iOS 12 sebesség teszt az iPhone 5s-en (videó)

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az egyik legrégebbi készülék, amin elfut az iOS 11 és a szeptemberben megjelenő iOS 12, az az iPhone 5s. A kérdés persze az, hogy lassabb lesz-e a készülék, vagy gyorsabb az új rendszerrel, ahogy azt az Apple is beharangozta.

iOS 12 és iPhone 5s sebességteszt

A CNET nemrég készített egy rövid videót, amiben egy iPhone 5s-en tesztelték, hogy mennyivel gyorsabb, ha egyáltalán gyorsabb az új iOS 12-es szoftverrel. Az Apple azt mondta, hogy akár 70%-kal gyorsabban is megnyílik a Kamera, illetve a billentyűzet is 50%-kal gyorsabban áll a rendelkezésünkre, és az egyes alkalmazások is gyorsabban futhatnak az iOS 12-n, persze ez már jobban függ az adott fejlesztőtől. Nézzétek meg a videót.


Az iOS 12 nyilvános bétája már elérhető mindenki számára, és erről bővebben ebben a cikkben írtunk. A nyilvános béta megegyezik a második fejlesztői bétával, így az olvasóink tapasztalatait itt tudjátok elolvasni, továbbá érdemes megnézni az iOS 12 béta: leggyakrabban feltett kérdések című cikkünket is.

Ezek még érdekelhetnek:


Népszerű hozzászólások

 1. pAnk says:

  Maradjunk annyiban, hogy a safari még mindig vállalhatatlanul lassú…

 2. Hacsi says:

  Egy iOS7 vs. iOS12 lenne igazán érdekes.

 3. iOS 10 utcso verziójáról váltottunk a gyerek telefonján 12 Beta-ra, elmondása szerint nincs sebességbeli különbség. Ezt amúgy én is meg tudom erősíteni azóta párszor kezembe került az 5S.
  Aki nem teheti meg, hogy telefont váltson, nekik jó opció lehet az új rendszer, és még csak Beta 2, jó úton haladnak…

 4. Nincs sebességbeli különbség, de jó opció lehet az új rendszer??!!

 5. Jaj, jöttél idebüfizni? Egészségedre!
  Igen, sokan azért nem updateltek mert a 11 nem volt épp kielégítő 5S-en semmilyen szempontból. Így akik régebbi készülékekkel rendelkeznek és nem terveznek vagy tudnak váltani, még 1-2 évig tudják használni “kompromisszumok nélkül”. Nem kell lemondaniuk app-okról sem ha azokat esetleg a régi rendszerek már nem támogatnák.

A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!