fbpx Skip to content

Két héttel a bemutatásuk, és az első fejlesztői béták kiadása után az Apple elérhetővé tette az iOS 13, a watchOS 6, a tvOS 13, a macOS Catalina második fejlesztői bétáit.

Az iOS 13 beta 2 természetesen OTA frissítésként is elérhető, mert már van hozzá béta profil is; a watchOS 6 beta 2 szokás szerint az Apple Watch appban jelent meg a Szoftverfrissítés menüpontban, a béta profil telepítése után; a tvOS 13 beta 2 pedig az iOS-hez hasonlóan OTA használatával telepíthető a fejlesztői készülékekre; a macOS Catalina esetén pedig a Szoftverfrissítés menüpontban jelent meg az új verzió. A nyilvános béta júliusban fog érkezni.

iOS 13 beta 2

Az új build verziószáma 17A5508m.

Újdonságok

Az iPhone XS és XS Max esetén egy új stúdiómegvilágítási mód érkezett Monó High-Key Fény névvel. Ezen felül a portré fotók megvilágítási beállítása már utólag is módosítható, és az adott effekt is szabályozható a csúszkának köszönhetően:

A vizuális típusok számára a 9to5Mac videóját ajánljuk, amiben Jeff összeszedett minden apróságot, ami a beta 1 óta változott:

Ha találtál valamit, ami eddig még nem volt az iOS-ben, vagy most megváltozott, akkor azt írd le hozzászólásban! 🙂

Szerinted ezek nem akkora újdonságok, vagy csak neked nem elegendőek? Írj az Apple-nek: Gyakori kérdések: hogyan küldhető visszajelzés az Apple-nek?

Vissza a hivatalos iOS-verzióra

Ha nem vált be a béta, a már megszokott módon lehet visszatenni a hivatalos verzióthelyreállítási (recovery) vagy DFU módba kell tenni a készüléket, majd be kell tallózni a letöltött IPSW-t.

Erről részletesen itt írtunk: Gyakori kérdések: hogyan állítható vissza a készülékünk béta iOS-ről a hivatalos verzióra?

iOS 13 beta 2 letöltési linkek

Az iOS 13 beta 2 IPSW-fájlja letölthető a fejlesztői központból az alábbi linkekről:

iPhone:

iPad:

iPod:

watchOS 6 beta 2

Az új build verziószáma 17R5507l.

Egyelőre nem ismertek az újdonságok. Ha találtál valamit, ami eddig még nem volt a watchOS-ben, vagy most megváltozott, akkor azt írd le hozzászólásban! 🙂

tvOS 13 beta 2

Az új build verziószáma 17J5501l.

Egyelőre nem ismertek az újdonságok. Ha találtál valamit, ami eddig még nem volt a tvOS-ben, vagy most megváltozott, akkor azt írd le hozzászólásban! 🙂

A tvOS kizárólag csak a negyedik generációs és újabb Apple TV-ket támogatja.

macOS Catalina beta 2

Az új build verziószáma 19A487l.

Egyelőre nem ismertek az újdonságok. Ha találtál valamit, ami eddig még nem volt a macOS-ben, vagy most megváltozott, akkor azt írd le hozzászólásban! 🙂

Kérdésem van!

Mivel most is sokan teszik fel az iOS előzetes változatát, így természetesen a régebben már megválaszolt kérdések is újból előkerülnek, főként azok részéről, akik nem fejlesztőként próbálkoznak. Ezért ha kérdésed van az iOS 13 beta kapcsán, elsőként ezt olvasd el: iOS 13 béta: a leggyakrabban feltett kérdések!

Használod a beta verziók valamelyikét, és hibát találtál? Jelentsd az Apple-nek! Ezt megteheted majd a nyilvános beta esetén a Feedback appban magán a készüléken, vagy az alábbiak szerint: Gyakori kérdések: hogyan küldhető visszajelzés az Apple-nek?

Az összes, az iOS 13-ról szóló eddigi cikkünket itt érheted el, a watchOS 6-ról szólókat meg itt, a tvOS 13-ról készülteket itt, a macOS Catalina kapcsán pedig itt olvashatsz.

