fbpx Skip to content

Követve a korábbi években már megszokott ritmust, az Apple ma mindenki számára elérhetővé tette az iOS 13, az iPadOS 13, a macOS Catalina és a tvOS 13 első nyilvános béta verzióját.

Most az időközben felmerült kérdések alapján röviden összefoglalnánk, mit érdemes tudni a béta telepítéséről, illetve hogy hogyan lehet adott esetben visszatenni a korábbi, hivatalos iOS-verziót, ha esetleg nem lennénk elégedettek a bétával.

Mik az újdonságok?

Az egyes szoftverek előzetes verzióinak újdonságait a bejelentésükről, illetve a fejlesztői verziókról szóló, korábbi cikkeinkben találod:

A nyilvános béták verziója esetén a build szám egyelőre nem ismert, de várhatóan megegyezik a legutóbbi fejlesztői béták buildjével.

Telepítés

Először is készítsünk a kiválasztott készülék adatairól egy biztonsági mentést az iTunes használatával, majd azt archiváljuk, hogy később az aktuális verziónál magasabb béta telepítése után készülő újabb mentések azt ne tudják felülírni, és így adott esetben vissza tudjuk tenni a hivatalos verziót az így archivált adataink visszaállításával.

Windows esetén az archiváláshoz manuálisan ki kell másoljuk a biztonsági mentés mappáját egy másik helyre, ott ugyanis nincs lehetőség az archiválásra.

A következő lépés, hogy nyissuk meg a frissíteni kívánt készüléken Safariban a beta.apple.com címet, lépjünk be az Apple ID-nkkal, majd töltsük le a készülékünkre a béta profilt.

Ha már fent lenne a készülékünkön az iOS 12.4 bétája, akkor előbb le kell törölnünk az ahhoz tartozó béta profilt!

Ezután az iOS kéri, hogy indítsuk újra a készüléket, ezt tegyük meg, majd lépjünk vissza a Szoftverfrissítés menüpontba, ahol már telepíthetjük is az iOS 13 béta verzióját.

Erről részletesen: Gyakori kérdések: hogyan telepíthető egy készülékre az iOS nyilvános bétája?

Érdemes a fejlesztői bétákról a nyilvánosra váltani?

Nem, nincs igazából értelme. A nyilvános béta build számai ugyanis megegyeznek a legutóbbi fejlesztői verziókéval, tehát semmivel sincs előrébb a nyilvános béta, mint a fejlesztői.

A legutóbbi fejlesztői béták az alábbi build számokkal rendelkeznek:

  • iOS 13: 17A5508m
  • iPadOS 13: 17A5508m
  • macOS Catalina: 19A487l
  • tvOS 13: 17J5501l

Az iOS 12.3.1 illetve 12.3.2 visszaállítása

Ha bármi olyan problémát tapasztalunk az iOS 13 béta használata során, ami miatt úgy döntenénk, hogy inkább visszatennénk a hivatalos verziót, ami jelen esetben az iOS 12.3.1 illetve 12.3.2, akkor a készüléket helyreállítási (recovery) módba kell tennünk, majd megvárni, amíg az iTunes letölti hozzá a 12.3.1-et – illetve az iPhone 8 Plus-ok esetén a 12.3.2-t.

A visszaállítás csak számítógéppel, iTunes segítségével végezhető el, számítógép nélkül nem.

A 12.3.1 illetve 12.3.2 visszaállítása után pedig ki fogjuk tudni választani azt a biztonsági mentést, amit még a béta telepítése előtt készítettünk. Az iOS 13-ról készített mentés nem állítható vissza iOS 12-re, függetlenül attól, hogy az adott mentés az iTunes vagy az iCloud segítségével készült.

Erről részletesen: Gyakori kérdések: hogyan állítható vissza a készülékünk béta iOS-ről a hivatalos verzióra?

Kompatibilitás

Az iOS 13 csak az alábbi készülékeket támogatja:

Az iPadOS 13 csak az alábbi iPadeket támogatja:

A macOS Catalina ezeket:

A tvOS 13 pedig a negyedik generációs Apple TV-ket támogatja.

Fontos tudnivalók

Mivel most is sokan teszik fel az iOS előzetes változatát, így természetesen a régebben már megválaszolt kérdések is újból előkerülnek, főként azok részéről, akik nem fejlesztőként próbálkoznak. Ezért ha kérdésed van az iOS 13 beta kapcsán, elsőként ezt olvasd el: iOS 13 béta: a leggyakrabban feltett kérdések!

A watchOS-ből nincs nyilvános béta.

Használod a beta verziók valamelyikét, és hibát találtál? Jelentsd az Apple-nek! Ezt el is fogadod, amikor jelentkezel a nyilvános bétára. A visszajelzést megteheted a Feedback appban magán a készüléken, vagy az alábbiak szerint: Gyakori kérdések: hogyan küldhető visszajelzés az Apple-nek?

Az összes, az iOS 13-ról és iPadOS 13-ról szóló eddigi cikkünket itt érheted el, a watchOS 6-ról szólókat meg itt, a tvOS 13-ról készülteket itt, a macOS Catalina kapcsán pedig itt olvashatsz.

Olvasd el a hozzászólásokat is

Népszerű hozzászólások

  1. Mielőtt bárki kérdezi, a build szám nem magasabb mint az aktuális developer beta, szóval profil csere után nem fog megjelenni frissítésként.

  2. Milyen nap van ma? :smiley:

  3. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    hate-fő…?

  4. Helló! Valaki feltelepítette már? Mert én erősen gondolkozom a telepítésén. Az iTunes biztonsági mentés megvolt. Már csak gondolkozom. :smiley:

  5. Avatar for gunar gunar says:

    Én most tolom a párom SE-re, kíváncsian várom milyen lesz.

  6. Kérlek majd értesíts, mi történt! Én is egy SE-re tenném rá! :smiley: Mármint, hogy sikerült-e!

  7. Avatar for gunar gunar says:

    Abban nem is kételkedek hogy sikerül. Évek óta minden telónkon beta-k futnak.

  8. Oh! Köszi! :smile: Ez most tényleg nagyon bíztató volt!! :smiley:

  9. Avatar for gunar gunar says:

    Már csak reménykedem benne hogy minden meg is marad ahogyan szokott, mert ugyan csináltam mentést, de gépre szoktam jelszavast a full mentés miatt és sztem megint nem találom a jelszót ha vissza kell állítani mégis, pedig decemberben tutira lementettem vhova, de hát az sem ma volt .

    UI: Fent is van és láss “csodát” gyorsabb mint a 12.xx beta volt rajta, így elsőre nézve. Ja minden a helyén.

  10. Felraktam! Sikerült! :smiley: Arról írok!!! Egy dolgot észre vettem! A zöld dinamikus háttér nem működik világos módban! :joy: Egyenlőre ennyi!

