fbpx Skip to content

Követve a korábbi években már megszokott ritmust, az Apple ma mindenki számára elérhetővé tette az iOS 12 első nyilvános béta verzióját.

Most az időközben felmerült kérdések alapján röviden összefoglalnánk, mit érdemes tudni a béta telepítéséről, illetve hogy hogyan lehet adott esetben visszatenni a korábbi, hivatalos iOS-verziót, ha esetleg nem lennénk elégedettek a bétával.

Mik az újdonságok?

Az iOS 12 előzetes verziójának újdonságait az iOS 12 beta fejlesztői verziókról szóló, korábbi cikkeinkben találod:

Az iOS 12 nyilvános béta verziója esetén a build szám egyelőre nem ismert, de várhatóan megegyezik a legutóbbi fejlesztői béta buildjével.

Telepítés

Először is készítsünk a kiválasztott készülék adatairól egy biztonsági mentést az iTunes használatával, majd azt archiváljuk, hogy később az aktuális verziónál magasabb béta telepítése után készülő újabb mentések azt ne tudják felülírni, és így adott esetben vissza tudjuk tenni a hivatalos verziót az így archivált adataink visszaállításával.

A következő lépés, hogy nyissuk meg a frissíteni kívánt készüléken Safariban a beta.apple.com címet, lépjünk be az Apple ID-nkkal, majd töltsük le a készülékünkre a béta profilt.

Ha már fent lenne a készülékünkön az iOS 11.4.1 bétája, akkor előbb le kell törölnünk az ahhoz tartozó béta profilt!

Ezután az iOS kéri, hogy indítsuk újra a készüléket, ezt tegyük meg, majd lépjünk vissza a Szoftverfrissítés menüpontba, ahol már telepíthetjük is az iOS 12 béta verzióját.

Erről részletesen: Gyakori kérdések: hogyan telepíthető egy készülékre az iOS nyilvános bétája?

Az iOS 11.4 visszaállítása

Ha bármi olyan problémát tapasztalunk az iOS 12 béta használata során, ami miatt úgy döntenénk, hogy inkább visszatennénk a hivatalos verziót, ami jelen esetben az iOS 11.4, akkor a készüléket helyreállítási (recovery) módba kell tennünk, majd megvárni, amíg az iTunes letölti hozzá a 11.4-et.

A visszaállítás csak számítógéppel, iTunes segítségével végezhető el, számítógép nélkül nem.

A 11.4 visszaállítása után pedig ki fogjuk tudni választani azt a biztonsági mentést, amit még a béta telepítése előtt készítettünk. Az iOS 12-ről készített mentés nem állítható vissza iOS 11-re, függetlenül attól, hogy az adott mentés az iTunes vagy az iCloud segítségével készült.

Erről részletesen: Gyakori kérdések: hogyan állítható vissza a készülékünk béta iOS-ről a hivatalos verzióra?

Kompatibilitás

Az iOS 12 csak az alábbi, 64-bites processzorral rendelkező készülékeket támogatja, tehát még az iPhone 5s és az iPad mini 2 is megkapja ezt a frissítést:

Fontos tudnivalók

Mivel most is sokan teszik fel az iOS előzetes változatát, így természetesen a régebben már megválaszolt kérdések is újból előkerülnek, főként azok részéről, akik nem fejlesztőként próbálkoznak. Ezért ha kérdésed van az iOS 12 beta kapcsán, elsőként ezt olvasd el: iOS 12 beta: a leggyakrabban feltett kérdések!

A watchOS-ből nincs nyilvános béta.

Használod a beta verziók valamelyikét, és hibát találtál? Jelentsd az Apple-nek! Ezt megteheted majd a nyilvános beta esetén a Feedback appban magán a készüléken, vagy az alábbiak szerint: Gyakori kérdések: hogyan küldhető visszajelzés az Apple-nek?

Az összes, az iOS 12-ről szóló eddigi cikkünket itt érheted el, a watchOS 5-ről szólókat meg itt, a tvOS 12-ről készülteket itt, a macOS Mojave kapcsán pedig itt olvashatsz.

