fbpx Skip to content

Az Apple hivatalosan is megerősítette a szeptember 12-i eseményt azzal, hogy kiküldte a sajtó kiválasztott képviselői számára a meghívókat.

A menetrend szerint 12-én, helyi idő szerint reggel 10 órakor kezdődik majd az Apple keynote-ja. A helyszín idén az Apple Parkban található Steve Jobs Theater lesz, ahol ez lesz az első keynote. Ez is külön kiemeli azt, hogy idén 10 éves az iPhone.

A keynote-ot szokás szerint itt a Szifon.com-on mi is élőben közvetítjük majd, magyar idő szerint este 7 órától. Ahogyan az utóbbi években már megszokhattuk, az Apple oldalára most is kikerült az esemény linkje, tehát lesz videós közvetítés.

Az idei meghívó képe túl sokat nem sejtet abból, hogy milyen bejelentések várhatóak, de magyar Sirire vagy dark mode-ra továbbra is kár számítani, mert akkor azokkal már biztosan találkozhattunk volna az iOS 11 beta verziói során. Persze ami nyilvánvaló, az az új iPhone-ok bemutatása, illetve várhatóan közlik az iOS 11, a watchOS 4, a tvOS 11 és a macOS High Sierra pontos megjelenési idejét.

Előző évben az iOS 10 és a többi szoftver GM verziója a keynote napján megjelent, a hivatalos időpont pedig szeptember 13. volt. Az ezt megelőző években ez kicsit másképp volt, így az idei megjelenés esetén két dátum tippelhető, az első lehetőség a szeptember 20., a másik pedig ismét a szeptember 13. – de ez utóbbi a 12-i dátum miatt már nem valószínű. Hogy miért nem lehet ezt pontosan tudni, arról ebben a cikkünkben írtunk részletesen: Gyakori kérdések: mikor jelenhet meg az iOS 11 hivatalos verziója?

Szintén az előző évben az iPhone 7 esetén 2016. szeptember 9-én indult az előrendelés, és külföldön 13-án, itthon pedig 23-án jelent meg a készülék. Az iPhone 8 esetén szeptember 15-én indulhat az előrendelés és a hazai megjelenés októberben lehet – no persze csak abban az esetben, ha hozzák a múlt évi mintát.

iPhone 7s, 7s Plus és iPhone 8

iPhone 7s, 7s Plus, iPhone 8

Az eddigi pletykák szerint idén az Apple három féle készüléket mutat be a fenti eseményen. A már rengetegszer említett iPhone 8-at, illetve mellette a felturbózott iPhone 7s-t és 7s Plus-t. Ezek a készülékek is üveg hátlappal érkezhetnek majd, illetve vezeték nélküli töltéssel, valamint új, gyorsabb processzorral és kamerával. Ahogy láthatjuk, az iPhone 8 megkapja majd a dupla kamerát, a nagyobb méret miatt már az is belefért, illetve ennél a készüléknél nem számítunk nagyobb, Plus változatra. Természetesen rendelkezik majd vezeték nélküli töltéssel, de a pletykák szerint vízálló is lesz, illetve megkapja a fejlett arcleolvasót és OLED kijelzőt.

Töltsd le a naptáreseményt ide kattintva, hogy ne maradj le róla: Apple iPhone 8 esemény – Szifon.com!

iPhone 8

iOS 11

Olvasd el a hozzászólásokat is

3 Comments

  1. Micsoda egybeesés, hogy pont 12-én van a születésnapom! :DD ????????????????

  2. @scania460 Appletől is szülinapi ajándék ????

  3. Azaz! :DD


Add a Comment