fbpx Skip to content

Az Apple a WWDC-n bemutatta az iOS 13-at, ami a szokásoknak megfelelően ősszel fog érkezni, de a fejlesztők már ma letölthetik az első béta verziót, a nyilvános béta pedig júliusban fog érkezni.

Az iOS 13 esetén az Apple kilenc főbb kategóriát emelt ki újdonságként, de ezeken túl rengeteg egyéb érdekesség is érkezik az új rendszerrel. Ezek legfontosabbjai a rendszerszintű dark mode, a megújult Kamera és Fotók, az új vagy frissített adatvédelmi és biztonsági funkciók, a Térképek komoly ráncfelvarrása, Siri új hangja és lehetőségei, az Üzenetek app új lehetőségei, a teljesen megújuló Emlékeztetők, a CarPlay finomításai, és az iOS még gyorsabb működése. Az iPadek esetén külön iPadOS érkezik, amiről külön cikkben ejtünk majd szót. Nézzük, mit ír az Apple az iOS 13-ról!

Teljesen új megjelenés. Egy teljesen új szinten.

Az iOS 13 egy teljesen új megjelenést hoz, komoly frissítésekkel az általad napi szinten használt alkalmazásokhoz, új módokat az adataid védelmére, és tovább tökéletesíti az egész rendszert, hogy az iPhone-od még gyorsabb legyen, és még élvezetesebb legyen a használata.

Dark Mode. Kapcsold le a lámpákat.

A Dark Mode egy drámaian új megjelenést hoz az iPhone számára. Mindezt átgondoltan alkottuk meg azért, hogy minden, a képernyőn megjelenő tartalom sokkal kevésbé terhelje a szemeidet és mindez teljesen zökkenőmentesen működjön az egész rendszeren belül. És ezt nagyon egyszerűen kapcsolhatod be a Vezérlőközpontban, vagy be is állíthatod, hogy éjszaka magától bekapcsoljon.

Fotók és Kamera

Portrévilágítás szabályozása

Virtuálisan állíthatod az összes megvilágítás esetén a fény pozícióját és erősségét, így könnyen élesíthetsz a szemeken, vagy világosabbá és simábbá teheted az arc egyes részeit, akárcsak egy fotós egy stúdióban.

High‑Key Mono

Adj egy gyönyörű monokróm effektet a portréfotóidhoz.

Teljesen megújult Fotók fül

A Fotók fület teljesen újraterveztük ahhoz, hogy segítsen megtalálni, újra átélni, és megosztani a kedvenc emlékeidet. A készülék gépi tanulás segítségével intelligensen elrejti a sok egyforma fotó közül a feleslegeseket, mint például a képernyőfotókat vagy mondjuk lefotózott számlákat, így a legjobb képeidre fókuszálhatsz. Emellett láthatod, ahogya a fotókönyvtárad életre kel az automatikusan lejátszódó Élő Fotóknak és videóknak köszönhetően.

Újragondolt szerkesztés

Az átgondolt szerkesztési élmény új, komoly eszközöket hoz, és sokkal jobban lehet az egyes effekteket is szabályozni. A szerkesztéseket jelentősen megkönnyítik az egyszerűen kezelhető tárcsák, amelyek után egyetlen pillantással láthetjuk, hogy melyik effekt értékeit növeltük vagy csökkentettük.

Erőteljes videószerkesztés

Jóformán az összes, a fotók szerkesztésénél meglévő eszköz és effekt használható a videók esetén is, beleértve az elforgatást, a levágást és az automatikus feljavítást  is.

Adatvédelem és Biztonság

Sign In with Apple

Mostantól a már egyébként is meglévő Apple ID-d használatával is bejelentkezhetsz az alkalmazásokba és a weboldalakon. Nincs szükség külön regisztrációkra, és új jelszavak létrehozására és megjegyzésére. Egyszerűen koppints a Sign In with Apple gombra, és egy gyors Face ID-s vagy Touch ID-s azonosítás után már kész is vagy. Az alkalmazások csak a nevedet és email címedet kérhetik el, és ha inkább azt szeretnéd, hogy még az email címedet se kapják meg, akkor helyette generálunk számodra egy egyedi, de véletlenszerű címet, ami egyúttal a valódi címedre is átküldi, ami rá érkezne. Mi nem fogjuk követni a tevékenységedet, és te döntöd el, kivel milyen adatodat osztod meg.

HomeKit Secure Video

Az otthoni biztonsági kameráink felvételei a legszemélyesebb és legérzékenyebb adatainkat tartalmazzák. Ezért megalkottunk egy végponttól-végpontig (end-to-end) titkosított rendszert, ahol az ilyen felvételeket biztonságosan tárolhatod az iCloudban, ahol csak te és az általad az Otthon appodba meghívott emberek láthatják. Mindez ingyenesen elérhető az iCloud fiókoddal, és nem számít bele a fiókod tárhelyébe.

Adatvédelem

A helymeghatározás esetén elérhető új lehetőségek és az átláthatósági funkciók segítenek, hogy ura maradhass az adataidnak. Mostantól azt is megadhatod, hogy az alkalmazások csak egyetlen egy alkalommal férhessenek hozzá a helyzetedhez. És még több védelmet nyújtunk ahhoz is, hogy mások az engedélyed nélkül követhessenek.

Térképek

Nézz körbe

Fedezz fel városokat magával ragadó, 3D-s élménnyel, amelynek segítségével 360 fokban körbefordulhatsz, és zökkenőmentesen mozoghatsz akár egy-egy utcányit is.

Új térkép

A teljesen az alapoktól felépített, új térkép sokkal valósághűbb részletekkel rendelkezik az utak, vízpartok, parkok, épületek, és még sok más esetén.

Kedvencek

Az otthon, a munkahely, az iskola és a kedvenc kávézód mindössze egy koppintásra van.

Gyűjtemények

Állíts össze listákat a helyi látnivalókról és olyan helyekről, amelyeket meg akarsz látogatni a következő szabadságodon, és oszd meg ezeket a barátaiddal.

Siri

Új Siri hang

Siri új hangja fejlett neurális, szöveget beszéddé alakító technológiát használ, hogy hihetetlenül természetesen hangozzon, és ez kifejezetten igaz a hosszabb mondatokra, mint például a hírek felolvasása, vagy tudománnyal kapcsolatos kérdések megválaszolása.

Hallgasd meg az új hangot ide koppintva!

Siri Parancsok

A Parancsok app mostantól már beépítve található meg az iOS-ben, és egy központi helyre hozza össze az alkalmazások kínálta parancsokat az általad létrehozottakkal. A parancsok mostantól sokkal jobban hasonlítanak egy párbeszédre, ezért olyasmiket is megtehetsz, hogy azt mondod Sirinek, hogy “Order takeout from Caviar,” és Siri feldob egy listát azokkal az éttermekkel, ahonnan már rendeltél korábban, egyúttal az egyes éttermek esetén a kedvenc ételeiddel.

Személyre szabott működés a HomePodon

Siri képes felismerni az egyes személyek hangját, így képes ezeknek megfelelően válaszolni a zenét, üzeneteket, naptárat és még sok mást érintő kérdésekre. Ezen túl a handoffnak köszönhetően képes átvenni az iPhone-ról az azon elkezdett zene vagy podcast hallgatást, vagy telefonhívást is.

Üzenetek felolvasása AirPods-on

Siri már képes automatikusan felolvasni a beérkező üzeneteket azok érkezésekor. Így nem kell félbehagynod, amit épp csinálsz, csak hogy felvedd a telefonodat, és válaszolj.

Audio megosztás második AirPods-ra

Párosíts egy második pár AirPods-t a készülékedhez, és élvezzétek ugyanazt a zeneszámot, vagy filmet egy barátoddal.

Memoji és Üzenetek

Még személyesebb Memojik

Legyen igazán egyedi Memojid az új frizuráknak, fejfedőknek, sminkeknek és piercingeknek köszönhetően.

Memoji matricák

Az elkészített Memojid automatikusan matricacsomaggá is válik, amelyet egyetlen gomnyomással elérhetsz a billentyűzeteden. Így használhatod őket az Üzenetekben, a Mailben és a külső fejlesztők alkalmazásaiban is.

Oszd meg a neved és a profilképed

Automatikusan megoszthatod a neved és a profilképed, amikor beszélgetést kezdesz valakivel. Eldöntheted, hogy ezeket megosztod-e mindenkivel, vagy csak a kontaktjaiddal, vagy pedig összesen csak egyetlen alkalommal.

QuickPath gépelés

A gépeléshez egyszerűen húzd az ujjadat az egyik betűről a másikra, anélkül, hogy felemelnéd. A készülék gépi tanulással felismeri a lerajzolt vonal útját, és szavakká alakítja, ezzel jelentősen megkönnyíti az egykezes gépelést.

Emlékeztetők

Teljesen megújult Emlékeztetők app

Mostantól még könnyebb az emlékeztetők létrehozása és rendszerezése. Az eszköztár segítségével dátumok, időpontok, helyszínek, jelölők, fotók és egyebek adhatók hozzá. És Siri még javaslatokat is megjelenít a lehetséges emlékeztetőkhöz, mint például ahhoz, amit éppen megbeszéltünk valakivel az Üzenetek appban.

Gyors eszközök

Használd az új gyors eszközöket, és adj hozzá időpontokat, dátumokat, helyszíneket, jelölőket, fotókat és szkennelt dokumentumokat az emlékeztetőidhez.

Okos listák

Az okos listák automatikusan rendszerezik az emlékeztetőidet, csoportosítva őket a Megjelölt, Ütemezett és Ma kategóriákba.

CarPlay

CarPlay Dashboard

Amellett, hogy folyamatosan nyomon követheted az útvonaladat és kezelheted a halgatott zenét, az új, okos Siri javaslatok segítenek például a garázsajtó nyitásában, amikor közeledsz az otthonodhoz, vagy emlékeztetnek a következő naptáreseményedre.

Új Naptár app

Lásd magad előtt az egész napodat útközben is. Csak koppints egy eseményre a navigációhoz vagy telefonálj be egy megbeszélésre.

Apple Music app

A Music app már mutatja az album borítót is, így könnyebb megtalálni a tökéletes zenei listát az utadhoz.

Teljesítmény

Gyorsabb feloldás

Az iOS 13 még az iOS 12-nél is gyorsabb. Például a Face ID már 30%-kkal gyorsabban feloldja a készülék zárolását.

Gyorsabb alkalmazásindítás

Az iOS 13-mal az App Store-os alkalmazások egy új módon kerülnek tömörítésre, aminek köszönhetően 50%-kal alacsonyabb a méretük az első letöltésükkor, mint eddig, átlagosan 60%-kkal kisebb lesz egy-egy frissítés mérete is, és kétszer olyan gyorsan fognak elindulni.

És még sok más

Apple Arcade.

Játssz több mint 100 új játékkal, amelyeknél a történet és a design még sokkal lélegzetállítóbb, mint eddig bármikor, mindezt egy olyan előfizetéses szolgáltatásban, mind semelyik másik esetén. Az Apple Arcade-ről bővebben itt írtunk.

Hangvezérlés.

Irányítsd az iPhone-odat egyszerűen csak a hangoddal. A szövegszerkesztési lehetőségeknek köszönhetően már diktálás közben kijavíthatod a szöveget. Navigálj átfogóan a hangvezérléssel és gesztusokkal. Minden megjelenő elem mellett számokat vagy neveket láthatsz, amelyekre rákoppinthatsz, és egy rácsot is megjeleníthetsz a képernyőn arra az esetre, ha nem lennének vezérlőgombok.

Szövegformázási lehetőségek a Mailben.

Mostantól professzionális kinézetű emaileket írhatsz útközben is a formázási lehetőségeknek köszönhetően, mint például a betűtípus, a betűméret, szín, igazítás, behúzás vagy kihúzás, illetve a számozott és pontozott listák.

Új és továbbfejlesztett Jegyzetek.

Az új galéria nézet és a sokkal hatékonyabb keresés segít megtalálni a keresett jegyzetet, éppen amikor szükséged van rá. Az új ellenőrzőlista opció segít több mindent elvégezni, a megosztott mappák pedig könnyebbé teszik a másokkal való együttműködést a mappák és a jegyzetek esetén.

Egy sokkal személyreszabottabb Egészség app.

Mostantól minden eddiginél könnyebb elérned a számodra legfontosabb információkat. Ezen túl a hölgyek számára hasznos újdonság a menstruációs naptár, ami egyúttal hozzájárul az általános egészségről alkotott pontosabb képhez.

Továbbfejlesztett kezdőlap Safariban.

A továbbfejlesztett kezdőlap a Siri javaslatokat, a kedvenceket és a gyakran felkeresett oldalakat jeleníti meg, így gyorsan eljuthatsz arra az oldalra, ahova szeretnél.

Sokkal fejlettebb Fájlok app.

Férj hozzá fájlokhoz, kezeld és rendszerezd őket külső meghajtókon vagy szervereken közvetlenül a Fájlok appban.

ARKit 3.

Az AR appok mostantól már teljesen természetes módon képesek virtuális objektumokat személyek előtt vagy mögött megjeleníteni, és az emberi mozgást és pózokat is felhasználják a még magával ragadóbb élményért.

Betűtípusok? Nem probléma!

Készíts szép dokumentumokat, amelyek tükrözik az adott téma vagy projekt stílusát és karakterét – mindössze töltsd le hozzá az egyedi betűtípusokat at App Store-ból.

Még okosabb megosztási lehetőségek.

Amikor megosztasz egy képet vagy dokumetumot, az iPhone-od felajánlja azokat, akikkel várhatóan megoszthatnád, vagy amelyik alkalmazásokat ehhez használni szoktad, így mindössze egyetlen koppintás az egész.

Az iOS 13 összes újdonságát itt sorolja fel az Apple: New features available with iOS 13.

Kompatibilitás

Az iOS 13 nem támogatja az iPhone 5s-t, az iPhone 6-ot és az iPhone 6 Plus-t. Az iPhone SE továbbra is támogatott.

Az iOS 13 első béta verziója a fejlesztők számára már ma letölthető, a nyilvános béta júliusban érkezik, a hivatalos megjelenés pedig a már megszokott ősz lesz.

Olvasd el a hozzászólásokat is

Népszerű hozzászólások

  1. Avatar for gunar gunar says:

    Sajna csak Mac-en megy ha jól tudom, az meg nekem nincs és nem is lesz. Ha win10 alatti megoldás is van akkor kérlek ne tartsd magadban.

  2. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    nincs rá megoldás jelenleg tudtommal. vagy macOS 10.15 beta vagy Xcode 11 beta esetén lehet feltenni. majd lesz nyilvános béta profil júliusban.

  3. Avatar for ibron ibron says:

    Szia gondolom mac-re jön le… felment siman?

  4. igen mac-re jön (mojave), nem tudon, elkezdtem kizippelni, viszont el kellett indulnom melózni… délután jelentkezem bővebb infóval

  5. Avatar for ibron ibron says:

    Oksa

  6. Vennék WatchOS 6-ra frissített telefonnal nem kommunikáló S4-eket olcsón… :smiley:

  7. Avatar for gunar gunar says:

    He-he! Sajna ezt beszívtam, de pár napot kibírok a watch nélkül is, addig hordok egy kicsit drágábbat, majd kiveszem a fiókból. :grinning:
    Aztán majd csak lesz rá vmi okos megoldás, ha más nem akkor kerítek vkinél egy Mac-et végső esetben.

  8. Nagyon elegánsan oldotta meg ezt az Apple, dühítő, de mégsem lehet rájuk haragudni, amúgy elejét kellett venni ennek a betazasnak valahogy, az emberek nagy része nem küldött visszajelzést, azt se tudta, hogy lehet, vagy kell…
    :slight_smile:

  9. Avatar for gunar gunar says:

    Igen csak ezzel azért lőtt kicsit öngólt is szvsz mert bár sokan nem fejlesztők de lehet hogy küldtek csak kérdés hogy azok amiket pl én is beküldtem, hová kerülhettek, mert visszajelzést sosem kaptam tőlük, bár nem annyira hibák voltak mint amiket hiányolok a rendszerből, mivel vhogy nálam szinte hiba mentesen futottak az IOS beta-k, persze voltak olyanok amik mindenkinél, hogy jobban merült, vmi nem dolgozott ahogyan kellett, de arra sem jött ripost soha. De nem is vagyok fejlesztő és olyan beta-ból küldtem, talán ez látszik náluk, nem tudom. Vagy vmit én csesztem el, de a szándék megvolt.

  10. Nekem a múlt évben kétszer is válaszoltak, és visszakérdeztek, hogy sikerült-e a javítás a következő bétában.
    Szóval nem estek bele ezek a visszajelzések valami nagy gödörbe…

  11. Avatar for gunar gunar says:

    Elhiszem, én csak azt írtam amit én tapasztaltam. bár gondolom az senkinek nem fontos, hogy bármelyik voip app jelezze ha hívnak rajta az órán is és ne csak utána kapjon az ember egy push-t a nem fogadottról. Ezt kb 100x írtam minden frissítés után majd meguntam, meg voltak más jellegűek is.

  12. én is benyaltam az órával. ez van, türelmetlen voltam. most lehet várni, hogy legyen telefonra beta profil, hogy fel tudjam tenni a tizenhármast. A köröket kicsit sajnálom, de ilyen ez a móka ha nem vagy fejlesztő és csak a kíváncsiság hajt. Kicsit szar lesz óra nélkül júliusig. ¯_(ツ)_/¯

  13. Avatar for paul78 paul78 says:

    Tényleg nem gondoltam, de nagyon jól tették hogy az iPad kapott egér támogatást is (a külső USB eszközök közvetlen csatlakoztatásáról már nem is beszélve). Így már tényleg 2 fokkal közelebb került a számítógéphez.

  14. Avatar for gunar gunar says:

    Azert en bizom abban hogy lesz erre elobb is megoldas. Mint feljebb is irtam max keritek vkit Mac-kel
    Amugy meg a sokeves gyakorlatot ki a fene gondolta hogy epp most szakitjak meg

  15. Avatar for Lajhar Lajhar says:

    De azért nem pontosan értem.Fejlesztői beta profilt nem tettek elérhetővé csak ipsw módban lehet letölteni.De ha fel is tennem mac-ről akkor hogy igazolódik vissza az Apple felé hogy jogosúlt vagyok a használatra és nem halódik le teló?Iphone SE

  16. Makk esetén még mindig kérdés a regisztrált UDID… az itunes-on keresztüli bétázások épp emiatt szoktak nem működni…
    De valaki javítson ki ha tévedek.

    Egy hónap múlva lesz public, szerintem nem annyira fontos ez… kivéve azoknak akik beszopták az órával.

  17. Avatar for gunar gunar says:

    A beta profilok OTA-s megoldásai előtt is volt erre megoldás, egy fejlesztő adott rá módot hogy csináljuk, de olyan régen volt hogy már nem is emléxem hogyan csinálta. De rendesen működött és frissíthető maradt.

  18. Avatar for ibron ibron says:

    Szerintem hamarosan lesz profil…nem fogjak így hagyni.,…

  19. Ja, beregisztrálta a UDID-t…

  20. Avatar for Mezo Mezo says:

    Sziasztok!

    Tetszik az IOS 13, de jól láttam, hogy nem láttam az újdonságok között a Volume hangerő gomb megváltoztatását, valamint bejövő hívásoknál ne teljes képernyőn jelenjen meg a kontakt???

  21. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    de csak mostantól, mert frissítették a libimobile-t, valószínűleg kiszedve az Xcode-ból, ami szükséges hozzá, mert másképp nem menne.

  22. Avatar for kchris kchris says:

    mi történt konkrétan?

  23. Avatar for kchris kchris says:

    BTW akinek nincs előfizetve hivatalos fejlesztői login, az igazán megvárhatná a public betát… a fejlesztői beta1 az naggggyon gáz szokott lenni, talán 1-2 év volt csak amikor nem volt olyan brutál hibája hogy folyamatosan pörgette pl a CPU-t és ezért fél nap alatt szívta le az aksit 100-ról 30-ra mondjuk. Ilyenek a Publicban azért már nincsenek.

  24. Avatar for mark.t mark.t says:

    Nekem a battery tök oké :slight_smile:
    Egyedul a watch (s4) ami kicsit jobban merul.

    Hozzáteszem óránként egy feedbacket legalább küldök bármi bugról amit észreveszek, de nem vészes :slight_smile: kellemesnek mondható.