Olvasd el a hozzászólásokat is

Népszerű hozzászólások

  1. Avatar for kchris kchris says:

    ugyanaz a build mint a dev beta2?

  2. Sziasztok!
    Ha valaki felrakja a publikust, megtenné, hogy ír tapasztalatot?
    Előre is köszi!

  3. A nyilvános béta ugyanaz, mint az developer béta 2. Ide kattintva találod a többiek véleményét, de szerintem mások is írnak majd néhány mondatot róla, ha felrakták. Tegnap éjfél körül jött, gondolom majd este fognak vele foglalkozni az emberek.

  4. Az utóbbi időben amúgy is csökkent a kommentek száma, még az új komment szekció előtt.
    Szerintem úgy general esett az apple (iphone) iránti érdeklődés.
    Mondjuk ugyanezt a droidnál is érzem.

  5. Meg hát nyár is van, persze hogy kevesebben interneteznek. Az egyébként nem probléma, ha kevesebb a komment, de az a kevés inkább legyen értelmes és hasznos.

  6. Csak ma már mi számít hasznos infónak?
    Számomra egyedül az új ios verzióknál jelentkező tapasztalatok. Legalábbis 10 év után már mindent átéltem, ami szoftver -és a legtöbb esetben hardver- szinten átélhető.
    Én itt voltam 10 évvel ezelőtt is. Mikor havonta nyílt meg egy app-al új világ az almás világban, és akkor a jb-ről nem is beszélek, ami meg más dimenziót hozott a telefon használatakor. Na azok voltak hasznos infók.

  7. Egy technikai kérdésem lenne! Ha régóta fenn van a beta profil a telefonomon, és csak arról van mentésem, ha felrakom a 12-t, vissza tudom rakni a mentett adataim? Vagy mennek a levesbe?

  8. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    mivel az iOS 12-t frissítésként teszed fel, így az adataid megmaradnak. az iOS 12-ről készült mentés csak iOS 12-re vagy újabb verzióra állítható vissza, iOS 12 előtti rendszerre nem.

  9. Ha próbálom felrakni a 12béta profilt azt írja szedjem le a régi béta profilt utána tudom csak feltenni az ujat! OTA frissitésnél nem hozza az újat így! Vagy valamit nem jól tudok, vagy nem értem! Köszi a segítséget!

  10. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    hát de azzal, hogy a korábbi béta profilt letörlöd, csak a profilt törlöd le, az adataidat és beállításaidat értelemszerűen nem.

  11. Tudja valaki, hogy a Waze navigációt hogyan lehet előcsalogatni a CarPlay-ben? Azt ígérték, hogy az iOS 12-ben benne lesz. Vagy a béta még nem tartalmazza?

  12. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    nem magában az iOS 12-ben van ez benne, abban csak a támogatás van meg hozzá, és azt az adott app fejlesztőjének kell bele tenni ezt a lehetőséget az alkalmazásába.

  13. Akkor jól értem, hogy ezt a Waze-nak (Google) kell megoldania? És még nem oldotta meg? Mert már a bemutatón is voltak olyan képek, amin ott volt a Waze és a Google Map ikon, meg valami kínai akármi.

  14. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    én úgy tudom, hogy ezt az adott fejlesztőnek kell beletenni. nem emlékszem, hogy az ikonokon túl mutattak volna erről többet is a keynote-on, de lehet tévedek. CarPlay-es fejegységem viszont nincs, így még csak megnézni sem tudom.

  15. Én próbáltam ma, de alapból nem adja be. Waze fent van a talón, Google map is, de nem találok olyan beállítást, ahol ezt életre lehetne kelteni. Azért köszi.

