fbpx Skip to content

Én a dokkolók híve vagyok, amint elérhető egy új termékhez értelmes, jó minőségű dokkoló, azt kipróbálom.

IMG_6305

Az Apple Watch-hoz számtalan megvásárolható már az Ebay-en, illetve különböző oldalakon. Ezek általában olcsók, műanyagból vannak, nem tökéletesek. Én szeretem, ha az íróasztalom szépen néz ki és nem különböző színű, vagy éppen minőségű anyagokból vannak rajta a dolgok. A Twelve South HiRise nem az olcsó dokkolók közé tartozik, azonban a minőségre nem lehet panasz.

Mikor kezembe fogtam a terméket, rögtön éreztem, hogy ez nem műanyag valami, tényleg “van benne anyag”. A teljes szerkezet fémből van, a talp, az állvány rész, ez teszi nehézzé az egész dokkolót. Mivel nehéz, így nem kell két kéz, hogy leemeljük róla az órát, kényelmesen lehet használni.

IMG_6307

A HiRise nem tartalmaz töltőt, így érdemes külön vásárolni hozzá egyet az Apple Store-ból. A mágneses töltő segítségével tartja meg az órát, így szinte minden alkalommal, mikor rárakom, szépen illeszkedik, nem kell ide-oda helyezgetni, hogy töltsön. A kábelt gyönyörűen elvezette a cég, nem törik meg és egyáltalán nem zavaró.

IMG_6311

Gumi borítást kapott a töltő rész, így az állvány megtartja, sőt felül és alul is fehér gumival találkozhatunk, hogy még a szíjat se sértsük meg, ha ráhelyezzük az órát. Az állvány úgy lett kialakítva, hogy a töltőt bármikor eltávolíthassuk, ha éppen szükségét érezzük, illetve kényelmesen kezelhetjük is álló módban az órát.

IMG_6309

Talán itt találkoztam az egyetlen negatívummal, nem lehet fektetve ráhelyezni az órát, így az éjszaki mód nem működik az állvánnyal. Nyilván ez csak szeptemberben, pár hónap múlva lehet probléma, de addigra biztosan beszerzek majd egy másikat az ágyam mellé.

Screen Shot 2015-06-26 at 12.50.33

Természetesen az összes órával és szíjjal kompatibilis. Az ezüst színű megvásárolható a SzifonStore-ban 16.990Ft-ért, illetve számos kiegészítő elérhető már az Apple Watch-hoz nálunk. 🙂

Olvasd el a hozzászólásokat is

6 Comments

  1. teccik, megvenném, csak épp plusz töltőt nem kapok hozzá…

  2. @draft: hja, én még korábban rendeltem egyet, így úgymond mázlim volt.

  3. Holnap érkezik ha minden igaz…

  4. Bocs, nem jottem vissza :). Igen, es abszolut elégedett vagyok vele idokozben vettem egy iphone dokkolot is ugyanettol a cegtol…


Add a Comment