  25. Avatar for giant giant says:

    Nekem a bejovo hivasokrol rendszeresen olyan smst kuld, mintha ki lennek kapcsolva - ertelemszeruen a hivo felnel is kikapcsolt allapotot jelez. Ilyennel talalkozott valaki? (XS Max)

  26. Beta, mégis mit vártál?
    1000 és 1 probléma lehet vele, épp ezért nem ajánlott napi haszlálatban lévő eszközökre feltenni…

  27. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    hálózati beállítások törlése?

  28. Avatar for giant giant says:

    iOS 7 ota hasznalok betat az elsotol kezdve, tudom mire szamithatok, csak feltettem egy kerdest…

    Egyebkent osszesen ennyi problemam van, ezen kivul egy bitang stabil beta 1 jott ossze, az akkuido is jobb, mint iOS 12-n.

    @Jadeye: erre nem gondoltam, holott kezenfekvonek kellett volna lennie, probalom, koszi.

  29. Avatar for giant giant says:

    Nem nyert, bizonyos hivas bejon, bizonyis tovabbra sem.

  30. Avatar for mark.t mark.t says:

    Egyetértek. Nagyon stabil. Megszivatás miatt került fel az iOS 13. Mert a watchot lefrissítettem én barom.
    Most már a Maci is vígan dalol Catalinán :smiley:
    Watchon van egyedül pár észrevehető gondom akkut illetőleg, illetve az infograph watch face ha fehéren vagy fekete alapszínen kívül másra van állítva, fekete-fehér minden ikon és az egész kijelző.

  31. Avatar for Czo Czo says:

    Hasznalod a dual simet? Nem lehet, hogy a masik sim aktiv eppen akkor, amikor a bejovo hivas nem tud beerkezni?

  32. Avatar for giant giant says:

    Nem hasznalom, sima egy SIM-es megoldasom van (Telenor Hello Data Start).

    Egy gyors Google/reddit kombot megeresztve egyelore nem is latom, hogy mas tapasztalt volna ilyet. Feedbacket mindenesetre kuldtem.

  33. Avatar for Mezo Mezo says:

    Köszi

  34. Avatar for gunar gunar says:

    konkrétan az óra beta profilja már megvolt és mivel még nem volt újabb infóm az IOS13beta-járól, hát mondtam, a watch amugy is lassan dolgozik induljon el ha megy és ment. Mire települni kezdett jött az infó az OTA lehetőség hiányáról, de akkor már nem állíthattam le a folyamat végig kellett menjen, újraindult és lecsatlakozott, majd kiírta a sexnél hogy régi az IOS-em és tegyek fel frissebbet. Azóta nincsen órám, azaz van a régi 2,5mm-es mutatósom, hát párszor rányúltam délelőtt mire kapcsoltam hogy ez nem okos mint a watch. :grinning:

  35. Avatar for gunar gunar says:

    Ez nem necces? Valahová megadom a telóm adatait és fizetek is érte, igaz nem 99$-t, de állítólag regisztrál azért és akkor még kell mókolni is. Nem ismerem az oldalt ezért is kérdezem.

  36. Avatar for mark.t mark.t says:

    Jaa elfelejtettem megmondani hogy nem kell fizetni :slight_smile: step 1 kihagyható, szorry.

  37. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    az oldalon nem ezt írja.

    egyébként nem javasoljuk az ilyen ismeretlen oldalakon való regisztrációt, de mindenkinek a saját felelőssége. (egyrészt a fejlesztői megállapodás kifejezetten tiltja, hogy valaki pénzért árulja a regisztrációt, másrészt meg júliusban itt a nyilvános béta, amivel már eleve nincs ez a vacakolás, és ráadásul addig egy csomó hibát javítani fog az Apple.)

  38. Avatar for gunar gunar says:

    Igen én is ódzkodom az ilyen oldalakon kiadott bármilyen adatoktól, de ha az első kihagyható akkor nem kell az adatom nekik, viszont kérdés kamu-e hogy az apple harap ezért ha nem regelt vason fut az új IOS betajuk? Amugy néztem és többen is árulják van ahol több fokozatban más árakon tolják a regisztrációt.
    Na meg nem igazán van kedvemre 1 hónapig óra nélkül lenni, már hozzászoktam az évek alatt.

  39. Avatar for gunar gunar says:

    Az jobban hangzik, akkor az kamu amit elhintettek az apple tiltásról?

  40. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    nincsen semmi elhintés az Apple tiltásáról. a fejlesztői megállapodás éppen az ezzel nyerészkedők miatt tiltja már kifejezetten, hogy regisztrációt áruljon bárki. hogy az Apple lép-e bármit is, azt értelemszerűen nem lehet tudni, de mivel az Apple számára nemkívánatos, így megvan az esélye, hogy kilövik. vagy egyszerűen tojnak rá.

  41. Avatar for mark.t mark.t says:

    Nekem működik, régebben is használtam ezt az oldalt. Betaprofiles.com-ról is leszedheted az .ipswt ha tudod, de ezt a két oldalt ismerem és tudom hogy legit évek óta.
    De persze igen, tiltott, de nekem nincs gondom vele, minden működik :slight_smile:

    Backupot csinálj, és archiváld nehogy felül írja.

  42. Avatar for gunar gunar says:

    Jadeye!
    Ahogyan eddig csináltuk a beta profillal OTA, az miben más az apple szemszögéből, csak mert azzal még sosem volt gondom?
    mark.t!
    Akkor Te is erről csináltad? Vagy Mac-en? A gépes jelszavas mentést is felülírhatja? Hogyan?

  43. Megpróbálom ezt az oldalt, Windows van itthon, remelm minden ok lesz.

  44. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    jelenleg nincs béta profil az iOS 13-hoz. így nem értem, mi a kérdésed pontosan.

    az iTunes felülírja a legutóbbi mentést, ha azt nem archiváltad és ezzel nem zároltad.

  45. Avatar for mark.t mark.t says:

    Én erről csináltam mert betaprofiles.com elérte a max letöltést. :slight_smile: igaz Macen, ami ugyanazt az IPSWt jelenti, de nekem az XCode is kellett.
    Archiváld a mentésed és / vagy nevezd át a telefont mentés után :slight_smile:

  46. Akkor az első lépés a reg kihagyható? Nekem icloudban van mentés. Gondolom az is ok. Nem kell külön gépre, ugye?

  47. Avatar for Czo Czo says:

    Hivatalosan, csak azokra az eszkozokre teheto fel, amelyek a developer portalon regisztralva vannak, hiszen az aktivalasnak ez a feltetele. Nem hivatalosan, ha az ember upgradel, akkor nem szokott kelleni ujra vegigmenni az aktivalasi folyamaton. Nem ertem, hogy aki nem fejleszto az miert nem tudja kivarni legalabb a publikus beta megjeleneset.

    En fejlesztokent szoktam kapni tobb olyan egy csillagos ertekelest, ami arrol szol, hogy egy adott app, az uj beta OS-en (foverzion raadasul, tehat mint most a 13-on) pl valamit nem tud csinalni mert elcrashel/kilog/szetesik/szetcsuszik. Hiaba tudok rola, hiaba javitottam mar ki, a javitott verziot a beta fejlesztoi eszkozok miatt NEM tehetem fel a Storeba es az emberunknek sem tudom odaadni.

  48. Nem úgy van, hogy betarol nem lehet értékelést adni/írni?

    De mindegy is. Megértelek. Viszont engem meg hajt a kíváncsiság, azért raktam fel. El is baszódott a dolog. Cserébe nem szidom az Apple t és senkit sem. Magamat sem. Ez van, így jártam. Most csak meg szeretném oldani a problémámat.

  49. Avatar for mark.t mark.t says:

    iCloudot mindig felülírja. Tehát sajnos az nem jó.

  50. Akkor azt mondod, hogy az első lépés tutira kihagyható? :grin::grin:
    Gépre meg nem tudok mentést csinálni, mert nincs rajta annyi hely.
    Idáig mindig visszarakott mindent iCloud-ból.

  51. Avatar for ibron ibron says:

    Sziasztok akkor most igazából nem is kéne fizetni udid reghez csak a fent emlitett oldalon leszedjuk a progilt majd ledaraljuk a telot,es feltoljuk ios 13-at ra. Es vagy ossze omlik vagy nem?

  52. Avatar for mark.t mark.t says:

    Nem kell fizetni, már nincs linkelve UDIDhez. Ha összeomlik, DFU és try again :slight_smile:

  53. Avatar for mark.t mark.t says:

    110% :slight_smile: én is kihagytam már szerintem iOS7 óta.

  54. Avatar for ibron ibron says:

    Linket kérhetek?meg egy gyors talpalót éjszakás voltam mindent olvastam már ,de úgy látom ez működik.Köszönöm.

  55. Az ipsw-fájlt letöltve, majd azt frissítésként telepítve vígan fut az iOS 13 az iPhone XS-emen – UDID-regisztráció nélkül is. Ettől függetlenül legalább a beta 2-3-ig nem ajánlom azok számára, akik nem ismerik, milyen is egy legelső beta. Az iOS 7 óta már volt alkalmam kitapasztalni a dolgokat, higgye el mindenki, hogy megéri várni vele júliusig.

  56. Avatar for gunar gunar says:

    Vagom milyen gondokkal szembesulhet az ember, de az orat addig nem tudom hasznalni ergo nem tudok varni es cserebe en sem szapulom az apple-sem a beta miatt mert hat beta es a fejlesztoket sem szoktam pedig valoban volt sok beta eseteben higy vmi nem ment v mas bibi volt vele, ezek a pakliban vannak ha az ember fia v a lanya turelmetlen es meg akarja ismerni az uj IOS-t. A 11 elso beta 2 hetig vilt vele vmi nyug a telefonalassal a fene emlexik mar, de kivartam mig jott a beta2 es utana jo lett addig kikerultem a hasznalatban azt a hibat. Ameddig nem hasznalhatatlan addig betazok ha kuka akkor a kovetkezoig visszatolom szo nelkul a utolso jot es slusz. Nelem csak a voip hivasi ertesitesek hianyoznak evek ota az orarol de azt talan sosem kapom meg. Azert nehe dobok nekik egy kerdest errol es persze semmit sem irnak ra, de megszoktam. Csak remelem hogy valaki azert elolvassa es sokadszorra mar idegesiti kicsit, csak ezert is megeri :stuck_out_tongue_winking_eye:

  57. Avatar for Czo Czo says:

    En evek ota kertem oket, hogy legyen low data mod, amit be lehet kapcsolni 1-1 WiFi halozat eseteben es lett most iOS 13-nal. Erre vagytam legalabb 4 eve mar.

  58. Avatar for gunar gunar says:

    Az jo hir van meg kb 1-2 evem akkor ha ezt a tempot tartani tudjak! :+1::grinning:
    Csak erre a 13-ra nemtudok mar varni a dark mod es az ora miatt.
    Ja meg az oreg Jani batya utan szabadon, meg az a szep zold gyep ami hianyzik de nagyon! :rofl:

  59. @mark.t Én is feltettem az IOS 13-at UDID nélkül viszont az órám akkor is totál meg van zavarodva és nem tudom párosítani :confused: Neked sikerült megcsinálni az órát?

  60. Nekem valami olyasmit ír ki ez a parancssoros dolog, hogy nem kompatibilis a Windows. Pedig a tavaly őszi win10 van fent. Mindegy, hagyom. Júliusig legalább nem kopik az óra. :joy::joy::crazy_face:

  61. Szia.
    Ne haragudj ha esetleg lámának tűnök de le írnád nagy vonalakban a telepítési folyamatot?
    Több féle képen próbálkoztam / i7 / de nem akar össze jönni :frowning:
    Segítségedet előre is Köszönöm.

  62. Hello!
    NEkem igy sikerult:
    Macen csinaltam.

    LEtoltod az xCode 11 betat.
    Feltelepited a macre majd elinditod.
    Bezarod az appot.

    Megnyitod az itunest , telefon es ott ramesz az updatere ugy hogy kozbe nyomod az Alt gombot.
    Kivalasztod az ipswt amit letoltottel a telefonodhoz es elmeletbe kesz is.

  63. Avatar for Lajhar Lajhar says:

    Én már tegnap feltettem Air-re a 10.15 Catalinát majd simán betallóztam frissítésnek a letöltött IPSW filet és simán feltette nem kellett az xCode11.Egyenlőre rendben van Iphone SE-n​:+1::grin:

  64. Sziasztok.
    Elnézést kérek tőletek de azt el felejtettem írni, hogy windows 10 és i7-röl lenne szó.

  65. Avatar for mark.t mark.t says:

    Igen az órám egy éjszakán keresztül külön életet élt. Kapcsold ki, kapcsold be, menj be a Watch appba telefonon, majd vagy feldobja hogy muszaj frissitened vagy pedig hogy mindjart kesz csak szinkronizalnia kell. Ha ez nem, akkor hard reboot, elotte ora kikapcs ( Xtol felfele hang fel hang le majd utana nyomva tartani a be/kikapcsologombot) alatta nem emlekszem sajnos mar mi a kombinacio…
    Amint visszakapcsolt a telefon, kapcsold be az orat, menj a watch appba es akkor mar fel kell hozza hogy szinkronizal, vagy hogy tudsz alkotni az appban :slight_smile:
    Remelem ertheto volt, ha nem akkor nyugodtan szolj :smiley:

    Ja es semmikepp se lepj ki ha kiirja hogy frissites mert akkor reseteli az orat. Ha ez tortenne akkor ujra parositanod kell.

  66. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    mert ahogyan a fejlesztői központban az Apple írja, vagy macOS Catalina beta, vagy Xcode 11 beta kell neki. ha az egyik teljesült, akkor a másiknak már nem kell.

  67. Avatar for gunar gunar says:

    figyelj már kicsit légyszi! A fentebb linkelt megoldással toltad fel v simán az iTunessal, Ja és milyen OS alatt, mert ha Mac-ed van akkor persze nem nehéz amit írtál, de win alatt kell mókolni, v mégsem?

  68. Picit megcsuszva, picit röcögössen, de fent a 13 regisztrált UDID nélkül,
    1, Xcode 11 letölt ez még reggel, aztán irány meló, delután feldob, nem indul, nem naprakész az oprendszerem (10.14.3) - anyád
    2, Mojave pacherrel van fent, nem támogatja a vasam (7.1 MBP), szal friss pacher lehuz, mojave install lehuz, telepitő megpachel,ki pendrive-ra - anyád 2
    3, Mojave update, majd pach, ekkor jelzi a rendszer, hogy ő bizony frissiti az Xcode 11 CLI-t - ayád 3
    4 - iTunes indit, IPSW behuz, nem kompatibils firmware - anyád 4
    5 - xcode elindit, ekkor telepiti a komponenseket - anyád 5
    5,3 - kernel panic xcode komponens telepités közbe - anyád 6
    5,6 - restart után már rendbe volt - megszokásból anyád 7
    6 - iTunes indit IPSW behuz , nem kompatibilis firmware - anyád 8
    7 - máshelyről ipsw letölt, iTunesba behuz - Tádááám

  69. Kapcsold ki a 4G-t hangnál. Volt már probléma Xs és XSmaxnál aztán szoftveresen megoldották.

  70. @mark.t és akkor jó ha nem tart egy óráig a szinkronizálás? :smiley: illetve a béta profilnak rajta kell lennie az órán vagy így már nem fontos hogy rajta van a watchos 6?

  71. Avatar for mark.t mark.t says:

    Tarthat addig, és nekem rajta volt :smiley:
    Ha bejön az a sync screen akkor jó felé haladsz :slight_smile:

  72. Osz’ van e magyar sziri csókolom. XD

  73. Avatar for gunar gunar says:

    Van hát, csak annyi vele a bibi, hogy még nem került bele az IOS-be. Egyelőre gyakorolja a nyelvet, mert az apple csak akkor teszi bele, ha tökéletes lesz és ki tudja hiba nélkül mondani a leghosszabb magyar szót és érti azt is amikor adott dologra a magyar bármely szót is használja, mert a szövegkörnyezetéből az ugye kiderül mikor mire érti amit mond.

  74. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    nincs magyar Siri.

  75. Avatar for gunar gunar says:

    "Received SHSH blobs
    DEBUG: tss_response_get_path_by_entry: No entry ‘iBEC’ in TSS response
    NOTE: No path for component iBEC in TSS, will fetch from build_identity
    Extracting iBEC.d321.RELEASE.im4p…
    Personalizing IMG4 component iBEC…
    Tag found
    Sending iBEC (1103458 bytes)…
    ERROR: Unable to send iBEC component: Unable to find device
    ERROR: Unable to send iBEC to device.
    ERROR: Unable to send iBEC "
    Na nekem ezzel elszállt a telepítés és a kijelzőn megjelent a szokásos kábel nyíl és az itunes logója hogy dugjam rá az itunesra.

  76. Avatar for ibron ibron says:

    Sziasztok akkor jelen pillanatba win10 el nem lehet felrakni az új op rendszert ?..

  77. Avatar for gunar gunar says:

    Biztosan lehet csak nekem ezt adja a végén, lehet én bénázok csak

  78. Avatar for ibron ibron says:

    Hát nemtudom ,ha lenne megoldás akkor szerintem megírták volna ide már…;/

  79. Avatar for gunar gunar says:

    Feljebb volt aki azt írta megy, hát nekem sajna eddig nem akarja

  80. Avatar for ibron ibron says:

    Hu akkor lehet átszaladtam rajta , mókolni kell nagyon?

  81. Megfelelő IPSW-t töltöttél le?

  82. Avatar for gunar gunar says:

    Szerintem igen, az Xs-hez valót szedtem le két helyról is próbáltam de nem akarja eddig
    Ha csak az nem okozhatta, hogy 12.4 beta3 volt fent és a profil hozzá szintén, de erre nem írta senki sehol, hogy gondot okoz
    beírtam ezt "apple\libimobile2019\idevicerestore.exe -d C:\Users\Gunar\apple\iPhone112iPhone116_13.0_17A5492t_Restore.ipsw " és futott egy darabig majd jött ami leírtam és sztoj.

  83. Avatar for ibron ibron says:

    Uhhh akkor ez nem sima Liba úgy látom,hogy keszedjük majd betallózuk és felmegy rá…

  84. Avatar for gunar gunar says:

    azt is próbáltam mielőtt ujrahúztam, hogy betallózom neki az ipsw-t de azzal sem akarta, most visszamegy a 12.4 beta3 és arra a mentése majd következő este próba2

    Eddig nem volt bajom a 13-assal, na most kezdem nem szeretni a számot :grinning:

  85. Avatar for ibron ibron says:

    Várom a fejleményeket :sweat_smile:

  86. Avatar for gunar gunar says:

    Találtam másik leírást ami kicsiben eltér a most próbálttól és lehet az lesz a jó, majd kiderül

  87. Avatar for ibron ibron says:

    Várom akkor ,ha jo reggel fel is rakom!

  88. Avatar for gunar gunar says:

    Majd a következö este de az már a mai lesz csak addig még eltelik majd egy nap és még aludnom is kell 6-kor kelek :sleeping:

  89. Avatar for ibron ibron says:

    Oksa jó ejt!

  90. nincs, de mintha az én balta akcentusom jobban megértené… Bár lehet ez csak placebó

  91. Avatar for ibron ibron says:

    Sziasztok,win10re részletes leírás vagy képpel ilisztráltnleírás van ios 13 felrakásra?

  92. Avatar for gunar gunar says:

    Van link fentebb és van ez ami kicsit másképpen írja le
    a másik link
    Amugy igen ha vkinek sikerult windows alol feltolni ezt a makrancos 13-at, ossza mar meg velunk hogyan is sikerult, ne kelljen mar masnak is vegig szivni mint nekem az ejjel kb 3 orat es lehet az elobbi linken levo sem lesz jo, azt ha nincsen tuti verzio akkor ma este tesztelem.

  93. Avatar for ibron ibron says:

    Kommentekbe azt írják nem működik…

  94. Avatar for gunar gunar says:

    Akkor varni kell mig vmekyik megoldas jo nem lesz vegre
    Esetleg dev acc-ot regisztralni 99$-ert

  95. Avatar for expa expa says:

    A billentyűzet felső részébe továbbra sem tették be a számokat? Borzasztó nehéz gépelni ezzel a gagyi billentyűzettel…

  96. Ha nyomvatartod a szám előválasztót és onnan elengedés nélkül felhúzod az ujjad a szükséges számra, akkor nem kell állandóan váltogatni…

    Az általad javasolt megoldás szerintem rettentő ronda és helyzabáló lenne (lásd Waze).Image

  97. nincs maces ismerősöd?

