fbpx Skip to content

Sokszor merül fel kérdésként, hogy hová vigye be az ember az Apple gyártmányú készülékét, ha azzal bármiféle problémája lenne, tehát hol van hivatalos szerviz, hiszen hazánkban egyelőre nincs Apple Retail Store, csak Apple Premium Reseller (APR) üzletek illetve nem APR kereskedők.

Amennyiben a készülék még garanciális, úgy a legjobb választás egy hivatalos szervizpartnerhez, vagyis az Apple Authorized Service Provider (AASP) üzletek egyikébe bevinni a készüléket. Nézzük, melyek ezek Magyarországon!

Fontos tudnivalók

Ugyan a legtöbb alkatrész cseréje az adott szervizpartnernél történik, de egyes esetekben szükség lehet a készülék európai szervizközpontba való kiküldésére, ami az oda-vissza szállítás miatt több napos átfutási idejű.

Az Apple Watch esetén azt minden esetben ki kell küldeni külföldre.

Az Apple jelenleg nem biztosít cserekészüléket a javítás időtartamára. Eredeti alkatrészeket kizárólag az AASP-k és a cég független szervizelési programjában részvevők tudnak az Apple-től rendelni hazánkban, és garanciális javításra is csak ők jogosultak.

A hivatalos szervizpartnerek nem az Apple.

Hivatalos szervizpartnerek

Hazánkban az alábbi szervizpartnerek jogosultak a hivatalos javításokra, abc sorrendben:

Almárium Pro

Weboldal: https://almarium-pro.hu

Almárium-Pro – Budapest

Cím: 1132 Budapest, Váci út 30.
Nyitva tartás: H-P: 9:00-17:00

Almárium-Pro – Győr

Cím: 9021 Győr, Bajcsy-Zsilinszky utca 24.
Nyitva tartás: H-P: 9:00-17:00, Szo: 9:00-12:00

Care Center

Weboldal: https://carecenter.hu

Cím: 1074 Budapest, Rákóczi út 70-72.
Nyitva tartás: H-P: 10:00-18:00, Szo: 10:00-15:00

iCentre

Weboldal: https://icentre.hu/

iCentre – ALLEE

Cím: Allee bevásárlóközpont utcaszint, 1117 Budapest, Október 23. u. 8-10.
Nyitva tartás: H-Szo: 10:00-21:00, V: 10:00-19:00

iCentre – ARENA

Cím: Arena Mall földszint, 1087 Budapest, Kerepesi út 9.
Nyitva tartás: H-Szo: 10:00-21:00, V: 10:00-19:00

iCentre – MOM

Cím: MOM Park utcaszint, 1123 Budapest, Alkotás utca 53.
Nyitva tartás: H-Szo: 10:00-20:00, V: 10:00-18:00

iCentre – Infopark

Cím: Infopark, C. épület, Földszint, 1117 Budapest, Gábor Dénes u. 4.
Nyitva tartás: H-P: 10:00-18:00

iStuff

Weboldal: https://istuff.hu/

Cím: 1134 Budapest, Váci út 43.
Nyitva tartás: H-P: 8:00-16:00

iSTYLE

Az iSTYLE esetén a hibás készülékedet leadhatod javításra vagy bevizsgálásra nyitva tartási időben bármelyik üzletükben, de célszerűbb rögtön az egyik szervizükbe ellátogatni.

Weboldal: https://istyle.hu/szerviz

iSTYLE – Kecskeméti utca

Cím: 1053 Budapest, Kecskeméti utca 5.
Nyitva tartás: H-P: 10:00-18:00

iSTYLE – Árkád

Cím: Árkád – földszint, 1106 Budapest, Kerepesi út 61.
Nyitva tartás: H-Szo: 10:00-21:00, V: 10:00-19:00

Egyéb információk

A fent leírtak az adott szervizpartnerek weboldalán a cikk közzétételekor megtalálható információk alapján kerültek összegyűjtésre. Mivel ezek – például a nyitva tartási idő – bármikor változhatnak, ezért érdemes minden javítási igény esetén először a kiválasztott szervizpartner weboldalán tájékozódni.

A megfelelő szervizpartner kiválasztását az olvasóra bízzuk.

Legutóbbi frissítés: 2023.10.15.

Olvasd el a hozzászólásokat is

24 Comments

  1. Sziasztok! Ha pl egy Apple Watch-al bármi gond adódna, a számlája is kell, hogy szervizbe le tudjam adni? Mert használtan vásároltam, egyenlőre tökéletesen működik, remélem nem is lesz vele gond. De ha mégis, érvényesíthető számla nélkül a garancia?

  2. @Jano Varga: az első évben nem szükséges számla. a második évben, mivel az magyar jogszabályok miatt jár csak a magánszemély számára, kelleni fog a számla.

