Javult-e az iOS 12 az első béta óta? (videó)

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mikor júniusban bemutatta az Apple az iOS 12-t, kiemelte, hogy a mostani frissítés ugyan tartalmaz újdonságokat, de sokkal inkább a stabilitás és a gyorsaság került elsődleges helyre a fejlesztés során.

iOS 12 béta

Az elmúlt években, az iOS 3-tól kezdve gyakorlatilag az összes iOS-verziót végig bétáztuk, és az Apple olyannyira jó rendszert rakott most össze, hogy ezidáig az iOS 12 bétái voltak a legjobbak, leghasználhatóbbak, idén meg se fordult a fejünkben, hogy esetleg vissza rakjuk az aktuálisan legfrissebb, hivatalos változatot. Már az első bétánál látszódott, hogy az Apple tényleg odafigyelt erre a frissítésre, valóban gyorsabb lett a rendszer és érezhetően stabilabb, akár a régebbi készüléken is, erről írtunk is korábban.

A hetedik fejlesztői verziónál hibázott a cég, ezért vissza is vonta azt a frissítést, másnap persze megjelent a javított, beta 8 és most a beta 9-nél tartunk. A fő kérdés mégis leginkább az, hogy sebességben javult-e a rendszer az első verzió óta, tudott-e még gyorsítani a rendszeren az Apple.

Az alábbi videóban egy iPhone 6s-en fut a beta 1 és az aktuális beta 9, nézzétek meg, mennyivel lett jobb az iOS 12 az elmúlt hónapokban!

Ezek még érdekelhetnek:


Népszerű hozzászólások

 1. kchris says:

  az igazi ugras akkor lesz mikor atternek release-re debug verziorol nem? az meg meg odebb van egy picit.

 2. Reméljük, nem fogunk csalódni az Apple-ben, hogy a GM verzióra elront valamit, de legyünk pozitívak.
  SE-n 11.3-ról érzéseim szerint a 12 beta 9 nagy ugrás volt. Több esetben gyorsabban nyit meg appokat, kivéve néha ezek az új alkalmazások, mint a Stocks meg az iBooks vagy Apple Books. Az összes többi nagy előrelépés szerintem. :smiley:

  Más kérdés: 11.3 és 11.4.1 között volt valami teljesítménybeli különbség? 11.3 után nem használtam semmilyen 11-es rendszert

 3. kchris says:

  szerintem nincs semmi.

A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!