fbpx Skip to content

Kérünk mindenkit, hogy mielőtt bármit is tenne a készülékével, figyelmesen olvassa el az alábbi cikkben foglaltakat, és mérlegelje az esetleges lehetséges kockázatokat, valamint készítsen biztonsági mentést a készülékén található adatokról. Az itt leírtak el nem olvasásából vagy meg nem értéséből fakadó problémákért nem tudunk felelősséget vállalni.

Az evad3rs csapat kiadta az evasi0n 7-et, amivel az összes, iOS 7-et futtató készülék jailbreakelhető untethered módon. Ez azt jelenti, hogy nem kell hozzá számítógép, mikor újraindítjuk az adott eszközt.

Evasi0n 7

Az Evasi0n 7 is egy “egygombos” jailbreak lett, tehát nem kell hozzá DFU-ba rakni a készüléket, vagy bármi más, csupán elég megnyomni a jailbreak gombot.

evasi0n_7_mac

7

  • Támogatja az összes, minimum iOS 7.0-t futtató iPhone, iPod touch, iPad és iPad mini modellt.
  • Támogatja az iOS 7 következő verzióit: 7.0, 7.0.1, 7.0.2, 7.0.3, 7.0.4 és a 7.1b1, 7.1b2.
  • Korábbi iOS-verziókat nem támogat. Ebben az esetben használjuk például a redsn0w-t.

Frissítés iOS 7-re

Ha eddig még nem frissítettük a készülékünket iOS 7.0.4-re, a fejlesztők korábban azt javasolták még az iOS 6-os jailbreak kapcsán, hogy a frissítést restore segítségével tegyük meg iTunes-ban, és véletlenül se OTA-val. Hogy az adataink ne vesszenek el, a restore előtt készítsünk azokról biztonsági mentést.

Ha a készülékünk jelenleg nem jailbreakelt, akkor a mentést megtehetjük iTunes vagy az iCloud segítségével is, majd a 7.0.4-re történt restore után vissza is állíthatjuk azt.

Ha viszont jailbreakelt készülékről van szó, az arról készült backup visszaállítása a tapasztalatok alapján nem javasolt, mert problémákhoz vezethet. Ebben az esetben mentsük le az adatainkat manuálisan, majd a jailbreak után manuálisan állítsuk azt vissza. Bővebben: Hogyan mentsük az adatainkat manuálisan?

Ha iPhone 4 esetén ultrasn0w-val függetlenítesz vagy bármi más okból fontos a baseband verziójának megtartása, NE frissíts iOS 7-re, mert azt jelenleg elvileg csak a baseband frissítésével lehet megtenni, amivel könnyen elbukható a függetlenítés. A Gevey és hasonló megoldásokat használóknak is érdemes lehet várni. A függetlenítésről bővebben: Gyakori kérdések: az iPhone függetlenítése

Ha a frissítés során bármi hibát tapasztalnánk, mindig jegyezzük fel a hiba számát, amit az iTunes feldob, és ellenőrizzük azt ebben a cikkben: Leggyakoribb iTunes hibaüzenetek

Egyéb teendők

A fejlesztők a következő feltételeket szabták még ahhoz, hogy a jailbreak rendesen lefusson, és ne legyenek problémáink:

  • Készítsünk biztonsági mentést (backup) a készülékről, akár az iTunes, akár az iCloud segítségével, vagy akár manuálisan. Ebben az esetben az adataink akkor is meglesznek, ha valami esetleg rosszul sülne el.
  • Kapcsoljuk ki a jelkódzárat (passcode) a készüléken, mielőtt az evasi0n-t lefuttatnánk rajta, mert a bekapcsolt jelkódzár problémákat okozhat. Ugyanígy kapcsoljuk ki jelenleg, ha jelszóval védjük az iTunes-ban a biztonsági mentést, ekkor egy új backup is készül.
  • Legyünk türelemmel, míg a jailbreak végigfut. Ez nagyjából 5 perc lesz, de ez idő alatt ne indítsuk el az iTunes-t, se az Xcode-ot, illetve a legegyszerűbb, ha hozzá sem nyúlunk a géphez ez idő alatt.
  • Ha megállna valahol a folyamat, akkor nyugodtan újra lehet indítani az evasi0n 7-et, illetve adott esetben a készüléket is resetelhetjük (home+power gomb egyszerre 10mp-ig), majd futtassuk újra az evasi0n 7-et.

Egyéb tudnivalók

Ha valaki OTA frissítette a készülékét a jelenlegi verzióra, az készítsen egy backupot, majd restore-olja iTunes-ban a készülékét, mielőtt lefuttatja az evasi0n-t. Ezzel már korábban is gond volt, valamiért az OTA frissítés és a jailbreak nem a legjobb barátok:

Mivel saurik nem kapta meg az iOS 7-es jailbreaket, így a Substrate-alapú kiegészítők jelenleg nem működnek megfelelően. Aki tehát MobileSubstrate-alapú kiegészítőt használ, az egyelőre várjon, mert az egész jailbreaket kell frissíteni ahhoz, hogy a Substrate új verziója működjön a készülékeken:

Kínai felhasználók számára ugyanakkor az evasi0n a Cydia helyett egy helyi app store-t telepít, ami jelenleg tele van warezzal. A problémát itt elsősorban az jelenti, hogy egyrészt erről semmiféle tájékoztatás nem szerepel az evasi0n oldalán, így sokakban megrendült a bizalom az egész kapcsán. Erre válaszul pod2g azt közölte a twitterén, hogy hamarosan lesz egy részletes írásuk erről az egészről redditen, amiben mindent le fognak írni (és amivel természetesen frissítjük majd a cikket).

Frissítés ennek kapcsán: az evasi0n oldalán megjelent egy magyarázat. Ez összefoglalva arról szól, hogy a kínai TaiG megegyezett velük abban, hogy a kínai felhasználók számára ők legyenek az elsődleges alkalmazás-beszerzési felület, viszont az evad3rs szerződésben kötötte ki számukra, hogy nem lehet warez a TaiG appban. Ennek jelenleg ellentmond az, hogy a TaiG elindításakor azonnal warez ömlik a felhasználó elé. A kínai felhasználók számára tehát a TaiG az elsődleges app, ugyanakkor lehetőség van egy pipával a Cydiát is feltenni a jailbreak során, és utána a Taig eltávolítható. Ugyanakkor ha a TaiG nem pucolja ki a warezt, akkor a szerződés megszegése miatt ki fogják venni a jailbreakből. Ez csak a kínai felhasználókat érinti, rajtuk kívül mindenki más a Cydiát kapja.

Ezen túl közben az evad3rs csapat teljesen kikapcsolta a TaiG telepítését még a kínai felhasználók számára is a felmerült warez-probléma miatt:

Az evasi0n 7 1.0.2 (beta) az iPad 2 Wi-Fi tulajdonosok számára lehet hasznos, mert a jailbreak utáni alma logós be nem töltési problémákat hivatott javítani.

Gyakori kérdések

Ha a folyamat végén az újraindításkor csak alma logó fogad és nem tölt be a rendszer, akkor restore-old iTunes-ban a készüléket (ehhez először nyilván tedd recovery-be vagy DFU-ba), és utána futtasd csak le az evasi0n-t. Ezzel már korábban is gond volt, valamiért az OTA frissítés és a jailbreak nem a legjobb barátok.

Ha eltűnnek az appok az értesítési központból és nem megy a push sem, akkor törölj le egy push-t használó appot, mint mondjuk a Facebook vagy a Twitter, majd telepítsd fel azt ismét. Ezután indítsd újra a készüléket, és elvileg mennie kell.

Jelenleg nincs appsync, nem is lehet tudni, hogy mikor lesz, és mi nem támogatjuk a warezolást. A jailbreak önmagában sosem tette lehetővé a warezolást, és sosem arról szólt, mégis rengetegen rendszeresen és következetesen összemossák a két dolgot. Ugyanakkor a warezolás már több esetben sem igényel jailbreaket, anélkül is megoldható, tehát felesleges a jailbreakre fújni emiatt. Újra és újra szintén felesleges megkérdezni, hogy mikor lesz már appsync, mert ezt csak a fejlesztői tudják.

Az evasi0n egy Costa Rica-i IP címre akar csatlakozni! Ebben az esetben ne essünk pánikba, ez az IP cím ugyanis nem más, mint az evasi0n.com IP-je, ami egy egyszerű pingeléssel is kiderül (ping evasi0n.com –-> 190.93.254.135). Az evasi0n így tudja ellenőrizni, hogy van-e frissítés, illetve a folyamat során innen tölti le a jailbreakhez szükséges package-et:

2

És a 6.1.3, 6.1.4, 6.1.5?

Természetesen azok is tudnak majd jailbreakelni, akik az iOS 6-nak a 6.1.2 utáni verzióit használják még, de erre egyelőre várni kell, és itt elsősorban az A4 processzoros készülékekről (iPhone 4) van jelenleg szó, de ezt hamarosan követi majd az A5+ (iPhone 5 és újabb készülékek) esetén megfelelő frissítés is.

Időközben ih8sn0w kiadta az iPhone 3GS és iPhone 4 készülékekhez a Cydiából telepíthető untether csomagot. Az említett készülékek és iOS-verziók felhasználóinak tehát mindössze annyi a teendője, hogy (semi-)tethered módon jailbreakelik a készüléküket a redsn0w-val a 6.0-t betallózva, majd Cydiából feltelepíteni a “p0sixspwn” csomagot, és kész.

Ugyanakkor jelenleg lekerült a csomag a Cydiából, mert betöltési problémát okozott, így átmenetileg nem érhető el:

Viszont aki szeretné, az letöltheti magát a frissített deb fájlt már most, és manuálisan telepítheti azt például a Cydia AutoInstall funkciójával:

Frissítés: nemrég visszakerült a kérdéses csomag a Cydiába, és egyben javításra kerültek benne a korábban tapasztalt hibák:

Letöltés

Az evasi0n 7 letölthető a http://evasi0n.com/-ról:

download for Mac OS X download for Windows

Jailbreak után érdemes betartani pár aranyszabályt, hogy ne legyenek problémáink. Ez pár egyszerű, és magától értetődő dolog, de tényleg érdemes rájuk odafigyelni. Bővebben: Aranyszabályok, ha jailbreakeltél

Mivel minden új jailbreak esetén a kiadás után kiderülhetnek olyan hibák az óriási érdeklődésnek köszönhetően, amik a szűkkörű teszteléskor nem mutatkoztak meg, így érdemes lehet várni pár napot, amíg ezeket a kezdeti “gyerekbetegségeket” kijavítják.

Ezen túl a Cydia akadozása is várható, hiszen milliók próbálják éppen használni, így ha problémát tapasztalnánk, próbáljuk meg később.

[poll id=”138″]

Figyelem! Ez a cikk folyamatosan frissül!

spinning-wheel

Olvasd el a hozzászólásokat is

503 Comments

  1. Kedves szifon.com! Lehet tudni miért nem várták meg az IOS 7.1-t?

  2. Megtörtént. iPhone 5S.

  3. iOS 6 downgrade lehetséges lesz vele?

  4. Talamasca.
    Megéri felrakni?

  5. Mire jo ez a jailbreakeles ?

  6. de jó elindítom a konfigurálás 2 végénél hírtelen felhívnak felveszem beszélek lerakom és azonnal reboot remélem ez nem baszta el teljesen

  7. Aztan majd kijavitja az Appla a hibat publikus 7.1ben mielott kijon!
    Kicsit elkapkodtak szvsz.:/

  8. @magyar15: Googla a barátod. 🙂 De addig ameddig ezt megkérdezed, addig szerintem bele se kezdj mert csak gondod lesz belőle.

  9. @Zjunior: Passz. Csak kíváncsiságból tettem fel. 😉
    Most nézek majd körül, hogy van e még valami értelmes indok a Cydia jelenlétére.
    Warez nem érdekel, ha nem lesz pár napon belül értelme, akkor megy vissza a 7.1 beta 2…

  10. I4S-em van, jelenleg 6.1.3-at futtat. Én az ios7-től ódzkodom, de ha nincs más megoldás felteszem. Van viszont két kérdésem azok felé akik megcsinálták és akik tudják h mi a helyzet. Szóval az egyik kérdés az, hogy letezik-e ios6-os kinézetet nyújtó csomag Cydián? A másik pedig hogy feltegyem-e vagy inkább érdemes várni egy 6.1.3 JB-re? (Magyarul lesz-e ilyen egyáltalán)

  11. sztem biztos hogy nem javítják ki még max a 7.1.1/2 ben

  12. nem furcsa hogy i4s-re ios6.1.3-on még nincs jb, de i5s-en meg minden mason amin ios7 van arra meg már van?:00

  13. @iGuy: Nem. Ideje frissíteni.