  16. Miért nem Disqus? Alapnak kéne lennie. Nagyon béna ez a mostani megoldás.

  17. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    ezt már megválaszoltuk ebben a posztban.

    mivel külső szerveren tárol mindent, így lassítja az oldal és a hozzászólások betöltését. ráadásul csak a probléma van vele legtöbb esetben, plusz külön regisztrációt igényel egy harmadik oldalon, ami szintén probléma többek számára. (ja és akkor az esetlegesen felbukkanó reklámjait most ne is említsük, amik még akkor is becsúsznak időnként, ha a fizetős változatát használod…)

  18. Már kipróbáltuk, az alkalmazásoknak kell frissülniük, addig nem látja sajnos a CarPlay például Waze-t.

  19. Avatar for mozo17 mozo17 says:

    Sziasztok. Miert van az hogy ha Iphone X el csinal az ember pl egy porte kepet/szinpadi fény, mono szinpadi fény/ egy kis idő utan a galeriaban visszaáll a kép eredetibe!? :slight_smile: ios 11.4

  20. Sziasztok,

    GM verzióra sokat kell még várni? Mennyire használható a mostani verzió ? Eddig csak a GM megjelenésekkor mertem az előzőket telepíteni.
    Nekem bejön az új szifon felület!

  21. Avatar for M4DV3 M4DV3 says:

    Nekem a 6S+ sajnos lassabb lett. Még a Geekbench is kevesebbet mért. Érezhetően akad is a rendszer elég sokszor.

  22. Szép napot!

    Valakinek feltűnt hogy a fotó app nem tartalmaz “Videók” albumot? Valakinek van más megoldása rá, esetleg más is bele szaladt? Előre is köszi a válaszokat.

  23. Én gépre nem tudok csinálni bizt. mentést mert lehetetlen
    csinálni 60GB szabad helyet a telefon mentésének

    icloud-ban van mentés. Kérdés : ios 11-ről készült biz
    mentés meddig marad meg ha felteszem ios12-t?

    illetve felhőben lehet biztonsági mentést “menteni”?

  24. Minden évben valamikor szeptember elején jelent meg a végleges GM. :slight_smile:

  25. Megjött a macOS Mojave Public Beta is

  26. nyissak egy bejegyzest neki a beta kategoria ala?

  27. Csak jelzésértékű megjegyzés akart lenni azok számára, akik hozzám hasonlóan várták már.

  28. Avatar for Bob Bob says:

    Nem volt szó valami dark mode-ról?:slight_smile:

  29. Avatar for pici pici says:

    Az valos informacio hogy az ios 12-t lehet majd szemmel vezerezlni?

  30. Nem, de a fejlesztőknek van lehetőségük a szemet követni, ergo egyes appok lehet irányíthatóak lesznek.

  31. i8 plus készüléken semmi sem változott. Nekem az animációk ki vannak kapcsolva, hogy lassabban merüljön a készülék. Azokat vissza kapcsolom, akkor látom, hogy pörgősebb, azaz az animáció lett gyorsabb, valamint szerényebb erőforrást igényel, mint eddig. Viszont kikapcsolva az animációkat totál ugyan az az egész, eddig is egy pillanat alatt nyitotta meg a kamerát, vagy bármi mást, pont, hogy az animáció fogta vissza és lett érzésre lassabb. Nekem az a véleményem, hogy sebességre egyszerűen kevesebb erőforrásra van igénye a rendszernek, hogy az animációkat betolja, valamint ezeken gyorsítottak is és semmi más. Lehet stabilabb lesz az új rendszer, de sebességre semmi változás nincs, akinek gondja van az offolja az animációkat és kész.

  32. Avatar for nagyB nagyB says:

    Sziasztok! Azt szeretném megtudni a korlátozások menüpont hova került az iOS 12 bétájában?
    Köszi!

  33. Avatar for alali alali says:

    Szia! Beállítások - Képernyőidő - Tartalmi és adatvédelmi korlátozások.