  11. Avatar for hiper hiper says:

    Hali!
    Nekem nem működik a ‘Parancsok’ widget

    (elinditva lefut, mondjuk újra kellett engedélyezni hogy ‘kaparászhassa’ az Egészség adatokat)
    iXs
    tvOS tud xbox vagy ps kontrollert?

  12. Sziasztok! Telepítettem SE-re. Eddig nem talàltam hibàt és meglepően gyors a rendszer! :sunglasses:

  13. Ipad - egér… Apple magic mouse kapcsolódik, jól működik, kivéve a scrollt. Valakinek sikerült megoldania?

  14. Avatar for Czo Czo says:

    Csak a tenyleges scroll mukodik (gorgos egeren megy a scroll). Ugyonolyan idiota megkozelites, mint a Maps. Magic Mouse “scrollozas” mozgatja a terkepet, barmilyen scrollozos mouse pedig zoomolja.

  15. szia, hogy tudtad a magic mouse-t hozzáadni? Én hiába próbálom (kisegítő lehetőségek - mutató eszközöj - bluetooth eszközök) nem látja.

  16. A tényleges is működött, aztán egyszercsak elvesztette azt is… de ha bárhol lenyomva tartod a gombot, és elkezded fel-le mozgatni az egeret, akkor ugyanúgy megy a scroll, mint ha az ujjaddal csinálnád. szokni kell, de egész jól működik!

  17. ha előtte volt párosítva másik géppel, akkor vagy ott törlöd, vagy egyszerűen kapcsold ki-be az egeret úgy, hogy a korábban párosított eszköz (pl laptop) ne legyen bekapcsolva.

  18. Avatar for Czo Czo says:

    Nekem Magic Mouse eseten nem ment a simogatos scroll (csak az ujjszeruen lenyomott gombbal egeret mozgatos scroll), viszont egy mezei USB-s Genius egeren igen.

  19. A fizikai scroll gombos bt-s egérrel is jól megy valóban. amikor elvesztette a sckollt, akkor az egér ki-be kapcsolása után visszajött. így legalább van harmadik gomb is, így egyenlőre marad ez az egér a tesztre. de lehet érdemes lesz venni egy sokgombos egeret… :wink:

  20. Avatar for ha5abe ha5abe says:

    3GS-re hogyan lehet feltenni az iOS 13 bétát? :slight_smile:

  21. Nekem is fent van, SE-n, jónak tűnik, egyedül annyit találtam, hogy az autóban BT kapcsolaton a kontakt / hívás lista letöltés hibára fut (előtte OK volt és USB-n most is OK CarPlay-en) ill. hogy az Időkép Widget nem frissül (gondolom App update-ek is kellenek majd…). Amúgy a CarPlay fejelsztés király lett… Gondoltam előveszem az Apple térképet, hátha nem olyan magyartalanul beszél már a néni (“fordulj jobba A/Z xy utcába”) de nem, marad a Waze / G. Érdekes a Dark mód is, végre van, de kicsit olyan szokatlan, mondhatni Androidos feeling (mert ott ugye bármit lehet (ami nem feltétlen előny bizonyos szepontból)), de ettől még jó csak szokni kell inkább (Mac-en is jó). Szóval összességében jónak tűnik :slight_smile: Ja és a képernyőkép megosztás fejelsztés is tetszik… Az örök gondom (flatdesign) sajna maradt, de majd egyszer…

  22. Lemented az ipsw-t, rámásolod egy pendrivera és ráteszed a kijelzőre!

  23. Avatar for mark.t mark.t says:

    Szigorúan szobahőmérsékletnél 20% humiditással, DFU modeban.

  24. Sziasztok , akár hogy probálom csatlakoztatni az apple egeret nem megy sajnos.

  25. Nekem sem. Leválaszotottam az imac-ről, ki-bekapcs, semmi :frowning:

  26. …BT autó / Időkép widget megjavult némi reconfig után…

  27. Avatar for gunar gunar says:

    Vagy sok képernyőképpel akár. :grinning:

  28. …ne rontsd el az iOS 6-ot vele… :slight_smile:

  29. Lapváltás animáció kicsit laggol, ezen kívül eddig OK minden.

  30. Sziasztok!Nálatok is eldobja a mobil hálózatot, vagy ez csak nálam jelentkezett?

  31. Messagesben ezt az animoji erőltetést nem értem, hogy minek kell az emojik elé odaragasztani. Ez nagyon idegesít. A dark mode iránti vonzalmat eddig se értettem, így, hogy ki tudtam próbálni még annyira se, de ezt legalább nem nyomják a pofámba.
    Az iPades funkciók baromi jók.
    Bugok azok vannak szép számmal, napi használatra senkinek se javasolnám. Jelentem őket, aztán majd megoldják.

  32. Nekem iPhone 7 Plus-on minden szuperül fut, kivéve, hogy ha néma profilban van a telefon, akkor a médiának sincsen hangja. Egyébként teljesen használható :slight_smile:

  33. Ez korábban is így volt. Külön fel kell tekerned a hangerőt némított módban, ha hangot akarsz…

  34. Avatar for hiper hiper says:

    Hi!
    Hozzászóláshoz be kell jelentkezni de hiába bököm a beviteli mezőt nem ad billentőzetet(nem aktiv beszurni se tud) csak ha nyomok egy ‘entert’ dob egy hibát(error mer nemtod a neved bakker) ééés lám aktiv!
    ezt eddig nem tapasztaltam.
    A barátok és eszközök keresése jól öszevonódott, majd mexokjuk DE…
    hogyan lehet frissiteni? percekig nem frissül hiába lépkedek ideoda, környilacskát meg nem lelek…
    A Parancsok megjavult! Siman lecserélődöt(feltelepült egy új, ugyanazon a néven és ikonnal, az oldalmenüben meg az új átvette a Parancs-noksagot. Okozva némi galibát, mert az eddig az Egészség appba küldött adatok eltüntek(meglettek amikor töröltem a régi Parancsokat és rákérdezett milegyen az Egészség adatokkal :wink: )

  35. Van egy Amazfit Bip órám amire az értesítések sehogy nem akarnak kijönni, bármit csinálok is, viszont ami érdekes, hogy eddig az óra által mért pulzusomat nem akarta megenni az egészség app, de most megeszi azóta a mifit-ből. Más hibát nagyon nem tapasztaltam iphone x-en. A dark módot pedig imádom. A swipe billentyűzet még nincs benne a bétában, vagy csak én nem találom sehol?

  36. Tudja valaki hogy lehet kikapcsolni az iphonet?:smile: Kikapcsolo gomb megnyomasakor a voice control jon elo es ugy nem lehet kikapcsolni.

  37. Avatar for mark.t mark.t says:

    Eddig hogy kapcsoltad ki? :exploding_head:

  38. Most vettem az xs-t es meg nem volt rajta ios13! Elotte 6s-em volt es azt a kikapcsolo gombbal!

  39. X-től felfelé változott a “tánc”: hangerő fel, le majd kikapcsoló gomb…

    Vagy menüből: Beállítások - Általános - legalján Kikapcsolás.

  40. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    @GsprFrnc: lenyomva tartod a hangerő fel vagy le ÉS bekapcsoló gombot, és feljön a csúszka.

    @Burgatshow: az a gombnyomássorozat úgy reset lesz. :wink:

  41. De tök jó, én mindig azt nyomtam… :sweat_smile:

  42. Xs-en a hangerő le + bekapcs gomb a nyerő a kikapcsolashoz

  43. Feltoltam a 13-at egy 6s re idáig a sebesség szerintem nem változott a funkciók viszont egész jónak ígérkeznek. Viszont az aksit rántja rendesen. Pedig SIM kártya sincs benne meg nem sok minden fut rajta.

  44. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    igazából mindegy, mert bármelyik hangerőszabályozó gomb és a bekapcsoló gomb nyomva tartására feljön a kikapcsolásos csúszka.

  45. Avatar for gunar gunar says:

    Ez érdekes, mert a párom SE-én gyorsabb is és az akkuidő is kb azonos mint előtte a 12.4-en volt, vagy az elődein.

  46. Lenne egy olyan kérdésem, hogy bár jónak tűnik a 13, de azért a 12 persze már stabilabb volt, szóval fent azt írjátok, hogy iTunes / 12.3.1 vagy 2. Backup-ot természetesen csináltam a 13 előtt, de nekem már a 12-ben is fent volt a béta profil, ergo a backup 12.4-ből származik. Így is vissza menne a backup, ha esetleg mégis úgy döntenék? Köszi

  47. Avatar for Czo Czo says:

    A backup nem megy vissza kisebb verzioszamra, mint amin keszult. Tehat 12.4-es backupot csak >=12.4-re tudsz visszaallitani. Tehat 12.3.1-re csak olyan backup megy vissza, amit 12.3.1 vagy regebbi rendszer alatt keszitettel.

  48. Öcsémnél xs max-on az van, hogy őt senki nem tudja hívni, jön a hang, hogy a hívott szám pillanatnyilag nem elérhető, ő viszont bárkit tud hívni. Nálam 6s plus-on semmi hiba eddig, minden redben működik

  49. 6s-en nem használtam a telefont, mobil hálózat nincs mert nincs benne SIM, csak wi-fi és az értesítsek is ki vannak kapcsolva Így másfél óra alatt 6 %-ot merült. De ha elkezdem nyomkodni rohamosan merül. Eredeti aksi van a telefonban ami még 100%-os. Ja és eléggé laggol is a rendszer.

  50. Avatar for Czo Czo says:

    Nem lehet, hogy csinal kozben valamit? Photo Library felsolgozas? Stb? Ha fejleszto vagy akkor Xcodeddal meg tudod nezni.

  51. Nem vagyok fejlesztő sajna de nincs a telon se kép se semmi üres a telo

  52. Avatar for gunar gunar says:

    Akkor csak ugy leírnám és senki ne sértődjön meg, mert fölösleges.
    Ez egy beta2 rendszer a public is és a megjelenésig lesz még belöle talán 10-12 is, ergo fölöslegesen hasonlítgatjuk stabilitásban egy 3. főverzós IOS-hez (12.3) vagy az az utáni beta-khoz.
    Fikázni meg pláne értelmetlen, mert akkor egy szó nélkül vissza kell az oldalon leírtak szerint a régit és használni tovább, esetleg ha le tudja írni értelmesen a supportnak mik is voltak benne a bugok (az a rendellenes működése vminek, v nem működése) akkor azt tegye, de nem kötelező.
    Arra viszont a kutya sem kíváncsi hogy a beta2 szinten lévő, majd őszre megjelenő IOS13-at bármiért is fikázza itt bárki, mert mint írtam az egy teljesen értelmetlen balga dolog lenne jelen állás szerint.
    Ja akinek nem inge ne vegye magára, ezt mindenki érzi remélem akire vonatkozott, ha mégsem azon nem csodálkozom. :eyes:

  53. Nem tudom kire gondoltál mondjuk én nem is veszem magamra mivel tudom hogy ez még csak a kezdet csupán csak tapasztalatot írtam nem fikázást. Valaki írta hogy már most jól üzemel én meg írtam hogy miket tapasztaltam.

  54. Koszi a valaszokat kikapcsolassal kapcsolatban. Uj az xs es azt gondoltam az ios13-ba valtoztattak es nem a telon

  55. Avatar for jestR jestR says:

    Tapasztalt valaki olyat, hogy az app store mobilnetről nem használható, csak wifi-vel ? Csak forog a töltés ikon akár percekig is, de semmi más nem történik. Iphone 7.

  56. Avatar for mark.t mark.t says:

    Nincs kikapcsolva esetleg az adatforgalomnál az AppStore?

  57. Igen azt tudom, hogy a backup-restore csak adott verziók között megy, de akkor előbb fel kell tenni a 12-es béta profilt és akkor az iTunes letölti a 12.4 bétát DFU-ban? Ebben nem voltam biztos…

  58. Avatar for gunar gunar says:

    Visszatöltöd iTunes-szal az utolsó hivatalost (hagyod új telónak) és utána a safarival keresel egy oldalt ahonnan letöltöd a 12 beta profilt, telepíted és simán OTA rátolod az utolsó 12 beta-t arra mehet rá a mentésed.

  59. Világos, köszi

  60. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    az iTunes sehogyan sem tölt le bétát, azt csak manuálisan betallózva tudod feltenni vele – vagy használod a béta profilt, és OTA frissíted a Szoftverfrissítés menüpontban magán a készüléken.

  61. Bug-ként csak annyit vettem észre eddig, hogy amikor a youtube-ot átküldöm a TV-re, folyamatosan ledobál. Más is tapasztalta?

  62. Sziasztok, sajnos én sem boldogulok az egérrel. akinek sikerült legyen szíves leírni lépésenként, hogy lehet csatlakozni. Ipad Pro 11 -em van béte fent van egér bekapcsolva de nem látom se a kisegítő lehetőségeknél se a Bluetooh kapcsolatoknál.

  63. Avatar for jestR jestR says:

    @mark.t Azzal kezdtem hogy azt megnéztem, de nincs…

  64. Avatar for mark.t mark.t says:

    Probald meg ki-be kapcsolni… :slight_smile: vannak ilyen csodas bugok elvegre

  65. Avatar for kaze68 kaze68 says:

    Sziasztok!
    A sok pozitív tulajdonság mellett én sajnos két negatívumot is tapasztaltam.
    Az egyik:
    Minden iTunes segítségével a telómra tett film és sorozat eltűnt a telepítést követően. Ezek nyilván pótolhatók.
    Ami viszont kifejezetten bosszant a Remote Mouse nevű wi-fi alapú alkamazás,melyet évek óta nagy megelégedéssel használtam,nem működik!