  98. Avatar for mark.t mark.t says:

    Azóta itt is hozzáadtak pár commentet az esetleges problémák orvoslására :slight_smile:
    https://www.udid.in/install-beta
    amit még tudok javasolni ha nem menne hogy egy virtualboxot szedj le, meg hozzá egy lájtibb Linux distrot és próbáld meg azon feltenni.

    Edit: Itt még egy pár leírás: https://www.reddit.com/r/ios13beta/comments/bwq4ld/tutorialinstall_ios_13_beta_for_windows_users/?utm_source=share&utm_medium=ios_app

  99. Nekem kb. 4 óra macera után felment. Folyamatosan azzal állt le hogy nem látja a készüléket. Erre van egy USB driver delete megoldás, de nekem az sem oldotta meg.

    Végül átültem egy másik géphez amin még nem volt fent az iTunes, ezért más fajta USB drivert kapott a telefon amikor rádugtam. Ezután egyből sikerült, ahogy a videón is látszik a folyamat, ugyanaz ment le nálam is. Annyi hogy nekem ismerősöm fejleszt és regisztrálta a telót. Udid nélkül nem próbáltam, de szerintem nem megy.

    Utána az óra már gyerek játék volt :slight_smile:

    A YouTube videók alatt a kommentekben is vannak megoldó képletek, nekem azok sem működtek.

    (Sajnos mivel sosem posztoltam, nem enged linket rakni a hozzászólásban) ios 13 install error fix néven van fent a jutubon a gunar által irt hibára is a “megoldás”.

    Én nem találkoztam még bétás problémával , és nekem eddig nem merül jobban. iPhone X.

    Valaki írta hogy az egyik óra szám lapnál fehérek az ikonok. Torolni kell és újra vissza. Utána színes.

  100. ennyi pozitív értékelés után kezd nagy lenni a kísértés… :slight_smile:

  101. Avatar for mark.t mark.t says:

    Én írtam az órásat :slight_smile: köszi lehet megpróbálom majd.
    UDID nélkül is megy már sok év óta, illetve a fejlesztői account sharing meg elég erősen a szabályzat ellen megy úgyhogy vigyázzon a haverod :confused:

  102. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    tipikus Windows hiba. erre általában az a megoldás, hogy törölni kell kivétel nélkül az összes Apple szoftvert a gépről, újraindítás, legfrissebb iTunes letöltése és telepítése, ismét újraindítás, majd csak ezután dugod rá a telefont a gépre. így mennie kell.

  103. Avatar for giant giant says:

    @83miki83: alapbol ki van kapcsolva. Tegnap estere nullarol ujrahuztam + iCloud mentes, teljesen random mikor jelez foglaltnak es mikor csorog ki.

  104. 2 nap használat után 6S :
    Én nem bonyolítottam túl -bár mac-em van-, rátoltam a mac-re a bétát, teló rá, ipsw betallóz, telepít, kész is volt, pedig fejlesztőim sincs.
    Vártam, hogy lassul picit a teló, vagy akármi, de hálistennek annyira zökkenőmentesen, fluid-an fut, hogy még engem is meglepett… Eddig egy hibával találkoztam, a 3D Touch nagyon lassan reagál néha az ikonokon vagy a CC-ben, sőt, az ikonok rendezése is nagyon nehézkes, nehéz ráerőltetni, hogy én márpedig mozgatni szeretném az ikont. Eddig meggyőző, tetszik. Akksi idő ugyanolyan jó mint ios12-ben, ha nem jobb valamivel.

  105. Avatar for gunar gunar says:

    persze Mac-el könnyű, na de a windows-zal az igazi kihívás

  106. Pár hónappal ezelött ez megoldotta a problémát, utánna frissitéskor javitották. Vagy próbáld meg teljesen kinapcsolni a 4G-t adat és hívás egyaránt. Hátha…

  107. Avatar for nonoka nonoka says:

    Én is próbáltam winnel,de nem jött össze,igaz vmware fusion,al van telepítve egy 2011es iMac re. Most húzok egy mojave-t rá. annyi pozitív komment után csak ki kell próbálni :blush:

  108. Avatar for gunar gunar says:

    Köszi de napközben nincsen arra időm ha megint vmiért nem menne és vissz kell tolnom az utolsó beta-t.
    Amugy ez még talán bonyolultabb, v csak annak tűnik így elsőre.

  109. Avatar for ibron ibron says:

    Ahogy nagyapám mondta ,nem lesz ebből semmi😁

  110. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    nálam az előbb az volt, hogy elsőre ki sem csörgött a telefon, hanem csak jött az SMS, hogy nem fogadott hívás, majd másodjára, 2 percen belül újrahívott az illető, és az becsörgött.

    szerintem itt a ne zavarjanak mód kavar be. reggel ugyanis azt vettem észre, hogy bár nekem időzítettre van kapcsolva, tehát magától kapcsol be és ki, viszont hiába volt már reggel 10, 9-kor ki kellett volna kapcsoljon, de továbbra is ott volt a zárolt képernyőn, hogy aktív – és hogy majd reggel 9-kor majd kikapcsol.

    elképzelhető, hogy neked is időzítetten kapcsolgat amúgy? mert akkor próbáld meg, hogy az időzítést kikapcsolod. ez csak most jutott eszembe, mikor ezt leírtam, így én még nem próbáltam ki.

  111. Avatar for gunar gunar says:

    Na akkor most állítom vissza megint mert az újabb verzió sem csinálta meg.
    Szóval ha akad vki aki rám szánná a frissítésnyi időt és netán Kispest közeli, de ha Bpesti az is jó, persze ha már mondjuk a sajátján is a 13beta fut ergo van benne gyakorlata, az sem baj. Ja és persze Mac-je van az 1xűség kedvéért.
    HELP! :grin:

  112. Avatar for ibron ibron says:

    Én mondtam😆

  113. Avatar for gunar gunar says:

    Ha menne az óra akkor nem is zavarna, bár mint sokan én is marhára kíváncsi vagyok milyen is amit összeraktak. Igazából van másik amin tudok majd kísérletezni pl az SE a páromé, tehát nem adtam fel, csak az sem állapot hogy míg nem sikerül addig csak napi 3 órát alszom és naközben meg vezetek a városban sokat, intéznem kell a dolgaimat.

  114. Avatar for ibron ibron says:

    Hehe ugyan ez csak én várom a megoldást ,hogy win10alatt felment.

  115. Avatar for gunar gunar says:

    Én is de a türelmetlenségem hajt és addig míg ki nem próbálom, nem tudok nyugodtan aludni sem, sajna mindig ilyen voltam, mindig hajtott a kíváncsiság az új dolgok felé, volt az új technika, v új liba, stb :grinning:

  116. Avatar for ibron ibron says:

    En is de az a baj tudom ,ha ujra kell rakni akkor is elmenni itthonrol stb telo nelkul lenni fel napig nem jo:/

  117. Avatar for gunar gunar says:

    Ó már tök gyorsan megy, csak vissza kellett zökkenni, mert a csoda sem tudja mikor kellett visszaállítanom utoljára bármely iphonomat, teljesen jól el voltak rajtuk a beta-k mindig.
    Persze volt hogy alig vártam a következőt, mert vmi nem volt igazán kerek, de használható volt akkor 1 max 2 hétig elboldogultam velük és utána többnyire javították.

  118. Avatar for giant giant says:

    @Jadeye: a ne zavarjanak modot manualisan hasznalom. A tunetek pontosan ezek nekem is, semmi kicsorges csak SMS a nem fogadottrol. Azt hiszem, rendszerszintu buggal van dolgunk es varnunk kell a kovetkezo frissitesig.

  119. Avatar for gunar gunar says:

    Na most akkor az összes voip app amivel telefonálni is lehet, ezt csinálja a watch-on és ezért nem tudom kikapcsolni a csengőhangot ha nem ülök a vas mellett hogy észrevegyem rezeg. Ugye milyen idegesítő?
    Persze csak hasonló a szitu, de bosszantó aki használni szeretné.

  120. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    @giant: akkor passz, én most manuálisra állítottam a ne zavarjanak módot, és azóta egy bejövő hívást sem dobott el, de ha neked eleve manuálison volt, akkor sajnos ez nem jelent semmit, hiába állítottam át. de hát ugye az ilyenek miatt emeli ki külön az Apple, hogy ne tegye fel senki napi használatú készülékre – csak hát fejlesztőként elég nagy luxus lenne minden létező készülékből külön teszt darabot fenntartani, így kb alig van olyan fejlesztő, aki ne tenné fel a napi használatú eszközére ugye…

    @gunar: ez két külön dolog teljesen.

  121. Avatar for gunar gunar says:

    Az utolsó mondatban én is ezt írtam. Csak mindkettő bosszantó az egyik ugye a telón és normál hívásnál, a másik az órán és voip alapú hívások esetében, de a jelenség hasonlóan tré.

  122. Nekem kikapcsolt 4G-vel is 99%-ban eldobja a bejövő hívásokat.

  123. Szia! Sajnos Windowson nem tudom, hogy megy pontosan, de mintha YouTube-on lenne már néhány videó arról, hogy miként lehet kijátszani a dolgot.

    Edit: Elolvastam a többi kommentet is, amit az elmúlt órákban írtak, ott több link is van windowsos megoldásokhoz. :wink:

  124. Nálam mikor tavaly ilyen jellegü hiba volt az X-nél akkor a bejövö hívás pillanatában egyszerüen eltünt a hálózat, de mint írtam akkor csak 4G-n volt probléma. Ha jól emlékszem 12.1-el javitották. Addig szinte 95%-ban csak smseket kaptam a hivásról.

  125. Avatar for Mikuc Mikuc says:

    Ipad (2018)-ra és I8+ -ra is sikerült felrakni windows alatt az IOS 13-at. :slight_smile:

  126. Avatar for gunar gunar says:

    Akkor légyszi írd le itt hogyan csináltad, mert nem szeretném 3xra is visszaállítani a régire
    :eyes: :eyes: :eyes: :eyes: :eyes: :eyes: :eyes: :eyes: :eyes:

  127. Avatar for ibron ibron says:

    Ha sikerült irj reggel nekivágok akkor!

  128. Avatar for gunar gunar says:

    Ma már 1x egy szűz gépre felraktam az apple féle iTunest, gondolom az jó lesz erre, bár a mai kísérlet azzal dobta ugyanazt a hibát mint az első.
    De a parancssor nem rendszergazda módban futott, akár az is lehetett a bibi

  129. Avatar for ibron ibron says:

    Nekem az a baj ez a parancssoros dolog magas egy kicsit nem igazan használtam még…

  130. Avatar for gunar gunar says:

    Hát ez végre jó leírás és éppen adathelyreállítást végez, de fehér alapon fekete logóval. Érdekes, de végre úgy fest a dolog hogy siker van! Az elakadás itt is megvolt, de mivel van erre leírás és ott hogy az usb driver-t el kell távolítani az eszközkezelőben majd újra írni a parancssort, megoldotta.

    Köszönöm szépen Uram! A hálám üldözni fog, jövök eggyel! :grinning:

  131. Avatar for Mikuc Mikuc says:

    Ha mar a helyreallitast csinalja nyert ugyed van. Bar ez tobb ideig tart mint az egesz. Orulok hogy segithettem.

  132. Avatar for gunar gunar says:

    Még 1x köszönöm! Legalább már ketten vagyunk akiknek itt sikerült és tudunk segíteni a többieknek, bár jó a leírás még a gugli fordítőjával is érthető

  133. Avatar for ibron ibron says:

    Épp ezt akartam kérni hogy halandóként megtudjam csinálni amikor hazaérek .letudnád nekem írni mit hogy csinaltál pontosan ?

  134. Avatar for gunar gunar says:

    Semmi extra nem kell csak minden progit rendszergazda módban indíts el, a többi benne van a leírásban

  135. Avatar for gunar gunar says:

    Most próbálom a watch-ot visszaédesgetni a telóhoz.
    A dark mód tényleg jó még így elsőre is, persze biztosan lesznek később amik kiderülnek hogy még nem teljesen jók, de ha nem lesz sokkal rosszabb mint a 12 volt a betakban az elején akkor nincsen vész.

  136. Avatar for ibron ibron says:

    Oksa köszi

  137. Avatar for gunar gunar says:

    Szerintem ha elolvasod a linkelt leírást és ami nem kerek azt előtte tisztázod itt nem hiszem hogy komolyabb problémába ütközöl a telepítés során.
    Az már egy másik történet, hogy előfordulhat, mint már sok esetben is eddig, azonos vasakon sem mindig futnak ugyan olyan jól azonos IOS-ek sem, ez benne van a pakliban.

  138. Avatar for ibron ibron says:

    Iphone 7 em van . Parancssoros solgot fordítottam épp most be kell írni vagy húzni oda amit ír?meg a uneverzal bust torlom …utana ugyan ugy jonlesz az usb ha ra toloknvalamit?

  139. Avatar for ibron ibron says:

    Ja meg icloudos mentest csinálok előtte frisset azt betudja tölteni az ios 13 vagy inkabb mellőzem?

  140. Avatar for gunar gunar says:

    Az usb-drivert addig ne töröld míg nem muszály akkor is ráér majd. Az itunes legyen olyan ami le van írva, a legjobb lenne egy tiszta gépen csinálni, pl kicsréled a vinyót és húzol rá egy friss ropogós W10-et abba az új itunes és nem fog elakadni nagy valószinűséggel.
    A cloudos mentést én nem szeretem, inkább gépre egy jelszavasat csinálj az mindent vissza tud tenni ami rajta volt

  141. Avatar for ibron ibron says:

    Oksa köszi!

  142. Avatar for gunar gunar says:

    Haladj sorba ahogy ott le van írva, az úgy jó, ha vmi bibi van akkor az ott leírtak szerint cselekedj.

  143. Avatar for ibron ibron says:

    Ok remélem reggel nem leszek hulla neked mennyi időbe tellet a leírtak alapjan?meg az libike2019 mi is pontosan?

  144. Avatar for gunar gunar says:

    Az egy .zip amit kicsomagolsz pl totalcommanderben és elhelyezed egy mappába az ipsw file-lal vagy asztalon mindkettő és úgy könnyebb dolgozni velük
    Az végzi a kemény munkát, ja az itunes végig láthatóan maradjon nyitva mert néha rá kell majd bökj a mégse gombra

  145. Avatar for ibron ibron says:

    Ok köszi

  146. Avatar for ibron ibron says:

    Aksi időről írj majd légyszives,én pénteken teszem fel szabadnapos leszek.

  147. Avatar for gunar gunar says:

    Hat a telon a 13 siman fut de a watch (series1) megadta magat, lehet most volt ideje lehet vmi masba utkoztem, mert tobbszori parositasi kiserlet utan most fekete kepernyo es csak a ket gomb egyuttes nyomasa utanhajlando reagalni az alma logoval de az is kb 1 percig van majd ujra fekete kepernyo es semmi reakcio. Ha vki tud ebbol kiutat a masik ora vasarlasan kivul akkor ossza meg legyszi

    Valahogyan már 1x előjött a piros felkiáltójeles ikon is majd eltűnt és azóta nem láttam csak hol alma logo majd mielőtt eltűnik fényesebb lesz és beáll a sötét. Minha vmi módban lenne amit nem tudok átlépni, mert nem ismerem a módot. Nincsen vmi gomb kombináció amivel vissza lehet állítani alapra és újraindul?

  148. Vidd szervízbe és ne offold szét a fórumot :slight_smile:

  149. 3 napja használom, win 10ről raktam fel. Eddig 2 hibát fedeztem fel, a mail app folyamat össze omlik mikor hozzá akarom adni a fiókjaim. A másik meg sok app még nem indul el, egyből be crashel :slight_smile: és egy dolgot nem találok, h hogyan kell appot frissíteni a storeban mert azt kivették :sweat_smile: :joy: jah, és a Messenger appban vmiért nincs smiley fül így csak azt tudom használni amit fejből ismerek.

  150. Avatar for mark.t mark.t says:

    Kérlek jelentsd a hibákat :slight_smile: attacholj hozzá videót is ha lehet.
    Appstoreban a profilképedre kattintasz és ott lesznek a frissíthető appok.
    Messenger pedig a facebook rezortja lesz, úgy ahogy a többi app crash is a fejlesztőké :slight_smile:

  151. Most lehet én nekem fura, de nektek nem lett fényévekkel jobb az akkumulátor idő?

  152. Avatar for mark.t mark.t says:

    De, említettem feljebb is szerintem :slight_smile:
    Alig kell tölteni. Biztos a dark mode is, de valamit nagyon odatettek :slight_smile:
    Viszont az órám az eszi a százalékokat :frowning:

  153. Avatar for mark.t mark.t says:

    Még nem próbáltam mert valahogy nem nyerte el a tetszésem :slight_smile:
    Ami viszont nem tetszik és csessze meg az Apple.
    Nincs többé 3D Touch… vagyis csak elvétve 1-2helyen. Nagyon olyan mintha 3D touch lenne de csak haptic. :disappointed_relieved:
    Extra feature-ök amit észrevettem még: állítható appra vonatkozóan a nyelv, dual sim esetén FaceTime és iMessage is engedi a másik szám hozzáadását is.

    Ja és nagyon jó ez a Ps4 controller hozzáadásos dolog, igaz re-springelt a telefonom és kellett egy reboot hogy menjen, de már megvan. :smiley:

  154. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    a 3D Touch az tuti csak bug, mert ha bemégy a 3D Touch beállításába a Kisegítő lehetőségek, Érintés alatt, akkor ott működik a tesztelős képpel.

  155. Nekem XBOX van, még nem próbáltam :slight_smile: de Apple TV-nél jó lehet majd.

  156. OMG!!! Sikerült megcsinálnom az órámat!!! 500000 próbálkozás és párosítás után az vált be, hogy a telefon régióját és nyelvét angolra állítottam, majd az óra párosításánál manuálisat választottam és ott is angolra állítottam mindent! A szinkronizálási idő is normális volt, nem pedig egy órás :smiley:

  157. Avatar for gunar gunar says:

    Most kellettek volna a jegyzeteim, de vmi oknal fogva nem latszanak a betűk sem dark sem normal modban pedig ott vannak a jegyzetek
    Kiprobaltam ha ujat irok akkor is ez a szitu van. Tapasztalta mar ezt valaki?

  158. Avatar for gunar gunar says:

    Jo neked hogy nem jartal ugy mint en

  159. Avatar for mark.t mark.t says:

    Az oké, én is láttam, meg pár helyen megy még azért, de mivel ugye kivezetik a 3D Touchot, ezért mindenhol haptic touch van, és ez is lesz a standard. (Saját meglátás)

  160. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    mégis miért vezetnék ki a 3D Touch-ot? azért, mert az iPhone SE és az iPhone XR az egyetlenek az iOS 13 által támogatott termékskálán, amelyek nem tudják, az összes többi iPhone meg igen?

  161. Avatar for mark.t mark.t says:

    Az eddigi infók alapján már a 2019es iPhoneokban sem lesz 3D Touch, és az Apple nem tudná selling pointnak felhozni hogy na hát ezekben csak haptic touch van de 3D Touch az nincs, ezáltal muszáj részükről egy szintre hozni az összes szifont. :slight_smile:

  162. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    én ezt nem tartom valószínűnek, mert jelenleg összesen kettő típus az, ami nem tudja, és az összes többi meg igen.

  163. Avatar for mark.t mark.t says:

    Ming-Chi Kuo szavait követve van értelme, mivel így vékonyabbá tudják tenni a kijelzőt :slight_smile:
    Meg ugye majd ha esetleg lesz In-Display Touch ID akkor lesz neki hely.

  164. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    ez majd kiderül, de ettől még azokon a készülékeken nem fogja elvenni az Apple ezt a funkciót, amelyikeken most is működik. szerintem ez továbbra is egy bug, és nem lehet belőle ilyen következtetést levonni.

  165. Szia.
    A fentebb említett windows-os telepítési link már nem érhető el. Tudnál esetleg segíteni,hogy hogyan tudnám windows alatt felraki i7-re. Segítségedet előre is köszönöm.

