fbpx Skip to content

Folytatjuk videós cikk sorozatunkat, amiben most az órafelületeket, a tevékenységet és edzést, a kamerát, ébresztőt, stoppert, és a visszaszámlálót fogjuk bemutatni nektek.

Screen Shot 2015-04-30 at 10.43.37

Jelenleg ugyan elég sok órafelülettel (Watch Face-szel) rendelkezik az Apple Watch, de teljesen sajátot továbbra sem készíthetünk, csak a meglévőket alakíthatjuk át. Erről szól tulajdonképpen az első videónk:

A második videóban a tevékenység alkalmazást és az edzést vesézzük ki – aki sportol, mindenképp nézze meg a videót, sok érdekességet láthat majd:

A harmadik videóban pedig a kamerát, az ébresztőt a stoppert és a visszaszámlálót vesszük górcső alá.

Korábbi hasznos bejegyzéseink az Apple Watch-ról:

Olvasd el a hozzászólásokat is

12 Comments

  1. Apple Watch túltengés van az oldalon, és még mennyi várható?
    Olyan érzésem van, mintha az Apple mást nem is gyártana mint csak az órát.

  2. Hasznos videók, (sajnos, csak később) köszi!

  3. @zsolt501: ÁÁÁÁÁÁÁÁ Most már én is teljesen megteltem a vaccsal. Sokáig megértettem az érveiteket, indokaitokat, de most már a józan észen felülkerekedett a gyomrom. Már szédülök a sok órától, “forog velem a világ”, valami mást is olvasnék. Olyan ez, mint a marhapörkölt galuskával. Imádom, de ha napokig reggel, délben és este is azt kell ennem, besokallok.

  4. @nickjames: @zsolt501: Sajnos csak erről szólnak a hírek, de lesz @Horitól játékcikk hamarosan. 🙂

  5. Nem ertem miért ne boncolhatnák fel az Apple legújabb termékét. Már a címből lehet tudni, hogy érdekel vagy sem. Én sem olvasok el minden cikket az óráról, mert elég közömbös vagyok vele kapcsolatban, de ezerszer inkább ilyen tényszerű bemutaók legyenek, mint “újabb szabadalmat vedetett le az Apple, amibol arra kovetkeztethetunk, hogy az iPhone 15-ben lesz…” Vagy, hogy “XYZ kielemezte, hogy az új iPhone 12 megapixeles kamerával érkezik, mert az ő elemzései szerint” ja várjunk csak indok sosincs, csak az “elemzés”.

  6. Runtastic es tarsaival kommunikal? Pulzus, stb? Vagy varni kell mig frissitik az appokat?

  7. @Tinky: Hori tud erre is válaszolni, ő használja edzésre most az óráját, mindenképp szeretnék hamarosan erről egy cikket, mert nagyon érdekes ebben az óra.

  8. Csak annak van szüksége a nagyonsok reklámra ami nem az igazi és marketinggel megpróbálják eladni. Ami most itt folyik a szifonon az már gyomorforgató!
    Azzal nem értek egyet, hogy csak erről szolnak a hírek, más oldalakon nem ezt tapasztalom, de lehet, hogy az apple fizet nektek? ☺️

  9. @Ed Harley: Más oldalon vagy nincs cikk, vagy mik vannak? 🙂 De jó lenne ha az Apple fizetne ezért 🙂

  10. Számomra nem egyértelmű az egész Activty App! 🙁
    Miért nem látom alapból hogy hány lépést tettem meg naponta?
    A 3 színes gyűrűt nem lehet variálni úgy hogy az egyik a megtett lépéseket mutassa?
    Azt se értem hogy miért az elégetett kalóriát kell beállítani!
    Nekem most napi 400-ra van állítva, de azt nem tudom hogy ez most sok vagy kevés!? Többre állítsam vagy kevesebbre?
    Ha a lépésszámlálót lehetne állítani 10ezer lépésre, és azt számolná vissza, akkor ahhoz lehetne viszonyítani, az egy általánosan elfogadott adat, és ha látom hogy hiányzik még aznap 4-5ezer lépés akkor felállok sétálni.

  11. Az Apple nincs tisztában a mértékegységekkel. A kcal lenne a megfelelő.
    A lépésem hosszát be lehet állítani, vagy ahogy a telefonomon, csak a magasságomból saccolja?

  12. @zolihun: nem saccolja, hanem: “Your iPhone GPS allows Apple Watch to achieve even more distance accuracy. For example, if you carry iPhone while using the Workout app on a run, Apple Watch uses the iPhone GPS to calibrate your stride. Then later, if you’re not carrying iPhone, or if you’re working out where GPS is unavailable (for example, indoors), Apple Watch uses the stored information about your stride to measure distance.”
    http://help.apple.com/watch/#/apd7d17e9500

    TL;DR: az iPhone GPS-e segítségével még korábban kiszámítja az átlagos lépéshosszunkat, és ha nincs GPS jel vagy nincs ott az iPhone, akkor ezt a számított lépéshosszt használja fel, lépést számolni meg ugye tud, és aztán csak felszorozza.


Add a Comment