fbpx Skip to content

A Muzix és a Szifon.com csapata minden évben keres közösen 1db olyan terméket, amit kizárólag nektek, iPhone-osoknak ajánlunk. Itt kifejezetten odafigyelünk arra, hogy az adott termék az iOS-szel kompatibilis legyen, különleges árral rendelkezzen és megkapja tőletek is az 5 csillagot!

UiiSii cover foto

Idén egy vezetékes, de Lightning-csatlakozós fülhallgatót vettünk górcső alá, és a cél az volt, hogy egy Apple-ös felhasználó maximálisan kihasználhassa a készülékét zenehallgatásra és telefonálásra! Mindez a 15.000Ft alatti árával, beépített DAC-jával és mikrofonjával egészen elképesztő ár/értéket is képvisel, szóval vágjunk is bele, mire képes a nyár fülhallgatója!

Külső kialakítás, technikai adatok

Az elmúlt években megszokhattátok, hogy a Muzix sosem a mainstream márkákat teszi le az asztalra, azonban ezek a kevésbé ismert márkák simán felveszik a harcot a Sennheiserrel, a JBL-lel, vagy akár a Sony-val. Arról nem beszélve, hogy azok a termékek átlagosan 30-50.000Ft körüli árral rendelkeznek. Az UiiSii márka egy olyan fülhallgatót tett le az asztalra, ami ebben a szegmensben simán játszik a nagyokkal, sőt.

Az i8-ra keresztelt termékük tartalmaz egy 24Bit/48kHz felbontásra képes DAC-ot. Ezzel kihasználhatod a veszteségmentes Apple Music-ot, és itt már verte is a legtöbb fenti márkát. Majd kapott egy MFi-licenszelt Lightning-csatlakozót, tehát sosem fogja kiírni, hogy nem támogatott eszköz, mert hivatalos Apple támogatással rendelkezik. Majd adjunk hozzá nagy tisztaságú, oxigénmentes kábelezést, végül mindezeknek a végén álljon ott 2-2 db dinamikus hangszóró, melyek 6mm átmérőjűek, így darabonkánt 18,84 mm körkerületű membránfelületet kapsz, amely 20Hz-40kHz-ig terjedő sávban képes a zene apró részleteit lesugározni, és olyan mély-közép tartományt adni, ami a mai fiataloknak egy álom!

Ultra könnyű kivitel és headset támogatás

Számomra a zenehallgatáson kívül egyértelműen rendkívül könnyű kivitel tetszett meg, konkrétan nem érzed a füledben, nem is bántja a füledet, és mivel in-ear, ezért teljesen kizárja a külső zajokat zenehallgatás közben. Teljesen elmerülhetsz a zenébe, utazás és tömegközlekedéshez tökéletes a környezet kizárása, arról nem beszélve, hogy mikrofonnal is ellátta a gyártó, tehát kényelmesen, telefonálásra is használhatjuk. Az már csak hab a tortán hogy funkciógombokat is találunk a kábelen, tehát irányíthatjuk a zenét és a hangerőt is a fülhallgatóról.

Saját, személyes véleményem hangzásvilágáról és minőségéről

Mielőtt a konklúziót leírnám, mindenféle marketing sallang nélkül, megosztanám a saját véleményemet is a termékről. Mivel jónéhány hete nyúzom már, leginkább cikkíráskor, illetve utazáskor, ez a füles konkrétan utazáshoz lett tervezve. Az, hogy ennyire könnyű és észrevehetetlen a fülemben, számomra elképesztő. Valahogy a gyártó pont eltalálta azt kialakítást, és méretet, valamint súlyt, ami számomra tökéletes.

(Mindkét stílusban megállja a helyét ?)

Az in-ear kialakításnak köszönhetően ki lehet zárni a külső zajokat, és a dupla 2-2 db dinamikus hangszóró pedig a mai trendeknek megfelelő mély, mély-középet szórja szépen, tehát abból sincs hiány. Én általában drum & bass-t hallgatok utazás alatt, így ez a fülhallgató kifejezetten a szívemhez nőt, mert ezzel az árral nem is annyira féltem és jóformán minden szám elképesztően jól szól vele.

Konklúzió

Azt gondolom, hogy idén is tökéletesen választottuk meg a nyár fülhallgatóját a Muzix csapatával, amit nem csak magunknak, hanem ajándékba ismerőseinknek, gyermekeinknek is bátran megvásárolhatunk, mert egyszerűen nem lehet hibázni ezzel az ár/értékkel, amit a márka és persze a Muzix ad. A készlet szokásosan limitált, és most akciósan megvásárolható Muzix.hu-n 12.990Ft-ért!

Olvasd el a hozzászólásokat a közösségi oldalunkon!

Immáron, több mint 3 éve elérhető a Szifon.com közösségi portálja, ahol kérdezhetsz, valamint információt is megoszthatsz a többi Apple felhasználóval.