fbpx Skip to content

Július 31. Eddig tartottak a találgatások, a pár napja megjelent HomePod szoftverből más információk mellett az is kiderült, hogy hogyan fog kinézni az iPhone 8.

így fog kinézni az iPhone 8

Nem igazán érhetett minket meglepetés, mert a gyártósorról és különböző forrásokból is a fentihez hasonló képeket kaptunk korábban, azonban most véletlen az Apple is megerősítette, hogy így fog kinézni az iPhone 8.

Steve Troughton-Smith akadt rá a fenti képre, amit az Apple csak D22 néven említ. A D22 mellett még az “iPhone 9,9” is előkerült a kódból, ami pedig az iPhone 7s-re utalhat. Kérdés még mindig a fenti káva, hogy az Apple képes lesz-e megoldani, hogy ugyanolyan fekete színt keverjen ki, mint maga a kijelző, ezzel eltüntetve a kávát.

Erről már ebben a cikkben írtunk korábban: Csak fekete iPhone 8 érkezhet, újabb alkatrész és csomagolás szivároghatott ki.

iPhone 8 kijelző

iPhone 8

További kódsorok is előkerültek az iPhone 8-cal kapcsolatban, mégpedig az arcfelismeréssel, és az íriszszkennerrel kapcsolatban. Az Apple szimplán csak BiometricKitnek nevezi ezt, és ezen belül található több arcfelismerő metódus.

arcleolvasó iPhone 8

További kódsorok szerint az iPhone-ba kerül infravörös szenzor is, ami még biztonságosabbá teszi a biometrikus azonosítást, így az jobb és gyorsabb működést kaptunk akár rosszabb fényviszonyok között is – valamint mivel az infravörös érzékelő a hőt is látja, így egy arc helyett egy fotóval nehezebb lesz becsapni.

Arcleolvasó infravörös segítségével

Noha az infravörös beolvasási metódusok Pearl néven futnak, az még nem jelenti azt, hogy mondjuk Pearl ID lesz az új funkció rendes neve.

Összefoglalva

Az új iPhone-ra a D22 kódnévvel hivatkozik az Apple, a kódrészletek alapján a BiometricKit arcbeolvasással, illetve infravörös leképezéssel bővül, illetve a készülék megjelenését is elárulta egy egyszerűsített ábra.

Érdemes elolvasni a korábbi cikkeinket az iPhone 8-ról ide kattintva, illetve feliratkozni a legfrissebb hírekre, ha nem akarsz lemaradni róluk:

Olvasd el a hozzászólásokat is

9 Comments

  1. Sziasztok
    Én a 7s-re leszek kiváncsi hogy milyen lesz, mert arról úgyvettem észre hogy nincs sok előre tudott dolog 🙂

  2. Az a jó, legalább meglepetés lesz! 🙂

  3. De megTippelhetem milyen lesz: A11, 1000fps kamera, fejlesztett kamera szenzor????, picit több aku idő.. jobb vízállóság, régi design és kb ennyibe ki is merül…

  4. Nem lennék meglepve, ha direkt szivárogtattak ki valami nem valós formát..! Sőt, akkor igazán nagyot nőne a szememben a cég :)!

  5. szerintem ezek lesznek:
    240fps 1080p FullHD
    960fps 720p HD
    60fps 4K
    hátlapi 16 megapixel
    előlapi 8 megapixel
    400+ ppi-s kijelző

  6. Unalmas már ez a századik szivárogtatás!!! Majd lesz amilyen lesz!

  7. @themes: de ugye végigolvastad a cikket és érted, hogy ezt maga az Apple szivárogtatta ki, és így tényként kezelhető?

  8. Ezeket a jósolt csillagászati FPS-eket valahol említették, vagy csak wishlistes dolog? 🙂 Egy 1000 fps igen mókás lenne mondjuk,

  9. @dnp: Sony Xperia XZ Premiumban ott van. Igaz, nagyjából használhatatlan, de van ????


Add a Comment