Gyakori kérdések: melyek az Apple hivatalos szervizpartnerei Magyarországon?

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sokszor merül fel kérdésként, hogy hová vigye be az ember az Apple gyártmányú készülékét, ha azzal bármiféle problémája lenne, tehát hol van hivatalos szerviz, hiszen hazánkban egyelőre nincs Apple Retail Store, csak Apple Premium Reseller (APR) üzletek illetve nem APR kereskedők.

Amennyiben a készülék még garanciális, úgy a legjobb választás egy hivatalos szervizpartnerhez, vagyis az Apple Authorized Service Provider (AASP) üzletek egyikébe bevinni a készüléket. Nézzük, melyek ezek Magyarországon!

Fontos tudnivalók

Egy iPhone esetén jelenleg csak az alábbi alkatrészek cseréjét engedélyezi itthon az Apple az AASP-knek, az iPhone 4 és újabb típusokra vonatkozóan:

 • akkumulátor
 • hátlapi kamera (kivéve iPhone 5)
 • vibramotor (kivéve iPhone 4s)
 • hátlap (csak iPhone 4 és 4s esetén érhető el)
 • hangszóró
 • Home gomb (csak iPhone 5 és 5c esetén érhető el)

A sérült, törött kijelzők cseréje az európai szervizközpontban történik, így ennek átfutása általában 1-2 hét. Bármely egyéb hiba szintén az európai szervizközpontba való továbbküldést tehet szükségessé. Ez alól kivételt képez a Care Center AASP, melynél iPhone 6s vagy újabb készülék esetén helyben is megvárható a kijelző cseréje.

Az Apple Watch esetén azt minden esetben ki kell küldeni külföldre.

Az Apple jelenleg nem biztosít cserekészüléket a javítás időtartamára. Eredeti alkatrészeket kizárólag az AASP-k tudnak az Apple-től rendelni hazánkban, és garanciális javításra is csak ők jogosultak.

A hivatalos szervizpartnerek nem az Apple.

Hivatalos szervizpartnerek

Hazánkban az alábbi szervizpartnerek jogosultak a hivatalos javításokra, abc sorrendben:

Almárium-Pro – Budapest
Cím: 1132 Budapest, Váci út 30.
Nyitva tartás: H-P: 9:00-18:00
Weboldal: http://almarium-pro.hu

Almárium-Pro – Győr
Cím: 9021 Győr, Bajcsy-Zsilinszky utca 24.
Nyitva tartás: H-P: 9:00-17:00, SZO: 9:00-12:00
Weboldal: http://almarium-pro.hu

Care Center
Cím: 1074 Budapest, Rákóczi út 70-72.
Nyitva tartás: H-P: 10:00-18:00, Szo: 10:00-15:00
Weboldal: http://carecenter.hu

iCentre
Cím: 1036 Budapest, Bécsi út 77-79.
Nyitva tartás: H-P: 9:30-17:30
Weboldal: http://www.icentre.hu/

iSTYLE
Cím: 1061 Budapest, Andrássy út 36.
Nyitva tartás: H-Szo: 10:00-21:00
Weboldal: http://szerviz.istyle.hu

Az iCentre esetén van még egy szervizpont az Allee-ban, az iSTYLE esetén pedig több üzletükben is, amelyekről az adott AASP weboldalán lehet tájékozódni. Az iSTYLE esetén időpontfoglalás is szükséges.

Az Almárium-Pro Győrben is fenntart kihelyezett szervizt.

A fent leírtak az adott szervizpartnerek weboldalán a cikk közzétételekor megtalálható információk alapján kerültek összegyűjtésre. Mivel ezek változhatnak, ezért minden javítási igény esetén érdemes először tájékozódni a kiválasztott szervizpartner weboldalán.

A megfelelő szervizpartner kiválasztását az olvasóra bízzuk.

Legutóbbi frissítés: 2018.04.16.

