fbpx Skip to content

Új, rövid tévéreklámokkal nyitotta a hetet az Apple. Ezek mindegyike az Apple Watch-ról szól, pontosabban az azon futó alkalmazásokról.

13713-8727-150727-Watch-Ads-l

Pontosan 3 videó került fel a YouTube-ra is tegnap, ezek mindegyike 15 másodperc rövid reklám 3-3 alkalmazásról. Az elsőben az utazással kapcsolatos appokat láthatjuk, a másodikban a fitnesz-szekciót, a harmadikban pedig a zenével kapcsolatos alkalmazásokba tekinthetünk bele. Nézzétek meg a videókat:

Az utazással kapcsolatban a következő 3 appot láthatjuk a videóban: ExpediaUber és Yelp. Az Uberről már írtunk korábban itt a Szifon.com-on is: Kipróbáltuk az Uber-t, használd a kupon kódunkat. Ingyenes a Numerical, frissült a VSCO cam

A fitnesszel kapcsolatban pedig az alábbi alkalmazások emelte ki a reklámban az Apple: Nike+ RunningWaterMinder és MLB At Bat.

Végül pedig a Zene alkalmazások: ShazamPacemaker és StubHub. Legutóbbi cikkünket a Shazamról itt olvashatjátok: Már Mac-re is elérhető a Shazam!, illetve ha érdekel az Apple órája, akkor ezeket érdemes elolvasnod:

Olvasd el a hozzászólásokat is

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment