fbpx Skip to content

Egyáltalán nem volt eddig panaszunk az iPhone-on, ha weboldalakat böngésztünk, azonban az alkalmazások valahogy mindig sokkal kényelmesebbek, mintha egy weboldalt nyitnánk meg.

Kényelmesebb lesz az iOS 11-ben a görgetés

Ez az iOS 11-ben picit változni fog, mert az Apple bekapcsolta az úgynevezett inerciális görgetést, ami tulajdonképpen sokkal gördülékenyebbé teszi az oldalakon lévő görgetést. Ez egyfajta kényelmi funkció, ami ez ideáig csak bizonyos esetekben volt elérhető. A különbség szembetűnő.

Ha letöltitek a Szifon.com alkalmazást, akkor ezt az iOS 10-en is megtapasztalhatjátok már, mert appon belül működik ez a kényelmesebb a görgetés. Illetve, ha Safarin is ki szeretnétek próbálni iOS 10 esetén, akkor mobilon ide kattintsatok.

Egyszóval ilyen lesz az iOS 11-ben a görgetés, szerintünk ez sokkal kényelmesebb, használhatóbb!

Olvasd el a hozzászólásokat is

8 Comments

  1. Nekem le van töltve a szifon.com alkalmazás és kipróbáltam a

  2. Safariban is amit belinkeltetek de nekem nem csinálja ezt a görgetész hanem csak a hagyományost. iPhone7 van Ios 10.3.1

  3. @stei: Javítottam a linket, most már jó lesz. 🙂

  4. Ez akkora hatalmas fícsőr, hogy nekem fel sem tűnt.. 😀

  5. Nekem úgy tűnik, hogy az applikációtokban csak a cikkek listáját lehet így görgetni. Ha megnyitsz egy bejegyzést, ott már a hagyományos módon megy. (SE iOS 10.3.2)
    Egyébként olvasni nem biztos, hogy kényelmesebb így, mert egy külön érintéssel meg kell állítani a mozgó felületet. Eddig megállt magától. Ha sokat kell görgetni, akkor pedig megvolt a lehetősége, hogy hirtelen sok tapizással egyszerre sokat ugorjon…
    Meglátjuk! Mondjuk lehetne opcionális is…

  6. Ez kivételesen nálam működik. Ahogy safarival is, a guglitól az utolsó wordpress oldalig akárhol…

  7. Vagyis kinetikus gorgetes, popularisabb neven, ahogy ismerjuk ugy nokia n97 ota. 🙂

  8. @szgergo88: kár hogy az n97 később jelent meg mint az első iPhone amiben természetesen már volt ilyen. 🙂 csak most lett a Safariban is bekapcsolva. ezért teljesen felesleges volt hozzászólást írnod.


Add a Comment