Új Apple Watch videók, az órán lévő szoftver használatáról

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egyre jobban közeledik az Apple Watch megjelenése: április 24-én három európai országban is elérhetővé válik, köztük a hozzánk legközelebb fekvő Németországban is.

Screen Shot 2015-04-04 at 14.24.01

Az Apple múltkor az alkalmazásokat frissítette az App Store-ban, illetve megkérte a fejlesztőket, hogy kezdjék el feltölteni az Apple Watch appokat. A cég most pedig rövid videókat kezdett el feltölteni a honlapjára, illetve a YouTube-ra. Ezekben röviden láthatjuk, hogy hogyan használhatjuk az órán lévő szoftvert, illetve milyen beállítások érhetőek egy-egy szekción belül.

A fenti első videón az Apple Watch főbb funkcióval találkozhatunk, érdemes megnézni, hogy mennyi mindent tud a szoftver, és akkor még külön alkalmazások nincsenek rajta. Tényleg odafigyelt az Apple arra, hogy “okos óra” legyen az Apple Watch, illetve a megjelenés napján már több 100 appot tölthetünk le rá. További videók az egyes funkciókról:

Még több videó hamarosan ezen a linken lesz elérhető.

Ezek még érdekelhetnek:


Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!