fbpx Skip to content

Az iOS 12 iPhone X-stílusú multitasking gesztusokat kínál iPadhez, így a felhasználók különféle gesztusokat is használhatnak, amelyek a sokoldalú Home gomb legfontosabb funkcióit váltották ki.

Az iPhone X tavaly szeptemberi bemutatásakor az Apple széleskörű gesztusokat vezetett be az iOS 11-ben, így a Home gomb hiánya ellenére is tökéletesen lehet használni a készüléket.

De ennek ellenére is volt néhány hiányosság, így a vállalat az iOS 12-ben további változtatásokat hajtott végre, hogy tökéletesebb felhasználói élményt biztosítson a felhasználóknak. Az iOS 12-nek köszönhetően iPaden is használhatunk hasznos gesztusokat, erről írt az iDownloadBlog. Az egyujjas, multitasking mozdulatok a következők:

  • Visszaugrás a kezdőképernyőre
  • Belépés a Vezérlőközpontba vagy Értesítési központba
  • Dock megjelenítése
  • Alkalmazásváltó megjelenítése
  • Keresse meg a legutóbb használt alkalmazásokat

A videó azt is bemutatja, hogy ezek az egyujjas mozdulatok nagyban megkönnyítik az iPad használatát, tehát érdemes használni ezeket a gesztusokat. Természetesen az iOS 12 még mindig támogatja az összes korábbi iPad multitasking lehetőségeket, beleértve többek között a kép a képben és az osztott nézet funkciókat.

Ti használjátok multitasking mozdulatokat?

Olvasd el a hozzászólásokat is

Szólj hozzá: Hozzászólok

Szólj hozzá: Hozzászólok