  66. Avatar for kaze68 kaze68 says:

    A Remote Mouse problémát megoldottam. Az érdeklődés hiányára való tekintettel nem fogom megosztani.

  67. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    mivel eléggé specifikus kérdést tettél fel, így szerintem kár csodálkozni azon, hogy senki nem tudott rá válaszolni. ha viszont megosztod, hogy hogyan oldottad meg, akkor más a te helyzetedben már meg tudja oldani szintén. így, hogy nem osztod meg, csak ugyanez lesz, hogy senki nem tud rá majd válaszolni.

  68. Sziasztok!
    Azoktól kérdezném akik iphone SE-n használnak ios13-at, hogy tényleg van 3D touch?
    Egy youtube videóban láttam, csak “nem akarom elhinni”.

  69. Avatar for mark.t mark.t says:

    Hali, igen működik, de nem 3D touch hanem Haptic, ua. mint az Xr esetében. :slight_smile:

  70. Avatar for gunar gunar says:

    Az pontosan miben is nyilvánul meg?

  71. Avatar for mark.t mark.t says:

    Hosszan megnyomsz egy ikont vagy a flashlightot pl, akkor kapsz egy haptic feedbacket, aka haptic touch. Régebben ez csak X,Xs,Xs Maxon volt 3D touch formájában, meg ugye az Xr esetében butított haptic touch formájában ami kb 2 dolgot engedett haptic toucholni.

  72. Avatar for gunar gunar says:

    Ja köszi, egészen jó csak rá kell érezni mennyi idő ameddig rajta kell tartani az ujjat.

  73. Kedves mindenki! Egy furcsa hibajelnségről kérdeznélek titeket! Talán valakinél előfordult ilyen, vagy hasonló! Ha igen ne tartsa magába a megoldást! A helyzet a következő: Adott egy iPhone X már nem garis! Fülhallgatót benyomom és nem adja ki a hangot a füles felé, ugyanúgy a külsők szólnak mintha nem raktam volna bele! Restore-megvolt, Software újratelepítve, beállítva új iPhone ként megvolt! IPhone szervízes barátomnál kicseréltük a dok csatlakozót, kettőt is kipróbáltunk de a hibajelenség még mindig ugyan az! Tapasztalt valaki ilyet? Mit tudnék még kipróbálni? Köszönettel Ádám

  74. Avatar for Czo Czo says:

    Egy masik fulest?

  75. Kb 10 félével próbálkoztam!:blush:

  76. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    mármint egy félével próbálkoztál, ami Lightning-csatlakozós, és abból 10 különböző darabot, vagy pedig jackes fülest Lightning-jack átalakítóval?

  77. Nálam Xr- en is szintén hasonló, van aki tud hívni van aki nem! Van erre valami megoldás?

  78. Igen, ne bétázz, ha fontos, hogy elérjenek.

  79. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    nincs rá megoldás. ezért is béta. majd az Apple javítja.

  80. Avatar for gunar gunar says:

    Na igen, vagy türelmesnek kell lenni, lehet ma jön az újabb beta és azután jó lesz, de lehet, hogy azután sem jó még. Gondolom van azért bőven reszelgetni valójuk és ez csak az egyik fontos amit kell, ezek nem napi fitt használatra vannak, majd augusztus vége felé már lehetnek elvárások, hogy ne legyenek komolyabb hibák már a rendszerben.

  81. Egyenlőre nem zavar :joy::joy:, legalább nem csörög egész nap :metal:! Aki akar úgyis elér…

  82. Avatar for gunar gunar says:

    Na dev-ből már kint is, majd gondolom ha ebben jó akkor max a jövőhéten kijön a javított publikus is.

  83. Mindennel próbáltam! Gyári apple Lightning-al és jvc, sony, akg… ami volt a környezetemben mindennel próbáltam! Talán Software-es lehet a hiba, mert ugye a hardver cserélve lett. Max az iOS 13 ban bízom talán helyreál!

  84. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    mi még nem találkoztunk ezzel a hibával, de ha szoftveres lenne, akkor az mindenkit érintene, aki ugyanazt a szoftververziót használja, és akkor tömegével jelezné mindenki ezt. itt könnyen elképzelhető valami hardveres, alaplapi hiba, amit a dock csatlakozó cseréje nem tud orvosolni.

  85. Rendben! Köszönöm szépen!

  86. Olyan jelenséggel viszont már találkoztam, hogy a 12.3.1 frissítés után mind a két kamera elszált a telón egy ismerősnek. Visszatette a 12.3-at és minden megjavult!

  87. Ha átállítom 4g ről 3G-re a mobil adatforgalmat, lőn világosság! Minden bejövő hívást fogad! Amint visszaállítom 4G-re ismét kikapcsolt állapotot jelez a hívónál! :joy::joy: érdekes…! De ahogy olvasom a dev3-ban is fennál ugyan ez a hiba még…

  88. Hogy lehet resetelni az xs-t ios13 alatt? Ha a fel le hangero gombot meg a kikapcsolot nyomom egyszerre akkor a veszhivas indul el.

  89. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    A kényszerített újraindításhoz, vagyis a resethez röviden nyomjuk meg hangerőnövelő gombot. Ezután röviden nyomjuk meg hangerőcsökkentő gombot. Végül tartsuk nyomva a bekapcsoló gombot addig, amíg meg nem jelenik az Apple logó.

  90. Koszonom!

  91. Én xs-en nem tapasztaltam hívással kapcsolatos hibákat 4g hálózaton. Viszont valami nagyon megváltozott pl. A megosztási lehetőségekben. Ha egy videót akarok letölteni mondjuk facerol a parancsok alkalmazással akkor bedobja egy fő listába a parancsokat viszont ott egy csomó nem szerepel amit az ios 12 ben ki lehet választani így nem is tudom letölteni. Másrészt ha bármit mondjuk képet vagy videót meg akarok osztani másik alkalmazasba történő másolás céljából akkor a lehetőségeknél nem minden alkalmazás jelenik meg mint mondjuk az ios 12. Ilyen pl. az iUSB és nem tudok memória kártyára másolni cuccokat. Szerintem így megint be van korlátozva az ember egy kicsit hogy nem dob be minden alkalmazást a megosztási lehetosegeknel.

  92. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    ezeket valószínűleg megoldhatja, ha a fejlesztőik frissítik ezeket az appokat.

  93. Avatar for gunar gunar says:

    Sajnos nálam is előjött és ennél a beta-nál sűrűbben mint az elődeinél, ez a hívás bug, ráadásul voip-nál is rendszeresen, sőt van hogy felveszem és nem halljuk egymást, ha visszahívom akkor jó (csak voip)
    Xs-t használok, ergo akár vmi közre is játszhat hogy vannak akiknél ez nincsen, de volt az elődeinél, nálam meg most jött ki jobban. Azt is teszteltem, hogy kikapcsoltam a a 4G Volte-t de akkor is ott figyelt a hiba, így vissza is kapcsoltam mert 111.