  166. Hálás KÖSZÖNETEM :slight_smile:
    Elsőre azonnal fel ment :slight_smile: :slight_smile:

  167. Ezt így kell beírni, vagy úgy ami a fájl neve?

    iP_#_Restore.ipsw

  168. Avatar for ibron ibron says:

    En holnap délután esek neki ,remélem sikerul majd egy par dolog nem tiszta nekem de csak menni fog

  169. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    nem. ahelyett azt a fájlnevet írd be, amit letöltöttél.

  170. Avatar for gunar gunar says:

    Nem tudom hogyan állsz vele, de én simán restore.ipsw -re neveztem át és azzal dolgozott a program, persze ha [email protected] -re nevezed az is jó amennyiben azt írod a parancssorba :smiley:

  171. Avatar for gunar gunar says:

    Bocs de ma igencsak el voltam havazva még az elcsesződött órámat sem tudtam időben szervízbe vinni

  172. Avatar for ibron ibron says:

    Eddig aksi idő milyen? Hogy viselkedik az op rendszer?

  173. Avatar for ibron ibron says:

    Szia letudnád nekem írni pontosan mit hogy mert megmondom őszintén magas nekem ez így … cmd dolgok meg mit hogy irjak stb igaz ott a leíras de van egy ket dolog ami nem tiszta

  174. Avatar for Lajhar Lajhar says:

    Nálam rendesen bejön az összes hívás mindenkitől nem kapok sms-t.Az akku idő is nagyon rendben van igaz folyamatosan dark módban használom a telót!Iphone SE

  175. Avatar for ibron ibron says:

    Köszinaz infót ,és az usb bust törölted te is?

  176. LCD kijelzőnél tök mindegy, hogy be van-e kapcsolva a dark mode vagy nem, akkuidő szempontjából :D.

  177. Megcsináltam én is! A parancssoros dolog valamiért nem ment, viszont van egy új módszer ami egy kattintásos és működik. 3u pont com oldalon levő programmal csak be kell tallózni az ipsw fájlt vagy le is tudja tölteni nekünk. Ha valaki így csinálná, akkor annyi, hogy kb 20%-nál elindul az iTunes. Az ki kell lőni majd. Telefon már az új tizenhármassal indult el, és minden beállítás, üzenet stb ugyan úgy volt ahogy előtte. Szóval marha jó kis app és egyszerű. Visszajött a Watch is a kómából, így hogy már tud szinkronizálni a telefonnal.

    Konklúzió számomra: jövőre türelmesebb leszek és nem fogom azon nyomban a Keynote után felrakni a 14-est.

    Így elsőre nagyon tetszik az iOS 13!

  178. Avatar for gunar gunar says:

    Neked milyen típusú kómában volt? Gondolom csak nem akarta a régi IOS miatt a telót, mert akkor csak nekem nem volt szerencsém ezzel és lett OS halott a telóm az almalogóval és azt is csak 1 percre lehet előcsalni

  179. Igazából annyi baja volt csak a watchnak, hogy nem indult el, mert nem tudott mivel szinkronizálni. Így hogy felment a 13, jó lett rögtön.

  180. Avatar for gunar gunar says:

    Szerencsés! Nekem is ez volt és ebből lett a többszöri hibás szinkron után amit írtam, azóta ebben az állapotban fekszik. Lehet csak annek jött el az ideje, hogy cseréljem a series4-re, de a T még rohadtúl nem akarja az LTE-s verzót árulni sajnos, Talán ők meg arra várnak vegyek egy simát és utána tutira kidobják hamar, ahogy Murphy-t ismerem :grinning:

  181. Hm… elkiabáltam. Nem akarja a jót a Watch. Szinkron megvan, de nem enged belépni se a koronával se az oldalsó gombbal. Most megpróbálom új óraként beállítani, hátha jó lesz. Ami érdekes, hogy elindul az óra, tudok jobbra balra számlapot váltani, de semmi mást nem csinál.

  182. Avatar for ibron ibron says:

    Szia linket tudnal dobni meg egy rovid leírást mit hogy csináltál?parancssortol én is tartok aze nem raktam fel eddig.

  183. Írtam, hogy milyen oldalról lehet letölteni.

    Semmi extra: telót rádugod, iTunes bezár, 3uTools programot elindítod és a fenti flash menüben meglátod a 13-ra való frissítés lehetőségét. Többi adja magát. Egy klikk.

  184. Avatar for ibron ibron says:

    Nice köszönöm ,és megmarad minden a telon?

  185. Avatar for gunar gunar says:

    Az enyém is így kezdte! Majd amikor szintén azt próbáltam, hogy újként akkor elkezdte dobálni a hibaüziket és utána jött a sötét és azóta tart.
    Ha még nem jutottál sehova (sem nem jó és sem nem halt meg, akkor sztem próbáld ki hogy feldobod a telóra a 13 alá az óra beta profilt és abból talán ha újratelepíti az új OS-t akkor jó lesz, de az is lehet hogy ez nem járható út, vagy az is hogy hülyeséget beszélek, mivel csak találgatok.

  186. Avatar for gunar gunar says:

    A watch egyik szíjjcsatja alatt van vmi ablakféle, hasonlít a sim tálca elejére és abban egy lyukszerű amibe a simtű nem fér bele. Tudom azt nem nekünk találták ki, de van erről vmi infója valakinek mi az és mire jó?

  187. Avatar for green1 green1 says:

    szervizesek mokolnak ott

  188. Avatar for Neo78 Neo78 says:

    Lehet buta kérdés: ha felteszem az iOS 13-at, az órán viszont marad az 5.2.1 akkor fog mukodni az óra?

  189. @sajbeng a Jóisten áldjon meg barátom! Mindent átraktam angolra ahogy írtad és jó lett az óra! Tök véletlenül találtam meg a hszed… annyira tanácstalan voltam már…

    Vissza lehet rakni magyarra a nyelvet meg a régiót?

  190. @ibron minden marad a telón, igen! Semmi para nincs benne. Egy klikk és megy minden. Én az órával szívtam óriásit.

  191. Avatar for ibron ibron says:

    Koszonom mar jön le még egy kérdés easyflashbe szedted le vagy a multiba?

  192. Avatar for gunar gunar says:

    Hja akinek még van lehetősége átállítani! :sleepy:
    Lehet az enyém is ezért akarta mindenáron a nyelvállítást még mikor nem újként állítottam be akkor is azt dobálta. Csesződjön meg, mosmán ahogy látom mindegy néki., szemlélhetem a harapott almát kb 1 percig oszt az is eltűnik, de az legalább előjön. :grimacing:

  193. Avatar for gunar gunar says:

    Vmi csati fedél vagy netán reset gomb? Ha az utóbbi akkor vajon mennyire reseteli

  194. @ibron én előre letöltöttem másik oldalról az ipsw-t és úgy tallóztam be neki

  195. @gunar nem tudom nálad mi volt a gond. Sajnálom, hogy így jártál. A telefonnál én nem parázok, ha valami gikszer van, mert a dfu szinte mindent megold, de ezen a buzi órán nincs semmi csatlakozási lehetőség a felhasználónak és így nagyon para. Jövőre tuti nem szaladok ilyen gyorsan rá a frissítésre…

  196. Avatar for Neo78 Neo78 says:

    easyflash-ben csináltad? az auto aktiválás be volt pipálva?

  197. Avatar for ibron ibron says:

    Utolso kérdés betallózni hol lehet?

  198. Easy flash volt jah
    Tallozni ott van az import gomb

  199. Avatar for ibron ibron says:

    Koszi!!!

  200. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    semmi olyan nincs a diagnosztikai portban, amivel tudnál bármit is kezdeni. ez van a kis fedél alatt:

    nyomj erősen a kijelzőre az órán, akkor fel kell dobnia, hogy teljesen újrakezdhesd a beállítását.

  201. Avatar for gunar gunar says:

    Aha köszi!
    Ezt kijelző nyomást mikor kellene megejtenem?

  202. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    nem tudom, most hol tartasz a folyamatban, de kb teljesen mindegy, nyomj rá erősen, és fel kell dobjon új opciókat.

  203. Avatar for gunar gunar says:

    ha nyomom az oldalsó két gombot a kényszer reboot miatt akkor ha közben töltőn van a piros felkiáltójelet adja, ha nincsen töltőn akkor az alma jön be kb 1 percre

  204. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    akkor azzal így már nem tudsz mit tenni. az szerviz.

  205. Avatar for gunar gunar says:

    Hát igen azért köszi szépen. Csak gondoltam hátha vmi gombkombináció reseteli v életre keltheti.
    Melyik szervízbe érdemes bevinni?

  206. Avatar for gunar gunar says:

    Köszi!
    Pont azt nézem hogy kb mibe fáj és elgondolkoztató, hogy az óra annyit ér amennyiért megcsinálják kb. jó talán kicsit többet ér (series1 alu 42mm)

  207. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    nem értem. nem kellene semennyibe sem kerülnie, elvégre szoftveres gondja van, amit saját magad nem tudsz megoldani, mert az Apple nem biztosít hozzá adatkábelt.

  208. Avatar for gunar gunar says:

    JA! Na ezt nem tudtam hogy így megy, mivel még soha egy apple vasam sem romlott el, igaz csak az i4 óta használok iphone-t és csak minden másodikat szoktam venni meg az óra van.

  209. Avatar for gunar gunar says:

    Persze, az előbb épp a kijelzőt nyomtam kicsit közelebb a pulzusmérőhöz, de nem akarja amit én. :smiley:

  210. Avatar for gunar gunar says:

    Most beszéltem az almárimosokkal és ott is amit vártam, lehet akku probléma és akkor küldenek árajánlatot, vagy ha szoftveres akkor ezt így telefonban nem tudja sacc/kb sem megmondani hogy tol-ig mibe is fájhat esetleg. Miért is mennek rá mindig a hardveres és pláne az akku problémára? Nem is értem, csak nem azért mert azt rá lehet fogni sok esetre?

  211. Avatar for Czo Czo says:

    Ramennek?! Ha nem jo az akku, az eszkoz letilthat boot kozben (programozas kerdese). Latatlanban semmire nem lehet arjanlatot adni, mert nem lehet megmondani mi a baj. A te problemad lehet barmi. Akar az is, hogy pl. watchOS 6 eseten (most a hasamrautok) csak akkor bootolhat be a rendszer, ha az akku feszultsege a boot elso fazisaban nem esik le 3.4V ala (eddig meg pl ez 3.35V). Barmi lehet, de csak ok tudjak megmondani, hogy mi. Vidd be es a kapott arajanlat fuggvenyeben vagy elfogadod vagy nem. Ha felsz az almariumtol, akkor a becsi Apple Storeba foglalsz idopontot, vonatra/buszra/autora/hajora/repulore ulsz es beviszed ott.

  212. Avatar for gunar gunar says:

    Persze vágom amit mondasz, de nálam már bebootolt szegény utána a szinkron nem akaródzott neki, ergo ami addig bírt 2 napot is akár nem hinném hogy átkattan és halál. Persze ez is lehet ok, csak eddig nem ez volt az apple féle tapasztalatom. De persze majd beviszem kedden és ott hagyom, kivéve ha be nem durran az agyam és veszek holnap egy series4-et, s akkor tutira kijön 1 hónapon belül a T-nél az LTE-s mert eddig arra várva nem vettem meg :smiley:

  213. Avatar for mark.t mark.t says:

    Majd Szeptemberben :smiley:

  214. Avatar for gunar gunar says:

    Akkor jön az új akkor már minek
    De amugy ameddig a multisim szolgáltatásuk nem fog német szinten működni, addig sztem az apple nem engedi nekik

  215. Avatar for ibron ibron says:

    Sikerült😆

  216. Avatar for gunar gunar says:

    Éljen! Pedig féltettünk hogy vmit elrontasz, mert néha olyan kérdéseket tettél fel, hogy elbizonytalanodtam abbéli hitemben hogy kell-e az beta a telódra. :smiley:
    Meg ne haragudj érte! Csak hát én sem vagyok igazi mágusa ezeknek, de a kérdéseidből ez jött le.
    Mindegy már fut szalad, gondolom találsz majd pár dolgot ami nem annyira jó, de ha minden jól megy 2-3 hét és itt van a beta 2, s az reményeink szerint javítja.
    Bár senki nem írta itt vissza hogy a jegyzetekkel neki is az a gondja mint nekem, és van még pár dolog, de a világon nem mindenki itt fórumozik aki küld visszajelzést, így remélem nem marad az enyém az egyetlen ilyen visszajelzett hiba.

  217. Avatar for ibron ibron says:

    Ugyan😅 csak melo meg család mellet 3lány… mellet nehezebb mókolgatni a telóval😂

  218. Avatar for gunar gunar says:

    Jól van na csak kellett egy kis kortyintásnyi vér! :vampire:
    3 lány??? Atya ég! Az teljes nő uralom ha nem figyelsz eléggé. :grinning:
    Eddig ilyen csak akkor volt mikor 3 barátnőm volt egy időben, de őket nem annyira akartam egy helyen, azonos időben :smiley: De ez már a múlt, mert már benőtt a fejem lánya és 3 lányom sem lesz már az is biztos, ha csak nincs és én nem tudok róluk :laughing:

  219. Avatar for ibron ibron says:

    Igen anyuval 4 szégyen nem szégyen női uralom van ha őszinte akarok lenni😂

  220. Avatar for gunar gunar says:

    Ok!
    Ne offoljuk a topicot, mert jön az illetékes és az orrunkra koppint jogosan. :grinning:
    A lényeg hogy megy és reményeink szerint a beta2 már a megszokottan kerülhet föl, bár az apple-nél nem tudhatjuk sosem.

  221. Avatar for ibron ibron says:

    Remélem én is Profil is johetne ki hozza…

  222. Avatar for gunar gunar says:

    Szvsz az majd jön a publikushoz és amilyenek, képesek így hagyni a fejlesztőit, mókolósan.
    Mert ugye a fejlesztők nem kell mókoljanak, letöltik és Mac alól feltolják és kész.

  223. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    de hát ha már egyszer fent van a fejlesztői béta, akkor már nem kell profil, mert nincs miért.

  224. Avatar for ibron ibron says:

    Akkor simán ota frissitésel menni fog?

  225. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    nem értem, mi ezen a mókolós. ez fejlesztőknek van. a fejlesztők Xcode-ot használnak, mert Mac-en fejlesztenek. tehát van Mac-jük, van Xcode, és semmiféle mókolás nem kell.

    aki Windows-os gépen vacakol, az nem fejlesztő. ergo az Apple-nek teljesen jogosan pont mindegy, hogy mit kell Windows-on szenvedni vagy mit nem, a fejlesztői béta a fejlesztőknek van.

    ha pedig már fent van a fejlesztői béta, szintén nincs mit mókolgatni, mert egyszerűen frissíted a Szoftverfrissítés menüpontban, ahogyan mindig is.

    komolyan nem értem, miért nem lehet megvárni a nyilvános bétát… egyrészt eleve egy csomó olyan hiba ki lesz már javítva benne, ami most még benne van a rendszerben, másrészt azzal semmit nem kell mókolni, mert letöltöd a nyilvános bétás profilt, és egyszerűen frissítesz. tényleg nem értem.

  226. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    egy hozzászólással fentebb közben ezt is leírtam:

  227. Avatar for gunar gunar says:

    Mert marhára kíváncsiak vagyunk és türelmetlenek, én legalábbis és évek óta használom a fejlesztői betakat és sosem nyavajogtam hogy jaaj ez rossz meg az, hanem csak simán beírtam és itt is csak kérdezgettem róla.
    Amit fent írtál pont arra értettem, hogy nektek nem kell mókolni, mert minden adott hogy ne kelljen.

  228. Avatar for ibron ibron says:

    En amióta kijött a 3gs azóta csinálom.

  229. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    de ezt miért kellene az Apple-nek megoldania? a fejlesztői béta a fejlesztőknek van. ha nem vagy fejlesztő, ne tedd fel. ha viszont nekiállsz vele vacakolni, pláne Windows-on, az a te problémád, nem az Apple-é. ez most nagyon lesarkítva olyan, mintha azt várnád el, hogy az elektromos autó töltőállomáson a dugóból benzin is csurogjon, csak mert te esetleg beállnál oda a benzines autóddal, mert miért ne, kíváncsi vagy, milyen ott állni, esetleg még az üzemanyagtöltő nyílásba is bedugod a csatlakozót.

    ezt tehát az Apple-nek egyszerűen nincs miért megoldani, mert a béta a típusából fakadóan csak adott célközönségnek szól.

    egyébként meg szerintem pont ezek miatt nincs is most fejlesztői béta profil, hogy ezzel is nehezítse az Apple a nem fejlesztők dolgát, illetve emiatt emelte ki külön is az Apple a fejlesztői központban, hogy várd meg a nyilvános bétát, ha nem vagy fejlesztő.

  230. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    én meg már az iPhone 2G óta, de ez szerintem teljesen irreleváns.

  231. Avatar for gunar gunar says:

    Ha kompletten idéztél volna akkor ott is van alatta amire céloztam. De nem is ez a lényeg. Használom és elfogadom a velejáró problémákat, mert nem bírom kivárni a publikusat, ez így volt eddig is és nagyon valószinű hogy így is marad már a második 50 évemben is végig :grinning:

  232. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    feleslegesen idéztelek volna kompletten, mert a második mondatod változatlanul nincs ok-okozati összefüggésben az elsővel. az Apple-nek totálisan mindegy, hogy nem fejlesztőként, pláne Windows-on mi a gondod a fejlesztői béta telepítésével, hiszen nem te vagy a célközönsége a fejlesztői bétának. tehát az, hogy a fejlesztőknek ez mennyivel egyszerűbb Mac-en, semmiben sem fogja megváltoztatni azt, hogy nem fejlesztőként, Windows-on ez nem egyszerű. mert az Apple nem a Windows-t diszkriminálja, hanem a fejlesztőket preferálja, utóbbihoz pedig minden lehetőséget megad.

    de zárjuk ezt itt le.

  233. És a 246 hozzászólásból 200-nak sem itt lett volna a helye.

  234. Avatar for gunar gunar says:

    Végül is ja, ezért is vesztek el a valóban ide tartozók a nagy forgatagban. Alig olvastam olyant ami a hibákról szól, mert sok volt a szinkron topicba való, aminek arról lehetett volna szólni, hogy mit hogyan lehet a 13 beta-val, v vmi hasonló.
    Ami a lényege lenne ki mit vett észre ami jó és ami nem alig van, pedig biztosan nem csak ennyi a hiba benne az a pár amit fentebb olvasni lehet.
    Legközelebb kell indítani egy olyant is ha ennyi mellék probléma adódik az olvasók körében.

  235. Avatar for Jadeye Jadeye says:
  236. Avatar for gunar gunar says:

    Igen ott a pont ! Ezt pont mindenki figyelmen kívül hagyta sajnos, mivel ott alakult ki az elején a beszélgetés és ott is folytatódott. Csak párszor ránk kellett volna pirítani mikor van ilyen erre és nem azt használjuk, mert ott meg néztem és akkora az üresség hogy mikor benéztem visszhangzott a topic. :ghost:

  237. Avatar for ibron ibron says:

    Eddig csak pozitív nekem az ios 13. 3d touch olvastam nem igazan jó …7en semmi baj:)

  238. Apple helyében simán lennék akkora köcsög, hogy kivenném a phone app-ot a fejlsztői bétákból…

  239. Avatar for gunar gunar says:

    Neked faj hogy aki nem fejleszto az is hasznalja? Miert baj ez neked, nem mindegy?
    Szerencsere az apple nem akkora kocsog… :crazy_face:
    De ket hibajegy koze nyugodtan ird be az alkoto jellegu okossagodat, hogy vegyek ki, mert teged zavar hogy aki nem fejleszto az is használja.

  240. Avatar for mark.t mark.t says:

    Később azért majd köszönd meg azoknak akik feltették és küldtek be feedbacket hogy mire te majd felteszed ne legyen bugos :smiley:

  241. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    a gond az, hogy fordítottan arányos a hibajegyet beküldők száma a bétát felrakókéval… ha mindenki, aki bétázik, beküldené az általa tapasztalt hibákat, akkor sokkal kevesebb hiba lenne a rendszerben. de ezt lényegesen kevesebben teszik meg, mint ahányan bétáznak.