  34. Sziasztok,

    Napról-napra érezhetően romlik 10.3.3 a 6S-emen. Szerintetek érdemes megpróbálkoznom a 12bétával? Nagyon félek tőle, mert a 11 és a 12béta esetén is minden 6s tulaj azt írja hogy lassul és rosszabb lesz tőle a telefon.
    Én a mikrolaggok miatt váltottam anno droidról iosre, de nem élném túl, ha ez is elveszne az új sw-vel! Köszi a válaszokat előre is!!!

  35. Először is, valószínűleg nem szoftver, hanem hardver hiba lehet a dolog, az akkumulátor romlásával. Tehát a szoftver lassíthatja a készüléket az elöregedett akkumulátor miatt. Érdemes tehát felrakni a legfrissebb 11.4-es rendszer, amiben már benne van az iOS 11.3-ban elérhetővé vált akkumulátor állapota funkció.

    Ezután, ha még mindig problémát észlelsz és nem akkumulátor hiba, akkor ezt a cikkünket olvasd el, vagy pedig frissíts iOS 12 publikus bétára, de az továbbra is béta szoftver.

  36. Februárban cseréltek benne akkut.
    Én arra gyanakszom hogy a szoftvereket mar 11-re, vagy inkabb 12-re fejlesztik, ezert műlödnek lassabban és nem megbízhatóbban a szoftverek.
    Ha próba után nem tudom visszarakni a 10.3.3-at sehogy az nagy baj… vegyek újabb telefont, hogy normálisan tudjam használni vajon?

  37. Természetesen nem tudod vissza rakni. Nyilván idővel érdemes majd cserélned.

  38. Én most frissítettem, összességében úgy fél óra alatt hiba nélkül feltelepült az iPhone 6s Plus telefonomra. Annyi nehézség adódott, hogy a bejelentkezéskor a jelkód megadása előtt meg kellett nyomni a főgombot, csak azt követően tudtam begépelni. Belépés után viszont nem kínálta fel a Sim lock feloldását. Ezt azzal orvosoltam, hogy aktiváltam a Repülőgép módot, aztán annak kikapcsolása után simán jött az egyébként megváltozott ablak. Tettem néhány kísérletet és ki-be kapcsoltam a telefont, de gyakorlatilag ugyanezeket a jelenségeket produkálta. Ezután kikapcsoltam a Sim lock funkciót : ( Nem találom viszont a “Ne zavarjanak” beállításokban az értekezlet mófot. Nyilván szeptemberig még folyamatosan hangolják a rendszert, de ami már most pozitív azok az új funkciók és a megnövekedett gyorsaság. Az iOS 12 béta nálam eddig jól vizsgázott, gyorsan és akadásmentesen fut. Ha még is “rendetlenkedne” hát Istenem…maximum visszateszem a biztonsági mentésből a 11.4-et.

  39. Avatar for gunar gunar says:

    Mielőtt szivatod majd magad a visszarakással, mindenképp próbáld a restartot, nálam előfordult pár bibi és rendszerint megoldotta de az appok nagyrésze még nem feltétlenül kompatibilis teljesen a 12-vel, ezért is lehetnek nyűgök a beta-ság mellé.

  40. Köszönöm a jótanácsokat rendes tőled, hogy írtál. Eddig szerencsére a leggyakrabban használt funkciók hibamentesen futnak: telefonhívás-fogadás, üzenetek, naptár, jegyzetek…stb, de másban sem láttam problémát. Remélem, hogy ez a jövőben is így marad és ahogyan haladunk a végleges kiadás felé, egyre csak jobb lesz. Gondolom, hogy a “bétaság” miatt nem találom még a “Ne zavarjanak” alkalmazásban az értekezlet funkciót.

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for alali Avatar for csimmedli Avatar for pergabb Avatar for domotor Avatar for postmaster Avatar for r3dsnake Avatar for Szifon Avatar for torocsik.peter Avatar for gaaalka Avatar for pici Avatar for viraghzs Avatar for boki1981 Avatar for bangoheifetz Avatar for nagyB Avatar for angyalz Avatar for M4DV3 Avatar for Bob Avatar for kchris Avatar for totopad Avatar for mozo17 Avatar for Jadeye Avatar for SzifonAdmin Avatar for gunar

Népszerű hozzászólások

  1. Avatar for kchris kchris says:

    ugyanaz a build mint a dev beta2?

