Javult-e az iOS 12 az első béta óta? (videó)

Mikor júniusban bemutatta az Apple az iOS 12-t, kiemelte, hogy a mostani frissítés ugyan tartalmaz újdonságokat, de sokkal inkább a stabilitás és a gyorsaság került elsődleges helyre a fejlesztés során.

iOS 12 béta

Az elmúlt években, az iOS 3-tól kezdve gyakorlatilag az összes iOS-verziót végig bétáztuk, és az Apple olyannyira jó rendszert rakott most össze, hogy ezidáig az iOS 12 bétái voltak a legjobbak, leghasználhatóbbak, idén meg se fordult a fejünkben, hogy esetleg vissza rakjuk az aktuálisan legfrissebb, hivatalos változatot. Már az első bétánál látszódott, hogy az Apple tényleg odafigyelt erre a frissítésre, valóban gyorsabb lett a rendszer és érezhetően stabilabb, akár a régebbi készüléken is, erről írtunk is korábban.

A hetedik fejlesztői verziónál hibázott a cég, ezért vissza is vonta azt a frissítést, másnap persze megjelent a javított, beta 8 és most a beta 9-nél tartunk. A fő kérdés mégis leginkább az, hogy sebességben javult-e a rendszer az első verzió óta, tudott-e még gyorsítani a rendszeren az Apple.

Az alábbi videóban egy iPhone 6s-en fut a beta 1 és az aktuális beta 9, nézzétek meg, mennyivel lett jobb az iOS 12 az elmúlt hónapokban!

Ezek még érdekelhetnek:


A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!