Olvasd el a hozzászólásokat is

Népszerű hozzászólások

  1. iOS 12.4 mikor lesz lehet tudni? Mármint nem béta.

  2. Viszont a beta2-vel elérhetővé váltak az letölthető beta profilok, mivel ez mar OTA frissítéssel is működik. Mivel a rendszer továbbra is beta verzió ezért óvatosan a telepítéssel!

  3. Avatar for gunar gunar says:

    hol az a beta profil mert vadászom de nem lelem

  4. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    a developer.apple.com-on…

  5. Avatar for gunar gunar says:

    Ott nem csak regisztrált fejlesztők tudják letölteni? :eyes:

  6. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    ha nem vagy fejlesztő, NE használj fejlesztői bétát. az Apple is külön kiemelte ezt az idei bétánál. pláne ne bíztass erre másokat.

  7. Avatar for gunar gunar says:

    Ezt ne kezdjük már el megint légyszi! Ha vmi módon lehet akkor úgy is használom mert évek óta teszem és az vesse ezért rám a fejlesztők kövét, aki 1x is olvasott tőlem vmi olyant hogy elégedetlenkedtem bármelyik appal v bári olyant írtam mint sokan akik használják, de vmiért nem értik ebben igen lehetnek olyan hibák amik a normális napi használatot ha nem is lehetetlenné teszik, de megnehezítik.
    Elfogadom olyannak amilyen, max meg szoktam kérdezni ki mit tapasztalt, mert én ezt+azt stb.

  8. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    azt se kezdjük már, hogy egy google keresés nehéz legyen, és itt kelljen linkelgetni másoknak, mikor a legtöbb oldalon is kint van.

  9. Avatar for gunar gunar says:

    Hát pedig ott kezdtem a 0. hozzászólás idejében és a telón de mindenhol csak írtak róla, nem volt még egy link ami élt volna ezért kérdeztem itt ha vki tud egyet akkor miért is baj az ha megosztja, mivel nem lusta vagyok, csak végignyálaztam jópárat és nem leltem jót, lehet kicsit bénáztam is mert közben két törp itt zaklatott, hogy ez vagy az micsoda és miért meg miegyéb, akiknek van kicsi gyerkőce az ismeri a szitut, mindig a legrosszabbkor jönnek, persze nekik akkor a legjobb :smiley:

    De már fent is figyel és újra látom a jegyzeteimben a szöveget és viber is rendesen kezdett el dogozni, ergo vmi történik a jó irány felé.
    A csengőhangok visszatértek a normális kerékvágásba nálam, gyorsan két különböző számról is hívtam az enyémet.
    Persze ez az első benyomás. ( Xs) Ja és hasít mint Hamilton a mercivel, bár eddig sem volt lassú, de mintha, vagy csak úgy tűnik.

  10. Avatar for p33n4 p33n4 says:

    Telepitesnel hibat jelez…mi lehet a baj?
    Iohone se

  11. Avatar for gunar gunar says:

    Ha kicsit bővebben leírnád, talán tudna segíteni jobban aki vágja. Pl mit ír ki pontosan.
    A beta 1 -et frissíted gondolom?

  12. Esetleg az, hogy nem vagy fejlesztő?

  13. Az sms hiba továbbra fent áll !
    Megint sms-t kapok a hívásról :slightly_frowning_face:
    Amúgy jól pörög a rendszer :grin:

  14. Nekem ilyen a beta1-nél sem állt fent X-nél (MQAC2GH/A), telekomos simmel.

  15. Avatar for p33n4 p33n4 says:

    Persze, reszletezem kicsit.
    12.4 rol frissitenem, fejlesztoi beta profillal.
    Elinditom a telepitest, elindul a verification, majd kiirja hogy valami problema lepett fel (null).
    Ennyi roviden.

  16. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    ha fejlesztő vagy, akkor letöltöd az IPSW-t a fejlesztői központból, és azzal frissíted.