  242. Avatar for gunar gunar says:

    Igen, de ugye minél többen beta-znak azért annál többen küldhetik be ergo a nagy számok törvénye alapján a több beta-zó több hibajegyet szül ha kevéssel is de többet, ebben igazad van.
    Viszont ami sokakat gátol az ugye a nyelvtudás hiánya és ebben tapasztalatom szerint a google fordító sem sokat tud segíteni. Több alkalommal fordult elő nekem is hogy más helyre más miatt próbáltam azzal fordítani visszaírtak nem értik pontosan mit is akarok. Többszöri oda vissza fordítással már jobbat lehet elérni, eddig az bejött.

  243. Lehet több feedbacket küldtem vissza mint te.
    De azért nyugodtan veregesd a vállad.

  244. Avatar for mark.t mark.t says:

    Nem veregetem a vállam de nem tudom mit vénasszonyoskodsz itt. :slight_smile:

  245. Avatar for gunar gunar says:

    Mi ez vazze verseny??? Hány éves vagy, hogy ezzel kérkedsz? Ezzel csak magadat minősíted, másnak már nem is kell! Nem is értelek, de Te élsz egy testben magaddal, s az nekünk nem rossz. :grinning:
    Ja én meg láttam a Csillagok Háborúja első hivatalos vetítését, a vászonnal szemben ülve! Na erre varrjál gombot. :smiley::smiley::smiley:

  246. Sziasztok

    Én is felraktam az ios 13 windowsos 3u progival minden rendesen lement super a rendszer csak egy probléma van hogy amit beállitok csengőhangot mind az egyéni embereknek meg az alapértelmezetbe nem azt játsza le hanem a gyári csengőhangból az alapot :thinking::thinking::thinking:
    Valakinél ilyen gond van ?
    Hiába látom az összes csengőhangot és választok egyet ő mindenhez az alapértelmezetet játsza le :rage::rage::rage:

  247. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    többek között az ilyen hibák miatt is fejlesztői béta csak még. jelentsd az Apple-nek a hibát a Feedback Assistant appban.

  248. Avatar for gunar gunar says:

    Ma nálam is elkezdte a hívási hibákat jöttek az sms-ek helyettük. Ez van, majd javítják őket remélhetőleg a következőben már.
    Tehát eddig amit én az Xs-en tapasztaltam:

    1. Jegyzeteknél a szövegek nem látszanak sem normál, sem dark módban és az új írásakor is csak a kurzor látszik hogy előrébb megy.
    2. A csengőhangok random módon visszaugranak az alap iphone csengőhangra
    3. A hívási gondok, hogy sms jön helyettük arról, hogy volt egy nem fogadott hívásom

    Ja Adminok nem lehet egy olyant csinálni ahvá bekerülhetnének az eddig itt leírt hibajelenségek és akinél jelentkezik az itt is visszajelezhetne a többiek felé, hogy ő is megfogta ezt az … tipusú telóján?
    Amolyan gyüjtőre gondolok vhogy ügyesen megoldva mint pl a szavazásoknál és aki ránéz láthatja mikkel szembesültek eddig és hányan milyen vasakon.
    Persze ha nem túl melós a dolog és láttok benne fantáziát.

  249. Avatar for Czo Czo says:

    En nem tamogatnam. Mindenki, aki barmit talal, ami szerintem hiba, azt az Applenak jelezze, ne ide. Foloslegesen letezik barhol mashol ilyen lista az Applen kivul.

  250. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    egyetértek @Czo felvetésével. mindenkinek, aki bétázik, a saját maga feladata a tapasztalt hibákat jelenteni. ha harmadik fél állna neki ezeket jelentgetni, aki maga adott esetben nem tudja előidézni a hibát, akkor azt sem feltétlen tudja leírni, hogy milyen lépésekkel jön elő, valamint szintén nem tud logokat illetve további információkat küldeni, ha az Apple kéri. bármi más csak megnehezíti az egészet.

  251. Avatar for gunar gunar says:

    Akkor nem ugyan azt a magyart beszéljük?
    Ki írt olyant hogy csak ide jelezze??? Én azt szerettem volna, ha itt is mindenki aki beta-zik, leírná mit is tapasztalt a készülékén és továbbiakban mikor kijönnek a javítottak, akkor szintén ide is beírhatná, hogy igen ez v az most már nála jó és stb. Meg sem fordult a fejemben hogy ne az apple felé jelezze hanem ide és akkor majd innen jusson el az apple felé!
    Melyik mondatomat értettétek ennyire félre? Ezen mi nem volt érthető?
    “akinél jelentkezik az itt is visszajelezhetne a többiek felé”

  252. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    ugyanezt kérdezem most akkor tőled, ki írt olyat, hogy csak ide jelezze?

  253. Avatar for gunar gunar says:

    Most mindennek ellenére, ez szerinted mit jelent? Az enyémben ott volt amit beidéztem “az itt is” jelzés, erre ezt kaptam válaszul, holott fel sem lett vetve előtte amit itt írtál, hogy innen bárkinek is kellene jelenteni az apple felé, ezt én csak saját használatra gondoltam az itt olvasó közösség részére.
    De inkább akkor hagyjuk és ne ragozzuk ezt tovább, nem lesz itt olyan és kész.

  254. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    ebben mégis hol írtam olyat, hogy “csak ide jelezze”? semmi ilyesmit nem írtam. de ha valaki meglátja, hogy itt gyűjtögetődnek a hibák, akkor azt gondolhatja, hogy csak ennyi a teendője, hogy itt leírja. nem ennyi a teendője. inkább ne gyűljenek itt a hibák feleslegesen, mert az csak fűrészpordarálás, nem tudunk velük csinálni semmit.

  255. Sziasztok !

    Mikor fog kijönni a béta 2 ?
    Egy kicsit idegesitő ez a rengeteg sms hiváskor meg hogy nem úgy csörög ahogy beállitom meg mai nap folyamán 4x respringelt :thinking:

  256. Júliusra ígérte a public betat az Apple aminek általában köze van a 3. developer bétához, szóval szerintem a developer beta 2 olyan júni 3. hete felé lesz.

  257. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    szerintem minimum két héttel az első béta után jön majd, tehát leghamarabb 17-én, de az is lehet, hogy csak később. viszonyításként múlt évben az iOS 12 második bétája két héttel az első után érkezett.

  258. Sziasztok

    Szerintetek lesz holnap beta 2 ?

  259. :+1:t3::+1:t3::+1:t3::+1:t3:
    Köszönjük
    Valaki felrakta már ?
    Javitoták az eddigi hibákat ?

  260. Avatar for expa expa says:

    Értem, köszönöm! Próbálom megszokni :smiley:

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for Burgatshow Avatar for Czo Avatar for kutyu74 Avatar for Lajhar Avatar for csak1nick Avatar for White64GB Avatar for mark.t Avatar for Neo78 Avatar for Agent_H Avatar for sajbeng Avatar for Mezo Avatar for ibron Avatar for DJTommyka Avatar for giant Avatar for Mikuc Avatar for betaproxima Avatar for jojo-chan Avatar for kchris Avatar for LeslieE30 Avatar for Jadeye Avatar for expa Avatar for SzifonAdmin Avatar for gunar Avatar for 83miki83

Népszerű hozzászólások

  1. Avatar for gunar gunar says:

    Sajna csak Mac-en megy ha jól tudom, az meg nekem nincs és nem is lesz. Ha win10 alatti megoldás is van akkor kérlek ne tartsd magadban.

  2. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    nincs rá megoldás jelenleg tudtommal. vagy macOS 10.15 beta vagy Xcode 11 beta esetén lehet feltenni. majd lesz nyilvános béta profil júliusban.

  3. Avatar for ibron ibron says:

    Szia gondolom mac-re jön le… felment siman?

  4. igen mac-re jön (mojave), nem tudon, elkezdtem kizippelni, viszont el kellett indulnom melózni… délután jelentkezem bővebb infóval

  5. Avatar for ibron ibron says:

    Oksa

  6. Vennék WatchOS 6-ra frissített telefonnal nem kommunikáló S4-eket olcsón… :smiley:

  7. Avatar for gunar gunar says:

    He-he! Sajna ezt beszívtam, de pár napot kibírok a watch nélkül is, addig hordok egy kicsit drágábbat, majd kiveszem a fiókból. :grinning:
    Aztán majd csak lesz rá vmi okos megoldás, ha más nem akkor kerítek vkinél egy Mac-et végső esetben.

  8. Nagyon elegánsan oldotta meg ezt az Apple, dühítő, de mégsem lehet rájuk haragudni, amúgy elejét kellett venni ennek a betazasnak valahogy, az emberek nagy része nem küldött visszajelzést, azt se tudta, hogy lehet, vagy kell…
    :slight_smile:

  9. Avatar for gunar gunar says:

    Igen csak ezzel azért lőtt kicsit öngólt is szvsz mert bár sokan nem fejlesztők de lehet hogy küldtek csak kérdés hogy azok amiket pl én is beküldtem, hová kerülhettek, mert visszajelzést sosem kaptam tőlük, bár nem annyira hibák voltak mint amiket hiányolok a rendszerből, mivel vhogy nálam szinte hiba mentesen futottak az IOS beta-k, persze voltak olyanok amik mindenkinél, hogy jobban merült, vmi nem dolgozott ahogyan kellett, de arra sem jött ripost soha. De nem is vagyok fejlesztő és olyan beta-ból küldtem, talán ez látszik náluk, nem tudom. Vagy vmit én csesztem el, de a szándék megvolt.

  10. Nekem a múlt évben kétszer is válaszoltak, és visszakérdeztek, hogy sikerült-e a javítás a következő bétában.
    Szóval nem estek bele ezek a visszajelzések valami nagy gödörbe…

  11. Avatar for gunar gunar says:

    Elhiszem, én csak azt írtam amit én tapasztaltam. bár gondolom az senkinek nem fontos, hogy bármelyik voip app jelezze ha hívnak rajta az órán is és ne csak utána kapjon az ember egy push-t a nem fogadottról. Ezt kb 100x írtam minden frissítés után majd meguntam, meg voltak más jellegűek is.

  12. én is benyaltam az órával. ez van, türelmetlen voltam. most lehet várni, hogy legyen telefonra beta profil, hogy fel tudjam tenni a tizenhármast. A köröket kicsit sajnálom, de ilyen ez a móka ha nem vagy fejlesztő és csak a kíváncsiság hajt. Kicsit szar lesz óra nélkül júliusig. ¯_(ツ)_/¯

  13. Avatar for paul78 paul78 says:

    Tényleg nem gondoltam, de nagyon jól tették hogy az iPad kapott egér támogatást is (a külső USB eszközök közvetlen csatlakoztatásáról már nem is beszélve). Így már tényleg 2 fokkal közelebb került a számítógéphez.

  14. Avatar for gunar gunar says:

    Azert en bizom abban hogy lesz erre elobb is megoldas. Mint feljebb is irtam max keritek vkit Mac-kel
    Amugy meg a sokeves gyakorlatot ki a fene gondolta hogy epp most szakitjak meg

  15. Avatar for Lajhar Lajhar says:

    De azért nem pontosan értem.Fejlesztői beta profilt nem tettek elérhetővé csak ipsw módban lehet letölteni.De ha fel is tennem mac-ről akkor hogy igazolódik vissza az Apple felé hogy jogosúlt vagyok a használatra és nem halódik le teló?Iphone SE

  16. Makk esetén még mindig kérdés a regisztrált UDID… az itunes-on keresztüli bétázások épp emiatt szoktak nem működni…
    De valaki javítson ki ha tévedek.

    Egy hónap múlva lesz public, szerintem nem annyira fontos ez… kivéve azoknak akik beszopták az órával.

  17. Avatar for gunar gunar says:

    A beta profilok OTA-s megoldásai előtt is volt erre megoldás, egy fejlesztő adott rá módot hogy csináljuk, de olyan régen volt hogy már nem is emléxem hogyan csinálta. De rendesen működött és frissíthető maradt.

  18. Avatar for ibron ibron says:

    Szerintem hamarosan lesz profil…nem fogjak így hagyni.,…

  19. Ja, beregisztrálta a UDID-t…

  20. Avatar for Mezo Mezo says:

    Sziasztok!

    Tetszik az IOS 13, de jól láttam, hogy nem láttam az újdonságok között a Volume hangerő gomb megváltoztatását, valamint bejövő hívásoknál ne teljes képernyőn jelenjen meg a kontakt???

  21. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    de csak mostantól, mert frissítették a libimobile-t, valószínűleg kiszedve az Xcode-ból, ami szükséges hozzá, mert másképp nem menne.

  22. Avatar for kchris kchris says:

    mi történt konkrétan?

  23. Avatar for kchris kchris says:

    BTW akinek nincs előfizetve hivatalos fejlesztői login, az igazán megvárhatná a public betát… a fejlesztői beta1 az naggggyon gáz szokott lenni, talán 1-2 év volt csak amikor nem volt olyan brutál hibája hogy folyamatosan pörgette pl a CPU-t és ezért fél nap alatt szívta le az aksit 100-ról 30-ra mondjuk. Ilyenek a Publicban azért már nincsenek.

  24. Avatar for mark.t mark.t says:

    Nekem a battery tök oké :slight_smile:
    Egyedul a watch (s4) ami kicsit jobban merul.

    Hozzáteszem óránként egy feedbacket legalább küldök bármi bugról amit észreveszek, de nem vészes :slight_smile: kellemesnek mondható.

  25. Avatar for giant giant says:

    Nekem a bejovo hivasokrol rendszeresen olyan smst kuld, mintha ki lennek kapcsolva - ertelemszeruen a hivo felnel is kikapcsolt allapotot jelez. Ilyennel talalkozott valaki? (XS Max)

  26. Beta, mégis mit vártál?
    1000 és 1 probléma lehet vele, épp ezért nem ajánlott napi haszlálatban lévő eszközökre feltenni…

  27. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    hálózati beállítások törlése?

  28. Avatar for giant giant says:

    iOS 7 ota hasznalok betat az elsotol kezdve, tudom mire szamithatok, csak feltettem egy kerdest…

    Egyebkent osszesen ennyi problemam van, ezen kivul egy bitang stabil beta 1 jott ossze, az akkuido is jobb, mint iOS 12-n.

    @Jadeye: erre nem gondoltam, holott kezenfekvonek kellett volna lennie, probalom, koszi.

  29. Avatar for giant giant says:

    Nem nyert, bizonyos hivas bejon, bizonyis tovabbra sem.

  30. Avatar for mark.t mark.t says:

    Egyetértek. Nagyon stabil. Megszivatás miatt került fel az iOS 13. Mert a watchot lefrissítettem én barom.
    Most már a Maci is vígan dalol Catalinán :smiley:
    Watchon van egyedül pár észrevehető gondom akkut illetőleg, illetve az infograph watch face ha fehéren vagy fekete alapszínen kívül másra van állítva, fekete-fehér minden ikon és az egész kijelző.

  31. Avatar for Czo Czo says:

    Hasznalod a dual simet? Nem lehet, hogy a masik sim aktiv eppen akkor, amikor a bejovo hivas nem tud beerkezni?

  32. Avatar for giant giant says:

    Nem hasznalom, sima egy SIM-es megoldasom van (Telenor Hello Data Start).

    Egy gyors Google/reddit kombot megeresztve egyelore nem is latom, hogy mas tapasztalt volna ilyet. Feedbacket mindenesetre kuldtem.

  33. Avatar for Mezo Mezo says:

    Köszi

  34. Avatar for gunar gunar says:

    konkrétan az óra beta profilja már megvolt és mivel még nem volt újabb infóm az IOS13beta-járól, hát mondtam, a watch amugy is lassan dolgozik induljon el ha megy és ment. Mire települni kezdett jött az infó az OTA lehetőség hiányáról, de akkor már nem állíthattam le a folyamat végig kellett menjen, újraindult és lecsatlakozott, majd kiírta a sexnél hogy régi az IOS-em és tegyek fel frissebbet. Azóta nincsen órám, azaz van a régi 2,5mm-es mutatósom, hát párszor rányúltam délelőtt mire kapcsoltam hogy ez nem okos mint a watch. :grinning:

  35. Avatar for gunar gunar says:

    Ez nem necces? Valahová megadom a telóm adatait és fizetek is érte, igaz nem 99$-t, de állítólag regisztrál azért és akkor még kell mókolni is. Nem ismerem az oldalt ezért is kérdezem.

  36. Avatar for mark.t mark.t says:

    Jaa elfelejtettem megmondani hogy nem kell fizetni :slight_smile: step 1 kihagyható, szorry.

  37. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    az oldalon nem ezt írja.

    egyébként nem javasoljuk az ilyen ismeretlen oldalakon való regisztrációt, de mindenkinek a saját felelőssége. (egyrészt a fejlesztői megállapodás kifejezetten tiltja, hogy valaki pénzért árulja a regisztrációt, másrészt meg júliusban itt a nyilvános béta, amivel már eleve nincs ez a vacakolás, és ráadásul addig egy csomó hibát javítani fog az Apple.)

  38. Avatar for gunar gunar says:

    Igen én is ódzkodom az ilyen oldalakon kiadott bármilyen adatoktól, de ha az első kihagyható akkor nem kell az adatom nekik, viszont kérdés kamu-e hogy az apple harap ezért ha nem regelt vason fut az új IOS betajuk? Amugy néztem és többen is árulják van ahol több fokozatban más árakon tolják a regisztrációt.
    Na meg nem igazán van kedvemre 1 hónapig óra nélkül lenni, már hozzászoktam az évek alatt.

  39. Avatar for gunar gunar says:

    Az jobban hangzik, akkor az kamu amit elhintettek az apple tiltásról?

  40. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    nincsen semmi elhintés az Apple tiltásáról. a fejlesztői megállapodás éppen az ezzel nyerészkedők miatt tiltja már kifejezetten, hogy regisztrációt áruljon bárki. hogy az Apple lép-e bármit is, azt értelemszerűen nem lehet tudni, de mivel az Apple számára nemkívánatos, így megvan az esélye, hogy kilövik. vagy egyszerűen tojnak rá.

  41. Avatar for mark.t mark.t says:

    Nekem működik, régebben is használtam ezt az oldalt. Betaprofiles.com-ról is leszedheted az .ipswt ha tudod, de ezt a két oldalt ismerem és tudom hogy legit évek óta.
    De persze igen, tiltott, de nekem nincs gondom vele, minden működik :slight_smile:

    Backupot csinálj, és archiváld nehogy felül írja.

  42. Avatar for gunar gunar says:

    Jadeye!
    Ahogyan eddig csináltuk a beta profillal OTA, az miben más az apple szemszögéből, csak mert azzal még sosem volt gondom?
    mark.t!
    Akkor Te is erről csináltad? Vagy Mac-en? A gépes jelszavas mentést is felülírhatja? Hogyan?

  43. Megpróbálom ezt az oldalt, Windows van itthon, remelm minden ok lesz.

  44. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    jelenleg nincs béta profil az iOS 13-hoz. így nem értem, mi a kérdésed pontosan.

    az iTunes felülírja a legutóbbi mentést, ha azt nem archiváltad és ezzel nem zároltad.

  45. Avatar for mark.t mark.t says:

    Én erről csináltam mert betaprofiles.com elérte a max letöltést. :slight_smile: igaz Macen, ami ugyanazt az IPSWt jelenti, de nekem az XCode is kellett.
    Archiváld a mentésed és / vagy nevezd át a telefont mentés után :slight_smile:

  46. Akkor az első lépés a reg kihagyható? Nekem icloudban van mentés. Gondolom az is ok. Nem kell külön gépre, ugye?

  47. Avatar for Czo Czo says:

    Hivatalosan, csak azokra az eszkozokre teheto fel, amelyek a developer portalon regisztralva vannak, hiszen az aktivalasnak ez a feltetele. Nem hivatalosan, ha az ember upgradel, akkor nem szokott kelleni ujra vegigmenni az aktivalasi folyamaton. Nem ertem, hogy aki nem fejleszto az miert nem tudja kivarni legalabb a publikus beta megjeleneset.

    En fejlesztokent szoktam kapni tobb olyan egy csillagos ertekelest, ami arrol szol, hogy egy adott app, az uj beta OS-en (foverzion raadasul, tehat mint most a 13-on) pl valamit nem tud csinalni mert elcrashel/kilog/szetesik/szetcsuszik. Hiaba tudok rola, hiaba javitottam mar ki, a javitott verziot a beta fejlesztoi eszkozok miatt NEM tehetem fel a Storeba es az emberunknek sem tudom odaadni.

