fbpx Skip to content

Nyilván elsődleges kérdés, hogy a kevésbé “prémium” anyagokból készült Apple Watch Sport változat mennyire fog karcolódni, vagy éppen kopni. Erre keresett választ Unbox Therapy is.

Apple-Watch-Scratch-Test-1024x640

Azt már tudjuk, hogy az Apple Watch Sport változata Ion-X üveget kap, ami rendkívül hasonlít a Gorilla Glass-hoz, tehát az átlag üveghez képest jóval időtállóbb. Ez abban nyilvánulhat meg, hogy egy kulcs, vagy egy kés nem képes megkarcolni a kijelző üvegét, de keményebb anyagok azonban már igen. Na de mik ezek az anyagok?

Az alábbi videóban számos tesztet láthatunk, és kiderül belőle, hogy nagyjából mennyire ellenálló az Apple Watch Sport változat üvege:

Ha megnéztétek a videót, látható, hogy valóban nem rossz ez az Ion-X üveg. A kollégákkal sokat gondolkoztunk az Apple Watch Sport alumínium-ötvözetén is, amivel kapcsolatban – ha hasonló lesz az iPhone 6-hoz, akkor – valóban bizakodhatnak az emberek, és nem fog a Sport változat kopni. Ettől függetlenül az iPhone 6-ot nem szoktuk odaütni sehová, csak maximum finoman lerakni, ellenben az órákkal, amik tényleg bármibe beleakadhatnak.

Szóval egyelőre meg kell várnunk az első valós törésteszteket, amik valószínűleg a hétvégén meg is érkeznek majd.

Olvasd el a hozzászólásokat is

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment