fbpx Skip to content

Már a nyakunkon vannak az ünnepek, jövő héten Mikulás, utána pedig már szinte itt a Karácsony. Természetesen itt a Szifon.com-on is beindulnak a legjobb karácsonyi ötletek cikkek, szóval várhatóan a Karácsonyról fog szólni a következő néhány hét, illetve a jövő évi pletykákról.

Idén már nem lesz új Apple bejelentés, de számos kütyüvel és kiegészítővel fogtok találkozni, ami érdekes lehet számotokra. Ebben a cikkben összegyűjtöttem néhány terméket, amik érdekesek lehetnek Mikulásra, Karácsonyra, kicsiknek és nagyoknak vagy akár saját magunknak is! 🙂 Vágjunk is bele!

Javíthatatlan készülék? Kereteztesd be!

Azt hiszem, senki sem veszi zokon, ha a sajáttal kezdünk. Mint tudjátok, a Szifon.com-on majdnem kerek három éve már, hogy Jadeye kollégánk egyedi műalkotásokat készít régi készülékekből, saját, eredeti elrendezésekkel, amelyek a készülék felépítését követik. Az emberek többségénél, köztük nálam is lapul mindig egy-egy olyan, már nem használt vagy épp tönkrement készülék, ami baromi jól nézne ki a falon! Nos, három évvel ezelőtt pont egy ilyennel lepett meg karácsonykor a kolléga, ami azóta az iPhone mellett kiegészült egy Apple Watch-csal, és iPaddel is.

Természetesen Mac-et is keretezett már be, ami valljuk be, brutálisan néz ki a falon, viszont nem riad vissza semmilyen más készüléktől sem, így amennyiben van otthon ilyen készüléketek, amit szívesen látnátok a fentiek alapján a falon, írjatok egy emailt keretezés tárggyal a [email protected]-ra.

Ha időben jelentkeztek, és a készüléket is hamar leadjátok, akkor akár legkésőbb december 23-mal bezáróan is elkészülhet belőle a kép – de ez értelemszerűen függ a beérkező megrendelések számától, amelyek érkezési sorrendben kerülnek elkészítésre.

A keretezésről bővebben ebben a cikkünkben írtunk: Javíthatatlan iPhone, iPod, iPad vagy Apple Watch? Kereteztesd be: legyen belőle modern műalkotás!

AppleCare+ ?

Szoktuk mondani, hogy a legjobb Apple biztosítás az AppleCare+. Hazánkban nem vásárolható meg hivatalosan, de külföldi beállításokkal, címmel és bankkártyával itthonról is simán megköthetjük. Igazából ez a lehető legjobb biztosítás, mert 100%-osan eredeti alkatrészt kaptok javításkor, illetve az Apple Watch-nál és AirPods-nál minden esetben az egész készüléket cseréli az Apple, tehát hibázni sem tudtok.

Ebben a cikkben részletesen megírtuk, hogy hogyan tudjátok megkötni saját magatoknak az AppleCare+-t, de ha nincs külföldi bankkártyátok és címetek, akkor mi is nagyon szívesen megkötjük nektek külön díjért cserébe. Ezt az elmúlt években hoztuk el nektek, hogy a lehető legjobb biztosítást tudjátok megkötni az Apple terméketekre. Az AppleCare+ kizárólag a vásárlástól számított 60 napig köthető meg! Amennyiben a mi segítségünkre van szükségetek, írjatok egy emailt a [email protected]-ra a készülék megjelölésével és tájékoztatunk titeket a részletekről!

MATE Bike

Az utóbbi években két cikkel is találkozhattatok, amit a MATE Bike-ról írtam, és amit azóta is előszeretettel használok. Az elektromos bringák között szerintem hibátlan ár/érték aránnyal rendelkező MATE-nek több változata is van: városi cirkáló, vagány erdő- és Balaton-járó, és mindkettő extrém hatótávval és erővel rendelkezik.