  2. Sziasztok!
    Ha valaki felrakja a publikust, megtenné, hogy ír tapasztalatot?
    Előre is köszi!

  3. A nyilvános béta ugyanaz, mint az developer béta 2. Ide kattintva találod a többiek véleményét, de szerintem mások is írnak majd néhány mondatot róla, ha felrakták. Tegnap éjfél körül jött, gondolom majd este fognak vele foglalkozni az emberek.

  4. Az utóbbi időben amúgy is csökkent a kommentek száma, még az új komment szekció előtt.
    Szerintem úgy general esett az apple (iphone) iránti érdeklődés.
    Mondjuk ugyanezt a droidnál is érzem.

  5. Meg hát nyár is van, persze hogy kevesebben interneteznek. Az egyébként nem probléma, ha kevesebb a komment, de az a kevés inkább legyen értelmes és hasznos.

  6. Csak ma már mi számít hasznos infónak?
    Számomra egyedül az új ios verzióknál jelentkező tapasztalatok. Legalábbis 10 év után már mindent átéltem, ami szoftver -és a legtöbb esetben hardver- szinten átélhető.
    Én itt voltam 10 évvel ezelőtt is. Mikor havonta nyílt meg egy app-al új világ az almás világban, és akkor a jb-ről nem is beszélek, ami meg más dimenziót hozott a telefon használatakor. Na azok voltak hasznos infók.

  7. Egy technikai kérdésem lenne! Ha régóta fenn van a beta profil a telefonomon, és csak arról van mentésem, ha felrakom a 12-t, vissza tudom rakni a mentett adataim? Vagy mennek a levesbe?

  8. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    mivel az iOS 12-t frissítésként teszed fel, így az adataid megmaradnak. az iOS 12-ről készült mentés csak iOS 12-re vagy újabb verzióra állítható vissza, iOS 12 előtti rendszerre nem.

  9. Ha próbálom felrakni a 12béta profilt azt írja szedjem le a régi béta profilt utána tudom csak feltenni az ujat! OTA frissitésnél nem hozza az újat így! Vagy valamit nem jól tudok, vagy nem értem! Köszi a segítséget!

  10. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    hát de azzal, hogy a korábbi béta profilt letörlöd, csak a profilt törlöd le, az adataidat és beállításaidat értelemszerűen nem.

  11. Tudja valaki, hogy a Waze navigációt hogyan lehet előcsalogatni a CarPlay-ben? Azt ígérték, hogy az iOS 12-ben benne lesz. Vagy a béta még nem tartalmazza?

  12. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    nem magában az iOS 12-ben van ez benne, abban csak a támogatás van meg hozzá, és azt az adott app fejlesztőjének kell bele tenni ezt a lehetőséget az alkalmazásába.

  13. Akkor jól értem, hogy ezt a Waze-nak (Google) kell megoldania? És még nem oldotta meg? Mert már a bemutatón is voltak olyan képek, amin ott volt a Waze és a Google Map ikon, meg valami kínai akármi.

  14. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    én úgy tudom, hogy ezt az adott fejlesztőnek kell beletenni. nem emlékszem, hogy az ikonokon túl mutattak volna erről többet is a keynote-on, de lehet tévedek. CarPlay-es fejegységem viszont nincs, így még csak megnézni sem tudom.

  15. Én próbáltam ma, de alapból nem adja be. Waze fent van a talón, Google map is, de nem találok olyan beállítást, ahol ezt életre lehetne kelteni. Azért köszi.

