fbpx Skip to content

Az elmúlt évek tapasztalatai alapján várható volt, hogy idén is kedvezményes áron vásárolhatjuk meg az Xbox Game Pass-t, azonban idén az Apple-lel karöltve még két szolgáltatást is ingyen kapunk 3 hónapon keresztül.

Nekem egy régebbi Xbox One-om van, így lényegében már nem igazán játszom vele, mert az újabb játékok nem érhetőek el rá élvezhető minőségben, helyette néha a PS5-öt nyúzom, amit kölcsön kaptam. Ettől függetlenül a Microsoftnál mindig vannak olyan játékok, amik a Sony-nál nem érhetőek el, és mindez játszható a felhőn keresztül is, ezért még inkább az Xbox felé húz a szívem. 🙂 Amennyiben 300Ft-ért a Game Pass Ultimate-re fizetünk elő, akkor 30 napon keresztül ezek a játékok Mac-en és PC-n is játszhatóak egyaránt a felhőn keresztül. Mi kell ehhez?

Xbox Game Pass Ultimate

Szóval az Ultimate-nek az egyik hatalmas előnye, hogy felhőn keresztül is játszhatunk ezekkel a játékokkal. Ez ugye böngészőben fut, tehát lényegében bármilyen Mac-en, iPaden, akár iPhone-on is játszhatunk ezekkel. Sőt, ha rendelkezünk régebbi Xbox One-nal, akkor az Xbox Series S és X játékok felhőn keresztül azon is futnak.

Ahhoz persze, hogy játsszunk velük, szükségünk van egy kontrollerre is, tehát valamennyi plusz költséget valóban jelenthet, de akár használtan is vásárolhatunk minimális befektetéssel egy kontrollert, én természetesen a Szifonkéket ajánlom. ? Egyébként erről már volt szó korábban itt az oldalon, hogy az Xbox kontroller segítségével akár Apple TV-n is játszhatunk, tehát kettő az egyben vásárlás.

Szóval, ha karácsony vagy a két ünnep között, a családi ebédek után szeretnénk játszani, vagy akár a gyereket lekötni, csupán egy Xbox kontrollerre és egy Game Pass Ultimate előfizetésre van szükségünk, és már el is van a gyerek egy számítógép előtt.

Ezen kívül természetesen mi is találunk magunknak játékot, mivel a Game Pass-ban számtalan co-op játék is elérhető, tehát az ismerősökkel 300Ft-ért simán indíthatunk egy Sea Of Thieves partit, vagy a mostani személyes kedvencemet, ami a Grounded.

Amennyiben használtan vásárolunk vezeték nélküli kontrollert, figyeljünk arra, hogy a megfelelő változatot vásároljuk meg, tehát a modellszám 1708 vagy újabb legyen, különben nem fog csatlakozni az Apple termékünkhöz. Nyilván ha újat vásárolunk, akkor az kompatibilis lesz, ott nem hibázhatunk.

3 hónap ajándék Apple TV+ és Apple Music előfizetés

Amennyiben rendelkezünk Xbox Game Pass előfizetéssel, úgy extra ajándékokat is kapunk a Microsofttól, és ilyen a 3 hónapos Apple TV+ előfizetés is vagy éppen 3 hónap Apple Music. Ezt keressük a Game Pass alatt egy menüben. Ez is egyfajta ajándék a Game Pass-osoknak, és valljuk be, karácsonykor mindkettő jól jöhet. Természetesen korábbi előfizetőknek is él, tehát nem kell hozzá új fiók vagy ilyesmi.

Arról nem beszélve, hogy az Apple épp most emelt árat mindkét szolgáltatás esetén, így az extra 3 hónap tényleg egy ajándék! ?

Remélem, tudtam segíteni, illetve tippeket adni így az ünnepekre játékok terén, érdemes kihasználni mindhárom akciót, mert szerintem jó deal és remek játékokkal játszhatunk minimális befektetés mellett.

Olvasd el a korábbi top karácsonyi ajándékötletes cikkünket is: Top ajándékötletek Karácsonyra és Mikulásra az Apple felhasználók számára!

Olvasd el a hozzászólásokat is

Szólj hozzá: Hozzászólok

Szólj hozzá: Hozzászólok