  17. Nekem béta 1-nél is és a béta 2-nél is előjött sajnos telenor Xs

  18. Avatar for mark.t mark.t says:

    A Do Not Disturb-höz van köze, de általában egy reboot megoldja.

  19. Avatar for Lajhar Lajhar says:

    Valaki tesztelte már a napszaknak megfelelően működő háttérképeket?Mert egyenlőre én nem látok változásokat Iphone SE. Thx előre is!:slight_smile:

  20. Avatar for gunar gunar says:

    Azt nem tudom miért de eddig nem tűnt föl, hogy a csengetés hangerejét lezárt képernyő mellett a tokjában (becsúsztatós bőrtok) is állítják a gombok, mivel már többször is halk volt mikor előhúztam belöle.

  21. Valóban csak xs és xs maxon van az új portré mód?

  22. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    iPhone X-en nem láttuk, XS-en meg ott van. (XR-en nem néztük, mert nincs.)

  23. Üdv Én kipróbáltam 6s-en. Minden nagyon jó csak 1 baj van, hogy olyanszinten merül a teló, hogy vissza is raktam a régi rendszert

  24. Avatar for gunar gunar says:

    Ezzel amit leírtál csak annyi a baj, hogy semmi konkrétummal nem szolgál senkinek rajtad kívül.
    Mert ugye nem tudja meg akit érdekel 6s-en milyen is eddig az új IOS, hogy a beta1 is ilyen volt-e rajta és amit itt írtál az már 2 heti használat után a beta2-nél kezdte el a merülést ennyire, vagy hogyan is volt . Csak most került rá gyors egymásutánban a beta1 s utána rögtön a beta2. Csak mert ugye ez nem mindegy a múlt betainak ismeretében, mikor pl az első nap v pár napban merült jobban majd utána beállt a normál szintre, stb. Amugy meg ezért is beta mert produkálhat ilyeneket akár csak néhány típuson is akár, hiszen nem napi használatra adta ki az apple, az majd a júliusi publikus beta lesz, ami már talán napi szinten is használható lesz, persze az is csak még beta és az is hozhat pár érdekes hibát, vagy bosszantót, de letisztultabb lesz mint ezek.

  25. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    azért dobott hibát, mert nincs elég szabad hely a készülékeden.

  26. Én is felraktam. Csak nekem tűnik úgy, hogy általánosságban véve minden nagyobb lett (ikonok, szövegek)?

    Cserébe nagyon gyors.

  27. Avatar for gunar gunar says:

    Ugye mint a villám, de lehet hogy azért volt elsőre kicsit fura, mert amit írsz, hogy nagyobbak dolgok.
    Viszont a jegyzeteim csak részben javultak meg, mert ami nem feketével íródott az jó lett, ami meg beíráskor más színre vált (email cím, telefonszám, stb) azok még mindig titokban vannak mintha láthatatlan tintával írtam volna régebben.

  28. Avatar for p33n4 p33n4 says:

    Ez volt a baj, koszonom!

  29. Avatar for Lajhar Lajhar says:

    Mára a beta1 feltétele óta és most a másodiknál is azt tapasztalom hogy nem tudok biztonsági mentést készíteni.Se gépre se icloudba wifin mert az a hibaüzenet hogy a korábbi mentést nem lehetett befejezni.Már töröltem a korábbi mentést de ugyanaz:(Más is tapasztal ilyet esetleg?Iphone SE thx!

  30. Avatar for Mikuc Mikuc says:

    Sziasztok!
    Ez a Beta2 nálam sokkal bugosabb mint a Beta1 volt.
    Apple Music el sem indul csak ha bezárom majd újra megnyitom.
    Facebook Messenger el sem indul, azonnal kilép. Újratelepítettem, de az sem oldotta meg a hibát. Viszont érezhetően gyorsabb lett a rendszer!
    Természetesen a hibákat jelentettem az apple felé!

  31. Az X-em ma hajnalban gyönyörűen lementette magát…

    Esetleg próbáld meg ki- majd bekapcsolni a funkciót.