  94. iPadOS 13 Public Beta 2-ben hogyan lehet Safariban privát lapot nyitni? Majd azt bezárni és visszatérni a normál módba?
    iOS 12-ben ez egyértelmű volt, de a fent említett verzióban sehol nem találtam. Ennek folyományaként sikerült eltüntetni ~10-15 lapot, amit remélem backupból vissza tudok hozni.

    Valójában még az sem kizárt, hogy az új, “Automatikusan bezáródó fülek” funkció miatt vesztek el. Ezt jelenleg nem tudom ellenőrizni, mert nincs nálam az iPad.

    Illetve az új Public Beta 3-at sem volt időm feltenni, hogy kiderítsem azon hogyan működik a Safari Private Mode ki-/bekapcsolása.

    Más:
    Release Notes szerint az Audio Sharing a következő eszközökön működik:
    AirPods (1st generation or later) and PowerBeats Pro.
    iPhone 8 or later, iPad Pro 12.9-inch (2nd generation or later), iPad Pro 11-inch, iPad Pro 10.5-inch, iPad (5th generation or later), iPad Air (3rd generation), iPad mini (5th generation), or iPod touch (7th generation or later) is required.

    Nekem iPad Pro 9,7" van, ami ránézésre nem szerepel a listában, de mégis működik a két AirPods (1st gen) csatlakoztatása, és VLC-ből megy mindkettőre a hang.
    iPad Pro 9,7"-ban A9X, míg a támogatott iPad 5th gen-ben A9 van.

    Ez véletlen lehet? Ha fontos, akkor inkább ne frissítsek PB3-ra? Vagy van valakinek ezzel a párosítással tapasztalata?

  95. Szerintem csak a listából maradt ki.

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for Burgatshow Avatar for Czo Avatar for poszamate Avatar for mark.t Avatar for Agent_H Avatar for ha5abe Avatar for sz.v.endre Avatar for gaaalka Avatar for jestR Avatar for BitForce Avatar for twingo16v Avatar for satti77 Avatar for RSdiver Avatar for baloghadam74 Avatar for Fricy78 Avatar for GsprFrnc Avatar for Attila1983 Avatar for kaze68 Avatar for sullerj Avatar for Nrbrtbgg Avatar for hiper Avatar for Jadeye Avatar for gunar Avatar for ef-dani

Népszerű hozzászólások

  1. Mielőtt bárki kérdezi, a build szám nem magasabb mint az aktuális developer beta, szóval profil csere után nem fog megjelenni frissítésként.

  2. Milyen nap van ma? :smiley:

  3. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    hate-fő…?

  4. Helló! Valaki feltelepítette már? Mert én erősen gondolkozom a telepítésén. Az iTunes biztonsági mentés megvolt. Már csak gondolkozom. :smiley:

  5. Avatar for gunar gunar says:

    Én most tolom a párom SE-re, kíváncsian várom milyen lesz.

  6. Kérlek majd értesíts, mi történt! Én is egy SE-re tenném rá! :smiley: Mármint, hogy sikerült-e!

  7. Avatar for gunar gunar says:

    Abban nem is kételkedek hogy sikerül. Évek óta minden telónkon beta-k futnak.

  8. Oh! Köszi! :smile: Ez most tényleg nagyon bíztató volt!! :smiley:

  9. Avatar for gunar gunar says:

    Már csak reménykedem benne hogy minden meg is marad ahogyan szokott, mert ugyan csináltam mentést, de gépre szoktam jelszavast a full mentés miatt és sztem megint nem találom a jelszót ha vissza kell állítani mégis, pedig decemberben tutira lementettem vhova, de hát az sem ma volt .

    UI: Fent is van és láss “csodát” gyorsabb mint a 12.xx beta volt rajta, így elsőre nézve. Ja minden a helyén.

  10. Felraktam! Sikerült! :smiley: Arról írok!!! Egy dolgot észre vettem! A zöld dinamikus háttér nem működik világos módban! :joy: Egyenlőre ennyi!

  11. Avatar for hiper hiper says:

    Hali!
    Nekem nem működik a ‘Parancsok’ widget

    (elinditva lefut, mondjuk újra kellett engedélyezni hogy ‘kaparászhassa’ az Egészség adatokat)
    iXs
    tvOS tud xbox vagy ps kontrollert?

  12. Sziasztok! Telepítettem SE-re. Eddig nem talàltam hibàt és meglepően gyors a rendszer! :sunglasses:

  13. Ipad - egér… Apple magic mouse kapcsolódik, jól működik, kivéve a scrollt. Valakinek sikerült megoldania?

  14. Avatar for Czo Czo says:

    Csak a tenyleges scroll mukodik (gorgos egeren megy a scroll). Ugyonolyan idiota megkozelites, mint a Maps. Magic Mouse “scrollozas” mozgatja a terkepet, barmilyen scrollozos mouse pedig zoomolja.

  15. szia, hogy tudtad a magic mouse-t hozzáadni? Én hiába próbálom (kisegítő lehetőségek - mutató eszközöj - bluetooth eszközök) nem látja.

  16. A tényleges is működött, aztán egyszercsak elvesztette azt is… de ha bárhol lenyomva tartod a gombot, és elkezded fel-le mozgatni az egeret, akkor ugyanúgy megy a scroll, mint ha az ujjaddal csinálnád. szokni kell, de egész jól működik!

  17. ha előtte volt párosítva másik géppel, akkor vagy ott törlöd, vagy egyszerűen kapcsold ki-be az egeret úgy, hogy a korábban párosított eszköz (pl laptop) ne legyen bekapcsolva.

  18. Avatar for Czo Czo says:

    Nekem Magic Mouse eseten nem ment a simogatos scroll (csak az ujjszeruen lenyomott gombbal egeret mozgatos scroll), viszont egy mezei USB-s Genius egeren igen.