  3. @Jadeye: értem, ez megnyugtató és hasznos infó, nagyon köszönöm ????????

  4. Ha már Apple Watch szóba jött.
    Épp most kellett vibra és kijelző hiba végett leadnom az iPhone-omat, amelyet nagy valószínűséggel cserélni fognak.
    Kérdésem az lenne, hogyan fogom tudni újra párosítani az Apple Watch-omat, ill. a szerviz alatt gyűjtött információkat átvinni a készülékemre?

  5. @Enjoy: szerintem sajnos sehogy, az előző adatok visszaszerzése miatt vissza kell tenned a korábbi backupot, azzal meg az idő közbeni tevékenységek elvesznek. ha cserélik a készüléket, akkor szerintem bukó. ha visszakapod, és nem restore-olták, akkor meg egyszerűen használod tovább, és akkor minden megmarad és szinkronizálódik.

  6. @Jadeye: Hát ez nem hangzik jól. 🙁 mindenesetre köszi a választ.

    Remélem a telefon Backup-ja tartalmazza az elmúlt hónapok aktivitását, s legalább azokat nem bukom el. 🙁
    Elég frusztráló lenne, ha ez nem működne..

  7. @Enjoy: Az Apple Watchodat, hogy párosítani tudd mindenképp első indításosnak kell lennie. Ezt a régi iPhone nélkül is meg tudod csinálni, ebben az esetben viszont nem készül backup, magyarul nullázod az órát. Ha van backupod a régi a telefonról (ha iTunes akkor fontos, hogy az titkosított legyen, ha iCloud akkor amúgyis az) akkor azt az újra vissza tudod tenni és elvileg ott lesz az óra backupja is, amit a párosításnál vissza kell töltened rá. Ebben az esetben az elmúlt időszak nem lesz benne, csak az utolsó backup előtt készültek.

  8. szerintetek azzal visszavihetem az i7-emet, h ha felül bökök rá, akkor mintha zörögne vmi benne… eddig nem csinálta, másoknál? 😀 : köszi

  9. @rihekopo79: Az iPhone-oknál a hangerő gombok szoktak zörögni alapértelmezetten. Nálam idővel mindegyiknél abbahagyta.

  10. BoRRoNeo:
    Jadeye:
    Köszi!
    ????????

  11. Akkor az iPhone-ra is két év gari van?

  12. @Lusta: 1 év garancia – és a magyar viszonteladótól vásárolt, magyar forrású készülék esetén a magyar fogyasztóvédelmi törvények értelmében, de csak a magánszemélyek számára további 1 év szavatosság.

  13. azért sokat elmond a kishazánk helyzetéről, hogy még mindig nincsen egy darab hivatalos Apple store-unk sem, csak ezek a lehúzós gagyi viszonteladók.

  14. Ezt nem teljesen értem. A hivatalos APR árak, nagyjából ugyanannyi, mint az Apple.hu levő árak. Ha lenne Apple store ugyanolyan árak lennének,
    Mint az Apple.hu oldalon.
    Akkor most te hol látsz lehúzást? Nem értem…..

  15. @onderon: Ember, kicsit sok 444-et és indexet olvasol… Nyugodj meg szépen, nem mond el semmit sem kis hazánk helyzetéről, hogy nincs itt Apple Store. Vannak APR-eink, szinte majdnem ugyanazzal a jogkörrel (legalábbis a mi szemszögünkből nézve), ugyanolyan áron és ugyanolyan színvonallal.

  16. @hujbera:
    Sehol, csak néha szükségét érzi, hogy ideböffenjen valamit…

  17. A piac mérete meghatározó. Kevesebb mint 10 millió ember nem igényel különösebb figyelmet. Még akkor sem, ha az összes Apple felhasználó lenne. A piac milliárdnál kezdődik. (India, Kína, Brazília stb) Európa pedig egyfajta bemutató terem a szép műemlék környezete miatt. Például, ha a Parlament eladó lenne, akkor lenne Budapesten is Apple Store.

  18. És nem Budapestiek hol cseréltetik ki hivatalos szervizben ??????

  19. @Jadeye: Szia Jadeye, ma azt a választ kaptam az apple supportól, hogy az almárium pro már nem hivatalos szervizpartner. A biztonság kedvéért nézz utána te is, és frissítsétek a cikket , köszi

  20. Kecskeméten is van már Apple szervíz [a hozzászólás ezen része törlésre került].

  21. @NYPD: időközben már utánakérdeztünk az illetékeseknél, továbbra is hivatalos szervizpartnerek, csak átmenetileg szerepelt hibásan az Apple-nél.

    @Hapsika6: hazánkban Budapesten és Győrön kívül nincs hivatalos szervizpartner. lásd: https://locate.apple.com/hu/hu/

  22. Szerintetek cserélik a készüléket pixel hiba esetén? Iphone 6s


Add a Comment