  14. Elméletileg este jön a 6.1.x-es JB

    Now that evasi0n is public for iOS 7. Will submit the A4 untether to Cydia later tonight when my power comes back 😛 (A5+ will be soon!).— iH8sn0w (@iH8sn0w) December 22, 2013

  15. Mert vannak olyan appok amiket az Apple nem kultival és nem enged a store-ba, ezek tweak formában jelenik meg többnyire a cydiaban és azt csak JB eseten tudod használni

  16. @Dareeo: na látjátok. Aki nem akar ios 7-et, ne rohanjon egybol felrakni, inkább várjunk 6.1.3 JB-re.

  17. iH8sn0w bepánikolt, és miután megjelent a 7.x-es JB, ma este gyorsan kiadja a 6.1.x-est (amit ugye nem ma szándékozott kiadni, így valószínűleg nincs alaposan tesztelve)

    Jay Freeman (a.k.a. saurik) jelezte, hogy a Cydia-val lehetnek gondok

  18. Király 🙂
    ugrik a garancia ha felteszem? restore-al eltűnnek a nyomai?

  19. Restore-al eltűnnek a nyomai, de

  20. …de már nem tudod a 6.1.3-at visszatenni rá.

  21. Hol irjak, hogy jo a 7.1b2 re is?

  22. Mondjuk arra en is kivancsi lennek, hogy van-e egyaltalan valami hasznalhato a cydia-ban, amiert erdemes / erdemes lesz feltenni…

  23. "Támogatja az iOS 7 következő verzióit: 7.0, 7.0.1, 7.0.2, 7.0.3, 7.0.4 és a 7.1b1, 7.1b2."

  24. @talmasca iOS 7.1b2-n is megy a JB. Pont ezert rakom fel, a 7.0.4 tetu lassu a 7.1 hez kepest.

  25. @norbert05: nem. a jailbreak semmit nem változtat azon, hogy SHSH kell. ha nincs SHSH-d, nem lehet downgrade-elni, illetve iPhone 4S-től kezdve amúgy sem. ez jelenleg sem változott.

    @magyar15: ha ez kérdés, akkor ezt érdemes megnézned: http://szifon.com/2012/04/15/100-ok-amiert-erdemes-lehet-jailbreakelni-a-keszuleket/

    @xnotimeforlovex: támogatja a 7.1 beta verzióit is. nyilván nem adták volna ki, ha tudják, hogy a 7.1-et nem fogják tudni feltörni.

    @talamasca: a warezoláshoz elég régóta nem kell már a jailbreak.

    @JiGSaW113: lesz 6.1.3-ra is untethered, csak arra várni kell – frissítettük a cikket.

    @iGuy: lesz 6.1.3-ra is untethered, csak arra várni kell – frissítettük a cikket.

    @Dareeo: kizárólag iPhone 4-re egyelőre, de közben frissítettük a cikket több részlettel.

    @Szoghy: a garancia sosem veszett el. http://szifon.com/2010/03/07/jailbreak-tenyek-es-tevhitek/

    @asdabasd: a readme.txt-ben, ami ott van az evasi0n 7 app mellett.

  26. @mazsi1911:

    Bétát fel tudom rakni developer acc nélkül?

  27. @Zjunior: felrakni fel tudod, de aktiválni nem. regisztráltasd a készüléked, sokkal kevesebb vacakolás, és nincs ilyesmi gond sem.

  28. @Jadeye:

    tudsz vmi olcsó oldalt?:)

  29. @Zjunior: olvasd végig a 7.1 beta 2-es cikk hozzászólásait.

  30. @Zjunior: udidbeta.com 🙂 nagyon jó gyors és olcsó is egyben 😀

  31. Jadeye:
    Akkor valoszinuleg bootrom exploitot talaltak?

  32. Illetve ha jo a beta 2 re a jb, akkor nemlehet megoldani udid regisztralas nelkul?

  33. @asdabasd: nem írtak bootrom exploitot, de ki tudja, ez majd kiderül.

    az evasi0n csak aktivált készüléken futtatható, tehát nem lehet megoldani, hogy aktiválja neked a beta rendszert. regisztráltasd a készüléked, és kész, minden más csak felesleges vacakolás.

  34. Appsync ios7-hez van már valamelyik repoban?
    Én eddig nem találtam :/

  35. Warezolni lehet JB nélkül jó tudni csak azért kellet volna hogy megvegyem az Igo Európát de ezen túl vagyok már 🙂

  36. @asus14: nem támogatjuk a warezt, mert a jailbreak önmagában sosem a warezról szólt – de az egyes legújabb módszerek esetén már nem is kell jailbreak az egészhez!

  37. Érdemes-e, Ha kijön 6.1.3-ra is a Jailbreak, az Összes tartalom, beállítás törlése opciót benyomni?

  38. Persze mielőtt Jailbreak-ek..

  39. Nekem két kérdésem lenne – tudna valaki segíteni? Gondolkodom azon, hogy az iPad 3-asomat a legfrissebb ios verzióra updatelem, de aggódom az akkumulátor üzemideje miatt. Valakinek van esetleg tapasztalata ezzel kapcsolatban, gyorsabban merül ios 7-esen az aksi? Jelenleg az 5-ös ios fut alatta.
    A másik, hogy csak a legfrissebb verzióra lehet updatelni? Vagy megoldható, hogy mondjuk a 6.1-es verziót tegyem fel rá valahogy?

  40. helo, én elkezdtem jailbreakolni az iPad 4emet, és miután végeztem még egyszer újraindult de nem kapcsol be csak az almát mutatja és nem tudom h mit kezdjek vele, valaki tudna segíteni?

  41. folyamatosan frissítjük a cikket, tehát mielőtt feltennéd a kérdésed, frissíts rá!

    ha valaki OTA frissítette a készülékét a jelenlegi verzióra, az készítsen egy backupot, majd restore-olja iTunes-ban a készülékét, mielőtt lefuttatja az evasi0n-t!

  42. nekem ipad2-n ott megvan akadva, hogy állandóan reboot-ol. Nyomhattam neki restore-t 2x, mindíg ott maradt a jb-től(semmi tweak csak szimplán a jailbreakelés legvégén rebootol állandóan és nem megy tovább). iphone 5-n meg kinyírta a notification centert, még a beállításokban sem tudok semmit beállítani értesítéseknél… szóval eddig jó, pedig nincs fent semmi tweak.

  43. Activation Lock-on ez vajon segit?

  44. Nekem is Ipad2-n ugyan ez a hiba!Már 2x ujra raktam és akkor se.Két gépröl is (Mac,Windows).

  45. @Jadeye Azt hogyan lehet jb nélkül megcsinálni?

  46. Sziasztok! egy olyan kérdés hogy most oké, feltelepitem, de régebben ahogy az installous volt és az helyett most honnan lehet rá telepiteni programokat, játékokat?! 🙂

  47. @AAGery: AppCake pl.

  48. @CodeRed:
    Köszönöm !!!

  49. @Jadeye:
    De még a publikus 7.1 nem jött ki.
    Mi van,ha az Apple még módosít rajta?
    Benne van a pakliban nem?

  50. @CodeRed: az evasi0n csak aktivált készüléken futtatható, tehát zárolt aktivációs készüléket nem tud mókolni.

    @asus14: olvasd el a “Leállt a hackulo.us” címkezdetű cikk hozzászólásait.

  51. bocsi, de én még mindig nem tudom h mi lehet a készülékemmel és hogy mit tudnék vele csinálni

  52. @Jadeye:
    Fontos kérdésem lenne a JB-vel kapcsolatban: ha T-Mobile-nál függetlenítettem az iPhone 4emet akkor nem fog eltűnni a függetlenítés, igaz? Jók ezek a lépések?(i4 iOS7.0.4.) 1: iCloud Backup 2. iTunes restore 3. Jb 4. iCloud-ból adatok visszatöltése
    Vagy hogyan kerülnek vissza a mentett adatok a telefonomra?

  53. @boldi44: Tedd DFU ba az ipadot és csinálj gépen egy visszaállítást én is épp itt vagyok ipad2-n!

  54. Nalam elkurta az osszes app push-jat. Ujra kell rakni az appot, addig nem megy :S :S 7.0.4 i5S

  55. Függetlenítés és warez. Másra nem jó a JB mert az iOS7 már nagyon szupi. Ennél több nem kell a telóra.

  56. Arra figyeljetek hogy semmilyen Cydia app/tweak nem fog menni tökéletesen az elején és lehet hogy heteket kell majd rá várni, ahogy az volt az IOS6 JB után is.

    😉

  57. @boldi44: 41. hozzászólás.

    @adam03108: mivel ezt már facebookon megválaszoltam, akkor itt nem ismételném meg.

    @expa: függetlenítésre kizárólag iPhone 4-en, 01.59.00-s baseband esetén jó, semmi más esetben nem. a warezoláshoz meg nagyon régóta nem kell már jailbreak!

  58. @daved14: és utána újra próbálod ajailbreaket?

  59. @Jadeye:

    Nem vagyok fent FB-n, szóval a függetlenítésnek annyi, avagy nem?
    Köszönöm a választ…

  60. Felraktam Iphone 4-re. Igazából még semmit nem lehet vele kezdeni mert ami hasznos lenne az még nem kompatibilis IOS7-re (appsync,LocAllapp.. Stb.) Ipad2 még mindig nem akar menni, pedig minden lehetséges dolgot kipróbáltam.

  61. @bazooka: Nekem is T-mobile által lett függetlenítve, nem kell aggódni független marad!

  62. @bazooka: a hivatalosan függetlenített az természetesen minden esetben független marad.

  63. Köszi Polgártársak, Kellemes Ünnepeket!;)

  64. Szifon cydia nincs t-mobile logo ami jo ios 7-re, meg bill fix?

  65. @mrpappa87: Mindenkit váeatlanul ért sztem a dolog, azért, nemsokára beindul!

  66. Hát tényleg váratlanul ért 😀

  67. @asus14: Én sem találtam még… 🙁

  68. @Zjunior: egyik sincs még, pár órája jött ki a jailbreak, még nem volt időnk ezzel foglalkozni.

  69. boccs az offért de fonti, hogy warez azzal a kínai cuccal?

  70. @iGuy: hogy mi?

  71. irtad, hogy már régóta van warez jb nélkül..ez azzal a kínai programmal, vagy hogy?

  72. @gabo6:
    Találtál már valami megoldást?Nekem is azóta le van akadva a rebootnál?!

  73. Nekem működik ipad 4 en. azt mondja meg valaki hogy lehet warezolni meik progi?

  74. Kedves Szifon olvasok
    Aki csak azért jailbreakkel mert le akar tölteni játékokat meg progikat ingyen az felejtse el az egészet mert azoknak ott van a HIPstore 🙂
    Akik meg másra is azoknak kitartás:) Max 1-2 hét és kompatibilisek lesznek :)Thx és Boldog Karácsonyt

  75. Mi az a hipstore? Bocs még kezdő vagyok icuccok terén

  76. tök vicces sztem felraktam rá (i4s 7.1b2) minden jól ment működött 10 perc nyomkodás és keresgélés után rájöttem hogy semmi jó tweak nem jut az eszembe vagy olyan amit hiányolnék úgyhogy inkább hagytam és csináltam egy restore-t

  77. Szinte még semmi sem kompatiblis majd 1-2 hét múlva

  78. @filac:
    A google be írd be és az első 🙂

  79. @sl790624:
    sajnos nem, elegem lett és csak restore-t nyomtam, jb-t nem. Olvasgattam és mindenhol csak azt mondják, hogy ota-n frissítettél és akkor restore és úgy.. csak hogy már nem tudom hányszor csináltam.. plusz ez az egész előtt se ota volt frissítve

  80. Ez a hipstore tulajdonképpen micsoda??
    Azt írják ehhez is kell jailbreak
    Nem enged telepíteni semmit

  81. Elolvastam pár lehetőséget de a hipstore esetében is és az iexplorer esetében is kéri a JB-t sőt az iE még fizetősnek is látszik 35 dodó…???!!
    Szóval nem igazán működnek ezek a tanácsok…
    Igazából a JB-t nem akarom tartok a hibáktól bár pár tweak jónak látszik… és meg is veszem a progikat egyetlen az iGO ami miatt érdekelne a dolog….azt húzósnak tartom…

  82. @istvan8710:
    Mielőtt téves információkkal látod el a nagyközönséget nézz utána annak amit mondasz! Most próbáltam a HIPstore-t NO JEALBREAK iPhone 5 készülékkel semmit nem enged letölteni!!!