  19. A fizikai scroll gombos bt-s egérrel is jól megy valóban. amikor elvesztette a sckollt, akkor az egér ki-be kapcsolása után visszajött. így legalább van harmadik gomb is, így egyenlőre marad ez az egér a tesztre. de lehet érdemes lesz venni egy sokgombos egeret… :wink:

  20. Avatar for ha5abe ha5abe says:

    3GS-re hogyan lehet feltenni az iOS 13 bétát? :slight_smile:

  21. Nekem is fent van, SE-n, jónak tűnik, egyedül annyit találtam, hogy az autóban BT kapcsolaton a kontakt / hívás lista letöltés hibára fut (előtte OK volt és USB-n most is OK CarPlay-en) ill. hogy az Időkép Widget nem frissül (gondolom App update-ek is kellenek majd…). Amúgy a CarPlay fejelsztés király lett… Gondoltam előveszem az Apple térképet, hátha nem olyan magyartalanul beszél már a néni (“fordulj jobba A/Z xy utcába”) de nem, marad a Waze / G. Érdekes a Dark mód is, végre van, de kicsit olyan szokatlan, mondhatni Androidos feeling (mert ott ugye bármit lehet (ami nem feltétlen előny bizonyos szepontból)), de ettől még jó csak szokni kell inkább (Mac-en is jó). Szóval összességében jónak tűnik :slight_smile: Ja és a képernyőkép megosztás fejelsztés is tetszik… Az örök gondom (flatdesign) sajna maradt, de majd egyszer…

  22. Lemented az ipsw-t, rámásolod egy pendrivera és ráteszed a kijelzőre!

  23. Avatar for mark.t mark.t says:

    Szigorúan szobahőmérsékletnél 20% humiditással, DFU modeban.

  24. Sziasztok , akár hogy probálom csatlakoztatni az apple egeret nem megy sajnos.

  25. Nekem sem. Leválaszotottam az imac-ről, ki-bekapcs, semmi :frowning:

  26. …BT autó / Időkép widget megjavult némi reconfig után…

  27. Avatar for gunar gunar says:

    Vagy sok képernyőképpel akár. :grinning:

  28. …ne rontsd el az iOS 6-ot vele… :slight_smile:

  29. Lapváltás animáció kicsit laggol, ezen kívül eddig OK minden.

  30. Sziasztok!Nálatok is eldobja a mobil hálózatot, vagy ez csak nálam jelentkezett?

  31. Messagesben ezt az animoji erőltetést nem értem, hogy minek kell az emojik elé odaragasztani. Ez nagyon idegesít. A dark mode iránti vonzalmat eddig se értettem, így, hogy ki tudtam próbálni még annyira se, de ezt legalább nem nyomják a pofámba.
    Az iPades funkciók baromi jók.
    Bugok azok vannak szép számmal, napi használatra senkinek se javasolnám. Jelentem őket, aztán majd megoldják.

  32. Nekem iPhone 7 Plus-on minden szuperül fut, kivéve, hogy ha néma profilban van a telefon, akkor a médiának sincsen hangja. Egyébként teljesen használható :slight_smile:

  33. Ez korábban is így volt. Külön fel kell tekerned a hangerőt némított módban, ha hangot akarsz…

  34. Avatar for hiper hiper says:

    Hi!
    Hozzászóláshoz be kell jelentkezni de hiába bököm a beviteli mezőt nem ad billentőzetet(nem aktiv beszurni se tud) csak ha nyomok egy ‘entert’ dob egy hibát(error mer nemtod a neved bakker) ééés lám aktiv!
    ezt eddig nem tapasztaltam.
    A barátok és eszközök keresése jól öszevonódott, majd mexokjuk DE…
    hogyan lehet frissiteni? percekig nem frissül hiába lépkedek ideoda, környilacskát meg nem lelek…
    A Parancsok megjavult! Siman lecserélődöt(feltelepült egy új, ugyanazon a néven és ikonnal, az oldalmenüben meg az új átvette a Parancs-noksagot. Okozva némi galibát, mert az eddig az Egészség appba küldött adatok eltüntek(meglettek amikor töröltem a régi Parancsokat és rákérdezett milegyen az Egészség adatokkal :wink: )

  35. Van egy Amazfit Bip órám amire az értesítések sehogy nem akarnak kijönni, bármit csinálok is, viszont ami érdekes, hogy eddig az óra által mért pulzusomat nem akarta megenni az egészség app, de most megeszi azóta a mifit-ből. Más hibát nagyon nem tapasztaltam iphone x-en. A dark módot pedig imádom. A swipe billentyűzet még nincs benne a bétában, vagy csak én nem találom sehol?

  36. Tudja valaki hogy lehet kikapcsolni az iphonet?:smile: Kikapcsolo gomb megnyomasakor a voice control jon elo es ugy nem lehet kikapcsolni.

  37. Avatar for mark.t mark.t says:

    Eddig hogy kapcsoltad ki? :exploding_head:

  38. Most vettem az xs-t es meg nem volt rajta ios13! Elotte 6s-em volt es azt a kikapcsolo gombbal!

  39. X-től felfelé változott a “tánc”: hangerő fel, le majd kikapcsoló gomb…

    Vagy menüből: Beállítások - Általános - legalján Kikapcsolás.

  40. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    @GsprFrnc: lenyomva tartod a hangerő fel vagy le ÉS bekapcsoló gombot, és feljön a csúszka.

    @Burgatshow: az a gombnyomássorozat úgy reset lesz. :wink:

  41. De tök jó, én mindig azt nyomtam… :sweat_smile:

  42. Xs-en a hangerő le + bekapcs gomb a nyerő a kikapcsolashoz

  43. Feltoltam a 13-at egy 6s re idáig a sebesség szerintem nem változott a funkciók viszont egész jónak ígérkeznek. Viszont az aksit rántja rendesen. Pedig SIM kártya sincs benne meg nem sok minden fut rajta.

  44. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    igazából mindegy, mert bármelyik hangerőszabályozó gomb és a bekapcsoló gomb nyomva tartására feljön a kikapcsolásos csúszka.

  45. Avatar for gunar gunar says:

    Ez érdekes, mert a párom SE-én gyorsabb is és az akkuidő is kb azonos mint előtte a 12.4-en volt, vagy az elődein.

  46. Lenne egy olyan kérdésem, hogy bár jónak tűnik a 13, de azért a 12 persze már stabilabb volt, szóval fent azt írjátok, hogy iTunes / 12.3.1 vagy 2. Backup-ot természetesen csináltam a 13 előtt, de nekem már a 12-ben is fent volt a béta profil, ergo a backup 12.4-ből származik. Így is vissza menne a backup, ha esetleg mégis úgy döntenék? Köszi

  47. Avatar for Czo Czo says:

    A backup nem megy vissza kisebb verzioszamra, mint amin keszult. Tehat 12.4-es backupot csak >=12.4-re tudsz visszaallitani. Tehat 12.3.1-re csak olyan backup megy vissza, amit 12.3.1 vagy regebbi rendszer alatt keszitettel.

  48. Öcsémnél xs max-on az van, hogy őt senki nem tudja hívni, jön a hang, hogy a hívott szám pillanatnyilag nem elérhető, ő viszont bárkit tud hívni. Nálam 6s plus-on semmi hiba eddig, minden redben működik

  49. 6s-en nem használtam a telefont, mobil hálózat nincs mert nincs benne SIM, csak wi-fi és az értesítsek is ki vannak kapcsolva Így másfél óra alatt 6 %-ot merült. De ha elkezdem nyomkodni rohamosan merül. Eredeti aksi van a telefonban ami még 100%-os. Ja és eléggé laggol is a rendszer.