  32. Avatar for gunar gunar says:

    Mondjuk a Messenger az majd az app készítőjének lesz a feladata rendesen összehangolni a rendszerrel, nálam a viber fagyott ki pl az első beta esetében, de fölösleges volt a viber felé jeleznem mert mire kijön a hivatalos még annyi minden változhat hogy biztosan nem fogják mindig a 13 beta-kra is optimalizálni. Majd a végén a kiadás előtti napokban ha addigra pöpec lesz, az jó.

  33. Avatar for gunar gunar says:

    Ja igen ilyen korai beta-knál sok esetben volt már, hogy akár egy újraindítás is megoldotta a gondot.

  34. Avatar for Lajhar Lajhar says:

    Nagyon köszi, de azt is megpróbáltam:) De úgy sem megy:(

  35. Próbáld meg akkor gépre kábellel menteni, ha nem akkor egy icloud ki-bejelentkezést is megpróbálhatsz még…

  36. Még mindig nincs az app storeban update fül… rohadt idegesítő h nem tudom mikor van update az appokhoz…

  37. Avatar for ginfo ginfo says:

    AppStoreban rámész a kis ikonodra jobb felül (Fiók) és alul jelzi az updateket, ha pedig lehúzod akkor frissíti a VCt és ott lesz minden app amit lehet updatelni.

  38. És BTW nem is lesz már kint, csak ebben az eldugott helyen. Ami szerintem tök jó. :slight_smile:

  39. Avatar for gunar gunar says:

    Igen normál esetben minden otthonban így szokott lenni, igaz ott W-vel írják :smile::smile::smile:

  40. Avatar for N0R N0R says:

    Sziasztok! Az iOS 13 hozott dizájn változást a Wallet app és az Apple Pay tekintetében? Elsősorban a dark mode, de akármi egyéb érdekel. Ha valaki tud feltenni pár fotót megköszönöm.

  41. Minden teljesen ua, csak sötét színben.

  42. Na egy kis vicc így szombat reggelre.

    Pár napja nyitottam egy hibajegyet arról, hogy az Apple ID-hoz több telefonszám is be van regisztrálva, akkor az iOS 13-ban az Üzenetekben nem tudod beállítani a Név és fotó megosztását mert egyszerűen nem engedi.

    Tegnap este kaptam erre a hibajegyre visszajelzést, lényegében annyi volt, hogy nem hiba és nem is lesz megcsinálva.

    Egy kérdés azért kibukott belőlem: mégis a dual SIM-es iPhone-oknál ezt majd izomból letolják a felhasználók torkán? Vagy hogy? :smiley:

  43. Avatar for Czo Czo says:

    A dual simes iPhoneok eddig nem is tudtak iMessagezni csak az egyik szammal (marmint iOS 13 elott). Majd jovore az iOS14 elhozza ezt is :slight_smile:

  44. Na jó de könyörgöm. :slight_smile:

  45. Avatar for gunar gunar says:

    Mármint akkor ha mindkét SIM használatban van?

  46. Avatar for Czo Czo says:

    iOS 12 alatt csak az egyik simre tudod aktivalni az iMessage/Facetime kombot. iOS 13 beta alatt mar mind a ketto simre szerencsere. Viszont megneztem, nekem most be van kapcsolva a “Share Name and Photo”, van ketto telefonszam az Apple ID-hez iMessagehez rendelve (mind a ketto SIM ebben a telefonban van). Noha a beallitasdokban csak a fotom latszik, a nevhez tartozo 2 soros editbox ures. Hiaba irok bele valamit, nem menti el.

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for N0R Avatar for Burgatshow Avatar for Czo Avatar for kutyu74 Avatar for ginfo Avatar for Lajhar Avatar for csak1nick Avatar for csacsi85 Avatar for mark.t Avatar for Thomas1979 Avatar for Szifon Avatar for simonrobert Avatar for p33n4 Avatar for FightMan01 Avatar for DJTommyka Avatar for Mikuc Avatar for mtomi95 Avatar for LeslieE30 Avatar for Jadeye Avatar for gunar

Népszerű hozzászólások

  1. iOS 12.4 mikor lesz lehet tudni? Mármint nem béta.

