett, a Covid utóhatása itt is megjelent, kevesebb cikket írtunk, talán kevésbé értünk rá, és számos magánéleti problémával is küszködtünk, ami rátette bélyegét az oldalra is. Ettől függetlenül töretlenül folytatjuk, valamint a közösségi oldalunkon továbbra is lehet kérdezni tőlünk és szinte mindig mindenkor válaszolunk emailben is a feltett kérdésekre. Ettől függetlenül elkészült az okosotthon webshopunk, amit jövőre majd gőzerővel hajtunk. Na de ennyit erről, nézzük meg, mi következik még ebben az évben (5 nap) és persze miről írtunk az 12 hónapban.

Nem volt az oldalon iPhone 14 Pro és Apple Watch Ultra teszt, és ezekkel tartozom. Nem is akartam azonnal írni ezekről, szerintem már inkább a hosszútávú, őszinte tesztek a fontosak, nem a néhány napos nyomkodás, aki akarja, amúgy is megveszi azonnal, de azok, akik kíváncsiak egy részletes tesztre, élményre és véleményre, mindenképp várnak néhány hónapot a vásárlással, meg hát amúgy sem volt kapható egyik sem ??‍♂️. Szóval még idén meg akarom írni az iPhone 14 Pro Max teszt cikkemet, illetve remélem hogy az Apple Watch Ultra is belefér, jól zárnám az évet. ?

Mielőtt a cikkek tömkelegébe vágnék bele, szokásosan megemlíteném az AppleCare+-t és a régebbi készülékek keretezését is, mert ezek az eszközök velünk vannak a mindennapokban, és bizony egy-egy baleset több értékkel bír, mint egy új készülék. Szóval ha van a fiókban olyan régi Apple terméked, ami a szívedhez nőtt, akkor mindenképp érdemes bekeretezni, mert bizony @Jadeye kollégánk nem mindennapi műalkotásokkal szokta megörvendeztetni az olvasóinkat. Köztük néhány éve engem is. ❤️

Amennyiben új Apple terméket kaptál ÉS/VAGY vásárlástól számított 60 napon belül vagy, akkor érdemes Apple biztosítást kötni. Az AppleCare+ lényegében a legjobb biztosítás, mely törésre, beázásra, vagy bármilyen egyéb kárra, akár akkumulátor hibára is érvényes, és az Apple hazánkban ingyenesen javítja ezeket a problémákat. Egy iPhone 14 Pro esetén egy kijelzőcsere már 250.000Ft fölött van, egy MacBook Pro-nál vagy MacBook Airnél ez 350.000Ft fölötti összeget jelent, és mondjuk az AirPods-nál lévő akkumulátor hibánál csak teljes bal vagy jobb fülest tudunk cseréltetni, ami 50.000Ft fölötti összeg. Szóval nem olcsó, ehhez képest az AppleCare+ ára elenyésző, és iPhone, iPad, AirPods, Apple Watch esetén 2 év, Mac-ek esetén 3 évet kapunk. Ja igen, Apple Watch esetén bármilyen hibáról is legyen szó, az egész készüléket cseréli a cég.

Több éve, és azóta is folyamatosan írom a cikkeket arról, hogy hogyan kösd meg, újítsd meg, az AppleCare+-t, ami hivatalosan hazánkban nem köthető meg, de apró trükkel azonban igen. Erről bővebben a fenti linkeken találsz információt, de röviden: külföldi bankkártya és cím kell hozzá, ezen kívül semmi más, tehát jóformán bárki számára megköthető. Számtalanszor bizonyított már a biztosítás, és mivel hivatalos javításról van szó, eredeti alkatrészeket vagy pedig teljes készülékcserekor újat kapunk. Szóval a lehető legjobb megoldás, hogy biztonságban tudjuk az Apple termékeinket. Lásd:

Amennyiben nem rendelkezel külföldi kártyával, címmel, úgy a Szifon.com csapata külön díj ellenében segít neked megkötni. Ezzel minket is támogatsz + abban is segítünk, ha beleset történik, elnavigálunk a megfelelő szervizpartnerhez és minél gyorsabban intézzük neked az adott cserét, javítást. Amennyiben új, vagy 60 napon belül van az adott Apple termék, legyen az Mac, iPhone, iPad, Apple Watch, AirPods, írj nekünk egy emailt a [email protected]-ra a készülék megjelölésével és adunk neked árat a biztosításra.

Az elmúlt 12 hónap legfontosabb cikkei

Összeszedtem a legfontosabb, legérdekesebb cikkeket az elmúlt évről, hogy nektek már ne kelljen ?. Érdekes végiglapozni őket, és elolvasni, ami érdekel, mert számos információ van bennük, amik a mai napig aktuálisak.

Azért így végiggörgetve nem kevés cikket írtunk idén, ezt végigolvasni is kemény napok lennének, nemhogy az összes cikket, amit idén írtunk. Nagyon szépen köszönöm a kitartást az egész Szifon.com csapatnak és persze az olvasótáborunknak, illetve azoknak, akik segítettek a közösségi oldalunkon a többi olvasónak a kérdéseik megválaszolásával.

Még egyszer nagyon boldog ünnepeket és boldog új évet kíván mindenkinek a Szifon.com csapata!

Olvasd el a hozzászólásokat is

Népszerű hozzászólások

  1. Avatar for pAnk pAnk says:

    Boldog Karácsonyt!:christmas_tree:

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for Szifon Avatar for pAnk

Népszerű hozzászólások

  1. Avatar for pAnk pAnk says:

    Boldog Karácsonyt!:christmas_tree:

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for Szifon Avatar for pAnk