  50. Avatar for Czo Czo says:

    Nem lehet, hogy csinal kozben valamit? Photo Library felsolgozas? Stb? Ha fejleszto vagy akkor Xcodeddal meg tudod nezni.

  51. Nem vagyok fejlesztő sajna de nincs a telon se kép se semmi üres a telo

  52. Avatar for gunar gunar says:

    Akkor csak ugy leírnám és senki ne sértődjön meg, mert fölösleges.
    Ez egy beta2 rendszer a public is és a megjelenésig lesz még belöle talán 10-12 is, ergo fölöslegesen hasonlítgatjuk stabilitásban egy 3. főverzós IOS-hez (12.3) vagy az az utáni beta-khoz.
    Fikázni meg pláne értelmetlen, mert akkor egy szó nélkül vissza kell az oldalon leírtak szerint a régit és használni tovább, esetleg ha le tudja írni értelmesen a supportnak mik is voltak benne a bugok (az a rendellenes működése vminek, v nem működése) akkor azt tegye, de nem kötelező.
    Arra viszont a kutya sem kíváncsi hogy a beta2 szinten lévő, majd őszre megjelenő IOS13-at bármiért is fikázza itt bárki, mert mint írtam az egy teljesen értelmetlen balga dolog lenne jelen állás szerint.
    Ja akinek nem inge ne vegye magára, ezt mindenki érzi remélem akire vonatkozott, ha mégsem azon nem csodálkozom. :eyes:

  53. Nem tudom kire gondoltál mondjuk én nem is veszem magamra mivel tudom hogy ez még csak a kezdet csupán csak tapasztalatot írtam nem fikázást. Valaki írta hogy már most jól üzemel én meg írtam hogy miket tapasztaltam.

  54. Koszi a valaszokat kikapcsolassal kapcsolatban. Uj az xs es azt gondoltam az ios13-ba valtoztattak es nem a telon

  55. Avatar for jestR jestR says:

    Tapasztalt valaki olyat, hogy az app store mobilnetről nem használható, csak wifi-vel ? Csak forog a töltés ikon akár percekig is, de semmi más nem történik. Iphone 7.

  56. Avatar for mark.t mark.t says:

    Nincs kikapcsolva esetleg az adatforgalomnál az AppStore?

  57. Igen azt tudom, hogy a backup-restore csak adott verziók között megy, de akkor előbb fel kell tenni a 12-es béta profilt és akkor az iTunes letölti a 12.4 bétát DFU-ban? Ebben nem voltam biztos…

  58. Avatar for gunar gunar says:

    Visszatöltöd iTunes-szal az utolsó hivatalost (hagyod új telónak) és utána a safarival keresel egy oldalt ahonnan letöltöd a 12 beta profilt, telepíted és simán OTA rátolod az utolsó 12 beta-t arra mehet rá a mentésed.

  59. Világos, köszi

  60. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    az iTunes sehogyan sem tölt le bétát, azt csak manuálisan betallózva tudod feltenni vele – vagy használod a béta profilt, és OTA frissíted a Szoftverfrissítés menüpontban magán a készüléken.

  61. Bug-ként csak annyit vettem észre eddig, hogy amikor a youtube-ot átküldöm a TV-re, folyamatosan ledobál. Más is tapasztalta?

  62. Sziasztok, sajnos én sem boldogulok az egérrel. akinek sikerült legyen szíves leírni lépésenként, hogy lehet csatlakozni. Ipad Pro 11 -em van béte fent van egér bekapcsolva de nem látom se a kisegítő lehetőségeknél se a Bluetooh kapcsolatoknál.

  63. Avatar for jestR jestR says:

    @mark.t Azzal kezdtem hogy azt megnéztem, de nincs…

  64. Avatar for mark.t mark.t says:

    Probald meg ki-be kapcsolni… :slight_smile: vannak ilyen csodas bugok elvegre

  65. Avatar for kaze68 kaze68 says:

    Sziasztok!
    A sok pozitív tulajdonság mellett én sajnos két negatívumot is tapasztaltam.
    Az egyik:
    Minden iTunes segítségével a telómra tett film és sorozat eltűnt a telepítést követően. Ezek nyilván pótolhatók.
    Ami viszont kifejezetten bosszant a Remote Mouse nevű wi-fi alapú alkamazás,melyet évek óta nagy megelégedéssel használtam,nem működik!

  66. Avatar for kaze68 kaze68 says:

    A Remote Mouse problémát megoldottam. Az érdeklődés hiányára való tekintettel nem fogom megosztani.

  67. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    mivel eléggé specifikus kérdést tettél fel, így szerintem kár csodálkozni azon, hogy senki nem tudott rá válaszolni. ha viszont megosztod, hogy hogyan oldottad meg, akkor más a te helyzetedben már meg tudja oldani szintén. így, hogy nem osztod meg, csak ugyanez lesz, hogy senki nem tud rá majd válaszolni.

  68. Sziasztok!
    Azoktól kérdezném akik iphone SE-n használnak ios13-at, hogy tényleg van 3D touch?
    Egy youtube videóban láttam, csak “nem akarom elhinni”.

  69. Avatar for mark.t mark.t says:

    Hali, igen működik, de nem 3D touch hanem Haptic, ua. mint az Xr esetében. :slight_smile:

  70. Avatar for gunar gunar says:

    Az pontosan miben is nyilvánul meg?

  71. Avatar for mark.t mark.t says:

    Hosszan megnyomsz egy ikont vagy a flashlightot pl, akkor kapsz egy haptic feedbacket, aka haptic touch. Régebben ez csak X,Xs,Xs Maxon volt 3D touch formájában, meg ugye az Xr esetében butított haptic touch formájában ami kb 2 dolgot engedett haptic toucholni.

  72. Avatar for gunar gunar says:

    Ja köszi, egészen jó csak rá kell érezni mennyi idő ameddig rajta kell tartani az ujjat.

  73. Kedves mindenki! Egy furcsa hibajelnségről kérdeznélek titeket! Talán valakinél előfordult ilyen, vagy hasonló! Ha igen ne tartsa magába a megoldást! A helyzet a következő: Adott egy iPhone X már nem garis! Fülhallgatót benyomom és nem adja ki a hangot a füles felé, ugyanúgy a külsők szólnak mintha nem raktam volna bele! Restore-megvolt, Software újratelepítve, beállítva új iPhone ként megvolt! IPhone szervízes barátomnál kicseréltük a dok csatlakozót, kettőt is kipróbáltunk de a hibajelenség még mindig ugyan az! Tapasztalt valaki ilyet? Mit tudnék még kipróbálni? Köszönettel Ádám

  74. Avatar for Czo Czo says:

    Egy masik fulest?

