Kicsomagoltuk a Sport és a rozsdamentes acél Apple Watch modelleket (unboxing videó)

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ma reggel megérkeztek hozzánk is az első Apple Watch-ok. Egy 42mm-es Apple Watch Sport Szifon kék szíjjal és egy 38mm-es, rozsdamentes acél Apple Watch fehér sport szíjjal.

IMG_5380

Várható volt, hogy az Apple Watch típusok, például a sport más dobozt fog kapni, ez egy lényegesen vékonyabb kisebb doboz, amiben található maga az óra, illetve hozzá a szíj és a töltő. Nézzétek meg a videót:

Az Apple Watch nem hosszú, hanem négyzetes dobozba érkezik hozzák. Ebben is megtalálható a szokásos leírás, a szíj és a doboz. Természetesen erről is készítettünk videót:

Illetve korábbi videónk, amiben a szoftvert próbáltuk ki:

Itt pedig az Apple Watch Edition sárga arany változata:

Ezek még érdekelhetnek:


  1. Már nagyon várjuk a kalapáccsal szétverős, turmixgépes, 20 méterről leejtős, vízben megfőzős különféle teszteket. Reméljük minnél hamarabb elkezdik fikázni majd ezt a termékét is az Apple-nek, csak hogy lássuk mennyi nem normális ember létezik. Egyébként pedig az Apple Watch egy korszakalkotó találmány, reméljük még sok ilyen kiváló dolgot fog az Apple megalkotni.

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!