fbpx Skip to content

Jóformán öt éve használjuk a Twinkly termékeket, és most már nem csak karácsony környékén, hanem egész évben színesítik környezetünket. Évről-évre egyre több és modernebb fényfüzért kapunk a márkától és már nem csak okos karácsonyfaizzó érhető el nálunk, hanem egy komplett téli és nyári termékpaletta is.

Mivel minden termékük HomeKit-kompatibilis, ezáltal lényegében számos módon automatizálhatjuk és akár távolról irányíthatjuk is ezeket, valamint a Sirivel is kapcsolhatjuk őket. Az iKiegészítők kínálatában jelenleg négy féle Twinkly érhető el: fényfüggöny, karácsonyfaizzó, rugalmas fénycső és jégcsapok! Nézzük is őket sorban.

Fényfüggöny

Én viszonylag régóta használom a Twinkly fényfüggönyét is, szerintem úgy 3 éve van meg a termék maga. és hasonlóan a lenti képhez, az ágy végébe van felrakva, szórt fényt adva esténként. Ahogy az összes többi Twinkly, ez is végletekig állítható, és tulajdonképpen LED-enként más és más színt adhatunk meg.

Ha több fényfüzért rakunk egymás mellé, akkor a Twinkly alkalmazás segítségével akár mozgó ábrát is kirakhatunk, de ahogy látható a lenti videón is, simán felrakhatjuk az ablakra is, ami nem csak kívülről, de bentről is rendkívül látványos és kellemes fényt ad.

A Twinkly fényfüggöny 210 LED-ből áll, ez korábban 200 volt, tehát most már picivel több LED-et kapunk idén. Ez lényegében egy szélesebb, kétszemélyes ágyat simán átér, és az alábbi képből jól látható, mennyire széles:

Nyáron egyébként bent, télen pedig kint az erkélyt díszíti a Twinkly, tehát teljesen multifunkciós, valamint Sirivel kapcsolható is, tehát hangra is aktiválható, vagy éppen automatizálható arra, hogy napnyugtakor felkapcsoljon és mondjuk éjfélig világítson kültéren.

A Twinkly Curtain avagy fényfüggöny megvásárolható az iKiegészítők.hu-n ide kattintva a készlet erejéig.

Twinkly okos karácsonyfaizzó

Valljuk be, évről-évre szeretjük picit csinosítani a karácsonyfánkat, olykor egy-egy új dísszel, olykor egy teljesen más típusú fával, vagy akár egy teljesen más izzósorral. A Twinkly immáron 5. éve az utóbbit hivatott betölteni, lényegében az adott díszekhez igazíthatjuk a Twinkly fényeit, legyen az arany, ezüst, piros, vagy bármi más.

Az okos kütyüket sok esetben azért vásároljuk meg, mert kényelmesebbé, vagy éppen szórakoztatóbbá teszik az életünket. A Twinkly tulajdonképpen mindkettő, de leginkább szórakoztatóvá teszi a karácsonyt, amivel még a rokonok vagy az Instagram/Facebook követőink előtt is felvághatunk, ha épp ez lenne a fontos, hiszen manapság már már kötelező a karácsonyfa előtt pózolni és megosztani!

A videóban is látható, hogy megannyi opciónk van arra, hogy a Twinkly-t a karácsonyfához igazítsuk, de természetesen nem karácsonykor, hanem egész évben használható, mert kellemes fényt ad esténként.

Ha éppen nem a karácsonyfán van, akkor kényelmesen bevilágítja a lakás bármely pontját. Twinkly karácsonyfaizzók több féle méretben megvásárolhatóak az ikiegészítők.hu-n ide kattintva.

A személyes kedvencem a Twinkly Flex avagy rugalmas fénycső

A karácsonyfaizzó után az egyik leglátványosabb a Twinkly rugalmas fénycsöve, amivel lényegében egyfajta neon-szerű világítást kapunk, ráadásul mivel nem állandó fénnyel rendelkezik, így kedvünkre változtathatjuk a színét, sőt, akár mozgó színeket is beállíthatunk rajta – lásd alább:

A Flex múlt évben is hatalmas sikert aratott, és idén is rendelt belőle az iKiegészítők, tehát megtalálható a kínálatukban. Igazából az alábbi videó mutatja meg, hogy mennyire sokoldalú a Twinkly fénycsöve és csak a saját képzeletünk szab határt annak, hogy hova és milyen alakban használjuk fel. ?

A Twinkly Flex avagy rugalmas fénycső megvásárolható 2 illetve 3 méteres változatban is. Én az utóbbit ajánlom, mert akkor sokkal kényelmesebb kirakni egy alakzatot. A dobozban találunk mindenféle kiegészítőt, köztük ábrákat, amik könnyedén kirakhatóak. Kattints ide a vásárláshoz. A Twinkly Flexről korábbran itt írtunk részletesebben.

+1 Twinkly jégcsap füzér

Végül, de nem utolsó sorban elérhetővé vált a a Twinkly Icicle avagy jégcsap füzére is, amivel a kültéri dekorálást emelhetjük új szintre és valljuk be, elég látványos lehet, ha az egész ház külső része végig van vezetve a Twinkly-vel – például mint alább. 🙂

Amellett hogy látványos, megvilágítja az udvar egy részét is, IP44 védelemmel is rendelkezik, így kültéren is biztonságosan használható. A jégcsappal nekem nincs tapasztalatom, de láttam már ismerős udvarán és bevallom, egész egyedülálló volt, mikor megérkeztünk télen az utcába, és konkrétan kivilágította házat az utca közepén. Megvásárolható az iKiegészítők.hu-n ide kattintva.

Olvasd el a hozzászólásokat is

Népszerű hozzászólások

  1. Tavaly vásároltam egy Twinkly Strings 250 -es okos izzókészletet. Nagyon elégedettek voltunk vele, csak egy nagy fára kevés volt a 250 led. Ha veszek még egy 250-est, akkor felismerik egymást, és össze lehet őket szinkronizálni? Valahol egyszer olvastam erről, de már nem találom. Köszi, ha valaki tudja a választ.

  2. Lehet igen, az alkalmazáson belül van jobb felül egy “kapcsoló” icon és azzal össze lehet kapcsolni 2 világítást és egyszerre mozognak. :slight_smile:

  3. szuper, köszi, akkor megnyugodtam!

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for Szifon Avatar for melzoli Avatar for SzifonAdmin