  2. Viszont a beta2-vel elérhetővé váltak az letölthető beta profilok, mivel ez mar OTA frissítéssel is működik. Mivel a rendszer továbbra is beta verzió ezért óvatosan a telepítéssel!

  3. Avatar for gunar gunar says:

    hol az a beta profil mert vadászom de nem lelem

  4. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    a developer.apple.com-on…

  5. Avatar for gunar gunar says:

    Ott nem csak regisztrált fejlesztők tudják letölteni? :eyes:

  6. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    ha nem vagy fejlesztő, NE használj fejlesztői bétát. az Apple is külön kiemelte ezt az idei bétánál. pláne ne bíztass erre másokat.

  7. Avatar for gunar gunar says:

    Ezt ne kezdjük már el megint légyszi! Ha vmi módon lehet akkor úgy is használom mert évek óta teszem és az vesse ezért rám a fejlesztők kövét, aki 1x is olvasott tőlem vmi olyant hogy elégedetlenkedtem bármelyik appal v bári olyant írtam mint sokan akik használják, de vmiért nem értik ebben igen lehetnek olyan hibák amik a normális napi használatot ha nem is lehetetlenné teszik, de megnehezítik.
    Elfogadom olyannak amilyen, max meg szoktam kérdezni ki mit tapasztalt, mert én ezt+azt stb.

  8. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    azt se kezdjük már, hogy egy google keresés nehéz legyen, és itt kelljen linkelgetni másoknak, mikor a legtöbb oldalon is kint van.

  9. Avatar for gunar gunar says:

    Hát pedig ott kezdtem a 0. hozzászólás idejében és a telón de mindenhol csak írtak róla, nem volt még egy link ami élt volna ezért kérdeztem itt ha vki tud egyet akkor miért is baj az ha megosztja, mivel nem lusta vagyok, csak végignyálaztam jópárat és nem leltem jót, lehet kicsit bénáztam is mert közben két törp itt zaklatott, hogy ez vagy az micsoda és miért meg miegyéb, akiknek van kicsi gyerkőce az ismeri a szitut, mindig a legrosszabbkor jönnek, persze nekik akkor a legjobb :smiley:

    De már fent is figyel és újra látom a jegyzeteimben a szöveget és viber is rendesen kezdett el dogozni, ergo vmi történik a jó irány felé.
    A csengőhangok visszatértek a normális kerékvágásba nálam, gyorsan két különböző számról is hívtam az enyémet.
    Persze ez az első benyomás. ( Xs) Ja és hasít mint Hamilton a mercivel, bár eddig sem volt lassú, de mintha, vagy csak úgy tűnik.

  10. Avatar for p33n4 p33n4 says:

    Telepitesnel hibat jelez…mi lehet a baj?
    Iohone se

  11. Avatar for gunar gunar says:

    Ha kicsit bővebben leírnád, talán tudna segíteni jobban aki vágja. Pl mit ír ki pontosan.
    A beta 1 -et frissíted gondolom?

  12. Esetleg az, hogy nem vagy fejlesztő?

  13. Az sms hiba továbbra fent áll !
    Megint sms-t kapok a hívásról :slightly_frowning_face:
    Amúgy jól pörög a rendszer :grin:

  14. Nekem ilyen a beta1-nél sem állt fent X-nél (MQAC2GH/A), telekomos simmel.

  15. Avatar for p33n4 p33n4 says:

    Persze, reszletezem kicsit.
    12.4 rol frissitenem, fejlesztoi beta profillal.
    Elinditom a telepitest, elindul a verification, majd kiirja hogy valami problema lepett fel (null).
    Ennyi roviden.

  16. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    ha fejlesztő vagy, akkor letöltöd az IPSW-t a fejlesztői központból, és azzal frissíted.