  48. Nem úgy van, hogy betarol nem lehet értékelést adni/írni?

    De mindegy is. Megértelek. Viszont engem meg hajt a kíváncsiság, azért raktam fel. El is baszódott a dolog. Cserébe nem szidom az Apple t és senkit sem. Magamat sem. Ez van, így jártam. Most csak meg szeretném oldani a problémámat.

  49. Avatar for mark.t mark.t says:

    iCloudot mindig felülírja. Tehát sajnos az nem jó.

  50. Akkor azt mondod, hogy az első lépés tutira kihagyható? :grin::grin:
    Gépre meg nem tudok mentést csinálni, mert nincs rajta annyi hely.
    Idáig mindig visszarakott mindent iCloud-ból.

  51. Avatar for ibron ibron says:

    Sziasztok akkor most igazából nem is kéne fizetni udid reghez csak a fent emlitett oldalon leszedjuk a progilt majd ledaraljuk a telot,es feltoljuk ios 13-at ra. Es vagy ossze omlik vagy nem?

  52. Avatar for mark.t mark.t says:

    Nem kell fizetni, már nincs linkelve UDIDhez. Ha összeomlik, DFU és try again :slight_smile:

  53. Avatar for mark.t mark.t says:

    110% :slight_smile: én is kihagytam már szerintem iOS7 óta.

  54. Avatar for ibron ibron says:

    Linket kérhetek?meg egy gyors talpalót éjszakás voltam mindent olvastam már ,de úgy látom ez működik.Köszönöm.

  55. Az ipsw-fájlt letöltve, majd azt frissítésként telepítve vígan fut az iOS 13 az iPhone XS-emen – UDID-regisztráció nélkül is. Ettől függetlenül legalább a beta 2-3-ig nem ajánlom azok számára, akik nem ismerik, milyen is egy legelső beta. Az iOS 7 óta már volt alkalmam kitapasztalni a dolgokat, higgye el mindenki, hogy megéri várni vele júliusig.

  56. Avatar for gunar gunar says:

    Vagom milyen gondokkal szembesulhet az ember, de az orat addig nem tudom hasznalni ergo nem tudok varni es cserebe en sem szapulom az apple-sem a beta miatt mert hat beta es a fejlesztoket sem szoktam pedig valoban volt sok beta eseteben higy vmi nem ment v mas bibi volt vele, ezek a pakliban vannak ha az ember fia v a lanya turelmetlen es meg akarja ismerni az uj IOS-t. A 11 elso beta 2 hetig vilt vele vmi nyug a telefonalassal a fene emlexik mar, de kivartam mig jott a beta2 es utana jo lett addig kikerultem a hasznalatban azt a hibat. Ameddig nem hasznalhatatlan addig betazok ha kuka akkor a kovetkezoig visszatolom szo nelkul a utolso jot es slusz. Nelem csak a voip hivasi ertesitesek hianyoznak evek ota az orarol de azt talan sosem kapom meg. Azert nehe dobok nekik egy kerdest errol es persze semmit sem irnak ra, de megszoktam. Csak remelem hogy valaki azert elolvassa es sokadszorra mar idegesiti kicsit, csak ezert is megeri :stuck_out_tongue_winking_eye:

  57. Avatar for Czo Czo says:

    En evek ota kertem oket, hogy legyen low data mod, amit be lehet kapcsolni 1-1 WiFi halozat eseteben es lett most iOS 13-nal. Erre vagytam legalabb 4 eve mar.

  58. Avatar for gunar gunar says:

    Az jo hir van meg kb 1-2 evem akkor ha ezt a tempot tartani tudjak! :+1::grinning:
    Csak erre a 13-ra nemtudok mar varni a dark mod es az ora miatt.
    Ja meg az oreg Jani batya utan szabadon, meg az a szep zold gyep ami hianyzik de nagyon! :rofl:

  59. @mark.t Én is feltettem az IOS 13-at UDID nélkül viszont az órám akkor is totál meg van zavarodva és nem tudom párosítani :confused: Neked sikerült megcsinálni az órát?

  60. Nekem valami olyasmit ír ki ez a parancssoros dolog, hogy nem kompatibilis a Windows. Pedig a tavaly őszi win10 van fent. Mindegy, hagyom. Júliusig legalább nem kopik az óra. :joy::joy::crazy_face:

  61. Szia.
    Ne haragudj ha esetleg lámának tűnök de le írnád nagy vonalakban a telepítési folyamatot?
    Több féle képen próbálkoztam / i7 / de nem akar össze jönni :frowning:
    Segítségedet előre is Köszönöm.

  62. Hello!
    NEkem igy sikerult:
    Macen csinaltam.

    LEtoltod az xCode 11 betat.
    Feltelepited a macre majd elinditod.
    Bezarod az appot.

    Megnyitod az itunest , telefon es ott ramesz az updatere ugy hogy kozbe nyomod az Alt gombot.
    Kivalasztod az ipswt amit letoltottel a telefonodhoz es elmeletbe kesz is.

  63. Avatar for Lajhar Lajhar says:

    Én már tegnap feltettem Air-re a 10.15 Catalinát majd simán betallóztam frissítésnek a letöltött IPSW filet és simán feltette nem kellett az xCode11.Egyenlőre rendben van Iphone SE-n​:+1::grin:

  64. Sziasztok.
    Elnézést kérek tőletek de azt el felejtettem írni, hogy windows 10 és i7-röl lenne szó.

  65. Avatar for mark.t mark.t says:

    Igen az órám egy éjszakán keresztül külön életet élt. Kapcsold ki, kapcsold be, menj be a Watch appba telefonon, majd vagy feldobja hogy muszaj frissitened vagy pedig hogy mindjart kesz csak szinkronizalnia kell. Ha ez nem, akkor hard reboot, elotte ora kikapcs ( Xtol felfele hang fel hang le majd utana nyomva tartani a be/kikapcsologombot) alatta nem emlekszem sajnos mar mi a kombinacio…
    Amint visszakapcsolt a telefon, kapcsold be az orat, menj a watch appba es akkor mar fel kell hozza hogy szinkronizal, vagy hogy tudsz alkotni az appban :slight_smile:
    Remelem ertheto volt, ha nem akkor nyugodtan szolj :smiley:

    Ja es semmikepp se lepj ki ha kiirja hogy frissites mert akkor reseteli az orat. Ha ez tortenne akkor ujra parositanod kell.

  66. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    mert ahogyan a fejlesztői központban az Apple írja, vagy macOS Catalina beta, vagy Xcode 11 beta kell neki. ha az egyik teljesült, akkor a másiknak már nem kell.

  67. Avatar for gunar gunar says:

    figyelj már kicsit légyszi! A fentebb linkelt megoldással toltad fel v simán az iTunessal, Ja és milyen OS alatt, mert ha Mac-ed van akkor persze nem nehéz amit írtál, de win alatt kell mókolni, v mégsem?

  68. Picit megcsuszva, picit röcögössen, de fent a 13 regisztrált UDID nélkül,
    1, Xcode 11 letölt ez még reggel, aztán irány meló, delután feldob, nem indul, nem naprakész az oprendszerem (10.14.3) - anyád
    2, Mojave pacherrel van fent, nem támogatja a vasam (7.1 MBP), szal friss pacher lehuz, mojave install lehuz, telepitő megpachel,ki pendrive-ra - anyád 2
    3, Mojave update, majd pach, ekkor jelzi a rendszer, hogy ő bizony frissiti az Xcode 11 CLI-t - ayád 3
    4 - iTunes indit, IPSW behuz, nem kompatibils firmware - anyád 4
    5 - xcode elindit, ekkor telepiti a komponenseket - anyád 5
    5,3 - kernel panic xcode komponens telepités közbe - anyád 6
    5,6 - restart után már rendbe volt - megszokásból anyád 7
    6 - iTunes indit IPSW behuz , nem kompatibilis firmware - anyád 8
    7 - máshelyről ipsw letölt, iTunesba behuz - Tádááám

  69. Kapcsold ki a 4G-t hangnál. Volt már probléma Xs és XSmaxnál aztán szoftveresen megoldották.

  70. @mark.t és akkor jó ha nem tart egy óráig a szinkronizálás? :smiley: illetve a béta profilnak rajta kell lennie az órán vagy így már nem fontos hogy rajta van a watchos 6?

  71. Avatar for mark.t mark.t says:

    Tarthat addig, és nekem rajta volt :smiley:
    Ha bejön az a sync screen akkor jó felé haladsz :slight_smile:

  72. Osz’ van e magyar sziri csókolom. XD

  73. Avatar for gunar gunar says:

    Van hát, csak annyi vele a bibi, hogy még nem került bele az IOS-be. Egyelőre gyakorolja a nyelvet, mert az apple csak akkor teszi bele, ha tökéletes lesz és ki tudja hiba nélkül mondani a leghosszabb magyar szót és érti azt is amikor adott dologra a magyar bármely szót is használja, mert a szövegkörnyezetéből az ugye kiderül mikor mire érti amit mond.

  74. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    nincs magyar Siri.

  75. Avatar for gunar gunar says:

    "Received SHSH blobs
    DEBUG: tss_response_get_path_by_entry: No entry ‘iBEC’ in TSS response
    NOTE: No path for component iBEC in TSS, will fetch from build_identity
    Extracting iBEC.d321.RELEASE.im4p…
    Personalizing IMG4 component iBEC…
    Tag found
    Sending iBEC (1103458 bytes)…
    ERROR: Unable to send iBEC component: Unable to find device
    ERROR: Unable to send iBEC to device.
    ERROR: Unable to send iBEC "
    Na nekem ezzel elszállt a telepítés és a kijelzőn megjelent a szokásos kábel nyíl és az itunes logója hogy dugjam rá az itunesra.

  76. Avatar for ibron ibron says:

    Sziasztok akkor jelen pillanatba win10 el nem lehet felrakni az új op rendszert ?..

  77. Avatar for gunar gunar says:

    Biztosan lehet csak nekem ezt adja a végén, lehet én bénázok csak

  78. Avatar for ibron ibron says:

    Hát nemtudom ,ha lenne megoldás akkor szerintem megírták volna ide már…;/

  79. Avatar for gunar gunar says:

    Feljebb volt aki azt írta megy, hát nekem sajna eddig nem akarja

  80. Avatar for ibron ibron says:

    Hu akkor lehet átszaladtam rajta , mókolni kell nagyon?

  81. Megfelelő IPSW-t töltöttél le?

  82. Avatar for gunar gunar says:

    Szerintem igen, az Xs-hez valót szedtem le két helyról is próbáltam de nem akarja eddig
    Ha csak az nem okozhatta, hogy 12.4 beta3 volt fent és a profil hozzá szintén, de erre nem írta senki sehol, hogy gondot okoz
    beírtam ezt "apple\libimobile2019\idevicerestore.exe -d C:\Users\Gunar\apple\iPhone112iPhone116_13.0_17A5492t_Restore.ipsw " és futott egy darabig majd jött ami leírtam és sztoj.

  83. Avatar for ibron ibron says:

    Uhhh akkor ez nem sima Liba úgy látom,hogy keszedjük majd betallózuk és felmegy rá…

  84. Avatar for gunar gunar says:

    azt is próbáltam mielőtt ujrahúztam, hogy betallózom neki az ipsw-t de azzal sem akarta, most visszamegy a 12.4 beta3 és arra a mentése majd következő este próba2

    Eddig nem volt bajom a 13-assal, na most kezdem nem szeretni a számot :grinning:

  85. Avatar for ibron ibron says:

    Várom a fejleményeket :sweat_smile:

  86. Avatar for gunar gunar says:

    Találtam másik leírást ami kicsiben eltér a most próbálttól és lehet az lesz a jó, majd kiderül

  87. Avatar for ibron ibron says:

    Várom akkor ,ha jo reggel fel is rakom!

  88. Avatar for gunar gunar says:

    Majd a következö este de az már a mai lesz csak addig még eltelik majd egy nap és még aludnom is kell 6-kor kelek :sleeping:

  89. Avatar for ibron ibron says:

    Oksa jó ejt!

  90. nincs, de mintha az én balta akcentusom jobban megértené… Bár lehet ez csak placebó

  91. Avatar for ibron ibron says:

    Sziasztok,win10re részletes leírás vagy képpel ilisztráltnleírás van ios 13 felrakásra?

  92. Avatar for gunar gunar says:

    Van link fentebb és van ez ami kicsit másképpen írja le
    a másik link
    Amugy igen ha vkinek sikerult windows alol feltolni ezt a makrancos 13-at, ossza mar meg velunk hogyan is sikerult, ne kelljen mar masnak is vegig szivni mint nekem az ejjel kb 3 orat es lehet az elobbi linken levo sem lesz jo, azt ha nincsen tuti verzio akkor ma este tesztelem.

  93. Avatar for ibron ibron says:

    Kommentekbe azt írják nem működik…

  94. Avatar for gunar gunar says:

    Akkor varni kell mig vmekyik megoldas jo nem lesz vegre
    Esetleg dev acc-ot regisztralni 99$-ert

  95. Avatar for expa expa says:

    A billentyűzet felső részébe továbbra sem tették be a számokat? Borzasztó nehéz gépelni ezzel a gagyi billentyűzettel…

  96. Ha nyomvatartod a szám előválasztót és onnan elengedés nélkül felhúzod az ujjad a szükséges számra, akkor nem kell állandóan váltogatni…

    Az általad javasolt megoldás szerintem rettentő ronda és helyzabáló lenne (lásd Waze).Image

  97. nincs maces ismerősöd?

  98. Avatar for mark.t mark.t says:

    Azóta itt is hozzáadtak pár commentet az esetleges problémák orvoslására :slight_smile:
    https://www.udid.in/install-beta
    amit még tudok javasolni ha nem menne hogy egy virtualboxot szedj le, meg hozzá egy lájtibb Linux distrot és próbáld meg azon feltenni.

    Edit: Itt még egy pár leírás: https://www.reddit.com/r/ios13beta/comments/bwq4ld/tutorialinstall_ios_13_beta_for_windows_users/?utm_source=share&utm_medium=ios_app

  99. Nekem kb. 4 óra macera után felment. Folyamatosan azzal állt le hogy nem látja a készüléket. Erre van egy USB driver delete megoldás, de nekem az sem oldotta meg.

    Végül átültem egy másik géphez amin még nem volt fent az iTunes, ezért más fajta USB drivert kapott a telefon amikor rádugtam. Ezután egyből sikerült, ahogy a videón is látszik a folyamat, ugyanaz ment le nálam is. Annyi hogy nekem ismerősöm fejleszt és regisztrálta a telót. Udid nélkül nem próbáltam, de szerintem nem megy.

    Utána az óra már gyerek játék volt :slight_smile:

    A YouTube videók alatt a kommentekben is vannak megoldó képletek, nekem azok sem működtek.

    (Sajnos mivel sosem posztoltam, nem enged linket rakni a hozzászólásban) ios 13 install error fix néven van fent a jutubon a gunar által irt hibára is a “megoldás”.

    Én nem találkoztam még bétás problémával , és nekem eddig nem merül jobban. iPhone X.

    Valaki írta hogy az egyik óra szám lapnál fehérek az ikonok. Torolni kell és újra vissza. Utána színes.

  100. ennyi pozitív értékelés után kezd nagy lenni a kísértés… :slight_smile:

  101. Avatar for mark.t mark.t says:

    Én írtam az órásat :slight_smile: köszi lehet megpróbálom majd.
    UDID nélkül is megy már sok év óta, illetve a fejlesztői account sharing meg elég erősen a szabályzat ellen megy úgyhogy vigyázzon a haverod :confused:

  102. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    tipikus Windows hiba. erre általában az a megoldás, hogy törölni kell kivétel nélkül az összes Apple szoftvert a gépről, újraindítás, legfrissebb iTunes letöltése és telepítése, ismét újraindítás, majd csak ezután dugod rá a telefont a gépre. így mennie kell.

  103. Avatar for giant giant says:

    @83miki83: alapbol ki van kapcsolva. Tegnap estere nullarol ujrahuztam + iCloud mentes, teljesen random mikor jelez foglaltnak es mikor csorog ki.

  104. 2 nap használat után 6S :
    Én nem bonyolítottam túl -bár mac-em van-, rátoltam a mac-re a bétát, teló rá, ipsw betallóz, telepít, kész is volt, pedig fejlesztőim sincs.
    Vártam, hogy lassul picit a teló, vagy akármi, de hálistennek annyira zökkenőmentesen, fluid-an fut, hogy még engem is meglepett… Eddig egy hibával találkoztam, a 3D Touch nagyon lassan reagál néha az ikonokon vagy a CC-ben, sőt, az ikonok rendezése is nagyon nehézkes, nehéz ráerőltetni, hogy én márpedig mozgatni szeretném az ikont. Eddig meggyőző, tetszik. Akksi idő ugyanolyan jó mint ios12-ben, ha nem jobb valamivel.

  105. Avatar for gunar gunar says:

    persze Mac-el könnyű, na de a windows-zal az igazi kihívás

  106. Pár hónappal ezelött ez megoldotta a problémát, utánna frissitéskor javitották. Vagy próbáld meg teljesen kinapcsolni a 4G-t adat és hívás egyaránt. Hátha…

  107. Avatar for nonoka nonoka says:

    Én is próbáltam winnel,de nem jött össze,igaz vmware fusion,al van telepítve egy 2011es iMac re. Most húzok egy mojave-t rá. annyi pozitív komment után csak ki kell próbálni :blush:

  108. Avatar for gunar gunar says:

    Köszi de napközben nincsen arra időm ha megint vmiért nem menne és vissz kell tolnom az utolsó beta-t.
    Amugy ez még talán bonyolultabb, v csak annak tűnik így elsőre.

  109. Avatar for ibron ibron says:

    Ahogy nagyapám mondta ,nem lesz ebből semmi😁

  110. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    nálam az előbb az volt, hogy elsőre ki sem csörgött a telefon, hanem csak jött az SMS, hogy nem fogadott hívás, majd másodjára, 2 percen belül újrahívott az illető, és az becsörgött.

    szerintem itt a ne zavarjanak mód kavar be. reggel ugyanis azt vettem észre, hogy bár nekem időzítettre van kapcsolva, tehát magától kapcsol be és ki, viszont hiába volt már reggel 10, 9-kor ki kellett volna kapcsoljon, de továbbra is ott volt a zárolt képernyőn, hogy aktív – és hogy majd reggel 9-kor majd kikapcsol.

    elképzelhető, hogy neked is időzítetten kapcsolgat amúgy? mert akkor próbáld meg, hogy az időzítést kikapcsolod. ez csak most jutott eszembe, mikor ezt leírtam, így én még nem próbáltam ki.

  111. Avatar for gunar gunar says:

    Na akkor most állítom vissza megint mert az újabb verzió sem csinálta meg.
    Szóval ha akad vki aki rám szánná a frissítésnyi időt és netán Kispest közeli, de ha Bpesti az is jó, persze ha már mondjuk a sajátján is a 13beta fut ergo van benne gyakorlata, az sem baj. Ja és persze Mac-je van az 1xűség kedvéért.
    HELP! :grin:

  112. Avatar for ibron ibron says:

    Én mondtam😆

  113. Avatar for gunar gunar says:

    Ha menne az óra akkor nem is zavarna, bár mint sokan én is marhára kíváncsi vagyok milyen is amit összeraktak. Igazából van másik amin tudok majd kísérletezni pl az SE a páromé, tehát nem adtam fel, csak az sem állapot hogy míg nem sikerül addig csak napi 3 órát alszom és naközben meg vezetek a városban sokat, intéznem kell a dolgaimat.

  114. Avatar for ibron ibron says:

    Hehe ugyan ez csak én várom a megoldást ,hogy win10alatt felment.

  115. Avatar for gunar gunar says:

    Én is de a türelmetlenségem hajt és addig míg ki nem próbálom, nem tudok nyugodtan aludni sem, sajna mindig ilyen voltam, mindig hajtott a kíváncsiság az új dolgok felé, volt az új technika, v új liba, stb :grinning:

  116. Avatar for ibron ibron says:

    En is de az a baj tudom ,ha ujra kell rakni akkor is elmenni itthonrol stb telo nelkul lenni fel napig nem jo:/

  117. Avatar for gunar gunar says:

    Ó már tök gyorsan megy, csak vissza kellett zökkenni, mert a csoda sem tudja mikor kellett visszaállítanom utoljára bármely iphonomat, teljesen jól el voltak rajtuk a beta-k mindig.
    Persze volt hogy alig vártam a következőt, mert vmi nem volt igazán kerek, de használható volt akkor 1 max 2 hétig elboldogultam velük és utána többnyire javították.