A MATE-nek hivatalos bemutató terme is van Budapest közepén, így bármikor bemehettek és kipróbálhatjátok őket. Nem mellékesen bárhova beférnek, mivel összehajthatóak és az akkumulátorok is kivehetőek töltésre, ha esetleg az irodába járnátok vele. Bár szerintem sosem merülnek le ??‍♂️❤️. Olvassátok el a korábbi cikkeinket róluk:

E-TWOW elektromos roller

Edzésre és hosszútávra ugyan a bringát, de városi cirkálásra az E-TWOW elektromos rollert használom immáron 3 éve! Egyre több ember használ rollert a városban és most nem a bérelhetőkre gondolok, hanem például az E-TWOW-ra. Imádom, amikor szembe jön egy kolléga, mert tudom, hogy a szerintem is tökéletest választotta. Vicces rébuszokban beszélni az E-TWOW-ról, de Jadeye kolléga is lassan 3 éve használja, és hibátlan eszközről beszélünk.

Ami miatt itt a Szifon.com-on ezt a márkát látjátok az A csapat. Prémium szerviz és rendkívül segítőkész eladók várnak a márkaboltban, ahol akár hétvégére is elhozhatod a rollert kipróbálni. Amikor először találkoztam velük, még Budán voltak, most pedig már a város közepén, egy igazi bemutatóteremmel és rengeteg rolleres kiegészítővel találkozhatunk náluk. Idén extra ajándékkal készültek nektek, mivel minden roller vásárló ajándékba kap egy 50.000Ft értékű indexelésre alkalmas bukósisakot! ?

Az E-TWOW.hu elektromos roller oldalán megtaláljátok az összes elektromos rollerüket, de akár be is mehettek a boltba és tanácsot is kérhettek, hogy melyiket vásároljátok meg. Én egy E-TWOW GT SL-t használok a 110 kilómmal 3 éve. Ő megy el alattam 30km-t probléma nélkül, ami szerintem több mint elég.

Okos karácsonyfa izzó ?

Évről évre az egyik kedvenc ünnepi kiegészítőm a Twinkly. Nem csak okos karácsonyfa izzót, hanem fényfüzért, és egyéb más okos LED-világítást is forgalmaz a márka, amik megvásárolhatóak raktárról az iKiegészítők.hu-n. A Twinkly-ről már rengetegszer írtunk, a legújabb termékekről pedig ebben a cikkben olvashattok.

A Twinkly-vel egyébként érdemes sietni, mert december elején mindig elfogy a készlet és viszonylag gyorsan lemarad róla az ember. Egyébként az iKiegészítőknél számos más Apple kiegészítőt is berakhattok a kosárba. Múltkor az új Apple Watch szíjakról írtam, azok is érdekesek lehetnek Mikulásra, vagy Karácsonyra egyaránt.

Okosotthon termékek ?

Úgy gondolom, hogy az okostthon termékekkel sem lehet mellé fogni, ha karcsonyi ajándéknak vásároljuk meg őket. Ezek közül a legjobb megoldás a Meross márka, mert 100%-osan Apple-kompatibilisek, de ha komolyan gondolkozunk és egy szettet szeretnénk okos konnektorral, mozgásérzékelővel, akkor az Aqara márkát ajánlom, ami esetén kamera is vásárolható, ha valakinek éppen arra lenne szüksége. Az Aqara termékek HomeKit-kompatibilisek, tehát könnyedén tudjuk kombinálni a Meross márka okos LED-soraival és izzóival.

A Meross okos, HomeKit-képes konnektorát egyébként használhatjuk a karácsonyfaizzónkhoz, de akár fűtéshez is, vagy bármilyen más, elektromos kiegészítőt is okossá tehetünk vele, és természetesen automatizálhatunk a HomeKiten belül, hogy például X időben be- majd kikapcsoljon. A Meross okos konnektorához nem kell külön központ, önmagában megvásárolva működik!

A Meross egyébként rendelkezik okos, radiátorra szerelhető termosztát szeleppel is, amit megelégedve használunk. Szóval, ha szeretnénk kis apróságot karácsonyi ajándékként, akkor érdemes elindulni az okosotthon felé is.

Hamarosan jelentkezünk még hasonló cikkel, de addig is nézzétek meg a fenti termékeket, illetve írjátok meg, hogy Ti mit vásároltok Karácsonyra az Apple termékekkel rendelkező ismerősötöknek vagy éppen magatoknak!

Olvasd el a hozzászólásokat is

Szólj hozzá: Hozzászólok

Szólj hozzá: Hozzászólok