  17. Nekem béta 1-nél is és a béta 2-nél is előjött sajnos telenor Xs

  18. Avatar for mark.t mark.t says:

    A Do Not Disturb-höz van köze, de általában egy reboot megoldja.

  19. Avatar for Lajhar Lajhar says:

    Valaki tesztelte már a napszaknak megfelelően működő háttérképeket?Mert egyenlőre én nem látok változásokat Iphone SE. Thx előre is!:slight_smile:

  20. Avatar for gunar gunar says:

    Azt nem tudom miért de eddig nem tűnt föl, hogy a csengetés hangerejét lezárt képernyő mellett a tokjában (becsúsztatós bőrtok) is állítják a gombok, mivel már többször is halk volt mikor előhúztam belöle.

  21. Valóban csak xs és xs maxon van az új portré mód?

  22. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    iPhone X-en nem láttuk, XS-en meg ott van. (XR-en nem néztük, mert nincs.)

  23. Üdv Én kipróbáltam 6s-en. Minden nagyon jó csak 1 baj van, hogy olyanszinten merül a teló, hogy vissza is raktam a régi rendszert

  24. Avatar for gunar gunar says:

    Ezzel amit leírtál csak annyi a baj, hogy semmi konkrétummal nem szolgál senkinek rajtad kívül.
    Mert ugye nem tudja meg akit érdekel 6s-en milyen is eddig az új IOS, hogy a beta1 is ilyen volt-e rajta és amit itt írtál az már 2 heti használat után a beta2-nél kezdte el a merülést ennyire, vagy hogyan is volt . Csak most került rá gyors egymásutánban a beta1 s utána rögtön a beta2. Csak mert ugye ez nem mindegy a múlt betainak ismeretében, mikor pl az első nap v pár napban merült jobban majd utána beállt a normál szintre, stb. Amugy meg ezért is beta mert produkálhat ilyeneket akár csak néhány típuson is akár, hiszen nem napi használatra adta ki az apple, az majd a júliusi publikus beta lesz, ami már talán napi szinten is használható lesz, persze az is csak még beta és az is hozhat pár érdekes hibát, vagy bosszantót, de letisztultabb lesz mint ezek.

  25. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    azért dobott hibát, mert nincs elég szabad hely a készülékeden.

  26. Én is felraktam. Csak nekem tűnik úgy, hogy általánosságban véve minden nagyobb lett (ikonok, szövegek)?

    Cserébe nagyon gyors.

  27. Avatar for gunar gunar says:

    Ugye mint a villám, de lehet hogy azért volt elsőre kicsit fura, mert amit írsz, hogy nagyobbak dolgok.
    Viszont a jegyzeteim csak részben javultak meg, mert ami nem feketével íródott az jó lett, ami meg beíráskor más színre vált (email cím, telefonszám, stb) azok még mindig titokban vannak mintha láthatatlan tintával írtam volna régebben.

  28. Avatar for p33n4 p33n4 says:

    Ez volt a baj, koszonom!

  29. Avatar for Lajhar Lajhar says:

    Mára a beta1 feltétele óta és most a másodiknál is azt tapasztalom hogy nem tudok biztonsági mentést készíteni.Se gépre se icloudba wifin mert az a hibaüzenet hogy a korábbi mentést nem lehetett befejezni.Már töröltem a korábbi mentést de ugyanaz:(Más is tapasztal ilyet esetleg?Iphone SE thx!

  30. Avatar for Mikuc Mikuc says:

    Sziasztok!
    Ez a Beta2 nálam sokkal bugosabb mint a Beta1 volt.
    Apple Music el sem indul csak ha bezárom majd újra megnyitom.
    Facebook Messenger el sem indul, azonnal kilép. Újratelepítettem, de az sem oldotta meg a hibát. Viszont érezhetően gyorsabb lett a rendszer!
    Természetesen a hibákat jelentettem az apple felé!

  31. Az X-em ma hajnalban gyönyörűen lementette magát…

    Esetleg próbáld meg ki- majd bekapcsolni a funkciót.