  83. na megint kezdődik a kotyvasztás 🙂

  84. Függetlenítés megoldható vele?

  85. Warezhez régebben tényleg nem kellett jb, amikor a kínai Kuaiyong és társai divatban voltak. Ezeket viszont FOLTOZTÁK! Legjobb tudomásom szerint már NEM LEHET warezolni jb nélkül!

  86. @gabo6:
    És hogy nyomtál restorét?Nekem az itunes sem látja???Vagy nem ott kell restorolni?

  87. @Patrik:

    udidbeta.com-os reggelés mennyi ideig érvényes??

  88. Sziasztok ipad minit valaki már próbált jb-zni meg milyen hatással van rá a 7.1béta? ÉS amúgy aki jb nélkül akar warezolni az a tongbut próbálja ki én is azt használom ipad mini és ha nem szabadott volna ezt ide írnom akkor kérlek javítsátok ki.

  89. @kilrak: 1 év tehát ha most regisztrálod a készüléked és a készüléked minimum i4s akkor jövőre nyugodtan tesztelheted az ios 8-at is 🙂 sőt még a 8.1 betákat is 😀

  90. Tudna mondani valaki par jo okoz a jb-re? Warezen kivul

  91. A JB lassítja a készüléket vagy nem? ( Ipad 4 )

  92. @Patrik:
    Köszi a gyors választ

  93. @Patrik:
    Mikor igazolják vissza hogy regisztrálva van a készülékem?

  94. @kokszy18: a függetlenítés továbbra is a baseband függvénye, ez most sem változott. részletes cikkünk a témában: http://szifon.com/2012/10/14/gyakori-kerdesek-az-iphone-fuggetlenitese/

    @Amyf23: a warezhez már régen nem szükséges a jailbreak! itt van 100 ok (de jelenleg, ahogy a cikkben írtuk, a kiegészítők nem kompatibilisek még az iOS 7-tel!): http://szifon.com/2012/04/15/100-ok-amiert-erdemes-lehet-jailbreakelni-a-keszuleket/

    @Ipeti10: önmagában nem. bővebben: http://szifon.com/2010/03/07/jailbreak-tenyek-es-tevhitek/

  95. @istvan8710: én most kipróbáltam de nem akarja telepíteni az alkalmazásokat, ez mitől lehet?

  96. @kilrak: 10 percen belül, a smapba lesz:)

  97. @Zjunior: Spam

  98. Nekem nem akar bekapcsolni a a teló.. fehér háttér alma logóval és semmi :S

  99. @tarcsaiphoto: olvass vissza, nekem is ez volt, tedd DFU ba a telót és csinálj gépen egy visszaállítást

  100. köszi. rátaláltam. most csinálom!

  101. @Zjunior:
    Hát ez az megtaláltam a vissza igazolást, feltoltam 7.1 beta 2-őt
    de nem lehetett aktiválni:)

  102. Appsync van ios 7-re? vagy hogy lehet ios7re fizetős játékot ingyen rakni?

  103. Hallani valami biztatót Apple TV 3 jb-ről?

  104. Itunessel megprobaltam gta-t ratenni a i5 re de nem mukodik:/ valaki valami otlet?

  105. Ipad air 7.0.4 re kesz!

  106. Még nincs appsync…

  107. Nekem sem telepíti a GTA 5ot iPad 4 iOS 7.0.4 🙁

  108. Sajnos még ló.sza.rt sem ér, használhatatlan. Azt nem tudom minek adták igy ki..

  109. @mlevi1999: egyenlőre nem tudod feltenni rá,mert nincs Appsync

  110. Sziasztok!

    Valaki tudna olyan alkalmazást mondani amiben van magyar billentyűzet?
    Illetve az iGo-t hogy tudom innen felrakni?
    Köszönöm

  111. @Tierzen: ezt csak én nem értem? alapból beállítható a magyar billentyűzet a rendszerre vonatkozóan: Beállítások, Általános, Billentyűzet.

  112. Szép estét. Olyan problémám van, hogy jb-eltem az i4-emet, és amikor kiírta a program, hogy done, akkor feloldottam a telefont, és eltűnt egy csomó alapikon, köztük a beállítások is. Így restore-t sem tudok csinálni, mivel amikor rámegyek az iPhone visszaállítása gombra akkor kiírja, hogy kapcsoljam ki az iphone keresése opciót. Valaki tudna segíteni?

  113. @Jadeye: Mármint hogy a magyar karakterek kint legyenek gombként és ne a sokáig nyomással lehessen előhívni. iPaden érdekes gépelésnél.

  114. Hello!
    Van egy iPhone 4 6.1.3 jailbreakelt rendsn0wan. Ha felteszem a ios 7 et akor fel tudom torni evasional?

  115. @pprika: ha teljesen szűz rendszert teszel fel és aktiválod a telefont, akkor igen! gyári független a készüléked?

  116. @Iszak17: először is indítsd újra többször. ha az nem segít, a restore-hoz tedd recovery-be vagy DFU-ba, és aktiválásnál meg kell majd add az Apple ID-d jelszavát, amivel az iCloudba vagy belépve a készüléken.

    @Tierzen: erre jelenleg nincs lehetőség.

    @pprika: erről szól a fenti cikk. elolvastad?

  117. Hello!
    Abban tudtok segíteni, hogyan tudom a Carrier Bundle file-omat frissíteni a telefonon, hogy be tudjam kapcsolni az LTE-t Telenor hálózaton? Elolvastam a cikket, de részleteiben nem tér ki erre, nekem viszont szükségem lenne rá.
    Örök hálám!

  118. Ell csak nem ertetem eszt a reszt hogy ram vonatkozik e vagy nem
    Ha iPhone 4 esetén ultrasn0w-val függetlenítesz vagy bármi más okból fontos a baseband verziójának megtartása, NE frissíts iOS 7-re, mert azt jelenleg elvileg csak a baseband frissítésével lehet megtenni, amivel könnyen elbukható a függetlenítés. A Gevey és hasonló megoldásokat használóknak is érdemes lehet várni. A függetlenítésről bővebben: Gyakori kérdések: az iPhone függetlenítése

  119. @Jadeye: Köszönöm, sejtettem, hogy ez lesz a probléma, amiért nem ment a korábbi cikk alapján sem.

  120. Appsyncet honnan tudom letolteni iOS 7.04-re ?

  121. @pprika: ultrasn0w-val függetlenítesz, vagy Gevey-t használsz? ha igen, rád vonatkozik. ha nem, akkor nem. függetleníted egyáltalán a készüléked, vagy mondjuk Vodafone-os, és Vodafone-kártyával használod?

    @halaszzoli: sajnos ez van egyelőre, de mindenképp lesz cikk, ha van változás.

    @Ragadoz0: ajánlom a “Gyakori kérdések” részt a cikkben.

    @DaniTm: ameddig a MobileSubstrate nem megy, gyakorlatilag mindegy, szinte minden attól függ.

  122. @viktorio81 de megvan az ipa itunessal elvileg jonak kene lennie

  123. Vodafonos es vodafonal hasznalom

  124. @pprika: akkor nem értem. hol vonatkozik ez rád? hiszen nem függetlenítesz.

  125. @Jadeye: Meg nem frissitettem, varok egy kicsit, illetve meg uj is vagyok ezugyben, erdekessegkeppen masoltam csak 🙂

  126. @asdabasd: Geohot? akkor jó idők várnak ránk

  127. @asdabasd: ez benne van a cikkben (a “Kínai felhasználók számára ugyanakkor …” kezdetű bekezdés alatt), érdemes időnként ráfrissíteni, és újból átolvasni, mert folyamatosan frissítjük.

  128. @Jadeye: Akkor valami gond van nálam, mert nekem nem frissült, csak homokórázik a cikk alján. Bocsi.

  129. @asdabasd: EDIT: Hopsz, benéztem. Bocsi mégegyszer.

  130. @Jadeye:

    az altalad emlitett cikkben sem talani semmi infot arrol, hogyan is lehet JB nelkul appot installani iOS-re (egyebkent ez a nagy baja ennek a “forumnak”, hogy ez nem forum, csak beszologatasok halmaza, amibol baormira nehez barmilyen valos es hasznalhato infohoz jutni, mar elnezest)

  131. Valaki nem tudja hogy appsync lesz-e?:)

  132. Valaki tudna segiteni abban,hogy hiaba toltom le az evasion.exe fajlt nem indul el se xpn (minden frissites fent van) se vistan se win7en!? Mi a problema? Folyamatosan azt irja h a program leall.

  133. iPhone 5 és iPad Air 7.0.4. kész

  134. @tomigonzo: JB nélkül sehogy se tudsz appot installálni csak eredeti appokat.

  135. @Jadeye: Nagyon szepen koszi a turelmedet Orok Hala:)

  136. Hello mindenkinek!
    Én jailbreakeltem (iPad 2 iOS 7.0.3-al) és minden jól ment mindaddig amíg nem döntöttem úgy hogy restartolom az iPadem mert eléggé lelassult (sajnos ez a jailbreak egyik mellékhatása :// ). Mikor ugyanis újraindítottam az iPadem és bekapcsolódott, az összes alkalmazás elveszett a spring boardról (kivétel az Újságos), semmi sem maradt, egy ikon sem.
    Én úgy gondolom ez egy elég nagy bug, és ami a legrosszabb hogy a biztonsági mentést meg nem teszi vissza az iTunes (amit jailbreak előtt csináltam a gépemre mentve mindent), ezért most restore-olnom kell az egészet, ami elég idegesítő.
    Nem tudod szántatok -e ennek a kommentnek elolvasására időt, de ha igen, és tudnátok valamit ajánlani, azt megköszönném ugyanis nem szeretnék restore-olni.

  137. @farkas63:

    25 hozzaszolas itt:

    @talamasca: a warezoláshoz elég régóta nem kell már a jailbreak.

  138. Igazából csak egy dolgot nem értek. Jelenleg nincs appsync a hetes rendszerhez. Oké, nem lehet warezolni, de vegyük ezt a dolgot úgy, hogy a jailbreak nem is erről szól, hanem a jó tweakekről, melyekkel megváltoztathatjuk a rendszer kinézetét, testre szabhatjuk, stb. (bár sok álszentnek megnézném a készülékét, olyanokénak, akik állítják, hogy nem warezolnak, köznem az Apcakeről meg naponta tízesével szedik az appokat, szóval ennyit erről… Persze Tisztelet A Kivétel, tőlük elnézést kérek!) De maradjunk szóval a tweakeknél. Biztosan frissülni fog a Cydia. Talán pár napon belül, bár ezt kicsit kétlem, hiszen Ünnepek a nyakunkon, és azért heckerek ide vagy oda, de azért a Karácsony nekik is Ünnep, nem hiszem, hogy szenteste is ezen fognak dolgozni. De ha most teljesen használhatatlan ez a JB és a Cydia, akkor meg tudja valaki magyarázni nekem, hogy mi értelme volt kiadni?
    Bevallom, imádom az iPhoneomat, de a hetes megjelenése óta kezd elmenni a kedvem tőle. Maga a hetes rendszer olyan amilyen, nem vagyok oda érte. Elkapkodták, és szerintem mégy egyetlen előző IOS-ben sem volt annyi hiba mint ebben. Most meg itt van egy JB, ami olyan mintha félkész lenne, nem tudni mi lesz belőle, egyelőre használhatatlan. Talán csak azért adták ki, mert elkapkodták és már ez is csak a versengésről és a pénzről szól?

  139. @asdabasd: 🙂

    @tomigonzo: nem azt mondtam, hogy a cikkben lesz, hanem hogy a hozzászólásokban. ott több alternatíva is felmerül, de elég itt is visszaolvasni őket, itt is volt, aki már említett ilyet.

    @farkas63: de. újból aláírják az appot, és mint mondjuk a testflightapp esetén a fejlesztőknek a tesztelt appok, ad-hoc módon települnek a tört dolgok.

    @torokabel: a belassulás nem lehet önmagában a jailbreak mellékhatása. az eltűnő ikonokon segíthet, ha restore, majd újból jailbreakeled. miért nem teszi vissza a mentést az iTunes, mi a hibaüzenet?

  140. @Tomigonzo

    Igazad van, nem segitenek itt a forumon. Annyit irnak, hogy olvasd el ezt meg ezt, amibol nem derul ki jailbreak nelkul, hogy lehet feltenni egy appot.

