A The Verge videója az iOS 11-ről

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Általában a The Verge videóit meg szoktuk osztani itt a Szifon.com-on, mert szerintem rendkívül érthetően és logikusan szoktak magyarázni. A legutóbbiban az iOS 11-ről beszéltek.

Verge iOS 11 videó

Az iOS 11 rengeteg fejlesztést tartalmaz, és ezzel kapcsolatban már mi is számtalan cikket írtunk, amiket ide kattintva tudtok elolvasni. Az új szoftver az iPad felhasználóknak kedvez leginkább, főleg, ha egy újabb készülékkel rendelkezünk. A multitasking és a drag and drop újítások végre igazán használhatóvá teszik az iPadet. Persze az iPhone tulajdonosok sem maradnak újdonságok nélkül. Nézzétek meg a videót.


Az Apple már elérhetővé tette a nyilvános bétát, ami azt jelenti, hogy bárki kipróbálhatja az új rendszert ide kattintva. Azonban mi nem ajánljuk, ahogyan a Verge sem. Viszont iPaden annyi újdonságot ad, hogy esetleg ott az ember már bevállal néhány hibát, bugot azért, hogy a legfrissebb funkciókat megkapja, de a mindennapi iPhone-unkat kár ezért feláldozni.

Ezek még érdekelhetnek:


Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!