  32. Avatar for gunar gunar says:

    Mondjuk a Messenger az majd az app készítőjének lesz a feladata rendesen összehangolni a rendszerrel, nálam a viber fagyott ki pl az első beta esetében, de fölösleges volt a viber felé jeleznem mert mire kijön a hivatalos még annyi minden változhat hogy biztosan nem fogják mindig a 13 beta-kra is optimalizálni. Majd a végén a kiadás előtti napokban ha addigra pöpec lesz, az jó.

  33. Avatar for gunar gunar says:

    Ja igen ilyen korai beta-knál sok esetben volt már, hogy akár egy újraindítás is megoldotta a gondot.

  34. Avatar for Lajhar Lajhar says:

    Nagyon köszi, de azt is megpróbáltam:) De úgy sem megy:(

  35. Próbáld meg akkor gépre kábellel menteni, ha nem akkor egy icloud ki-bejelentkezést is megpróbálhatsz még…

  36. Még mindig nincs az app storeban update fül… rohadt idegesítő h nem tudom mikor van update az appokhoz…

  37. Avatar for ginfo ginfo says:

    AppStoreban rámész a kis ikonodra jobb felül (Fiók) és alul jelzi az updateket, ha pedig lehúzod akkor frissíti a VCt és ott lesz minden app amit lehet updatelni.

  38. És BTW nem is lesz már kint, csak ebben az eldugott helyen. Ami szerintem tök jó. :slight_smile:

  39. Avatar for gunar gunar says:

    Igen normál esetben minden otthonban így szokott lenni, igaz ott W-vel írják :smile::smile::smile:

  40. Avatar for N0R N0R says:

    Sziasztok! Az iOS 13 hozott dizájn változást a Wallet app és az Apple Pay tekintetében? Elsősorban a dark mode, de akármi egyéb érdekel. Ha valaki tud feltenni pár fotót megköszönöm.

  41. Minden teljesen ua, csak sötét színben.

  42. Na egy kis vicc így szombat reggelre.

    Pár napja nyitottam egy hibajegyet arról, hogy az Apple ID-hoz több telefonszám is be van regisztrálva, akkor az iOS 13-ban az Üzenetekben nem tudod beállítani a Név és fotó megosztását mert egyszerűen nem engedi.

    Tegnap este kaptam erre a hibajegyre visszajelzést, lényegében annyi volt, hogy nem hiba és nem is lesz megcsinálva.

    Egy kérdés azért kibukott belőlem: mégis a dual SIM-es iPhone-oknál ezt majd izomból letolják a felhasználók torkán? Vagy hogy? :smiley:

  43. Avatar for Czo Czo says:

    A dual simes iPhoneok eddig nem is tudtak iMessagezni csak az egyik szammal (marmint iOS 13 elott). Majd jovore az iOS14 elhozza ezt is :slight_smile:

  44. Na jó de könyörgöm. :slight_smile:

  45. Avatar for gunar gunar says:

    Mármint akkor ha mindkét SIM használatban van?

  46. Avatar for Czo Czo says:

    iOS 12 alatt csak az egyik simre tudod aktivalni az iMessage/Facetime kombot. iOS 13 beta alatt mar mind a ketto simre szerencsere. Viszont megneztem, nekem most be van kapcsolva a “Share Name and Photo”, van ketto telefonszam az Apple ID-hez iMessagehez rendelve (mind a ketto SIM ebben a telefonban van). Noha a beallitasdokban csak a fotom latszik, a nevhez tartozo 2 soros editbox ures. Hiaba irok bele valamit, nem menti el.

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for N0R Avatar for Burgatshow Avatar for Czo Avatar for kutyu74 Avatar for ginfo Avatar for Lajhar Avatar for csak1nick Avatar for csacsi85 Avatar for mark.t Avatar for Thomas1979 Avatar for Szifon Avatar for simonrobert Avatar for p33n4 Avatar for FightMan01 Avatar for DJTommyka Avatar for Mikuc Avatar for mtomi95 Avatar for LeslieE30 Avatar for Jadeye Avatar for gunar