  118. Avatar for giant giant says:

    @Jadeye: a ne zavarjanak modot manualisan hasznalom. A tunetek pontosan ezek nekem is, semmi kicsorges csak SMS a nem fogadottrol. Azt hiszem, rendszerszintu buggal van dolgunk es varnunk kell a kovetkezo frissitesig.

  119. Avatar for gunar gunar says:

    Na most akkor az összes voip app amivel telefonálni is lehet, ezt csinálja a watch-on és ezért nem tudom kikapcsolni a csengőhangot ha nem ülök a vas mellett hogy észrevegyem rezeg. Ugye milyen idegesítő?
    Persze csak hasonló a szitu, de bosszantó aki használni szeretné.

  120. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    @giant: akkor passz, én most manuálisra állítottam a ne zavarjanak módot, és azóta egy bejövő hívást sem dobott el, de ha neked eleve manuálison volt, akkor sajnos ez nem jelent semmit, hiába állítottam át. de hát ugye az ilyenek miatt emeli ki külön az Apple, hogy ne tegye fel senki napi használatú készülékre – csak hát fejlesztőként elég nagy luxus lenne minden létező készülékből külön teszt darabot fenntartani, így kb alig van olyan fejlesztő, aki ne tenné fel a napi használatú eszközére ugye…

    @gunar: ez két külön dolog teljesen.

  121. Avatar for gunar gunar says:

    Az utolsó mondatban én is ezt írtam. Csak mindkettő bosszantó az egyik ugye a telón és normál hívásnál, a másik az órán és voip alapú hívások esetében, de a jelenség hasonlóan tré.

  122. Nekem kikapcsolt 4G-vel is 99%-ban eldobja a bejövő hívásokat.

  123. Szia! Sajnos Windowson nem tudom, hogy megy pontosan, de mintha YouTube-on lenne már néhány videó arról, hogy miként lehet kijátszani a dolgot.

    Edit: Elolvastam a többi kommentet is, amit az elmúlt órákban írtak, ott több link is van windowsos megoldásokhoz. :wink:

  124. Nálam mikor tavaly ilyen jellegü hiba volt az X-nél akkor a bejövö hívás pillanatában egyszerüen eltünt a hálózat, de mint írtam akkor csak 4G-n volt probléma. Ha jól emlékszem 12.1-el javitották. Addig szinte 95%-ban csak smseket kaptam a hivásról.

  125. Avatar for Mikuc Mikuc says:

    Ipad (2018)-ra és I8+ -ra is sikerült felrakni windows alatt az IOS 13-at. :slight_smile:

  126. Avatar for gunar gunar says:

    Akkor légyszi írd le itt hogyan csináltad, mert nem szeretném 3xra is visszaállítani a régire
    :eyes: :eyes: :eyes: :eyes: :eyes: :eyes: :eyes: :eyes: :eyes:

  127. Avatar for ibron ibron says:

    Ha sikerült irj reggel nekivágok akkor!

  128. Avatar for gunar gunar says:

    Ma már 1x egy szűz gépre felraktam az apple féle iTunest, gondolom az jó lesz erre, bár a mai kísérlet azzal dobta ugyanazt a hibát mint az első.
    De a parancssor nem rendszergazda módban futott, akár az is lehetett a bibi

  129. Avatar for ibron ibron says:

    Nekem az a baj ez a parancssoros dolog magas egy kicsit nem igazan használtam még…

  130. Avatar for gunar gunar says:

    Hát ez végre jó leírás és éppen adathelyreállítást végez, de fehér alapon fekete logóval. Érdekes, de végre úgy fest a dolog hogy siker van! Az elakadás itt is megvolt, de mivel van erre leírás és ott hogy az usb driver-t el kell távolítani az eszközkezelőben majd újra írni a parancssort, megoldotta.

    Köszönöm szépen Uram! A hálám üldözni fog, jövök eggyel! :grinning:

  131. Avatar for Mikuc Mikuc says:

    Ha mar a helyreallitast csinalja nyert ugyed van. Bar ez tobb ideig tart mint az egesz. Orulok hogy segithettem.

  132. Avatar for gunar gunar says:

    Még 1x köszönöm! Legalább már ketten vagyunk akiknek itt sikerült és tudunk segíteni a többieknek, bár jó a leírás még a gugli fordítőjával is érthető

  133. Avatar for ibron ibron says:

    Épp ezt akartam kérni hogy halandóként megtudjam csinálni amikor hazaérek .letudnád nekem írni mit hogy csinaltál pontosan ?

  134. Avatar for gunar gunar says:

    Semmi extra nem kell csak minden progit rendszergazda módban indíts el, a többi benne van a leírásban

  135. Avatar for gunar gunar says:

    Most próbálom a watch-ot visszaédesgetni a telóhoz.
    A dark mód tényleg jó még így elsőre is, persze biztosan lesznek később amik kiderülnek hogy még nem teljesen jók, de ha nem lesz sokkal rosszabb mint a 12 volt a betakban az elején akkor nincsen vész.

  136. Avatar for ibron ibron says:

    Oksa köszi

  137. Avatar for gunar gunar says:

    Szerintem ha elolvasod a linkelt leírást és ami nem kerek azt előtte tisztázod itt nem hiszem hogy komolyabb problémába ütközöl a telepítés során.
    Az már egy másik történet, hogy előfordulhat, mint már sok esetben is eddig, azonos vasakon sem mindig futnak ugyan olyan jól azonos IOS-ek sem, ez benne van a pakliban.

  138. Avatar for ibron ibron says:

    Iphone 7 em van . Parancssoros solgot fordítottam épp most be kell írni vagy húzni oda amit ír?meg a uneverzal bust torlom …utana ugyan ugy jonlesz az usb ha ra toloknvalamit?

  139. Avatar for ibron ibron says:

    Ja meg icloudos mentest csinálok előtte frisset azt betudja tölteni az ios 13 vagy inkabb mellőzem?

  140. Avatar for gunar gunar says:

    Az usb-drivert addig ne töröld míg nem muszály akkor is ráér majd. Az itunes legyen olyan ami le van írva, a legjobb lenne egy tiszta gépen csinálni, pl kicsréled a vinyót és húzol rá egy friss ropogós W10-et abba az új itunes és nem fog elakadni nagy valószinűséggel.
    A cloudos mentést én nem szeretem, inkább gépre egy jelszavasat csinálj az mindent vissza tud tenni ami rajta volt

  141. Avatar for ibron ibron says:

    Oksa köszi!

  142. Avatar for gunar gunar says:

    Haladj sorba ahogy ott le van írva, az úgy jó, ha vmi bibi van akkor az ott leírtak szerint cselekedj.

  143. Avatar for ibron ibron says:

    Ok remélem reggel nem leszek hulla neked mennyi időbe tellet a leírtak alapjan?meg az libike2019 mi is pontosan?

  144. Avatar for gunar gunar says:

    Az egy .zip amit kicsomagolsz pl totalcommanderben és elhelyezed egy mappába az ipsw file-lal vagy asztalon mindkettő és úgy könnyebb dolgozni velük
    Az végzi a kemény munkát, ja az itunes végig láthatóan maradjon nyitva mert néha rá kell majd bökj a mégse gombra

  145. Avatar for ibron ibron says:

    Ok köszi

  146. Avatar for ibron ibron says:

    Aksi időről írj majd légyszives,én pénteken teszem fel szabadnapos leszek.

  147. Avatar for gunar gunar says:

    Hat a telon a 13 siman fut de a watch (series1) megadta magat, lehet most volt ideje lehet vmi masba utkoztem, mert tobbszori parositasi kiserlet utan most fekete kepernyo es csak a ket gomb egyuttes nyomasa utanhajlando reagalni az alma logoval de az is kb 1 percig van majd ujra fekete kepernyo es semmi reakcio. Ha vki tud ebbol kiutat a masik ora vasarlasan kivul akkor ossza meg legyszi

    Valahogyan már 1x előjött a piros felkiáltójeles ikon is majd eltűnt és azóta nem láttam csak hol alma logo majd mielőtt eltűnik fényesebb lesz és beáll a sötét. Minha vmi módban lenne amit nem tudok átlépni, mert nem ismerem a módot. Nincsen vmi gomb kombináció amivel vissza lehet állítani alapra és újraindul?

  148. Vidd szervízbe és ne offold szét a fórumot :slight_smile:

  149. 3 napja használom, win 10ről raktam fel. Eddig 2 hibát fedeztem fel, a mail app folyamat össze omlik mikor hozzá akarom adni a fiókjaim. A másik meg sok app még nem indul el, egyből be crashel :slight_smile: és egy dolgot nem találok, h hogyan kell appot frissíteni a storeban mert azt kivették :sweat_smile: :joy: jah, és a Messenger appban vmiért nincs smiley fül így csak azt tudom használni amit fejből ismerek.

  150. Avatar for mark.t mark.t says:

    Kérlek jelentsd a hibákat :slight_smile: attacholj hozzá videót is ha lehet.
    Appstoreban a profilképedre kattintasz és ott lesznek a frissíthető appok.
    Messenger pedig a facebook rezortja lesz, úgy ahogy a többi app crash is a fejlesztőké :slight_smile:

  151. Most lehet én nekem fura, de nektek nem lett fényévekkel jobb az akkumulátor idő?

  152. Avatar for mark.t mark.t says:

    De, említettem feljebb is szerintem :slight_smile:
    Alig kell tölteni. Biztos a dark mode is, de valamit nagyon odatettek :slight_smile:
    Viszont az órám az eszi a százalékokat :frowning:

  153. Avatar for mark.t mark.t says:

    Még nem próbáltam mert valahogy nem nyerte el a tetszésem :slight_smile:
    Ami viszont nem tetszik és csessze meg az Apple.
    Nincs többé 3D Touch… vagyis csak elvétve 1-2helyen. Nagyon olyan mintha 3D touch lenne de csak haptic. :disappointed_relieved:
    Extra feature-ök amit észrevettem még: állítható appra vonatkozóan a nyelv, dual sim esetén FaceTime és iMessage is engedi a másik szám hozzáadását is.

    Ja és nagyon jó ez a Ps4 controller hozzáadásos dolog, igaz re-springelt a telefonom és kellett egy reboot hogy menjen, de már megvan. :smiley:

  154. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    a 3D Touch az tuti csak bug, mert ha bemégy a 3D Touch beállításába a Kisegítő lehetőségek, Érintés alatt, akkor ott működik a tesztelős képpel.

  155. Nekem XBOX van, még nem próbáltam :slight_smile: de Apple TV-nél jó lehet majd.

  156. OMG!!! Sikerült megcsinálnom az órámat!!! 500000 próbálkozás és párosítás után az vált be, hogy a telefon régióját és nyelvét angolra állítottam, majd az óra párosításánál manuálisat választottam és ott is angolra állítottam mindent! A szinkronizálási idő is normális volt, nem pedig egy órás :smiley:

  157. Avatar for gunar gunar says:

    Most kellettek volna a jegyzeteim, de vmi oknal fogva nem latszanak a betűk sem dark sem normal modban pedig ott vannak a jegyzetek
    Kiprobaltam ha ujat irok akkor is ez a szitu van. Tapasztalta mar ezt valaki?

  158. Avatar for gunar gunar says:

    Jo neked hogy nem jartal ugy mint en

  159. Avatar for mark.t mark.t says:

    Az oké, én is láttam, meg pár helyen megy még azért, de mivel ugye kivezetik a 3D Touchot, ezért mindenhol haptic touch van, és ez is lesz a standard. (Saját meglátás)

  160. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    mégis miért vezetnék ki a 3D Touch-ot? azért, mert az iPhone SE és az iPhone XR az egyetlenek az iOS 13 által támogatott termékskálán, amelyek nem tudják, az összes többi iPhone meg igen?

  161. Avatar for mark.t mark.t says:

    Az eddigi infók alapján már a 2019es iPhoneokban sem lesz 3D Touch, és az Apple nem tudná selling pointnak felhozni hogy na hát ezekben csak haptic touch van de 3D Touch az nincs, ezáltal muszáj részükről egy szintre hozni az összes szifont. :slight_smile:

  162. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    én ezt nem tartom valószínűnek, mert jelenleg összesen kettő típus az, ami nem tudja, és az összes többi meg igen.

  163. Avatar for mark.t mark.t says:

    Ming-Chi Kuo szavait követve van értelme, mivel így vékonyabbá tudják tenni a kijelzőt :slight_smile:
    Meg ugye majd ha esetleg lesz In-Display Touch ID akkor lesz neki hely.

  164. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    ez majd kiderül, de ettől még azokon a készülékeken nem fogja elvenni az Apple ezt a funkciót, amelyikeken most is működik. szerintem ez továbbra is egy bug, és nem lehet belőle ilyen következtetést levonni.

  165. Szia.
    A fentebb említett windows-os telepítési link már nem érhető el. Tudnál esetleg segíteni,hogy hogyan tudnám windows alatt felraki i7-re. Segítségedet előre is köszönöm.

  166. Hálás KÖSZÖNETEM :slight_smile:
    Elsőre azonnal fel ment :slight_smile: :slight_smile:

  167. Ezt így kell beírni, vagy úgy ami a fájl neve?

    iP_#_Restore.ipsw

  168. Avatar for ibron ibron says:

    En holnap délután esek neki ,remélem sikerul majd egy par dolog nem tiszta nekem de csak menni fog

  169. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    nem. ahelyett azt a fájlnevet írd be, amit letöltöttél.

  170. Avatar for gunar gunar says:

    Nem tudom hogyan állsz vele, de én simán restore.ipsw -re neveztem át és azzal dolgozott a program, persze ha [email protected] -re nevezed az is jó amennyiben azt írod a parancssorba :smiley:

  171. Avatar for gunar gunar says:

    Bocs de ma igencsak el voltam havazva még az elcsesződött órámat sem tudtam időben szervízbe vinni

  172. Avatar for ibron ibron says:

    Eddig aksi idő milyen? Hogy viselkedik az op rendszer?

  173. Avatar for ibron ibron says:

    Szia letudnád nekem írni pontosan mit hogy mert megmondom őszintén magas nekem ez így … cmd dolgok meg mit hogy irjak stb igaz ott a leíras de van egy ket dolog ami nem tiszta

  174. Avatar for Lajhar Lajhar says:

    Nálam rendesen bejön az összes hívás mindenkitől nem kapok sms-t.Az akku idő is nagyon rendben van igaz folyamatosan dark módban használom a telót!Iphone SE

  175. Avatar for ibron ibron says:

    Köszinaz infót ,és az usb bust törölted te is?

  176. LCD kijelzőnél tök mindegy, hogy be van-e kapcsolva a dark mode vagy nem, akkuidő szempontjából :D.

  177. Megcsináltam én is! A parancssoros dolog valamiért nem ment, viszont van egy új módszer ami egy kattintásos és működik. 3u pont com oldalon levő programmal csak be kell tallózni az ipsw fájlt vagy le is tudja tölteni nekünk. Ha valaki így csinálná, akkor annyi, hogy kb 20%-nál elindul az iTunes. Az ki kell lőni majd. Telefon már az új tizenhármassal indult el, és minden beállítás, üzenet stb ugyan úgy volt ahogy előtte. Szóval marha jó kis app és egyszerű. Visszajött a Watch is a kómából, így hogy már tud szinkronizálni a telefonnal.

    Konklúzió számomra: jövőre türelmesebb leszek és nem fogom azon nyomban a Keynote után felrakni a 14-est.

    Így elsőre nagyon tetszik az iOS 13!

  178. Avatar for gunar gunar says:

    Neked milyen típusú kómában volt? Gondolom csak nem akarta a régi IOS miatt a telót, mert akkor csak nekem nem volt szerencsém ezzel és lett OS halott a telóm az almalogóval és azt is csak 1 percre lehet előcsalni

  179. Igazából annyi baja volt csak a watchnak, hogy nem indult el, mert nem tudott mivel szinkronizálni. Így hogy felment a 13, jó lett rögtön.

  180. Avatar for gunar gunar says:

    Szerencsés! Nekem is ez volt és ebből lett a többszöri hibás szinkron után amit írtam, azóta ebben az állapotban fekszik. Lehet csak annek jött el az ideje, hogy cseréljem a series4-re, de a T még rohadtúl nem akarja az LTE-s verzót árulni sajnos, Talán ők meg arra várnak vegyek egy simát és utána tutira kidobják hamar, ahogy Murphy-t ismerem :grinning:

  181. Hm… elkiabáltam. Nem akarja a jót a Watch. Szinkron megvan, de nem enged belépni se a koronával se az oldalsó gombbal. Most megpróbálom új óraként beállítani, hátha jó lesz. Ami érdekes, hogy elindul az óra, tudok jobbra balra számlapot váltani, de semmi mást nem csinál.

  182. Avatar for ibron ibron says:

    Szia linket tudnal dobni meg egy rovid leírást mit hogy csináltál?parancssortol én is tartok aze nem raktam fel eddig.

  183. Írtam, hogy milyen oldalról lehet letölteni.

    Semmi extra: telót rádugod, iTunes bezár, 3uTools programot elindítod és a fenti flash menüben meglátod a 13-ra való frissítés lehetőségét. Többi adja magát. Egy klikk.

  184. Avatar for ibron ibron says:

    Nice köszönöm ,és megmarad minden a telon?

  185. Avatar for gunar gunar says:

    Az enyém is így kezdte! Majd amikor szintén azt próbáltam, hogy újként akkor elkezdte dobálni a hibaüziket és utána jött a sötét és azóta tart.
    Ha még nem jutottál sehova (sem nem jó és sem nem halt meg, akkor sztem próbáld ki hogy feldobod a telóra a 13 alá az óra beta profilt és abból talán ha újratelepíti az új OS-t akkor jó lesz, de az is lehet hogy ez nem járható út, vagy az is hogy hülyeséget beszélek, mivel csak találgatok.

  186. Avatar for gunar gunar says:

    A watch egyik szíjjcsatja alatt van vmi ablakféle, hasonlít a sim tálca elejére és abban egy lyukszerű amibe a simtű nem fér bele. Tudom azt nem nekünk találták ki, de van erről vmi infója valakinek mi az és mire jó?

  187. Avatar for green1 green1 says:

    szervizesek mokolnak ott

  188. Avatar for Neo78 Neo78 says:

    Lehet buta kérdés: ha felteszem az iOS 13-at, az órán viszont marad az 5.2.1 akkor fog mukodni az óra?

  189. @sajbeng a Jóisten áldjon meg barátom! Mindent átraktam angolra ahogy írtad és jó lett az óra! Tök véletlenül találtam meg a hszed… annyira tanácstalan voltam már…

    Vissza lehet rakni magyarra a nyelvet meg a régiót?

  190. @ibron minden marad a telón, igen! Semmi para nincs benne. Egy klikk és megy minden. Én az órával szívtam óriásit.

  191. Avatar for ibron ibron says:

    Koszonom mar jön le még egy kérdés easyflashbe szedted le vagy a multiba?

  192. Avatar for gunar gunar says:

    Hja akinek még van lehetősége átállítani! :sleepy:
    Lehet az enyém is ezért akarta mindenáron a nyelvállítást még mikor nem újként állítottam be akkor is azt dobálta. Csesződjön meg, mosmán ahogy látom mindegy néki., szemlélhetem a harapott almát kb 1 percig oszt az is eltűnik, de az legalább előjön. :grimacing:

  193. Avatar for gunar gunar says:

    Vmi csati fedél vagy netán reset gomb? Ha az utóbbi akkor vajon mennyire reseteli

  194. @ibron én előre letöltöttem másik oldalról az ipsw-t és úgy tallóztam be neki

  195. @gunar nem tudom nálad mi volt a gond. Sajnálom, hogy így jártál. A telefonnál én nem parázok, ha valami gikszer van, mert a dfu szinte mindent megold, de ezen a buzi órán nincs semmi csatlakozási lehetőség a felhasználónak és így nagyon para. Jövőre tuti nem szaladok ilyen gyorsan rá a frissítésre…

  196. Avatar for Neo78 Neo78 says:

    easyflash-ben csináltad? az auto aktiválás be volt pipálva?

