fbpx Skip to content

Két hét múlva már megjelenhet az iOS 12, amit június óta tesztelnek a bétát használók. Az eddigi visszajelzések alapján ez a rendszer az eddigi legjobb, és leggyorsabb lesz még a régebbi készülékeken is, így nagyságrendekkel többen fognak frissíteni az első időszakban, mint az iOS 10 vagy 11 esetén. Persze csak akkor, ha nem lesz semmi eget rengető hiba.

Az iOS készülékek 85%-a már a 11-es rendszert futtatja, tehát a legtöbb Apple felhasználó már frissített. Érdemes is, főleg az akkumulátor állapotától függő lassítás elkerülése érdekében, de számos olyan funkció is megjelent az elmúlt évben, ami miatt jobb az iOS 11. Az iOS 12-vel már az első bétától kezdve gyorsabb rendszert kaptunk, és ahogyan azt az Apple ki is emelte, az iOS 12 fejlesztésekor a stabilitás és a gyorsaság sokkal fontosabb tényező, mint az egyes új funkciók, de ettől függetlenül számos újdonsággal találkozhattunk már.

iOS 12 sebességteszt

(Akár 70%-kal gyorsabb indítás a Kamera esetén, akár 50%-kal gyorsabb billentyűzet-megjelenítés, és akár kétszer gyorsabb alkalmazás-indítás még nagy munkaigényű feladatok futtatása közben is.)

Egyes YouTuberek már összehasonlították az iOS 12-t a régebbi rendszerekkel, illetve régebbi készülékekkel is. Ilyen például az iPhone 5s, ami konkrétan fürgébb lett már az első bétával is, mint amilyen az iOS 11-gyel, ami azért nagy szó az Apple részéről, sőt, akár 30%-os sebesség növekedést is tapasztalhatunk. Az elmúlt hónapok tapasztalatai alapján mi is bátran kijelentjük, hogy az eddigi legjobb béta rendszereket adta nekünk az Apple, és bizony az iOS 12 egy tényleg stabilabb és gyorsabb rendszer lett így 2018 őszére.

Íme néhány cikkünk a sebességgel kapcsolatban:

iOS 12 jó reggelt

A béták tesztelése alatt szép lassan kiveséztük az iOS 12 egyes funkciót is, így most össze is szedtünk nektek azokat a cikkeket, amiket érdemes gyorsan elolvasni, ha fel akartok zárkózni:

Ugye hogy nem kevés funkcióról beszélünk? És akkor még az egyes bétákban felbukkanó apróságokat számba se vettük, amikről a béta cikkeinkben találtok információkat. A Szifon.com csapat bátran ajánlja majd a szeptemberi iOS 12-es frissítést készüléktől függetlenül, mivel az Apple idén valóban odatette magát, egy olyan rendszert adott nekünk, ami megbízható és gyors.

[totalpoll id=”105259″]

[totalpoll id=”105263″]

Olvasd el a hozzászólásokat a közösségi oldalunkon!

Immáron, több mint 3 éve elérhető a Szifon.com közösségi portálja, ahol kérdezhetsz, valamint információt is megoszthatsz a többi Apple felhasználóval.