  16. Miért nem Disqus? Alapnak kéne lennie. Nagyon béna ez a mostani megoldás.

  17. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    ezt már megválaszoltuk ebben a posztban.

    mivel külső szerveren tárol mindent, így lassítja az oldal és a hozzászólások betöltését. ráadásul csak a probléma van vele legtöbb esetben, plusz külön regisztrációt igényel egy harmadik oldalon, ami szintén probléma többek számára. (ja és akkor az esetlegesen felbukkanó reklámjait most ne is említsük, amik még akkor is becsúsznak időnként, ha a fizetős változatát használod…)

  18. Már kipróbáltuk, az alkalmazásoknak kell frissülniük, addig nem látja sajnos a CarPlay például Waze-t.

  19. Avatar for mozo17 mozo17 says:

    Sziasztok. Miert van az hogy ha Iphone X el csinal az ember pl egy porte kepet/szinpadi fény, mono szinpadi fény/ egy kis idő utan a galeriaban visszaáll a kép eredetibe!? :slight_smile: ios 11.4

  20. Sziasztok,

    GM verzióra sokat kell még várni? Mennyire használható a mostani verzió ? Eddig csak a GM megjelenésekkor mertem az előzőket telepíteni.
    Nekem bejön az új szifon felület!

  21. Avatar for M4DV3 M4DV3 says:

    Nekem a 6S+ sajnos lassabb lett. Még a Geekbench is kevesebbet mért. Érezhetően akad is a rendszer elég sokszor.

  22. Szép napot!

    Valakinek feltűnt hogy a fotó app nem tartalmaz “Videók” albumot? Valakinek van más megoldása rá, esetleg más is bele szaladt? Előre is köszi a válaszokat.

  23. Én gépre nem tudok csinálni bizt. mentést mert lehetetlen
    csinálni 60GB szabad helyet a telefon mentésének

    icloud-ban van mentés. Kérdés : ios 11-ről készült biz
    mentés meddig marad meg ha felteszem ios12-t?

    illetve felhőben lehet biztonsági mentést “menteni”?

  24. Minden évben valamikor szeptember elején jelent meg a végleges GM. :slight_smile:

  25. Megjött a macOS Mojave Public Beta is

  26. nyissak egy bejegyzest neki a beta kategoria ala?

  27. Csak jelzésértékű megjegyzés akart lenni azok számára, akik hozzám hasonlóan várták már.

  28. Avatar for Bob Bob says:

    Nem volt szó valami dark mode-ról?:slight_smile:

  29. Avatar for pici pici says:

    Az valos informacio hogy az ios 12-t lehet majd szemmel vezerezlni?

  30. Nem, de a fejlesztőknek van lehetőségük a szemet követni, ergo egyes appok lehet irányíthatóak lesznek.

  31. i8 plus készüléken semmi sem változott. Nekem az animációk ki vannak kapcsolva, hogy lassabban merüljön a készülék. Azokat vissza kapcsolom, akkor látom, hogy pörgősebb, azaz az animáció lett gyorsabb, valamint szerényebb erőforrást igényel, mint eddig. Viszont kikapcsolva az animációkat totál ugyan az az egész, eddig is egy pillanat alatt nyitotta meg a kamerát, vagy bármi mást, pont, hogy az animáció fogta vissza és lett érzésre lassabb. Nekem az a véleményem, hogy sebességre egyszerűen kevesebb erőforrásra van igénye a rendszernek, hogy az animációkat betolja, valamint ezeken gyorsítottak is és semmi más. Lehet stabilabb lesz az új rendszer, de sebességre semmi változás nincs, akinek gondja van az offolja az animációkat és kész.

  32. Avatar for nagyB nagyB says:

    Sziasztok! Azt szeretném megtudni a korlátozások menüpont hova került az iOS 12 bétájában?
    Köszi!

  33. Avatar for alali alali says:

    Szia! Beállítások - Képernyőidő - Tartalmi és adatvédelmi korlátozások.

  34. Sziasztok,

    Napról-napra érezhetően romlik 10.3.3 a 6S-emen. Szerintetek érdemes megpróbálkoznom a 12bétával? Nagyon félek tőle, mert a 11 és a 12béta esetén is minden 6s tulaj azt írja hogy lassul és rosszabb lesz tőle a telefon.
    Én a mikrolaggok miatt váltottam anno droidról iosre, de nem élném túl, ha ez is elveszne az új sw-vel! Köszi a válaszokat előre is!!!

