Sebességteszt: régebbi készülékeken is gyorsabb az iOS 12 az iOS 11-nél (videók)

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ahogyan azt az Apple ki is emelte, az iOS 12 fejlesztésekor a stabilitás, a gyorsaság sokkal fontosabb tényező, mint az egyes új funkciók, de ettől függetlenül számos újdonsággal találkozhattunk már.

iOS 12 sebességteszt

(Akár 70%-kal gyorsabb indítás a Kamera esetén, akár 50%-kal gyorsabb billentyűzet-megjelenítés, és akár kétszer gyorsabb alkalmazás-indítás még nagy munkaigényű feladatok futtatása közben is.)

Egyes YouTuberek már összehasonlították a régebbi rendszerekkel, illetve régebbi készülékekkel is. Ilyen például az iPhone 5s, ami konkrétan fürgébb lett már az első bétával is, ami azért nagy szó az Apple részéről, sőt, akár 30%-os sebesség növekedést is tapasztalhatunk, legalábbis a GeekBench számok ezt mutatják. Látható tehát, hogy a cég tényleg optimalizál, és úgy látszik, az iOS 12 a régebbi iPhone, illetve iPad készülékeken is jól fog futni. Nézzétek meg a videókat.

Ezek még érdekelhetnek:


  1. Sajnos a watch-on katasztrofális az új rendszer nem beszélve az akku fogyasztasrol. Amennyire jó a szifon on annyira katasztrofális az órán. De nyilván béta és ez az első…

  2. A videón az ios 12-es 5S-en miért csak 7.8Gb szabad hely van? A másikon van 9.18Gb. Ennyire sok helyet foglal a béta?
    Amúgy elég fürgének tűnik a rendszer.
    Anyukám 5S-ét még nem kell lóhalálában lecserélni ????

  3. Szemelyes tapasztalatom is alatamasztja, hogy tenyleg gyorsabb az uj OS. 6s+ user vagyok pillanatnyilag, kulonosebb gondjaim nem voltak az ios 11-el sem, de szent igaz, sokkal hamarabb reagalja le a telefon a parancsaimat, mint az elozovel. Igaz vannak meg benne bugok, de ahhoz kepest, hogy beta 0, meglepoen stabil a rendszer, majdnemhogy napi hasznalatra is jo.

  4. Eddig úgy hittem hogy 5S-re nem jelenik meg, ezért nem néztem utána. Most látom hogy gyorsabb is lesz rajta a 12, egyedül pont a kamera lassú betöltése zavar. Tervben volt hogy karácsonyra lecserélem a legújabb szifonra, de így lehet várok vele, 4 éves készülék, gyári akksi 96%-os, jól bírja. Pozitív csalódás Apple-től, az androidos gyártók példát vehetnének róla!

  5. @zsoxxa1: Hát igen, ez a 11 első beta-jának esetében nem volt így sajna. Konkrétan hívás közben sehogyan nem jött elő a billentyűzet, s ez erősen akadályozott egy ügyfélszolgálati hívásban, v ahol be kell pötyögni a menüket számokkal, hogy vmit lépjen. Ez volt benne az egyik igen komoly bug, meg a másik az akku merítése, de 2 hét és javítva volt.

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!