  141. @Jadeye: Olyat modszert emlitettek, ami nem mukodik jailbreak es appsync nelkul.

  142. Valaki tudna segiteni egy kicsivel feljebb levo kommentemben foglalt dologra?:)

  143. @giannni: hát akkor bezárta az Apple a kiskapukat, kell a jailbreak mégis, hogy telepíthető legyen az appsync, de se MobileSubstrate, se appsync nincs jelenleg, ergo kb mindegy, nem lehet warezolni. ha megveszed az appokat, akkor ez nem jelent gondot.

    egyébként fejlesztőként bármi appot alá tud bárki írni a saját, fejlesztői certificate-jével, és fel tudja tenni jailbreak nélkül, tehát van opció rá. igaz, az éves szinten 100 dollár a fejlesztői regisztráció miatt.

    de ettől még a jailbreak alapból nem a warezről szól.

    “Igazad van, nem segitenek itt a forumon. Annyit irnak, hogy olvasd el ezt meg ezt, amibol nem derul ki jailbreak nelkul, hogy lehet feltenni egy appot.”
    azt nem értem, hogy miért kell újra és újra leírni századszor is megkérdezett dolgokra a választ, és miért akad fenn valaki azon, ha kap egy linket, ahol elolvashatja a kérdésére a választ? nyilván nem kényelmes több cikket vagy 600 hozzászólást elolvasni, de legalább több információt magadba tudsz szívni, mint ha csak kapsz egy választ, mert láthatod mások tapasztalatát, stb is.

    @bryen01: rendszergazdai joggal futtatod?

  144. Appot kétféle képpen lehet feltenni jailbreak nélkül.
    Van a http://www.25pp.com amiből van app is amit úgy tudsz feltelepíteni ha előtte gépre letöltött programot megnyitod és itt mar el tudsz igazodni ha meg nem akkor YouTube-on sok videó van.A programban megnyitod az app centert, megkeresés amit le akarsz tölteni, letoltod, telepítés és megy.:)
    A másik a http://www.tongbu.com amiből szinten van app is és az eljárás ugyan az mint a 25pp-nel.

  145. Igen ugyis probaltam sajnos semmi eredmeny,nem tudom mi lehet a baj:/ elinditom es egybol leall:/

  146. Ugye nem csak nekem megy nagyonnehezen az alkalmazas letoltes… Ti hogy vagytok ezzel?

  147. @Jadeye:

    elolvastam az osszes hozzaszolast, abban sem volt, ertelmes legalabb is semmi,
    a kereso kb 0hoz konvergal a hozzaszolasok nem tudasmegszerzeshez szolgalnak informacioval, hanem egymas fikazasa es hulyitese, az altalad emlitett cikk hozzaszolasainak 98% kb arrol sozl, hogyki miert vesz nem vesz 200 ezres telohoz 2-3 szaz forintos programot, es tarsai, en ettol fuggetlenul respektalom a Te itteni munkadat de igy ez a “forum” semmit nem er, legalabbis ugymond “szakmai” szemmel, sok idiota hozzaszolast atragni az embernek nincs ideje, es elege is lesz belole, az ilyen emberektol nem hiszem, hogy varhatok epito jellegu hozzaszolast, netan segitseget barmilyen kerdesben is

  148. @DanTm: koszonom a linket,de en erre a problemara szeretnek valami megoldast talalni amit irtam.:)

  149. @tomigonzo: …Megteheted azt, hogy le idiótázol mindenkit, de azt akkor se várd, hogy egy hivatalos oldalon le fogja írni neked bárki is, hogy hogyan warezolhatsz, vagy magyarul hogyan lophatsz alkalmazásokat. 😀 Még ha meg is tenné valaki, hogy belinkel olyasmit, az meg sem jelenne szerintem, mert már előtte moderáláson megy keresztül. De pont két hozzászólással fölötted azért van mégis van egy kis segítség, ha megnézed…

  150. Folyton csak a sírás 😀
    Ha van JB azért, ha nincs azért.
    Legyetek türelmesek. Ma jött ki.

    Ha warezolni akartok, akkor meg utána kell olvasni, hogy éppen minek mi a menete.
    Lehet appsync nélkül is telepíteni, több módszer is van rá, ha már megvan az IPA fájl.
    Pl. amivel szerintem biztos hogy menne az az iTools
    Link:
    http://www.guidingtech.com/16025/itools-transfer-apps-iphone-without-itunes/

    De a legegyszerűbb behúzni az éppen aktuális ingyenes cuccokat, és várni, amíg lemegy vminek az ára. Vagy ingyenes nem lesz. Addig ki lehet játszani ami most éppen ingyenes.
    Aztán van 1 csomó alternetív alkalmazás is. XY dologra, más alkalmazást is lehet keresni.
    JB tweakek közül is a jobbak mind fizetősek, ott is el lehet költeni seperc alatt pár dollárt.

    Vagy tudtok FMA-zni is, nagyon sokan, legálisan így jutnak “pénzhez”. Kis befektetett idő, és máris veheted ami tetszik.
    Link:
    [Link törölve. Indoklás: sajnos korábban többen folyamatosan, hetekig próbáltak a saját referral ID-s linkjükkel spammelni a lehető legváltozatosabb módokon és helyeken, mikor kifogytak nekik a szponzor appok. Amellett ez a megoldás manipulálja a toplistákat is. Azóta az ezzel kapcsolatos linkeket kivétel nélkül töröljük. -szerk.]
    (Nem kell JB!)

  151. Bryen01 @ Gepre tedd fel az adott program PCs klienset, es Fix crash. Ha kiegeszited a keresest ezzel a 2 kulcsszoval ( fix crash ) jutyub video alapjan is meglesz a megoldas.

  152. FMA spamről nem tudtam, sorry.
    Nem használom, csak ph!-n akik tolják mindig írják mennyi pontot kaptak adott napon és elég jól haladnak. Főleg ha egy kis usa proxyval/VPN-nel rásegítenek még hogy több alkalmazást adjon nekik a tool.
    Megoldásnak viszont megoldás lehet, annak akinek nincs pénze vagy maga szeretne tesztelni 1-2 alkalmazást youtube videók nézegetése helyett… 😀

    Mondjuk elég érdeke ez a történet a kínaiakkal, meg az 1M dollárról.
    Igazi kémsztori.
    Már nem csak az NSA hanem a kínaiak is megfigyelnek majd minket. Mert ugye ki garantálja hogy nem kínai nyelvű készülékre nem kerül fel vmi, ami monitorozza mit csinálok?!

    Maradok a 6.x -es jb-nél, és a mai Cydia frissítéseket sem rakom fel.
    Majd meglátjuk miről mit írnak.
    A telefon és a JB alkalmazások mennek anélkül is.

  153. @KekszNET: semmi gond. 🙂 nyilván nagyon nehéz ezt nekünk is úgy kommunikálni, hogy közben ne mi magunk reklámozzuk véletlenül. így marad a linkek kiszedése.

  154. @DaniTm: koszonom szepen,mar csak egy kerdes,hogy adott program PCs kliensét,ez alatt mit ertesz?:) bocsi ezt a reszt nem ertem:)

  155. Bryen01 @ Tongbu eseten van PC-s resze is, tui.tongbu.com -rol letoltheto.

  156. Koszonom!:)

  157. @DaniTm: nekem ez nem indul el.

    működik ez egyáltalán, hogy jailbreak nélkül feltett már valaki fizetős appot?
    nekem nem megy az a pp nevű kínai fos, hibát ír ki, amikor a rátöltésre megyek, persze kínaiul…

    van valahol egy értelmes működő leírás?

  158. @jacko: a dolog működik, csak meg kell várni amíg lesz appsync iOS7-re. Ezt majd a cydia-ból lehet letölteni, majd újraindítod a telefont és már rakhatod is fel az alkalmazásokat.

  159. Nekem mukodik minden eszkozon. Jutub tele van tutorial videokkal. Tobbire mar ott a google, nem offolok 😀

  160. Sziasztok!
    Létezik olyan tweak, ami blokkolja az lte kapcsolót, és tudnám használni edge-n az i5-öt?? Vagy esetleg valami más megoldás, amivel elő lehetne csalógatni az edge-t?
    Köszi

  161. Van aki használ vagy már fel is tette az Androidlock XT? Mert azt nem mertem feltenni, nehogy behaljon a rendszer. Pár tweak már fent van és jól működnek, pl: icleaner, cleaner, accelerator, swipeselection. (i4 iOS 7.04)

  162. :(( miert nincs mobilesubstreate em :((

  163. @pprika: még várni kell. benne van a cikkben hogy nem működik megfelelően.

  164. Meghalt az appstore, vkinek otlet? 🙁

  165. Sziasztok!

    Elnézést azoktól akik nem szálltak be a témába, de Esetleg a sok warezoló vita mellett nem lehetne, hogy a tweek-kek kompatibilitásáról leírja valaki a tapasztalatait?

    Előre is köszönöm!

  166. Én annak örülnék a legjobban, ha a JB-vel leheten valami Swiftkey ( vagy hasonló ) tweak-et vagy akármit feltenni, amivel használható lenne a billentyűzet… de így…

  167. @fecskeneo: redmondpie pont com-on van lista (persze a teljesség igénye nélkül)

  168. 3GS-re kijött az untethered jailbreak!

  169. a magyar billentyűzet fixet majd frissítitek? 🙂

  170. Engem real racing 3 pénz, arany hekkelés érdekelne. Van már ilyen a cydiaban iso 7-hez?

  171. @ToniSlow: köszi szépen!

  172. Eszrevette valaki, hogy az automatikus fenyero szabalyzas nem mukodik megfeleloen jb utan? Regen, ios6-on is, es most is? Jelenleg 5s, 7.0.4, anno 4s-en is, sok verzioval…

  173. Van mar appsync ?

  174. @Ragadoz0: egy helyen találtam, de nem működik. valószínüleg azért mert mobilesubstrate-et használ, az viszont még nem megy megfelelően.

  175. @ngtv: Eddig se kellet JB a Real Racing 3 hackhez, én anélkül tolom végtelenített arannyal…

  176. Létezik már valamilyen tweak a vezérlőközpont avagy control center szerkesztéséhez?
    Bluetooth helyett a mobilnet ki -és bekapcsolását szívesen oda tenném.

  177. Tudtok most mukodo warez app alkalmazasos oldalt? THX

  178. Mi a helyzet iPhone 5s el? Annál létezik az A6 chiphez is ok a JB?

  179. Tibuka azt hogyan? (Real racing)

  180. Megy a tongbu is szépen! Nem kell jailbreak.

  181. @Tibee86: jelenleg nincs külön csomagunk erre, de ehhez elegendő, ha manuálisan kitörlöd az override fájlokat, ez alapján (jailbreakkel rész): http://szifon.com/2013/02/22/az-lte-blokkolasa-es-a-3g-kapcsolo-visszaszerzese-t-mobile-os-iphone-5-es-ipad-keszulekeken/

    @fecskeneo: jelenleg semmi nem megy, ami MobileSubstrate-ot igényel, ahogyan a cikkben is írjuk. aminek nem kell MobileSubstrate, az általában működik, de az első pár nap mindig ilyen egy jailbreak után, érdemes tehát várni vele 1-2 hetet is, mire frissülnek a dolgok és így minden visszaáll a régi kerékvágásba.

    @jacko: igen, frissítettük is a cikket időközben, de egyúttal jelenleg nem elérhető a csomag, mert hibát okozhat betöltéskor, így marad a manuális telepítés deb fájlból (részletek fent.)

    @vycman: igen, megnézzük.

    @Ragadoz0: le van írva a cikkben, hogy nincs. kérünk, olvasd el a cikket.

    @laby: jelenleg nem létezik, de nagyjából mindegy is, mert a MobileSubstrate sem működik egyelőre, így ha lenne is ilyen, valószínűleg akkor sem menne.

    @trigmegistos: le van írva, hogy minden iPhone, iPod touch és iPad, bármely iOS 7 verzión. a mindenben az iPhone 5s is benne van.

  182. frissítettük néhány új információval a cikket – ha tegnap már elolvastad, most olvasd át újból, hogy a frissítéseket is lásd!

  183. Sziasztok! Korábban olvastam a hozzászólások között, hogy Ipad 2-vel még nem megy a JB. Változott ez tegnap óta valamit, sikerült feltenni valakinek?

  184. Köszönöm szépen, megpróbálkozom vele.

  185. @ooooA6: akinek nem megy, annak jellemzően azért nem ment, mert OTA frissítéssel van fent a készülékén a jailbreakelni kívánt iOS-verzió. iTunes-os restore után mennie kell.

  186. @Jadeye:

    Köszönöm szépen!

  187. [Link törölve: a letöltéshez kérdőív kitöltését erőltető átverés.]
    vki tesztelhetné

  188. AppSync mikorra lesz lehet valamit tudni?

  189. @jacko: nyilván bármi, aminél a letöltéshez kérdőív kitöltésével kell igazolnod, hogy nem bot vagy, hanem ember: KAMU.

    @alibaba34: nem lehet tudni. ha kiderül, nyilván értesülni fogsz róla.

  190. Sziasztok ! Lehet jailbreak nélkül torrent appot rátenni a telora ? Ha lehet mivel ?

  191. Jadeye!
    Az IOS6-hoz kiadott bill fix-etek kompatibilis IOS7-el?

    Illetve valaki tudja, hogy a Zephyr müködik e IOS7 alatt?

  192. @kecskemetiz2: olvasd végig a hozzászólásokat, többször le van írva.

    @twingo16v: a billentyűzet fixünk jelenleg nem megy fel iOS 7-re, mert direkt letiltottuk azt korábban a biztonság kedvéért, mert nem tudtuk tesztelni. viszont nemsoká teszteljük, és ha működik, akkor frissítjük a csomagot, és fel is fogod tudni tenni. megjelenési időpontot nem tudok írni, de igyekszünk.

    a Zephyr ha igényel MobileSubstrate-et, akkor nem fog menni. valószínűnek tartom, hogy igényli.

  193. A tongbut az egy kinai szar rámentem és az itunes stort dobta ki a hipstore meg nem engedi letölteni. Esetleg a tongbut csinálom szarul ?? ( ios 7.0.4)

  194. @Jadeye:

    Köszi

  195. @kecskemetiz2:
    1. megnyitod a safarit a telón
    2. google (a barátod)
    3. írd be: tui tongbu
    az első oldalt amit feldob rámész és ott egy alma jelű gomb rámész, feltelepíted.

    Ezután fennt a telódon egy ikon, rámész a nagyítóra (keresés) letöltöd, feltelepíted, ennyi!

    (Nem minden alkalmazást enged leszedni, pontosan nem értem hogy miért, akinek navi kell a tomtom e.europe lejön szépen.)

  196. Udv. Ha lesz működő Appsync es mobilesubstrate, arról lesz külön cikketek? Csak mert akkor nem nézegetem mindig a commenteket 🙂 koszi es udv.

  197. nekem ipad4-en az történt hogy egyszer már feltelepítettem de letöröltem és most észleli hogy jailbreakelt mikor már visszaálitottam elkezdem a telepitést és az mikor kiírja hogy nyissam meg az ipaden az evasi0n progit akkor megnyitom de csak kidob és a telepitő sem megy tovább valaki tud valamit mit kéne tenne,?

  198. látom megy a szenvedés
    nem kell elsőre minden szarra ráugrani, ezt az előző JB-nél megtapasztaltam 🙂

  199. @Victorinox: ha frissül a jailbreak, arról lesz külön cikk (a MobileSubstrate frissítéséhez magát a jailbreaket is frissíteni kell).

    az appsync mindenkinek az egyéni problémája, mi nem támogatjuk a warezolást, azt majd hozzászólásokban kitárgyaljátok úgyis.

    @fiben01: az, hogy a folyamat közben kidob az iPaden az app, az teljesen normális, de ha végignézed a hozzászólásokat, találhatsz még egy videót is az evasi0n 7 működéséről. ha nem akar menni, akkor érdemes lehet egy restore a jailbreak előtt.

  200. Ok, köszönöm

  201. Sziasztok! Van egy problémám. Felraktam a jailbreaket ahogy szokás és próbáltam a fizetős alkalmazásokat feltenni de csak halványan van fent és nem települ mit kell még letölteni a cydiából?

  202. Ja meg még egy probléma. A facebook, adobe és skype miért dán? Nem tudok nyelvet váltani….

  203. Szerintetek mikor jön IOS 7 Appsync?

  204. @vanvoyage: állítsd át a Beállítások appban angolra a nyelvet, majd állítsd vissza arra, amilyen nyelven használod, és nézd meg úgy.

    @mlevi1999: még mindig nem lehet tudni. ha kiderül, nyilván értesülni fogsz róla. de mint már fentebb többször le lett írva, a warezoláshoz már nem kell jailbreak sem. olvasd végig a hozzászólásokat.

  205. Nekem hívásnál fekete lesz a status bar. Valakinek esetleg hasonló furcsaság? (i4, iOS 7.0.4)

  206. Mi a szitu a függetlenítéssel? Az műkszik?
    Ezekhez kéne! Am nem érdekel másért a JB!

    iPhone 4s
    iOS 7.0.4

    iPhone 5
    iOS 7.0.4

  207. @Nagyhanesz: magyar szolgáltatók?

  208. Köszi a nyelv problémám ok

  209. @ToniSlow: lényegtelen, milyen szolgáltató, mert jailbreakkel egyik készülék sem függetleníthető.

  210. Igen, magyar kártyával szeretném használni a brit O2-es 4s és brit T-mobilos 5 telefonokat. De akkor látom ez mostmár csak álom!

  211. @Nagyhanesz: az attól függ…mennyit ér ez meg neked

  212. Azért köszönöm az infókat! 🙂

  213. @Nagyhanesz: A két készülék függetlenítése 225$ jelenleg ( 75$ 4S/150$ 5)

  214. Sziasztok! Ezt már “vanvoyage” megkérdezte, de nem kapott még választ. Szóval a probléma: felraktam a jailbreaket ahogy szokás és próbáltam a fizetős alkalmazásokat feltenni de csak halványan van fent és nem települ mit kell még letölteni a cydiából? Vagy mi lehet a probléma? AppSync lehet a gond szerintem, de IOS7-hez nem találok.

  215. @ToniSlow:

    Nekem van egy mexikói szolgáltató függő i5-öm. Azt lehet valahogy függetleníteni?

  216. Üdv mindenki , nem olvastam végig a hsz-eket de jól halottam hogy IOS 7 JB -re nincs App sync ?

  217. ToniSlow: Igen lehet , venned kell hozzá R-SIM 8 as kártyát vagy R-SIM 8+ t és tökéletesen működni fog az LTE is . Volt egy ilyen I5 ösöm pluszban és semmi gond nemvolt vele

  218. Ja és nemkell hozzá jb -sem : )

  219. Most viccen kívül… azokat a kínai oldalakat sztem ne tekintsük megoldásnak. Én megnéztem már csak kíváncsiságból is az egyiket. Full kínaiul van minden rajta, nyelv átállítási lehetőség nincs. Beírtam arab betűkkel mondjuk azt, hogy AV Player, de természetesen nem talált semmit ilyen néven, hiszen minden kínai nyelven van ott. Több tízezer alkalmazást meg nem hiszem, hogy bárki is végig fog lapozgatni, hogy megtaláljon egyetlen egyet…

  220. Üdv, valaki tudna egy kis segítséget nyújtani?!

    Adott egy iPhone 3GS IOS 6.1.3 van rajta, ez már jailbreakelhető rendesen?!

    Tehát ugyan úgy ahogy az i4S-em, vagy ehhez még redsn0w kell és utánna a cydia csomaggal pedig befejezi a dolgot?

    Esetleg a cikk írója megtenné hogy kibővíti, pontosítja hogy az IOS 6 verzióval rendelkező készülékek [6.1.3] mi módon jailbreakelhető?!

    Előre is köszönöm a választ!!

  221. @Rollsroycephantom: Igen, ezt sajnos jól hallottad. Egyelőre nincs.

  222. @mada: Szia!
    Azt tudod hogy melyik szolgáltató mexikóban?

  223. @ToniSlow:
    Telcel

  224. @djsad00: ha tethered módon jailbreakelve van akkor csak fel kell rakni a csomagot a cydiaból. Ha nincs akkor marad a redsnow, vagy pedig megvárod amíg frissítik a snowbreeze-t.

  225. SEGITSÉG ! feltettem tonbut-al az angry birdset leszette feltette neg minden. Kin volt az ikonja rámentem, kérte az apple id-t beirtam fekete kép és kidobott.Ugyan ezt megcsináltam pouval és ugyan ez lett ! Valaki mondjon valami okosságot !!!

  226. @frenky: a jailbreak önmagában sosem tette lehetővé, hogy csak úgy tört appokat telepíthess, ez tehát most sincs másképp. az appsync-ről meg a cikk gyakori kérdések része emlékezik meg.

    @mada: ugyanúgy ebben a cikkben találod meg a függetlenítési lehetőségeket: http://szifon.com/2012/10/14/gyakori-kerdesek-az-iphone-fuggetlenitese/

    @Rollsroycephantom: ehhez nem is kell a hozzászólásokat elolvasnod, elég lett volna a cikket, külön le van benne írva, hogy mi a helyzet, gyakori kérdések rész.

    @WOLF09: translate.google.com

    @djsad00: benne van a cikkben lépésenként, hogy mit tudsz tenni 6.1.3 esetén.

  227. @mada: jelenleg egy helyen találtam, de ott is az van hogy “Out Of Stock”, tehát most nincs rá lehetőség. Azt tudom ajánlani hogy regisztrálj a twitteren, és írj @chronic-nak hogy tud-e segíteni. Az oldalán (chronicunlocks pont com) nincs mexikói szolgáltató, de azért egy kérdést megér, biztos jók a kapcsolatai. Én annak idején a horvát telefonomat akartam megcsináltatni, azt sem volt fent, de tudott rá árat mondani, tehát volt rá megoldás.

  228. SEGITSÉG ! feltettem tonbut-al az angry birdset leszette feltette neg minden. Kin volt az ikonja rámentem, kérte az apple id-t beirtam fekete kép és kidobott.Ugyan ezt megcsináltam pouval és ugyan ez lett ! Valaki mondjon valami okosságot !!!

  229. @kecskemetiz2: sajnos ebben nem tudok segíteni, sosem használtam. ha esetleg mégis lesz megoldás, akkor megoszthatod a többiekkel. de a helyedben nem szop@tnám magam ezekkel a kínai szarokkal, hanem megvárnám azt a pár napot amíg lesz appsync, és akkor simán itunes-al is tudsz felrakni alkalmazásokat.

  230. @kecskemetiz2: Jadeye már mondott, 4 hozzászólással feljebb. Miért ismételgeted a kommentedet? (Továbbá ez itt eléggé off-topic szagú…)

  231. @Jadeye
    “redsn0w-val a 6.0-t betallózva”

    Ez azt jelenti hogy vissza kell rakni az IOS 6.0át vagy mégis mit jelent ez a 6.0-át betallózva..?!
    Előre is köszönöm a választ.

  232. @Jadeye: Tudom, nem is ezért szoktam JB-ni. Egyedül csak a Navigont szoktam leszedni.

  233. @H2CO3: pontosabban melyik cikve mondta ? Ha lehetne illeszd ve nekem köszi !

  234. Nem lehet tudni mikor lesz appsync IOS7-hez?

  235. @kecskemetiz2: a legegyszerűbb okosság, ha megveszed, és akkor nincs ez a felesleges szenvedés.

  236. ahogyan a cikk gyakori kérdések részében leírtuk:

    * jelenleg nincs appsync az iOS 7-hez;
    * nem lehet tudni, mikor lesz;
    * több olyan megoldás létezik, amivel jailbreak sem kell a tört appokhoz;
    * nem támogatjuk a warezt.

    az appsync-kel kapcsolatos “mikor lesz már”, “miért nincs”, “nem megy” típusú hozzászólásokat mostantól törölni fogjuk. megértéseteket köszönjük.

  237. @djsad00: nem. redsnowban van egy olyan menüpont hogy select IPSW. Azt megnyomva be tudod tallózni neki az ipsw-t.

  238. @Jadeye: attól hogy valakinek iphone van nem biztos hogy költ 1500 forintokat egy sima játékra ami lehet nem is tetszik !

  239. @kecskemetiz2: 1.79€ = ~530Ft. elmégy bárhová enni valamit (mondjuk McDonald’s?), és már ott többet költesz egy alkalommal, és ezt akkor is ki kell fizetned, ha utána hazafelé rosszul leszel, és kihányod. persze az ételt nem lehet ingyen letölteni. nekem amúgy mindegy, csak így viszonyításként.

  240. De nekem nem ilyen alkalmazások kellenek 🙂 infinity blade 3 ? Gta san andreas ? Gangstar rio ? 500 forintos alkalmazásért nem szórakoznék 🙂

  241. Én az összes játékot megveszem… 300- 2000ftig nem nagytétel… szedd le appstore ról az AppsGoneFree alkalmazást… kiírja a napi ingyenes appokat.. én nekem innnen van meg rengeteg drága app köztük az infinity blade 3 is 🙂

  242. Sziasztok! Én feltelepítettem a cydiát minden rendben volt…Appcake, Zeusmos felment rendben viszont egy programot sem tudtam feltolni a telefonra. Tehát most ott a cydia amiban mondjuk 10% az ios7 es program, és a tört programok sem mennek fel… Hol a hiba? (Iphone 5S)

  243. @kecskemetiz2: mégis az angry birds-t és a pou-t említed, amik az 500Ft-os kategóriába esnek.

    @zeharom: a jailbreak önmagában sosem tette lehetővé, hogy csak úgy tört appokat telepíthess, ez tehát most sincs másképp. az appsync-ről meg a cikk gyakori kérdések része emlékezik meg.

  244. Sziasztok!Nekem az alábbi gondom lenne: iPhone 4, 5.x.x-ről frissítve 7.0.4-re, majd jailbreak lefut.Minden oké, de a mail app nem nyílik meg, kilép egyből.Jó, akkor teló restore.Fw file letölt a netről, de nem engedi felrakni, azt írja, hogy nem kompatibilis a letöltött fw-vel. Kipróbáltam már mindent, de nem engedi. Próbáltam az iTunes-szal is restore-t, de a letöltés végén valami hibát ír ki!
    Valami tipp?
    Köszi!

  245. @hohand: ha azt írja, nem kompatibilis, akkor nem jót töltöttél le. az iTunes esetén jó lenne tudni a pontos hibaüzenetet.

  246. Miota felraktam a jailbreak-et azota ha a fotoknal ha fullscreenbe nezek egy kepet akkor fent ott vannak a terero ido akku szazalek stb. szoval a statusbar.
    Ez masnal is igy van vagy csak nalam van igy? Vagy jb elott is ilyen volt csak nem figyeltem?

  247. @asus14: Nekem hívásnál fekete lesz a statusbar (pontosabban az ikonok stb.). De ezt írtam korábban. Gondolom majd javítják.

  248. @hohand: www pont icj. me/ios innen szedd le a telefonodnak megfelelőt.

  249. @ToniSlow az nekem is.
    Elotte milyen volt? Nem igazan figyeltem

  250. @asus14: Szerintem fehér, mint a homescreen-né…

  251. @ToniSlow: Én is úgy emlékszem, de mondjuk ez mindegy szerintem legalábbis nekem. Viszont a képeknél elég zavaró.. nálad nincs ott?

  252. @asus14: de igen, nekem is ott marad.

  253. @Rollsroycephantom: a kommentekből ítélve működik a dolog…

  254. Megszületett az Appsync ios7 -re 🙂 repo: https://cydia.appaddict.org/
    Tesztelve működik! 🙂 Boldog karácsonyt! 🙂

  255. @Rollsroycephantom: Igen, én kipróbáltam. Ezt is, és még vagy másik kettőt is, de egyik sem működik annak ellenére, hogy forrás (Source) hozzáadása után elvileg tényleg egy 7.x appsync települ fel. Ez lehet azért is, mert talán nem csak az appsync hiánya a gond, hanem a Mobile Substrate sem jó még. De utóbbiban nem vagyok biztos, lehet hatalmas butaságot mondtam. Azt inkább el tudom képzelni, hogy most sok kamu appsync 7 van. Külföldi oldalakat is nézegetek, senkinek nem működik aki kipróbálta. Én azt mondanám, hogy egyelőre ne tegyél fel ilyen megbízhatatlan forrásokból semmit. Lehet, hogy úgy hazavágod a rendszeredet, hogy rakhatsz mindent újra. A Cydiát frissíteni fogják, biztos vagyok benne, h nem marad így. És abban szerintem minden benne lesz “ami kell”. 😉

  256. Értem , és amit " spk.code " linkelt pár hsz el fentebb ?

  257. tesztelve: appsync ios7:)
    cydia.myrepospace.com/lod1/
    boldog karácsonyt:)

  258. @Jadeye: Köszönöm a gyors válaszodat… Jobb felül rákerestem az app sync re, a gyakorik kérdések app sync egy orás keresgélés után sem találtam. Szeretnék kérni egy linket mert béna vagyok nem találom a postot…..Faq t is néztem…..

  259. @spk.code: Köszi szépen!!! 🙂 Boldog Karácsonyt!!! 😉

  260. @Rollsroycephantom: Igen, amit spk.code megadott, az működik végre! 🙂 Előfordulhat, hogy elsőre nem fog működni (látszólag) mert app telepítése után az appnak csak egy halvány ikonja fog megjelenni. Ez esetben töröld az appot, aztán indítsd újra a készüléket. (kikapcsolod, vársz picit, bekapcsolod) Utána működik szépen. 🙂 Még egyszer köszi spk.code! 😉

  261. @zeharom: ebben a cikkben fent keresd a gyakori kérdések részt, de ha végigolvastad a fenti cikket, nagyjából középtájt. 🙂 de inkább az itt lévő utóbbi hozzászólásokat nézd, mert úgy tűnik, már azóta találtak működő verziót.

  262. spk.code fele Appsync muxik frankon most teszteltem 4-5 appal … Szedjetek

  263. Gondolom még érkezik valami fix a jailbreakhez, most az 1.0-ás verzió van kint, de ha mondjuk kijön az 1.1, akkor elég csak még egyszer lefuttatni a programot és kész, vagy macerásabb?

  264. Nekem előtte újra kell tennem a telot…. 88 perc még mire leszedi az az itunes a firmwaret már nagyon kíváncsi vagyok pedig….A youtubes filmet csináltam meg a 259 hozzászállásnál kár volt… nekem nem hogy nem csinálta semmit egy ikon a bal felső sarokban és semmi más…..

  265. Srácok hozzátenném hogy aki “véletlenül” felrakta az ios7.1 beta2-t és activation error-t kap,az sürgősen nézze meg ezt a vidit:
    http://www.youtube.com/watch?v=sPQxfHVGD7s
    ezzel helyretudod hozni a telód:D bocs ha leirták már előttem,csak gondoltam a magamfajta ios tudakozóknak jól jöhet.

  266. @szabirka24: ha majd megérkezik, akkor megmondják a fejlesztők, hogy mit kell tenni.

    @iproman: ebben semmi új nincs, ha megnézed, a beta 2-es cikknél többször leírtuk, hogy DFU-ban mindig vissza lehet tenni az aktuális hivatalos verziót, vagy hogy egyszerűen regisztráltatni kell a készüléket, és kész.

  267. WOLF09

    Kössz.a viszajelzést ! Lehet nekiugrok az IOS 7 nek holnap

  268. zeharom.

    Sajnálom , látszatra biztam benne hogy az jo lessz .De mint kiderült van megoldás az Appsync -re

  269. @Jadeye:

    “redsn0w-val a 6.0-t betallózva”

    Ez azt jelenti hogy vissza kell rakni az IOS 6.0át vagy mégis mit jelent ez a 6.0-át betallózva..?!
    Előre is köszönöm a választ.

  270. Minden frankón működik… a Jailbreak és az AppSync 7+ is 🙂
    Öröm és bódottá!!!

  271. nekem nem müködik egyik se pedig 4-is van amit le tudok tölteni

  272. @Rollsroycephantom: Semmi baj, ez olyan mint a pecázás 1x bejön 1x nem 🙂 most jon a backup icloudbol…. utana cydia utana keresem tovabb a jó appsync 7 et már ha van müködő… Ha v.kinek sikerült valamelyik depo jelezzen pls….

  273. Bár már kérdeztem itt egy ilyet, de most olvastam vmi SAM módszerről a függetlenítéssel kapcsolatban.. Az vajon segít i5 ios 7.0.4-en?

  274. Jadeye !
    Ha lesz jb 6.1.4 re es felteszem , akkor hogy tudok restoret csinalni ? Ugyebar shsh-t nem tudok semmivel lementeni , es jb eseten nem megy a beallitasok/visszaallitas . Tipp ?

  275. @akoshhh: a 6.1.4 alapján ez iPhone 5 lesz, ott pedig semmi esetben nem lehet restore-olni, csak a hivatalosan legfrissebb verzióra.

  276. Igazából mit csinál ez a jailbreak?
    igo nem megy fel, navigon sem. ingyen sem lehet letölteni őket, ahogy játékokat sem. telefon független nem lesz tőle, akkor igazából mit csinál?
    Vagy be kellene valamit állitani?

  277. Hemo nekem megy az igo 7.0.2 5s

  278. Kivancsisagbol csak feltettem, ipad4 7.0.4re.
    Minden frankon ment elsore, de ha telepitem pl. icleaner appot, reboot utan az ikon mar nincs kint, de cydia- ban telepitve van. Ez a jelenseg amiatt van, hogy nincs frissitve az app, vagy ez teljesen mas?

  279. DaniTm. Nekem elindult próbának fel tettem

  280. Vetzl @ Nekem is elfut. Arrol beszelek, higy cydiabol feltettem 1 appot ( icleaner ) es tweaket ( swipeselection ). Minden mukodott szepen. Majd gondoltam csinalok egy rebootot mi tortenik vele. Reboot utan nem mukodott a tweak, illetve az app ikonja eltunt, de cydiaban telepitve van. Ez egyelore gyermekbetegsege meg vagy uj dolog?

  281. Jelentem mindenkinek, hogy a 262 hozzászólásban lévő depo megy! 4 ipa val teszteltem hibátlan! A depoból csak az appsync et instaláltam…..(to: Rollsroycephantom)

  282. Megcsinálta a rebootot nekem is eltűnt, De a winterboard megmaradt.

  283. @hemo: a jailbreak önmagában sosem tette lehetővé, hogy csak úgy tört appokat telepíthess, ez tehát most sincs másképp. az appsync-ről meg a fenti cikk gyakori kérdések része emlékezik meg.

  284. @hemo:
    És leirod nekem akár priviben, hogy mit is kéne csinálnom?

  285. Még jb-s 6.1.2.-őn vagyok 4s-en. Egyelőre nem tervezek váltani, de előbb-utóbb kénytelen leszek, bármennyire is nem tetszik az IOS7. Próbáltam keresni tesztet 4s-re, de csak általános ios7 bemutatók vannak fent a neten. Van, aki most váltott hasonló módon? Kíváncsi lennék, hogy mennyivel lassabb-gyorsabb, milyen az aksi -ezzel 6-on is vannak problémák-, meg úgy unblokk 6-hoz képest mennyivel más a 7. Köszi és boldog karácsonyt mindenkinek! 🙂

  286. Nem akarok szemtelen lenni, de ahogy olvasom a hozzászólásokat… Van aki életében most hallott elöször a jailbreakről, azt sem tudja mi az, mire jó. Javaslom inkább ne csinálja, jelenleg amúgy sincs sok értelme.

  287. sziasztok,

    JB rendben, viszont tele vagyok “ghost” programmal, párat nem is tudok törölni és nem mennek fel a tort app-ok.

    tudtok segíteni?

  288. @shad76: tört appokhoz appsync kell, anélkül nem fognak települni

  289. Ha 7.1b2 van a teló, biztonsági mentést csinálok, restore 7.04-re, JB, frissítés 7.1b1 majd OTA béta2, biztonsági mentés visszatölt.
    Ez így működik?

  290. Valaki próbálta már a call counter-t ios 7-en működik ?
    Vagy az iannounce-t ?

  291. Tehát ha az iPhone 3GS-en IOS 6.1.3 van, akkor töltsek le egy 6.1.3 ipsw-t , a redsn0wot, majd tallózzam be az ipsw-t, jailbreakelje és utánna egy cydia csomaggal véglegesíti a jailbreaket?

  292. I4-re tettem fel,kérdésem az lenne, hogyan tudom aktiválni a Siri-t. Ha valaki leírná lépésről lépésre,azt megköszönném neki. 🙂

  293. Jadeye:
    frissítsd a cikket, van ios7 appsync, működik is.kipróbáltam.
    a repo: cydia.iphonecake.com és itt van hogy appsync patched ios7.X
    hajrá

  294. @claire: 7.1-ről nem tölti vissza a mentést, mert magasabb verzió. viszont a jb arra is jó. szóval vagy megfuttatod azon, vagy lemented az adataidat manuálisan, felrakod a 4.0.4-et és azon futtatod.

  295. Sziasztok meg egy olyan kerdesem lenne ugy ahogy regen az appsync nevu alkalmazassal tudtam jatekokat hasznalat kepesse tenni most mivel lehetseges ez ?!:)

  296. @AAGery: olvass vissza pár kommentet…

  297. @djsad00:
    1. a telefonodon 6.1.3 van, ez teljesen jó mivel az az utolsó elérhető
    2. végigcsinálod ami ide van írva: http://www.redmondpie.com/jailbreak-ios-6.1.3-on-pre-a5-iphone-and-ipod-touch-using-redsn0w-how-to-tutorial/
    3. mivel ha lefut a folyamat tethered jb-t kapsz, ezért kell a számítógép az újraindításhoz (ezt 1szer kell megtenned ha minden jól megy)
    4. ha elindult a telefon, megnyitod a cydia-t, és letöltöd az untether csomagot és meg is vagy

  298. Sziasztok!
    iPad 2 ön JB utan kikapcsolt és csak az alma logo van. Esetleg valami ötlet? Többszöri újrainditás megvolt.

  299. Azert vicces, hogy a tobbseg meg mindig a tort appokert jailbreakel. Latszik, hogy soha eletukbe nem volt kozuk a programozashoz. Ha tudnatok mennyi melo van egy ilyennel nem sajnalnatok azt az 1-10 euronyi osszeget…

  300. Az Appsync működik. 299. hsz. Más…. Valaki tudja miért nem látom a rendszer partíciót? iphone 4-en jailbreak után Total commander+Tpot simán ment…. Próbáltam Ifunboxot de az se. Ötlet? Most csak a storage-ot látom úgy mint jb előtt. I5s

  301. @asdabasd: Bocs már, hogy nem fizetek 80 Eurót a naviért amit minden Androidos ingyen használ. Hozzáteszem van kimondottan navi készülékem is “Dobozos” igo-val. Liszenszdíj kifizetve…

  302. Én csak a navit szoktam letölteni free-be. az 1€ appokat meg azért ki szoktam fizetni. De egyébként vannak a fizetősek helyett alternatív free appok is. Meg egyébként akik az appokat készítik (programozók), nem kell őket félteni, biztos nem csórok 😀

  303. Egyébként Boldog Karácsonyt mindenkinek!

  304. Ha megoldaná végre a drága Apple, hogy a gyors kapcsolók elérhetőek legyenek és ne adj isten én tudnék választani, melyiket rakom ki és melyiket nem nekem nem lenne jb. A warezhoz nem kell jb. Én a regmyudidon regeltem és appaddictot telepítettem. Simán megy minden progi és fent is van az appaddicton törve az összes fizetős.

  305. Az mitol lehet hogy JB utan nem latom ifunboxban a private/var … mappakat ?

  306. @Ragadoz0: Igen pont ez a kérdésem. Mintha nem lenne Root jog.

  307. I5 6.1.2 , belevágtam az IOS-7 Be .Most megy a restore , na erre kíváncsi leszek emberek 😀

  308. @moljozo:

    ezen mit kéne látni?

  309. iOS 7 design-os lett a cydia. Nagyon jól néz ki 😀

  310. Készítettem manuális mentést T-Pot-al még IOS 6 .1.2 nél , IOS -7 nél nem látom ugyanazokat a fájlokat ahova betudnám másolni .Ilyenkor mi a teendő ?

  311. Na látom másnak is ugyanez a gond …….

  312. nálam is detto

  313. Felraktam az Appsyncet7+ hol találom az ikont és a listát?

  314. @hemo: el kellene olvasnod végig a cikket és a hozzászólásokat, hogy ne kelljen sokadjára is leírni ugyanazt, amit már többen többször megtettek. te magad jársz vele jobban, ha végigolvasod, mert akkor látni fogod, hogy miért van mindez, és mi a megoldás, és mik az előnyök-hátrányok-tapasztalatok.

    @totopad: nekem semmi problémám iPhone 4s-en az iOS 7-tel.

    @viktorio81: ha legalább végigolvasnák a cikket, és a hozzászólásokat… de sajnos azt sem teszik. ez a nagyobb baj.

    @ToniSlow: tört appok telepítése jailbreak nélkül is lehetséges, tehát valójában a jailbreak sem kell. jailbreakkel viszont valóban kell appsync, ha iTunes-ból telepítene.

    @claire: na jó, de mindezt minek csinálod? mert ha úgyis visszateszed a 7.1b2-t, felesleges downgrade-elni.

    @djsad00: nem! a redsn0w-ban betallózod a letöltött 6.0-t, és azzal jailbreakelsz (tethered jailbreak), majd Cydiából felteszed a megfelelő csomagot. ToniSlow is már leírta, mit kell tenned. ha ez nem megy, akkor hozd be a szervizbe, és a kollégák megcsinálják.

    @muga: sehogy jelenleg, iPhone 4-re nincs Siri, a külső megoldások pedig jelenleg nem működnek.

    @AAGery: én a cikk végigolvasásával kezdeném, mert le van írva benne, hogy mi a helyzet az appsync-kel, és a hozzászólások elolvasásával folytatnám, ahol az is le van írva, hogy nem szükséges a jailbreak régóta a warezoláshoz.

    @payaa: le van írva a cikkben, mi a teendő akkor, ha OTA frissítéssel került fel az aktuális rendszerverzió a készülékre.

    @asdabasd: ezt nem fogod tudni megmagyarázni nekik. a boltban viszont fizetnek a kenyérért, hiszen azt nem lehet letölteni ingyen. de nem csak ez, hanem hogy teljesen felesleges a warez miatt jailbreakelni, hiszen már régóta van több megoldás, amivel már jailbreak nélkül is megy…

    @minfo: vodafone és telekom esetén is van ingyenes navigávió, egyedül telenorosként nincs.

    @Ragadoz0, @minfo, @Rollsroycephantom, @jacko: root jog természetesen van, itt az afc maximum valamiért nem látja a rendszerpartíciót. újraindítottátok a készüléket? az legtöbb esetben meg kell oldja.

  315. @Jadeye: “Ha valaki OTA frissítette a készülékét a jelenlegi verzióra, az készítsen egy backupot, majd restore-olja iTunes-ban a készülékét, mielőtt lefuttatja az evasi0n-t. Ezzel már korábban is gond volt, valamiért az OTA frissítés és a jailbreak nem a legjobb barátok”
    Még jó hogy én olvastam a cikket.. 😉
    Szeretném a béta2-t használni, és az azon készült mentésemet. Közben átgondoltam, béta2 ipsw-t kell telepíteni és azon már mennie kell a JB-nek.

  316. Jadeye ,igen többször is újra lett indítva de teljesen más az IOS 7 rendszere / mappák stb . Minden müködik már egyébként csak itt akadtam meg , pedig csak a jegyzeteimet és az egyedi csengőhangomat akartam visszarakni …. Egyébként a cikk írója nyugodtan kiirhatja hogy az Appsync ios7 -re repo: https://cydia.appaddict.org/ -ban elérhető és tökéletesen müködik .

  317. @claire: a hozzászólásodból nem derült ki egyértelműen, hogy mit akarsz csinálni, de a jailbreakhez iTunes restore kell, szóval akkor igen, beta 2-es IPSW-vel restore. azt viszont csak akkor tudod majd aktiválni, ha fejlesztői listán regisztrálva van a készüléked.

  318. Sziasztok!
    Valaki meg tudná nézni, hogy ezek a Cydia tweakek megfelelően működnek:
    MouseSupport
    BTC Mouse & Trackpad
    Veency (ehez én Tight VNC Viewer-t használok)

    Ha valaki megnézné működnek e, azt nagyon megköszönném, mert súlyos mozgássérült vagyok és csak egérrel tudom használni az iPad 3-am, de addig nem tudok frissíteni, amíg nem tudom, hogy működnek e ezek a dolgok. Jelenleg iOS 5.1.1-em van, szóval már eléggé ráférne a frissítés.

  319. @Jadeye: így-így 🙂 mivel eddig is fent volt a béta2, így az aktiválással nem lesz gondom. Csak már jönne le az ipsw… 🙂 Köszönöm a hozzászólást!

  320. sziasztok es boldog karacsonyt mindenkinek meg1x!
    egy amator kerdesem lenne, nem vagyok nagy gamer meg konzolom sincs tehat 0 tapasztalat ezen a teren es szeretnek jatszani ipaden kontroller segitsegevel.
    Ha JB-elve van a keszulek tenyleg nem kell mas mint a blutrol nevezetu tweak, majd parositas es mar mehet is a game?
    utangyartott ps3 jo hozza, vagy melyik kontroller ajanlott?

  321. Hi

    van már info a mobilesunstrate kompatibilitásról esetleg zephyrről?
    ezzel a jb-el már meg lehet oldani 5s eséten a 3g kapcsolót LTE kapcsoló helyett?
    köszi

  322. Hi

    van már info a mobilesubstrate kompatibilitásról esetleg zephyrről?
    ezzel a jb-el már meg lehet oldani 5s eséten a 3g kapcsolót LTE kapcsoló helyett?
    köszi

  323. I4S 6.1.3 jailbreakrol tudtok valami infot? Twitteren irja ih8snow hogy karacsony napjan kiadja az A5 eszkozokre, de a I4S-rol semmi hir.

  324. @szifonhsz: egyelőre nincs, ha lesz, nyilván frissítjük a cikket. a 3G kapcsoló visszaszerzése lehetséges kell legyen a korábbi cikk “jailbreakkel” alcímű része alapján: http://szifon.com/2013/02/22/az-lte-blokkolasa-es-a-3g-kapcsolo-visszaszerzese-t-mobile-os-iphone-5-es-ipad-keszulekeken/

    @jcseszko: ih8sn0w Kanadában van (ez abból derül ki például, hogy a Rogers a mobilszolgáltatója), és itt, az amerikai kontinensen még legalább 6 órával van kevesebb, mint Magyarországon, tehát ha ma lesz is A5+-ra valami, az könnyen lehet, hogy csak holnap hajnal lesz Magyarországon.

  325. Jailbreakeltem a i4s-em gond nélkül, ios 7.0.4 van rajta. Add-oltam az appaddict-ot, installáltam a Appsync 7et. Ezután milyen source-t kell letöltenem ahhoz, hogy elérhető legyen az AppCake vagy Hipstore? köszi

  326. Jadeye a “afc2add” helyrehozta a dolgot , köszönöm ! Csak most bemásoltam az egyedi csengőhangom és nem látni a beállításokban ….. újabb feladatot adott az IOS 7 : )

  327. @Jadeye:

    De ha most az IOS 6 ipsw-t rakom be akkor most a végső ios verzió hanyas lesz az iPhone 3GS-en?

    Előre is köszönöm a választ..

  328. Boldog Karácsonyt Minden Szifonosnak!

    @Jadeye: Párszor leírtátok, hogy JB nélkül is lehet “külsős” IPA-kat telepíteni iPhonera. Megkérdezhetem, hogy hogyan, vagy ez nem idevaló kérdés? Köszi

  329. @mihgromo:

    Ez engem is érdekelne. Emiatt nem akarok jailbreakelni. Azt a kínai 25pp programot már próbáltam, de nem sikerült vele, megnéztem vagy 10 youtube-os videót róla, nekem akkor se sikerült felrakni rá sehogy, a végén failed.

  330. tudom, hogy irtad jadeye, hogy még nincs appsync, de azóta irták már,hogy van, most van vagy nincs?
    mindenesetre egyik sem akar letöltődni nekem vagy nem is találom ..
    4s-re még nincs akkor ugye?
    a repo.hackyouriphone.org csak iphone 5-re jó, legalábbis ezt irja
    https://cydia.appaddict.org/ ez nekem be sem töltődik, AA repo index csak ennyit ir..

  331. @djsad00: a telefonodon lévő verziót nem fogja bántani, a 6.0 azért kell neki mert annak a fájljait fogja használni. magasabbat azért nem tudsz betallózni mert nem ismeri a redsnow (úgy emlékszem).

  332. @NextMusician: Szia! A 3 tweak közül amit leírtál csak kettőt találtam meg, de azok is mobile substarte-et használnak ami még nem működik rendesen iOS 7.x alatt. Amennyiben ezek számodra nélkülözhetetlenek, márpedig úgy gondolom hogy azok, akkor még várj pár napot amíg a fejlesztők utolérik magukat.

