fbpx Skip to content

Pár Apple Watch dokkoló, tartó már megfordult a kezünkben. Ebből egyről írtunk is már korábban, illetve a SzifonStore-ból több is megvásárolható, azonban most egy teljesen egyedit mutatnék be nektek.

calypsocrystal_calypsotimeless_moment_all_AR_0442_C1_2880_blckd

A CalypsoTimeless Moment szériája valódi, minőségi bőrből készül. Ahogy a fenti képen látszik, a széria több színből és bőrtípusból áll, és mindegyik kézzel készül, tehát nem gyártósorról kapjuk, hanem bőrdíszműves mesterek készítik egyenként, ami azt jelenti, hogy csak a legjobb, legtökéletesebb darabokat kapjuk mi.

ARR2170_C1_efex_2880

A CalypsoCrystal központja Szlovéniában van, így Európából érkezik a kész termék hozzánk. A legtöbb alapanyag természetesen Olaszországból érkezik, ezek mindegyike átesik a CalypsoCrystal minőség ellenőrzésén, hogy a lehető legjobbat kapja a vásárló.

ARR2130_C1_efex_2880

Mint korábban írtam, egyáltalán nincs gyártósor vagy hatalmas gyár, mindegyik termék mesterek által, kézzel készült, így általában picit többet kell várni 1-1 rendelésre. Az Apple Watch tartóra én kereken 2 hetet vártam, és időközben rengeteget kommunikáltam velük, hogy a lehető legjobb terméket kapjam meg, ami számomra tökéletes.

Screen Shot 2015-07-10 at 15.07.47

Az első képen is látható, hogy az Apple Watch-ot fektetve tehetjük az óra tartóra. A bőr miatt az órát lehetetlen megsérteni, mindig kényelmesen és tökéletesen illeszkedik a dokkolóra, ezt segíti a töltő is, mely a mágnes segítségével pozicionál.

IMG_6771

IMG_6788

A tartó négyféle típusban rendelhető meg, és ezek nem csak színben, hanem anyagukban is különböznek, így bárki megtalálhatja a számára tökéletes verziót. Ha szeretjük a bőrt, akkor nem kérdés, hogy melyiket vásároljuk, a cég minden bizonnyal a tökéletes darabot fogja nekünk kiszállítani.

Érdemes még megemlíteni, hogy a termék mellett a csomagolás is impozáns. Én kaptam még egy kézzel írt kártyát is, és mellé természetesen egy kis leírást a készítésről, illetve a bőr minőségéről.

Megrendelni az alábbi oldalon tudjátok, az ára pedig 139 euró, ami egy kézműves termék esetén teljesen normálisnak mondható.

Olvasd el a hozzászólásokat is

5 Comments

  1. 139 euró? Szerintem röhejes az ára….

  2. Nem érzem úgy, hogy rohannék venni egyet, HiRise van otthon, az kinézetre is sokkal jobban passzol a Watch-hoz – szerintem mint ez a bőrdarab. Arról nem is beszélve, hogy ennek az árából majdnem 3 olyat lehet venni…

  3. Az a rószaszín és lila kifejezetten izléstelen kinézetű a képen…

  4. Nem kötekedés, de a cikkben van 6 fotó.
    Ebből hány darab mutatja a tartót és rajta az órát?

    Igen, a megfejtés 0, azaz egysem.
    Talán fontosabb lett volna, mint a kalapácsos kép. 🙂

  5. Teljes mértékben egyetértek rXc-vel ! Amikor először olvastam a cikket én is vártam azt a bizonyos "képet"!


Add a Comment