fbpx Skip to content

Folytatjuk a sorozatunkat, most az újdonsült Apple Watch tulajdonosoknak adunk tippeket, trükköket.

apple_watch_uj-tulaj-cover

A nyár végére az első körös országokban már raktáron voltak az órák is, amiket még tavasszal élet-halál harccal lehetett beszerezni, és a pletykák szerint jövő tavasszal érkezhet az új típus. Az Apple Watch alapjában véve nem egy bonyolult Apple termék, azonban sok aprósággal találkozhatunk, amikről korábban videót is készítettünk nektek. A tippek, trükkök mellett alkalmazás ötleteket is olvashattok ebben a cikkben.

Amennyiben most vettük a kezünkbe először az órát, érdemes megnézni a videó sorozatunkat, amiben bemutatjuk az Apple Watch funkcióit, és elolvasni a WWDC összefoglalónkat is: WWDC15: az Apple bejelentette a watchOS 2-t

Ha még mindig nem lenne egyértelmű az Apple Watch szoftvere, akkor ezeket a cikkeket is érdemes elolvasni:

Illetve, ha érdekel az első saját tesztünk, akkor ezt olvasd el: Kipróbáltuk az Apple Watch-ot! (videó) majd pedig ezt Egy hónapja az Apple Watch-csal

A következő sarkalatos pont az Apple Watch vízállósága. Ezzel kapcsolatban többször is írtunk már például itt: Apple Watch: vízállóság, kiterjesztett garancia és akkucsere, és itt: “Megúszta” az Apple Watch a próbát. Ha már a vízkárnál tartunk, érdemes Apple Care+-t is vásárolni az órához: AppleCare+ az Apple Watch-hoz: érdemes lesz venni!

Akkumulátor? Ezt is kipróbáltuk nektek, megnéztük, meddig bírja az Apple Watch akkumulátora: Kipróbáltuk: több napig is bírja akkumulátorral az Apple Watch

apple-watch-collection-1364x768

A következő általános kérdés, hogy mennyire törik, karcolódik a rozsdamentes acél Apple Watch, illetve a Sport változat. Erre ezekbe a cikkeinkből kaptok választ:

apple_watch_1

Szoftverben is akadnak még tippek trükkök, amiket Hori kolléga írt meg: 25 hasznos tipp és trükk az Apple Watch-od megismeréséhez, illetve Gergob-től az Apró részletek, amiket talán sosem vennél észre az Apple Watch szoftverében című cikk is érdekes lehet számotokra.

Néhányszor vissza kell állítani a készüléket, vagy éppen túlzottan merülhet, ezzel kapcsolatban ezt a három cikket ajánljuk:

A watchOS 2 pedig az eddigi legnagyobb Apple Watch szoftver frissítés: Megjelent a watchOS 2!

Az Apple Watch-ban lévő pulzusmérőről részletesen is írtunk korábban: Hogyan működik a pulzusmérő az Apple Watch-ban?

apple-watch-selling-points

Kiegészítők?

Természetesen számos dokkot, vagy szíjat vásárolhatunk az órához, ezekről is írtunk néhány cikket:

Ha ezek után valami kérdésed lenne, ennél cikknél nyugodtan felteheted, de megpróbáltunk azért mindent lefedni nektek az órával kapcsolatban. 🙂

Olvasd el a hozzászólásokat is

10 Comments

  1. Úgy néz ki, senki sem kapott vaccsot karácsonyra. 🙂

  2. @lalamper: Lehet minden kérdésre válaszoltunk! 😀

  3. Vagy nem érdekel senkit!!!

  4. @steve195614: hát, csak az én ismerőseim körében öten vettek karácsonyra órát, szóval azért lettek bőven újdonsült tulajdonosok. Általában sehol sem volt raktáron az óra hazánkban, már ahol lehetett kapni.

  5. @admin: Ez is lehet! 🙂

  6. Egy érdekes tapasztalat! Akinek tetovalas van a csuklóján , ne vegyen… Egy -két funkció nem működik …

  7. @karacsony: igen, ez le is van írva az Apple oldalán:

    Permanent or temporary changes to your skin, such as some tattoos, can also impact heart rate sensor performance. The ink, pattern, and saturation of some tattoos can block light from the sensor, making it difficult to get reliable readings. If you’re not able to get a consistent reading because of any of these factors, you can connect your Apple Watch wirelessly to external heart rate monitors such as Bluetooth chest straps.

    https://support.apple.com/hu-hu/HT204666

  8. Nem csak a pulzus. A csukloeszleles általában … Pl nem old fel , minden esetben jelkodot ker. De azon kívül szuper!!! 🙂

  9. @karacsony: persze, mert ezek egymásból következnek, ugyanúgy az infravörös-/fényérzékelőt használja ennek érzékelésére.

  10. Most már tudjuk! Köszi ! 🙂


Add a Comment