  197. Avatar for ibron ibron says:

    Utolso kérdés betallózni hol lehet?

  198. Easy flash volt jah
    Tallozni ott van az import gomb

  199. Avatar for ibron ibron says:

    Koszi!!!

  200. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    semmi olyan nincs a diagnosztikai portban, amivel tudnál bármit is kezdeni. ez van a kis fedél alatt:

    nyomj erősen a kijelzőre az órán, akkor fel kell dobnia, hogy teljesen újrakezdhesd a beállítását.

  201. Avatar for gunar gunar says:

    Aha köszi!
    Ezt kijelző nyomást mikor kellene megejtenem?

  202. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    nem tudom, most hol tartasz a folyamatban, de kb teljesen mindegy, nyomj rá erősen, és fel kell dobjon új opciókat.

  203. Avatar for gunar gunar says:

    ha nyomom az oldalsó két gombot a kényszer reboot miatt akkor ha közben töltőn van a piros felkiáltójelet adja, ha nincsen töltőn akkor az alma jön be kb 1 percre

  204. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    akkor azzal így már nem tudsz mit tenni. az szerviz.

  205. Avatar for gunar gunar says:

    Hát igen azért köszi szépen. Csak gondoltam hátha vmi gombkombináció reseteli v életre keltheti.
    Melyik szervízbe érdemes bevinni?

  206. Avatar for gunar gunar says:

    Köszi!
    Pont azt nézem hogy kb mibe fáj és elgondolkoztató, hogy az óra annyit ér amennyiért megcsinálják kb. jó talán kicsit többet ér (series1 alu 42mm)

  207. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    nem értem. nem kellene semennyibe sem kerülnie, elvégre szoftveres gondja van, amit saját magad nem tudsz megoldani, mert az Apple nem biztosít hozzá adatkábelt.

  208. Avatar for gunar gunar says:

    JA! Na ezt nem tudtam hogy így megy, mivel még soha egy apple vasam sem romlott el, igaz csak az i4 óta használok iphone-t és csak minden másodikat szoktam venni meg az óra van.

  209. Avatar for gunar gunar says:

    Persze, az előbb épp a kijelzőt nyomtam kicsit közelebb a pulzusmérőhöz, de nem akarja amit én. :smiley:

  210. Avatar for gunar gunar says:

    Most beszéltem az almárimosokkal és ott is amit vártam, lehet akku probléma és akkor küldenek árajánlatot, vagy ha szoftveres akkor ezt így telefonban nem tudja sacc/kb sem megmondani hogy tol-ig mibe is fájhat esetleg. Miért is mennek rá mindig a hardveres és pláne az akku problémára? Nem is értem, csak nem azért mert azt rá lehet fogni sok esetre?

  211. Avatar for Czo Czo says:

    Ramennek?! Ha nem jo az akku, az eszkoz letilthat boot kozben (programozas kerdese). Latatlanban semmire nem lehet arjanlatot adni, mert nem lehet megmondani mi a baj. A te problemad lehet barmi. Akar az is, hogy pl. watchOS 6 eseten (most a hasamrautok) csak akkor bootolhat be a rendszer, ha az akku feszultsege a boot elso fazisaban nem esik le 3.4V ala (eddig meg pl ez 3.35V). Barmi lehet, de csak ok tudjak megmondani, hogy mi. Vidd be es a kapott arajanlat fuggvenyeben vagy elfogadod vagy nem. Ha felsz az almariumtol, akkor a becsi Apple Storeba foglalsz idopontot, vonatra/buszra/autora/hajora/repulore ulsz es beviszed ott.

  212. Avatar for gunar gunar says:

    Persze vágom amit mondasz, de nálam már bebootolt szegény utána a szinkron nem akaródzott neki, ergo ami addig bírt 2 napot is akár nem hinném hogy átkattan és halál. Persze ez is lehet ok, csak eddig nem ez volt az apple féle tapasztalatom. De persze majd beviszem kedden és ott hagyom, kivéve ha be nem durran az agyam és veszek holnap egy series4-et, s akkor tutira kijön 1 hónapon belül a T-nél az LTE-s mert eddig arra várva nem vettem meg :smiley:

  213. Avatar for mark.t mark.t says:

    Majd Szeptemberben :smiley:

  214. Avatar for gunar gunar says:

    Akkor jön az új akkor már minek
    De amugy ameddig a multisim szolgáltatásuk nem fog német szinten működni, addig sztem az apple nem engedi nekik

  215. Avatar for ibron ibron says:

    Sikerült😆

  216. Avatar for gunar gunar says:

    Éljen! Pedig féltettünk hogy vmit elrontasz, mert néha olyan kérdéseket tettél fel, hogy elbizonytalanodtam abbéli hitemben hogy kell-e az beta a telódra. :smiley:
    Meg ne haragudj érte! Csak hát én sem vagyok igazi mágusa ezeknek, de a kérdéseidből ez jött le.
    Mindegy már fut szalad, gondolom találsz majd pár dolgot ami nem annyira jó, de ha minden jól megy 2-3 hét és itt van a beta 2, s az reményeink szerint javítja.
    Bár senki nem írta itt vissza hogy a jegyzetekkel neki is az a gondja mint nekem, és van még pár dolog, de a világon nem mindenki itt fórumozik aki küld visszajelzést, így remélem nem marad az enyém az egyetlen ilyen visszajelzett hiba.

  217. Avatar for ibron ibron says:

    Ugyan😅 csak melo meg család mellet 3lány… mellet nehezebb mókolgatni a telóval😂

  218. Avatar for gunar gunar says:

    Jól van na csak kellett egy kis kortyintásnyi vér! :vampire:
    3 lány??? Atya ég! Az teljes nő uralom ha nem figyelsz eléggé. :grinning:
    Eddig ilyen csak akkor volt mikor 3 barátnőm volt egy időben, de őket nem annyira akartam egy helyen, azonos időben :smiley: De ez már a múlt, mert már benőtt a fejem lánya és 3 lányom sem lesz már az is biztos, ha csak nincs és én nem tudok róluk :laughing:

  219. Avatar for ibron ibron says:

    Igen anyuval 4 szégyen nem szégyen női uralom van ha őszinte akarok lenni😂

  220. Avatar for gunar gunar says:

    Ok!
    Ne offoljuk a topicot, mert jön az illetékes és az orrunkra koppint jogosan. :grinning:
    A lényeg hogy megy és reményeink szerint a beta2 már a megszokottan kerülhet föl, bár az apple-nél nem tudhatjuk sosem.

  221. Avatar for ibron ibron says:

    Remélem én is Profil is johetne ki hozza…

  222. Avatar for gunar gunar says:

    Szvsz az majd jön a publikushoz és amilyenek, képesek így hagyni a fejlesztőit, mókolósan.
    Mert ugye a fejlesztők nem kell mókoljanak, letöltik és Mac alól feltolják és kész.

  223. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    de hát ha már egyszer fent van a fejlesztői béta, akkor már nem kell profil, mert nincs miért.

  224. Avatar for ibron ibron says:

    Akkor simán ota frissitésel menni fog?

  225. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    nem értem, mi ezen a mókolós. ez fejlesztőknek van. a fejlesztők Xcode-ot használnak, mert Mac-en fejlesztenek. tehát van Mac-jük, van Xcode, és semmiféle mókolás nem kell.

    aki Windows-os gépen vacakol, az nem fejlesztő. ergo az Apple-nek teljesen jogosan pont mindegy, hogy mit kell Windows-on szenvedni vagy mit nem, a fejlesztői béta a fejlesztőknek van.

    ha pedig már fent van a fejlesztői béta, szintén nincs mit mókolgatni, mert egyszerűen frissíted a Szoftverfrissítés menüpontban, ahogyan mindig is.

    komolyan nem értem, miért nem lehet megvárni a nyilvános bétát… egyrészt eleve egy csomó olyan hiba ki lesz már javítva benne, ami most még benne van a rendszerben, másrészt azzal semmit nem kell mókolni, mert letöltöd a nyilvános bétás profilt, és egyszerűen frissítesz. tényleg nem értem.

  226. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    egy hozzászólással fentebb közben ezt is leírtam:

  227. Avatar for gunar gunar says:

    Mert marhára kíváncsiak vagyunk és türelmetlenek, én legalábbis és évek óta használom a fejlesztői betakat és sosem nyavajogtam hogy jaaj ez rossz meg az, hanem csak simán beírtam és itt is csak kérdezgettem róla.
    Amit fent írtál pont arra értettem, hogy nektek nem kell mókolni, mert minden adott hogy ne kelljen.

  228. Avatar for ibron ibron says:

    En amióta kijött a 3gs azóta csinálom.

  229. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    de ezt miért kellene az Apple-nek megoldania? a fejlesztői béta a fejlesztőknek van. ha nem vagy fejlesztő, ne tedd fel. ha viszont nekiállsz vele vacakolni, pláne Windows-on, az a te problémád, nem az Apple-é. ez most nagyon lesarkítva olyan, mintha azt várnád el, hogy az elektromos autó töltőállomáson a dugóból benzin is csurogjon, csak mert te esetleg beállnál oda a benzines autóddal, mert miért ne, kíváncsi vagy, milyen ott állni, esetleg még az üzemanyagtöltő nyílásba is bedugod a csatlakozót.

    ezt tehát az Apple-nek egyszerűen nincs miért megoldani, mert a béta a típusából fakadóan csak adott célközönségnek szól.

    egyébként meg szerintem pont ezek miatt nincs is most fejlesztői béta profil, hogy ezzel is nehezítse az Apple a nem fejlesztők dolgát, illetve emiatt emelte ki külön is az Apple a fejlesztői központban, hogy várd meg a nyilvános bétát, ha nem vagy fejlesztő.

  230. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    én meg már az iPhone 2G óta, de ez szerintem teljesen irreleváns.

  231. Avatar for gunar gunar says:

    Ha kompletten idéztél volna akkor ott is van alatta amire céloztam. De nem is ez a lényeg. Használom és elfogadom a velejáró problémákat, mert nem bírom kivárni a publikusat, ez így volt eddig is és nagyon valószinű hogy így is marad már a második 50 évemben is végig :grinning:

  232. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    feleslegesen idéztelek volna kompletten, mert a második mondatod változatlanul nincs ok-okozati összefüggésben az elsővel. az Apple-nek totálisan mindegy, hogy nem fejlesztőként, pláne Windows-on mi a gondod a fejlesztői béta telepítésével, hiszen nem te vagy a célközönsége a fejlesztői bétának. tehát az, hogy a fejlesztőknek ez mennyivel egyszerűbb Mac-en, semmiben sem fogja megváltoztatni azt, hogy nem fejlesztőként, Windows-on ez nem egyszerű. mert az Apple nem a Windows-t diszkriminálja, hanem a fejlesztőket preferálja, utóbbihoz pedig minden lehetőséget megad.

    de zárjuk ezt itt le.

  233. És a 246 hozzászólásból 200-nak sem itt lett volna a helye.

  234. Avatar for gunar gunar says:

    Végül is ja, ezért is vesztek el a valóban ide tartozók a nagy forgatagban. Alig olvastam olyant ami a hibákról szól, mert sok volt a szinkron topicba való, aminek arról lehetett volna szólni, hogy mit hogyan lehet a 13 beta-val, v vmi hasonló.
    Ami a lényege lenne ki mit vett észre ami jó és ami nem alig van, pedig biztosan nem csak ennyi a hiba benne az a pár amit fentebb olvasni lehet.
    Legközelebb kell indítani egy olyant is ha ennyi mellék probléma adódik az olvasók körében.

  235. Avatar for Jadeye Jadeye says:
  236. Avatar for gunar gunar says:

    Igen ott a pont ! Ezt pont mindenki figyelmen kívül hagyta sajnos, mivel ott alakult ki az elején a beszélgetés és ott is folytatódott. Csak párszor ránk kellett volna pirítani mikor van ilyen erre és nem azt használjuk, mert ott meg néztem és akkora az üresség hogy mikor benéztem visszhangzott a topic. :ghost:

  237. Avatar for ibron ibron says:

    Eddig csak pozitív nekem az ios 13. 3d touch olvastam nem igazan jó …7en semmi baj:)

  238. Apple helyében simán lennék akkora köcsög, hogy kivenném a phone app-ot a fejlsztői bétákból…

  239. Avatar for gunar gunar says:

    Neked faj hogy aki nem fejleszto az is hasznalja? Miert baj ez neked, nem mindegy?
    Szerencsere az apple nem akkora kocsog… :crazy_face:
    De ket hibajegy koze nyugodtan ird be az alkoto jellegu okossagodat, hogy vegyek ki, mert teged zavar hogy aki nem fejleszto az is használja.

  240. Avatar for mark.t mark.t says:

    Később azért majd köszönd meg azoknak akik feltették és küldtek be feedbacket hogy mire te majd felteszed ne legyen bugos :smiley:

  241. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    a gond az, hogy fordítottan arányos a hibajegyet beküldők száma a bétát felrakókéval… ha mindenki, aki bétázik, beküldené az általa tapasztalt hibákat, akkor sokkal kevesebb hiba lenne a rendszerben. de ezt lényegesen kevesebben teszik meg, mint ahányan bétáznak.

  242. Avatar for gunar gunar says:

    Igen, de ugye minél többen beta-znak azért annál többen küldhetik be ergo a nagy számok törvénye alapján a több beta-zó több hibajegyet szül ha kevéssel is de többet, ebben igazad van.
    Viszont ami sokakat gátol az ugye a nyelvtudás hiánya és ebben tapasztalatom szerint a google fordító sem sokat tud segíteni. Több alkalommal fordult elő nekem is hogy más helyre más miatt próbáltam azzal fordítani visszaírtak nem értik pontosan mit is akarok. Többszöri oda vissza fordítással már jobbat lehet elérni, eddig az bejött.

  243. Lehet több feedbacket küldtem vissza mint te.
    De azért nyugodtan veregesd a vállad.

  244. Avatar for mark.t mark.t says:

    Nem veregetem a vállam de nem tudom mit vénasszonyoskodsz itt. :slight_smile:

  245. Avatar for gunar gunar says:

    Mi ez vazze verseny??? Hány éves vagy, hogy ezzel kérkedsz? Ezzel csak magadat minősíted, másnak már nem is kell! Nem is értelek, de Te élsz egy testben magaddal, s az nekünk nem rossz. :grinning:
    Ja én meg láttam a Csillagok Háborúja első hivatalos vetítését, a vászonnal szemben ülve! Na erre varrjál gombot. :smiley::smiley::smiley:

  246. Sziasztok

    Én is felraktam az ios 13 windowsos 3u progival minden rendesen lement super a rendszer csak egy probléma van hogy amit beállitok csengőhangot mind az egyéni embereknek meg az alapértelmezetbe nem azt játsza le hanem a gyári csengőhangból az alapot :thinking::thinking::thinking:
    Valakinél ilyen gond van ?
    Hiába látom az összes csengőhangot és választok egyet ő mindenhez az alapértelmezetet játsza le :rage::rage::rage:

  247. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    többek között az ilyen hibák miatt is fejlesztői béta csak még. jelentsd az Apple-nek a hibát a Feedback Assistant appban.

  248. Avatar for gunar gunar says:

    Ma nálam is elkezdte a hívási hibákat jöttek az sms-ek helyettük. Ez van, majd javítják őket remélhetőleg a következőben már.
    Tehát eddig amit én az Xs-en tapasztaltam:

    1. Jegyzeteknél a szövegek nem látszanak sem normál, sem dark módban és az új írásakor is csak a kurzor látszik hogy előrébb megy.
    2. A csengőhangok random módon visszaugranak az alap iphone csengőhangra
    3. A hívási gondok, hogy sms jön helyettük arról, hogy volt egy nem fogadott hívásom

    Ja Adminok nem lehet egy olyant csinálni ahvá bekerülhetnének az eddig itt leírt hibajelenségek és akinél jelentkezik az itt is visszajelezhetne a többiek felé, hogy ő is megfogta ezt az … tipusú telóján?
    Amolyan gyüjtőre gondolok vhogy ügyesen megoldva mint pl a szavazásoknál és aki ránéz láthatja mikkel szembesültek eddig és hányan milyen vasakon.
    Persze ha nem túl melós a dolog és láttok benne fantáziát.

  249. Avatar for Czo Czo says:

    En nem tamogatnam. Mindenki, aki barmit talal, ami szerintem hiba, azt az Applenak jelezze, ne ide. Foloslegesen letezik barhol mashol ilyen lista az Applen kivul.

  250. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    egyetértek @Czo felvetésével. mindenkinek, aki bétázik, a saját maga feladata a tapasztalt hibákat jelenteni. ha harmadik fél állna neki ezeket jelentgetni, aki maga adott esetben nem tudja előidézni a hibát, akkor azt sem feltétlen tudja leírni, hogy milyen lépésekkel jön elő, valamint szintén nem tud logokat illetve további információkat küldeni, ha az Apple kéri. bármi más csak megnehezíti az egészet.

  251. Avatar for gunar gunar says:

    Akkor nem ugyan azt a magyart beszéljük?
    Ki írt olyant hogy csak ide jelezze??? Én azt szerettem volna, ha itt is mindenki aki beta-zik, leírná mit is tapasztalt a készülékén és továbbiakban mikor kijönnek a javítottak, akkor szintén ide is beírhatná, hogy igen ez v az most már nála jó és stb. Meg sem fordult a fejemben hogy ne az apple felé jelezze hanem ide és akkor majd innen jusson el az apple felé!
    Melyik mondatomat értettétek ennyire félre? Ezen mi nem volt érthető?
    “akinél jelentkezik az itt is visszajelezhetne a többiek felé”

  252. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    ugyanezt kérdezem most akkor tőled, ki írt olyat, hogy csak ide jelezze?

  253. Avatar for gunar gunar says:

    Most mindennek ellenére, ez szerinted mit jelent? Az enyémben ott volt amit beidéztem “az itt is” jelzés, erre ezt kaptam válaszul, holott fel sem lett vetve előtte amit itt írtál, hogy innen bárkinek is kellene jelenteni az apple felé, ezt én csak saját használatra gondoltam az itt olvasó közösség részére.
    De inkább akkor hagyjuk és ne ragozzuk ezt tovább, nem lesz itt olyan és kész.

  254. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    ebben mégis hol írtam olyat, hogy “csak ide jelezze”? semmi ilyesmit nem írtam. de ha valaki meglátja, hogy itt gyűjtögetődnek a hibák, akkor azt gondolhatja, hogy csak ennyi a teendője, hogy itt leírja. nem ennyi a teendője. inkább ne gyűljenek itt a hibák feleslegesen, mert az csak fűrészpordarálás, nem tudunk velük csinálni semmit.

  255. Sziasztok !

    Mikor fog kijönni a béta 2 ?
    Egy kicsit idegesitő ez a rengeteg sms hiváskor meg hogy nem úgy csörög ahogy beállitom meg mai nap folyamán 4x respringelt :thinking:

  256. Júliusra ígérte a public betat az Apple aminek általában köze van a 3. developer bétához, szóval szerintem a developer beta 2 olyan júni 3. hete felé lesz.

  257. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    szerintem minimum két héttel az első béta után jön majd, tehát leghamarabb 17-én, de az is lehet, hogy csak később. viszonyításként múlt évben az iOS 12 második bétája két héttel az első után érkezett.

  258. Sziasztok

    Szerintetek lesz holnap beta 2 ?

  259. :+1:t3::+1:t3::+1:t3::+1:t3:
    Köszönjük
    Valaki felrakta már ?
    Javitoták az eddigi hibákat ?

  260. Avatar for expa expa says:

    Értem, köszönöm! Próbálom megszokni :smiley:

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for Burgatshow Avatar for Czo Avatar for kutyu74 Avatar for Lajhar Avatar for csak1nick Avatar for White64GB Avatar for mark.t Avatar for Neo78 Avatar for Agent_H Avatar for sajbeng Avatar for Mezo Avatar for ibron Avatar for DJTommyka Avatar for giant Avatar for Mikuc Avatar for betaproxima Avatar for jojo-chan Avatar for kchris Avatar for LeslieE30 Avatar for Jadeye Avatar for expa Avatar for SzifonAdmin Avatar for gunar Avatar for 83miki83