fbpx Skip to content

Az iOS 12-ben frissült a díjak felület, amik tartalmazzák az Apple Watch-csal elért eredményeinket. Itt nézhetjük meg, hogy hányszor teljesítettük túl az elvárt célokat, illetve mikor döntöttünk meg rekordjainkat.

iOS 12 megújult díjjak menüpont

Ahogy látszik is, egy letisztultabb menüpontot kapunk, ahol most már sokkal átláthatóbban vannak rendezve a kapott emblémák. Külön vannak az egyes eredmények, illetve speciális badge-ek is. Az egyes kihívásokat is követhetjük már a jelvények alatt, továbbá láthatjuk, ha valaki kihívott minket egy versenyre, ami a watchOS 5-ben érhető el.

Az egyes díjak alatt láthatjuk, mikor kaptuk meg, illetve mennyi van még hátra, hogy elérjük. A barátainkat még egy versenyre is kihívhatjuk, ehhez pusztán a legfrissebb iOS 12 és watchOS 5 szükséges. Lépjünk be a Megosztás alá, majd pedig koppintsunk az ismerősünk nevére. Ott találjuk a kihívást, amit 48 órán belül kell elfogadnia a másik félnek.

A 7 napos versenyt folyamatosan követhetjük a Megosztás alatt, illetve az Apple Watch-on is. A verseny végén mindkét fél kap 1-1 díjat, de a nyertes kap egy másodikat is:

Frissültek az Üzenetekben elküldhető Matricák is, új kinézetet és mozgást is kaptak az egyes elért eredmények.

A díjaknak már nagyon kellett ez a ráncfelvarrás, illetve a versenyzés is egy remek újdonság a watchOS 5-ben. Reméljük, hamarosan még többet tudunk majd az ismerőseinkkel versenyezni a különböző kihívásokban.

Olvasd el a hozzászólásokat is

Népszerű hozzászólások

  1. Ha jól tippelem akkor itt egyetlen opció van: a 7 napos verseny.
    Az lenne jó, ha magunk tudnánk meghozni a szabályokat, vagy esetleg közösségi szinten is lehetne versenyeket hirdetni, nem kéne egymást követni.

  2. Igen, az lenne az optimális, de valszeg túl nagy fejlesztéssel járt volna. Hát majd talán a watchOS 6-ban :smiley:

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for Szifon Avatar for ef-dani Avatar for SzifonAdmin