“Megúszta” az Apple Watch a próbát

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Apple Watch sem úszhatta meg, hogy a kézhez kapástól számított pár órán belül ne kelljen különböző eszement próbatételeket túlélnie, hogy a felhasználók láthassák, mennyire strapabíró.

applewatchwater_cover

Az alábbi videókban kipróbálták, hogyan teljesít víz alatt vagy épp mit szól ahhoz, ha a konyhai eszközök tárházából néhánnyal csúnya módon találkozik. Nagy kérdés volt, hogy az Apple Watch hogyan fogja bírni a vizet, hiszen kézmosáskor gond nélkül teljesen eláztathatjuk, de az IPX7 szabványnak megfelelően ezzel nem lesz gond.

Tim Cook például zuhanyzáshoz se veszi le az óráját, viszont az Apple azt kommunikálja, hogy ilyen esetekben ne használd az órát, mert arra nem vonatkozik a garancia. Néhány ausztrál srác úgy gondolta, hogy kicsit komolyabban utánanéz az Apple Watch vízállóságának, és ezért nem csak zuhanyoztak benne, hanem elmentek vele úszni is. Az Apple Watch kifogástalanul teljesített, de mi senkit se bátorítunk arra, hogy ezeket utánuk próbálja.

A második videóban végignézhetjük, ahogyan egy a konyhában szószerint megkínozzák az Apple okosóráját. A kézmosás, illetve a mosogatás még hagyján, hiszen ez bőven nem jelenthet gondot az órának. A sajtreszelős résznél mondtam azt, hogy ezek nem normálisak, de igazából csak ezután jön a java… :) A videó csak erős idegzetűeknek ajánlott!

Te milyen elmebeteg tesztet hajtanál végre az Apple Watch-csal? Én a Will It Blend videót várom már nagyon!

Ezek még érdekelhetnek:


  1. Na ezt vártam már….viszont azt is tudni kell hogy egy órát nem erre kell használni! Remélem látunk még egyéb turmixgépes, hajlítgatós, köszörűgépes, és egyéb roncsolós verziót.

  2. Én kíváncsi lennék,hogy mit bírnak a szíjak!?:) Azért egy ilyen drága és okos óránál,ha sétálok vele az utcán,ne lehessen 1 pillanat alatt leszakítani a kezemről!:) kíváncsi lennék mennyit bír.:)

  3. A reszelos teszt nem relevans, a konyhai eszkozok puhavasbol vannak. Pl. Probald meg a konyhakessel megkarcolni az ablakot, es az meg csak nem is zafiruveg. Jobb teszt lenne egy csipet homok egy uveglapra, es ott csiszatolni egy kicsit. :) A zafiruvegnek egy mukk nelkul birnia kene.

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!