Ezek még érdekelhetnek:


Címkék:

 1. Sziasztok! Ha pl egy Apple Watch-al bármi gond adódna, a számlája is kell, hogy szervizbe le tudjam adni? Mert használtan vásároltam, egyenlőre tökéletesen működik, remélem nem is lesz vele gond. De ha mégis, érvényesíthető számla nélkül a garancia?

 2. Ha már Apple Watch szóba jött.
  Épp most kellett vibra és kijelző hiba végett leadnom az iPhone-omat, amelyet nagy valószínűséggel cserélni fognak.
  Kérdésem az lenne, hogyan fogom tudni újra párosítani az Apple Watch-omat, ill. a szerviz alatt gyűjtött információkat átvinni a készülékemre?

 3. @Enjoy: szerintem sajnos sehogy, az előző adatok visszaszerzése miatt vissza kell tenned a korábbi backupot, azzal meg az idő közbeni tevékenységek elvesznek. ha cserélik a készüléket, akkor szerintem bukó. ha visszakapod, és nem restore-olták, akkor meg egyszerűen használod tovább, és akkor minden megmarad és szinkronizálódik.

 4. @Jadeye: Hát ez nem hangzik jól. 🙁 mindenesetre köszi a választ.

  Remélem a telefon Backup-ja tartalmazza az elmúlt hónapok aktivitását, s legalább azokat nem bukom el. 🙁
  Elég frusztráló lenne, ha ez nem működne..

 5. @Enjoy: Az Apple Watchodat, hogy párosítani tudd mindenképp első indításosnak kell lennie. Ezt a régi iPhone nélkül is meg tudod csinálni, ebben az esetben viszont nem készül backup, magyarul nullázod az órát. Ha van backupod a régi a telefonról (ha iTunes akkor fontos, hogy az titkosított legyen, ha iCloud akkor amúgyis az) akkor azt az újra vissza tudod tenni és elvileg ott lesz az óra backupja is, amit a párosításnál vissza kell töltened rá. Ebben az esetben az elmúlt időszak nem lesz benne, csak az utolsó backup előtt készültek.

 6. szerintetek azzal visszavihetem az i7-emet, h ha felül bökök rá, akkor mintha zörögne vmi benne… eddig nem csinálta, másoknál? 😀 : köszi

 7. @Lusta: 1 év garancia – és a magyar viszonteladótól vásárolt, magyar forrású készülék esetén a magyar fogyasztóvédelmi törvények értelmében, de csak a magánszemélyek számára további 1 év szavatosság.

 8. azért sokat elmond a kishazánk helyzetéről, hogy még mindig nincsen egy darab hivatalos Apple store-unk sem, csak ezek a lehúzós gagyi viszonteladók.

 9. Ezt nem teljesen értem. A hivatalos APR árak, nagyjából ugyanannyi, mint az Apple.hu levő árak. Ha lenne Apple store ugyanolyan árak lennének,
  Mint az Apple.hu oldalon.
  Akkor most te hol látsz lehúzást? Nem értem…..

 10. @onderon: Ember, kicsit sok 444-et és indexet olvasol… Nyugodj meg szépen, nem mond el semmit sem kis hazánk helyzetéről, hogy nincs itt Apple Store. Vannak APR-eink, szinte majdnem ugyanazzal a jogkörrel (legalábbis a mi szemszögünkből nézve), ugyanolyan áron és ugyanolyan színvonallal.

 11. A piac mérete meghatározó. Kevesebb mint 10 millió ember nem igényel különösebb figyelmet. Még akkor sem, ha az összes Apple felhasználó lenne. A piac milliárdnál kezdődik. (India, Kína, Brazília stb) Európa pedig egyfajta bemutató terem a szép műemlék környezete miatt. Például, ha a Parlament eladó lenne, akkor lenne Budapesten is Apple Store.

 12. @Jadeye: Szia Jadeye, ma azt a választ kaptam az apple supportól, hogy az almárium pro már nem hivatalos szervizpartner. A biztonság kedvéért nézz utána te is, és frissítsétek a cikket , köszi

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!