  35. Először is, valószínűleg nem szoftver, hanem hardver hiba lehet a dolog, az akkumulátor romlásával. Tehát a szoftver lassíthatja a készüléket az elöregedett akkumulátor miatt. Érdemes tehát felrakni a legfrissebb 11.4-es rendszer, amiben már benne van az iOS 11.3-ban elérhetővé vált akkumulátor állapota funkció.

    Ezután, ha még mindig problémát észlelsz és nem akkumulátor hiba, akkor ezt a cikkünket olvasd el, vagy pedig frissíts iOS 12 publikus bétára, de az továbbra is béta szoftver.

  36. Februárban cseréltek benne akkut.
    Én arra gyanakszom hogy a szoftvereket mar 11-re, vagy inkabb 12-re fejlesztik, ezert műlödnek lassabban és nem megbízhatóbban a szoftverek.
    Ha próba után nem tudom visszarakni a 10.3.3-at sehogy az nagy baj… vegyek újabb telefont, hogy normálisan tudjam használni vajon?

  37. Természetesen nem tudod vissza rakni. Nyilván idővel érdemes majd cserélned.

  38. Én most frissítettem, összességében úgy fél óra alatt hiba nélkül feltelepült az iPhone 6s Plus telefonomra. Annyi nehézség adódott, hogy a bejelentkezéskor a jelkód megadása előtt meg kellett nyomni a főgombot, csak azt követően tudtam begépelni. Belépés után viszont nem kínálta fel a Sim lock feloldását. Ezt azzal orvosoltam, hogy aktiváltam a Repülőgép módot, aztán annak kikapcsolása után simán jött az egyébként megváltozott ablak. Tettem néhány kísérletet és ki-be kapcsoltam a telefont, de gyakorlatilag ugyanezeket a jelenségeket produkálta. Ezután kikapcsoltam a Sim lock funkciót : ( Nem találom viszont a “Ne zavarjanak” beállításokban az értekezlet mófot. Nyilván szeptemberig még folyamatosan hangolják a rendszert, de ami már most pozitív azok az új funkciók és a megnövekedett gyorsaság. Az iOS 12 béta nálam eddig jól vizsgázott, gyorsan és akadásmentesen fut. Ha még is “rendetlenkedne” hát Istenem…maximum visszateszem a biztonsági mentésből a 11.4-et.

  39. Avatar for gunar gunar says:

    Mielőtt szivatod majd magad a visszarakással, mindenképp próbáld a restartot, nálam előfordult pár bibi és rendszerint megoldotta de az appok nagyrésze még nem feltétlenül kompatibilis teljesen a 12-vel, ezért is lehetnek nyűgök a beta-ság mellé.

  40. Köszönöm a jótanácsokat rendes tőled, hogy írtál. Eddig szerencsére a leggyakrabban használt funkciók hibamentesen futnak: telefonhívás-fogadás, üzenetek, naptár, jegyzetek…stb, de másban sem láttam problémát. Remélem, hogy ez a jövőben is így marad és ahogyan haladunk a végleges kiadás felé, egyre csak jobb lesz. Gondolom, hogy a “bétaság” miatt nem találom még a “Ne zavarjanak” alkalmazásban az értekezlet funkciót.

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for alali Avatar for csimmedli Avatar for pergabb Avatar for domotor Avatar for postmaster Avatar for r3dsnake Avatar for Szifon Avatar for torocsik.peter Avatar for gaaalka Avatar for pici Avatar for viraghzs Avatar for boki1981 Avatar for bangoheifetz Avatar for nagyB Avatar for angyalz Avatar for M4DV3 Avatar for Bob Avatar for kchris Avatar for totopad Avatar for mozo17 Avatar for Jadeye Avatar for SzifonAdmin Avatar for gunar