fbpx Skip to content

Azt már szinte biztosra vehetjük, hogy drágább lesz az iPhone 8, mint a jelenlegi paletta, korábban erről is írtunk már. A Foxconn alelnöke tett közzé néhány információt a gyártással kapcsolatban, miszerint sajnos az új OLED technológia nem olcsó az Apple-nek sem, és közel 40%-os a hibaarány köszönhetően az új, speciális kialakításnak. Ezáltal a gyártás is jóval drágább.

iPhone 8 rozéarany új árnyalatban

Időközben kikerült egy újabb rozéarany árnyalat, aminek ugyan a forrása megkérdőjelezhető, de maga a szín jól illene a jelenlegi termékpalettához. Az Apple mindig próbál újítani a színek terén, legutóbb ugye a piros iPhone 7 és 7 Plus formájában. A Jet Black készülék is picit egyedibb, és ez az új rozéarany árnyalat is érdekes lehet a jövőben.

Sötétebb iPhone 8 rozéarany árnyalat

Korábban azt írtuk, hogy az iPhone 8 kizárólag fekete színben érkezhet, ez továbbra is igaz lehet, de úgy tűnik, hogy csak az előlapra, mivel ott kell megfelelni az OLED kijelző elvárásainak.

iPhone 8 hátlapi ujjlenyomat-olvasó

Végül pedig egy doboz iPhone, aminek a hátoldalán látható az ujjlenyomat-olvasó. Ennek a forrása is kétes, sőt, az utóbbi időben a HomePod szoftvere miatt inkább úgy tűnik, hogy az Apple nem rak elő- illetve hátlapi ujjlenyomat-olvasót az iPhone 8-ba, vagy adott esetben azt a bekapcsoló gombba építheti bele.

Olvasd el a hozzászólásokat is

11 Comments

  1. Valóban drága lehet, de szerencsére a 7 az olcsó…

    Most komolyan, ez a bárkit is zavarni fog (a célközönség és a hívők közül), hogy 300k felett lesz adott esetben egy ájfon?

  2. 400 felett lesz es nem fog fajni, mivel nem is veszem meg ennyiert 🙂 nekem a 7s is jo lesz

  3. Kíváncsi vagyok, ha csak egy összegben lehetne ezeket a készülékeket megvásároni, mennyi embernek lenne!

  4. @Balogh Ádám:
    Ezek szerint neked nem lenne 🙂

  5. 200 körül van már a bontatlan független i7. Azért ezt nem nevezném méregdrága telefonnak. Fogcsikorgatva, de ki lehet nyögni egyben is már.
    A ujjlenyomat olvasó hiánya, viszont nálam kizárta az i8 vásárlást. Úgy, hogy kíváncsian várom ezek után mivel domborít a 7S 🙂

  6. @jozsef973:
    Várd ki a végét, hogy mit is adnak majd ki! Sosem lehet tudni az Apple akár még arra is képes ilyen esetben sztem, hogy dezinformáljon!

  7. @Agent_H:
    Ezt most jól megmondtad!????

  8. Jövő ilyenkor a bécsi MediaMarkt 1€-ért dobálja majd csak írd alá a két évet. Ugyanúgy mint minden évben minden típussal. Viszont az igaz hogy egyösszegben lehetne csak kifizetni akkor nagyon kevesen rohangálnának vele. Jelzem hogy az Apple németországi honlapján már van részletfizetési lehetőség is.

  9. Minden évben drágább, a 8 lesz 400k körül. Kiváncsi lennék az ajfon 10 akkor lesz már vagy 600k??????
    Mindegy a sok sznobnak jó az!
    Nekem meg mindig jó az eggyel régebbi vagy max kettővel, azok még emberi normál áron kaphatók.

  10. Ráadásul jól látom az új lenyomat olvasó a hátán lesz? Hát akkor ez nagy kapufa lesz!!!????

  11. Hát nem jól látom????????????


Add a Comment