fbpx Skip to content

Folytatjuk a cikksorozatunkat, amiben részletesen bemutatjuk az óra egy-egy funkcióját, amiket természetesen videóra is vettünk. Ebben a cikkben a digitális koronáról, a főgombról és az értesítésekről lesz szó: egyszóval ezeknek a gomboknak a funkcióiról, és az értesítések, áttekintések beállításairól.

Screen Shot 2015-04-28 at 10.34.23

Az áttekintéseket egyébként Glances-nek nevezi az Apple, ezek azok a kis úgymond kártyák, amiket alulról lehet felhúzni az óraszámlapon. Nézzétek meg a videókat:

Az előző részt itt tudjátok megnézni: Az Apple Watch használata: beállítások, pulzusmérés, értesítések (videók).

Olvasd el a hozzászólásokat is

18 Comments

  1. Az energiatakarékos módból kilépés standard módja egy reset???? 🙂

  2. hello all, tök jó az oldal, jók a cikkek is, csak azt nem értem miért kell már ennyi hype ennek az “órának” akárki akármit is mond nem éri meg az árát. Többet ért volna, ha mondjuk 40e kidob, egy teljes csak health funkciókkal megáldott+időt mutat kütyüt. Tudom, hogy ízlések és pofonok, meg nem kötelező megvenni, de már nem bírtam magamban tartani 😀 peace

  3. Azt mondja reggel vette le a toltorol es 2 napot irt energiatakarekos modban,-" ahham akkor lenyegeben 4-5 napot bir" haaat hogyneee 🙂 azert koszi a videot,viszont az ujrainditas energiatakarekosbol erdekes…

  4. @admin: Szia! Neked/nektek az a tevékenység app honnan került oda az iPhone-ra és ez az app mit csinál?

  5. Nem hulyesegek ezek a bemutatok. En eddig nem akartam venni, meg most sem, de mar erzem, hogy ez megvaltozhat, mert eleg fasza.

    Az a baj imadom a technologiat es nagyon hordanam, de egy esztetikus analog ora sokkal szebb, mint ez a bumszli negyzet alaku sz*r.

  6. Olyan kinai ebay hatasa van elso ranezesre. Meg masodikra is. A kevesebb funkcio es klasszikusabb kinezet lehet jobb lett volna elso korben.

  7. @Patrik: azt az Apple Watch miatt teszi ki az iOS, miután párosítva lett vele.

  8. @fap fap fap: HA esetleg budapesti vagy érdemes lenne valahova elmenned és megnézned. 🙂

  9. @Katan: Nem a Magyar penztarcahoz van szabva. Es nem is abbol fog az Apple megelni amit Kelet europaban adnak el. Itt pl (Ausztralia) egy Apple Watch Sport 2-3 NAPI atlagfizetesnek felel meg. Hasonlo lehet amerikaban es Nyugat europaban is. Az Apple erre alapoz. Ezekben az orszagokban nem luxus az Apple termek, hanem egy jo minosegu termek, ami megfizetheto.

  10. @admin: Esetleg tipp, hogy ezt hol lehet megtenni?
    Úgy tudom júniusban tervezik kibővíteni az árusító országok listáját. Szerintetek benne leszünk a második körben?

  11. @ollo: A jövőhét folyamán elképzelhető, hogy mi szervezünk egy budapesti találkozót, ahol megnézhető az óra, de az iFanatix Apple szervizben úgy tudom van 1db ami kipróbálható.

    999% hogy nem leszünk benne a következő országokban, vagy ha igen és mondjuk Június 10-én elérhető lesz a store.apple.com-on akkor sem lesz raktáron csak 1-2 percig onnantól pedig szeptemberig nulla. De szerintem kizárt, hogy idén eljusson hozzánk.

  12. nagyon jok ezek a videok, mert minnel tobbet megnezek annal jobban taszit ez az ora 🙂

  13. Ha tetoválás van a csuklódon akkor megszívtad 😀

    Apple watch tetoválással nem megy, vagyis bekattan 😀

    https://youtu.be/3K-16OIjnYA

  14. Csak engem zavar a szornyen szoros kez a cikk legelso kepeben?
    Annyira illuzio rombolo.

  15. @twentyonetwo: hát most erre mit mondjunk? 😀 Megpróbálunk majd akkor női kézzel illusztrálni.

  16. A videok nezese kozben en is kisertesbe estem( szerintem kerjetek vmi lovet az Appletol az eladott darabok utan amit a ti hatasotokra vesznek) viszont ugy gondolom meg varok egy ujabb verziot ami szerintem 2 ev mulva lesz esedekes,nem hiszem ,hogy evente frissitenek.

  17. @pete66: Ezek a videók és cikkek, amiket most írunk pont 1-2 év múlva fognak beérni, mikor az emberek majd megveszik az órát. Viszont mi már most tudjuk hogy akkor ezek fontosak lesznek, ezért nem hagyjuk magunkat. 🙂


Add a Comment