  75. Kb 10 félével próbálkoztam!:blush:

  76. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    mármint egy félével próbálkoztál, ami Lightning-csatlakozós, és abból 10 különböző darabot, vagy pedig jackes fülest Lightning-jack átalakítóval?

  77. Nálam Xr- en is szintén hasonló, van aki tud hívni van aki nem! Van erre valami megoldás?

  78. Igen, ne bétázz, ha fontos, hogy elérjenek.

  79. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    nincs rá megoldás. ezért is béta. majd az Apple javítja.

  80. Avatar for gunar gunar says:

    Na igen, vagy türelmesnek kell lenni, lehet ma jön az újabb beta és azután jó lesz, de lehet, hogy azután sem jó még. Gondolom van azért bőven reszelgetni valójuk és ez csak az egyik fontos amit kell, ezek nem napi fitt használatra vannak, majd augusztus vége felé már lehetnek elvárások, hogy ne legyenek komolyabb hibák már a rendszerben.

  81. Egyenlőre nem zavar :joy::joy:, legalább nem csörög egész nap :metal:! Aki akar úgyis elér…

  82. Avatar for gunar gunar says:

    Na dev-ből már kint is, majd gondolom ha ebben jó akkor max a jövőhéten kijön a javított publikus is.

  83. Mindennel próbáltam! Gyári apple Lightning-al és jvc, sony, akg… ami volt a környezetemben mindennel próbáltam! Talán Software-es lehet a hiba, mert ugye a hardver cserélve lett. Max az iOS 13 ban bízom talán helyreál!

  84. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    mi még nem találkoztunk ezzel a hibával, de ha szoftveres lenne, akkor az mindenkit érintene, aki ugyanazt a szoftververziót használja, és akkor tömegével jelezné mindenki ezt. itt könnyen elképzelhető valami hardveres, alaplapi hiba, amit a dock csatlakozó cseréje nem tud orvosolni.

  85. Rendben! Köszönöm szépen!

  86. Olyan jelenséggel viszont már találkoztam, hogy a 12.3.1 frissítés után mind a két kamera elszált a telón egy ismerősnek. Visszatette a 12.3-at és minden megjavult!

  87. Ha átállítom 4g ről 3G-re a mobil adatforgalmat, lőn világosság! Minden bejövő hívást fogad! Amint visszaállítom 4G-re ismét kikapcsolt állapotot jelez a hívónál! :joy::joy: érdekes…! De ahogy olvasom a dev3-ban is fennál ugyan ez a hiba még…

  88. Hogy lehet resetelni az xs-t ios13 alatt? Ha a fel le hangero gombot meg a kikapcsolot nyomom egyszerre akkor a veszhivas indul el.

  89. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    A kényszerített újraindításhoz, vagyis a resethez röviden nyomjuk meg hangerőnövelő gombot. Ezután röviden nyomjuk meg hangerőcsökkentő gombot. Végül tartsuk nyomva a bekapcsoló gombot addig, amíg meg nem jelenik az Apple logó.

  90. Koszonom!

  91. Én xs-en nem tapasztaltam hívással kapcsolatos hibákat 4g hálózaton. Viszont valami nagyon megváltozott pl. A megosztási lehetőségekben. Ha egy videót akarok letölteni mondjuk facerol a parancsok alkalmazással akkor bedobja egy fő listába a parancsokat viszont ott egy csomó nem szerepel amit az ios 12 ben ki lehet választani így nem is tudom letölteni. Másrészt ha bármit mondjuk képet vagy videót meg akarok osztani másik alkalmazasba történő másolás céljából akkor a lehetőségeknél nem minden alkalmazás jelenik meg mint mondjuk az ios 12. Ilyen pl. az iUSB és nem tudok memória kártyára másolni cuccokat. Szerintem így megint be van korlátozva az ember egy kicsit hogy nem dob be minden alkalmazást a megosztási lehetosegeknel.

  92. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    ezeket valószínűleg megoldhatja, ha a fejlesztőik frissítik ezeket az appokat.

  93. Avatar for gunar gunar says:

    Sajnos nálam is előjött és ennél a beta-nál sűrűbben mint az elődeinél, ez a hívás bug, ráadásul voip-nál is rendszeresen, sőt van hogy felveszem és nem halljuk egymást, ha visszahívom akkor jó (csak voip)
    Xs-t használok, ergo akár vmi közre is játszhat hogy vannak akiknél ez nincsen, de volt az elődeinél, nálam meg most jött ki jobban. Azt is teszteltem, hogy kikapcsoltam a a 4G Volte-t de akkor is ott figyelt a hiba, így vissza is kapcsoltam mert 111.

  94. iPadOS 13 Public Beta 2-ben hogyan lehet Safariban privát lapot nyitni? Majd azt bezárni és visszatérni a normál módba?
    iOS 12-ben ez egyértelmű volt, de a fent említett verzióban sehol nem találtam. Ennek folyományaként sikerült eltüntetni ~10-15 lapot, amit remélem backupból vissza tudok hozni.

    Valójában még az sem kizárt, hogy az új, “Automatikusan bezáródó fülek” funkció miatt vesztek el. Ezt jelenleg nem tudom ellenőrizni, mert nincs nálam az iPad.

    Illetve az új Public Beta 3-at sem volt időm feltenni, hogy kiderítsem azon hogyan működik a Safari Private Mode ki-/bekapcsolása.

    Más:
    Release Notes szerint az Audio Sharing a következő eszközökön működik:
    AirPods (1st generation or later) and PowerBeats Pro.
    iPhone 8 or later, iPad Pro 12.9-inch (2nd generation or later), iPad Pro 11-inch, iPad Pro 10.5-inch, iPad (5th generation or later), iPad Air (3rd generation), iPad mini (5th generation), or iPod touch (7th generation or later) is required.

    Nekem iPad Pro 9,7" van, ami ránézésre nem szerepel a listában, de mégis működik a két AirPods (1st gen) csatlakoztatása, és VLC-ből megy mindkettőre a hang.
    iPad Pro 9,7"-ban A9X, míg a támogatott iPad 5th gen-ben A9 van.

    Ez véletlen lehet? Ha fontos, akkor inkább ne frissítsek PB3-ra? Vagy van valakinek ezzel a párosítással tapasztalata?

  95. Szerintem csak a listából maradt ki.

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for Burgatshow Avatar for Czo Avatar for poszamate Avatar for mark.t Avatar for Agent_H Avatar for ha5abe Avatar for sz.v.endre Avatar for gaaalka Avatar for jestR Avatar for BitForce Avatar for twingo16v Avatar for satti77 Avatar for RSdiver Avatar for baloghadam74 Avatar for Fricy78 Avatar for GsprFrnc Avatar for Attila1983 Avatar for kaze68 Avatar for sullerj Avatar for Nrbrtbgg Avatar for hiper Avatar for Jadeye Avatar for gunar Avatar for ef-dani