fbpx Skip to content

Valljuk be, az eredeti Apple Watch szíjak nem éppen olcsók, de ettől függetlenül mindenkinek van belőlük legalább egy otthon, de néha több is, mert használtan vagy esetleg rossz méret választás miatt sokszor olcsóbban is hozzájuthatunk ezekhez. A második megoldás, ha utángyártott szíjat vásárolunk, ami az eredetihez hasonló szíj, tehát kinézetre szinte megegyezik az eredetivel, azonban anyagra már csak hasonlóval fogunk találkozni.

Utángyártott szíjat nem egyszerű vásárolni, mert ugyan olcsón kapjuk meg őket, de szétszakadhat, anyaghibás lehet, külföldről érkezik, nem tudjuk vagy nem éri meg visszaküldeni és így tovább… Ettől függetlenül az iKiegészítőknél én mindig találok gyöngyszemeket, mert ugye ők nem csak egy beszállítóval állnak kapcsolatban, hanem vagy százzal. A minőség fontos számukra is, mivel másképp nem fogsz visszajárni hozzájuk, így futottam most bele az új Apple Watch Ultra szíjakba és persze a UNIQ márkába, ami rendkívül jó minőségű, szövet szíjakat készít, és imádom hordani őket.

Apple Watch Ultra típusú szíjak

Az iKiegészítőkhöz múlt hét elején érkeztek meg a fenti szíjak, amik végeredményben teljesen rendben vannak. Egyáltalán nem éreztem, hogy rossz minőségű anyagból készültek volna és megbízhatóan tartják az óránkat is a csuklónkon.

A szíjak természetesen több féle színben érhetőek el: a méltán népszerű és az Apple reklámjaiban is szereplő narancssárgában, illetve zöldben, fehérben és feketében. Ezen felül a másik típus is elérhető, ami fekete és szürke-sárga változatban található meg az iKiegészítők webshopjában. Tökéletes kerékpározáshoz, edzéshez, utazáshoz vagy egyéb fizikai tevékenységhez.

UNIQ Apple Watch szíjak

Mondhatni múlt év karácsony óta az egyik kedvenc Apple Watch szíj márkám a UNIQ, ami mellékesen nem csak Apple Watch szíjakat forgalmaz, de ez most nem az a cikk. Szóval visszatérve a szíjra, múlt évben vettem egy lány ismerősömnek karácsonyra a bal oldali képen látható típust, amit azóta is használ és imád, szerintem egy rendkívül igényes szíjről van szó, ami valljuk be, szép. Most pedig a jobb oldali képen található kéket vettem meg magamnak, mivel végre szinte mindenből van raktáron. A csomagolásra sincs panasz, a márka odafigyel arra, hogy hibátlan ajándék legyen, bármilyen ünnepről is van szó.

Egyébként elsőre picit szűknek tűnhet a szíj egy nagyobb csuklón, de nem kell megijedni, néhány nap alatt kitágul és rendkívül jól használható. Hibátlanul lélegzik és mosni is lehet bármikor. Kényelmesen használható edzéshez, vagy bármilyen más munkához. Nem mellékesen szerintem rendkívül jól illenek a UNIQ szíjak az Apple Watch-okhoz. Ide kattintva megtaláljátok őket a webshopjukban.

Olvasd el a hozzászólásokat is

Szólj hozzá: Hozzászólok