fbpx Skip to content

Az iOS 13-ra ugyan még várni kell, de az már tudható, hogy több új Memoji matrica, valamint három új Animoji is érkezik vele.

Az új rendszer több újdonságot is hoz – ha még nem tudod, mit rejt majd az iOS 13, ide kattintva tudod elolvasni összefoglaló cikkünket.

Az Animoji funkció az iPhone X-zel érkezett, melynek lényege, hogy az arcfelismerő szenzorok segítségével saját animált emojit küldhetünk ismerőseinknek. A paletta három új karakterrel bővül: az iOS 13 telepítését követően már polippal, tehénnel és egérrel is szórakozhatunk majd.

 

A Memoji matricák tárháza is bővül, jó néhány új arckifejezés érkezik az iOS 13-mal, ilyenek például a síró, kacsintó vagy éppen a lájkot küldő hangulat Memoji matricák.

Ti milyen gyakran használjátok az Animojit és a Memoji matricákat az iMessage-ben?

Olvasd el a hozzászólásokat is

Népszerű hozzászólások

 1. Avatar for paul78 paul78 says:

  A lecke fel van adva, de rendesen…! Polip, marha (akarommondani tehén), avagy egy rágcsáló?! Még szerencse, hogy szeptember közepéig van idő eldönteni, hogy milyen sorrendben kezdjem a szórakozást, mert ha holnap már nyaggatna a készülék, hogy frissítsek már iOS 13-ra, mert már le van töltve, akkor bizony döntésképtelen lennék a bőség zavara miatt… :squid: :water_buffalo: :mouse:

 2. Avatar for gunar gunar says:

  Akkor ennek nyilván nem Te vagy a célközönsége, de mivel vannak bőven és nem rákényszeríti az apple az emberekre, hanem azok teljesen önállóan döntve használják ezeket, hát ők biztosan nagyon örülnek majd az új bohócságoknak . Tudod mivel nem vagyunk egyformák így sokféle dolgot is el lehet adni és lehet azokba beletenni, mert biztosan lesznek akik használják még a mások számára a leghaszontalanabbnak tűnő dolgokat is.

 3. Avatar for paul78 paul78 says:

  Igen. Így van. De ha lenne egy gúnár is…:duck:

 4. Avatar for gunar gunar says:

  Na ha olyan lenne mint az avatar-om akkor esküszöm hogy használnám is, mert az hozzám tartozik! :grinning:

 5. Avatar for paul78 paul78 says:

  Bőven esélyes, hogy egy frissítést követően elérhető lesz :blush::+1:t2:

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for Szifon Avatar for paul78 Avatar for gunar