  333. @mihgromo: picit olvass vissza, le van írva minden

  334. @Jadeye: Persze többször is. Valami nem kerek. Gondolom majd később frissítve lesz a ev.jb és jó lesz…

  335. @ToniSlow: Köszi, hogy megnézted! Mindenképpen várok, nem akarom elkapkodni, csak azért kérdezem itt, hogy működnek e a tweakek, mert mások már feltelepítették az iOS 7 jailbreaket, én meg ugye addig nem szeretném amíg nem biztos minden. Szóval ha már elérhető a Substrate még majd jövök kérdezősködni, mert amíg nem működnek ezek a tweakek, addig nem is tudnám használni az iPadet. Amúgy Boldog Karácsonyt mindenkinek!

  336. Hello

    iphone5-ön simán ment a JB,viszont iPad mini Retina 3g-s-emen,már vagy 10-szer ptóbáltam,de mindig beragad az újrainditáskor az alma logó.Folyamatosan restore-olok,beállítom új ipadknt és megint evasi0n,de semmi.
    Valaki tud erre valami megoldást?
    a gép ipad mini retina 3g tmobile-os.

    Előre is köszönöm.

    U.i.: iphone2g óta JB-kelek.

  337. Még valami , nem ide tartozik de erre nem találtam megoldás a mai napig a következőre . Adott egy (( Youtube )) App más néven a ProTuber , anno volt egy olyan cydias kiegészítő a hozzá hogy letudtam vele tölteni Videot . És a letöltött videó hangsávját letudtam menteni a zenelejátszóba , amióta frissült a Protuber azóta ez nem müködik …. valaki nemtud ilyen app-rol ? Nagyon rég keresem rá a megoldást : (

  338. @ToniSlow: Bocs, jogos, most átolvastam.
    De igazából nekem egyik sem jött be, mert az install még OK, de az api-k nem használhatók…:((
    A Cydia_iphonecake repoban találtam egy AppSync Patched iOS7.x-et. Ez nem buli a mostani JB-hez?

  339. Hát nekem sehogy sem sikerül ipad 2 megcsinálni a Jb-t pedig újrateszem előtte semmi appot sem teszek vissza végig megy a jb de csak a boot-loop lesz a végeredmény próbáltam betallózott ipsw-vel is de így is ugyan az a vége…

  340. Van aki esetleg már használja a vShare-t? Nekem nem akar semmit sem letölteni.

  341. Szintén IPad 2 Jailbreak probléma.
    Shift restore iTunesal, azután Jailbreak utolsó ujraindulásnál kihal és bekerül egy végtelen ujrainditgatásba. 4x csináltam már restorét. Egyre több külföldi fórumon találok ilyen hibát, de megoldás sehol. Valaki ötlet?

  342. Na igen , valamit még lehet elszúrtam , iCloud visszállitást csak Iphone adat teljes törlésével lehet újból előcsalni ??? mert valahogy amikor felraktam az IoS 7 et , ez valahogy kimaradt. ………,

  343. Srácok!! mi is a szifonnak a source-forrása cydiában???

  344. már meglett 🙂

  345. @Nagyhanesz és a többi függetleníteni akaró: nekem I4s-en 6.1.3 és most 7.0.1 megy Gevey Ultra S simmel (ami saját oldala szerint 5.0-tól 6.0.1-ig). Nem frissítettem még, de szerintem, ha megy a 7.0.1 akkor megy az összes 7.xx is

    @ Fakkah @mihgromo: talán segít egy kicsit…

    én is próbálkoztam 1-2 appot feltenni jb nélkül. Én a tongbu-t használtam, de az iphone appban oda kell figyelni, hogy a keresési listánál a jobb oldalon a letöltéshez mit mutat: nyilat vagy itunes áruházat. Ugyanis csak a nyilasat tudod letölteni 🙂

    Próbáltam eleve tört navit is feltenni, de azt nem tudta telepíteni, csak azt amit saját rendszeréből töltöttem le

  346. nem itunes hanem appstore 🙂

  347. @ToniSlow: szia, köszi a válasz, appsync fent volt, a kötvekezőt léptem:

    1: itunes logout
    2: többszöri reboot és egyenként tudtam törölni a ghost progikat
    3: többé kevésbé felmentek a tört prgik

    köszi mégegyszer

  348. sziasztok,

    sajnálatosan több programom adatbázisa törlődött (2 éves edzésnapló stb.)
    miért nem tudta vissza pakolni az itunes?
    valamiért corrupted backup ra hivatkozott mind a PCmind a Cloud esetében 🙁

  349. Ismeri valaki a HomeSpringPage tweaket? Azt tudja, hogy az főoldalt üresen hagyja, nincsenek ikonok csak a második oldaltól. Így értelmet nyernek a szép háttérképek. Ezt meg lehet csinálni Gridlock tweakkel is, de akkor egyenként kell eltologatni az ikonokat, ráadásul ha valami elmegy a helyéről akkor lehet kezdeni az egészet elölről. :/ Szóval HomeSpringPage alternatívát keresek, ami most fent van csak IOS 6.x-re jó.

  350. Ipad mini retina lte-n nekem sem megy.

  351. Hi megint! Köszönöm az infókat! Sikeres JB minden fasza.. egy vmit kivéve: Újraindítottam a telefont aztán vhogy elűnt a hiddensetting.. (?!) miért? Másnál is? Azóta töröltem, azt megen felraktam.. Fent van mert a Cydia szerint, de nincs a control panelen.. :/

  352. na végre elindult a tört igo..kellett az appsync

  353. navigon is működik

  354. Köszönöm szépen, így már teljesen érthető a 3gs iphone jailbreakelése!!

    További kellemes ünnepeket.

  355. Létezik a Cydiában iOS 6 kinézetet visszahozó alkalmazás? Ez lenne az egyetlen ok, hogy felrakjam a JB-t.

  356. Sziasztok!

    Van egy iphone 5-öm amin ios 6.1.2 JB van. Szeretnék frissíteni ios 7.0.4 -re JB nélkül.Hogy álljak neki?: Itunes biztonsági mentés majd restore, és utána update?
    Vagy nyomjak egyből itunesba a frissítésre?
    Válaszokat előre is köszönöm szépen.

  357. @bannery: Restore! Nem frissitenek JBs rendszerre!

  358. @asus14: Nálam is ezt csinálja, rohadt idegesítő.. Nagyon elkapkodták ezt a JB-t 🙁 🙁

  359. hali

    iPhone4en (iOS7) elkapkodtam a jailbreaket mivel OTA frissitettem a készüléket és nemcsináltam elötte biztonsági mentést és restoret sem… igy az apple logo beragad indításkor ugye, ezek után DFU modba rátoltam iTunesra nem ismeri fel a készülék sorozatszámát semmit. Elinditom a restoret fent kicsomagolja a szoftvert stb és egy részen eleakad majd egy hibaüzenetet ír ki hogy ismeretlen hiba lépett fel (2005)

  360. Légyszives ha valaki tud megoldást vagy valamit ezzel kapcsolatban mi a teendö legyen szives irja meg köszöntem

  361. @Markey toltsd le a szoftver (7.0.4) ipsw fajljat es shit+balklikkel itunesben a restorra nyomva tallozd be 🙂 igy vissza fogja tolteni

  362. MLevente mar probaltam azt is! :s

  363. @iPali:
    Az általad említett megoldásról tudnánk beszélgetni pár szót? Írj rám légy szíves a [email protected] email címre!

  364. Sziasztok!
    Iphone4 7.0.4 iphone4s 7.0.2 tesztelve! Nem működik! Alma logonál kifagy

  365. Sziasztok.
    iPad 2 iOS 7.0.4. Nem működik a Jb. A végén nem tud betölteni csak alma logó ismétlődik, már 8-szor próbáltam.

  366. @cbodi:
    Nem is fog, sajnos.

  367. Sziasztok, nekem iPad air fel van törve, de SEMMI nem működik cydiából, semmi tweak, semmi… Lehet hogy ez az air miatt van? Más valakinek volt valami ilyen baja?
    Előre is köszi!

  368. @T.Mark: le van írva a cikkben, hogy nem működik a Mobile Substrate, és így a cydiás kiegészítők túlnyomó része sem. kérlek, olvasd végig a cikket!

  369. Nyugi, iPhoneon sem sok tweak működik egyelőre. Külföldi oldalakon azt olvastam, hogy alig van pár tweak ami működik. Nálam például iFile, iCleaner. És biztosan van még pár, valahol már egy listát is láttam a kevés működő tweakekről. Nem tudom belinkelni mert rengeteget böngésztem, de googleba be lehet írni mondjuk így: Compatible iOS Cydia Tweaks. A hetes rendszer nagyon különbözik a hatostól, sokkal jobban mint amennyire a hatos különbözött az ötöstől. Szinte az összes tweaket át kell írják a hetesre, addig nem igazán fognak működni. Ehhez meg idő kell, főleg most, hogy ünnepek vannak, és nem hiszem, hogy akik csinálják, most ezzel töltik az ünnepeket. Bele fog telni pár hétbe is, míg mindent, vagy majdnem mindet megcsinálnak. Meg gondolom lesznek új tweakkek is. Nekem mint föntebb írtam a HomeSpringPage kellene nagyon, de az sem megy, csak hatosig jó. Ha tudtok mást, (a Gridlock-on kívül) írjatok.

  370. Agyfaszt kapok ettől az iOS 7 tôl , 2x kezdem el belakni a rendszert és mindig restorezni kell valamiert …… Most a gyári háttérképek nem jönnek elő a beállításokban …..holnap ismét kezdhetem előről az egészet ….

  371. Megjelent a cydia.iphonecake. com oldalon egy appsync7 patch.(feltelepitettem,nálam működik)

  372. …Viszont most vettem észre, hogy már a evasi0n7-win-1.0.1 tölthető le. Kisebb mint az első, az kicsomagolva 32 mega volt, ez meg csak 18 mega. Lehet csak frissítés? Elindítottam, de azt írja ki, hogy a készülék már jailbreakelve van, újra jailbreakelés nem javasolt. :/ Na ilyenkor mi van…?

  373. @WOLF09

    Van erről egy újabb cikk hogy miért van 1.0.1 🙂
    Semmi dolgod vele. Szép napot

  374. @Jadeye:

    jadeye !

    Magyarán jb után semmiféle lehetőségem nem lesz újra 6.1.4et feltenni,csak a legújabbat ? Ez így elég gáz nem ?

  375. @akoshhh: nincs rá lehetőség i4 utáni eszközökön. ez az apple részéről nem bug hanem feature.

  376. @ToniSlow:

    Hát ettől tartottam. Azért köszi

  377. @akoshhh: ez az iPhone 4S megjelenése óta így van, azóta nem lett erre megoldás, még SHSH-val sem egyelőre. (SHSH meg már a 3GS óta követelmény.)

  378. Nekem függetlenítéshez kéne leginkább a jailbreak… Sajnos az ultrasnownak még mindig csak az 1.2.8 as verziója van fent ami az én baseband-emet nem képes függetleníteni (04.12.09). Tudtok valamilyen módszert/programot?

  379. Üdv!
    Ipad 2-esen nem csinál semmit miután bejön az evasion boot!Folyamatosan újra indítja a gépet!Mi lehet a bibi már újként is beállítottam de akkor sem jó!!!
    Találkozott valaki ilyesmivel?
    Előre is köszi!!!!

  380. @Tomeeh11: ez a baseband nem függetleníthető. az összes függetlenítési lehetőséget leírtuk korábban: http://szifon.com/2012/10/14/gyakori-kerdesek-az-iphone-fuggetlenitese/

    @mongi80: olvasd el a cikket, idézek belőle: “Ha valaki OTA frissítette a készülékét a jelenlegi verzióra, az készítsen egy backupot, majd restore-olja iTunes-ban a készülékét, mielőtt lefuttatja az evasi0n-t. Ezzel már korábban is gond volt, valamiért az OTA frissítés és a jailbreak nem a legjobb barátok.”
    ha így sem megy, akkor várnod kell, mert iPad 2 esetén más is lehet a hiba oka.

  381. Üdv! Olyan gondom van,hogy vettem használtan egy mondhatni makulátlan iphone 4 16gigás készüléket,de a probléma mint kiderült az volt és jelenleg is az,hogy a kedves előző tulaj apple id-jével bevan jelentkezve és az icloudsba bevan kapcsolva a telefon keresése is. Gyakorlatilag ment a telefon,de engem zavart,hogy így a telefon levan korlátozva és nem tudok semmit kezdeni az apple id jelszava nélkül ezért gondoltam jailbrekelem hátha visszaállítódik gyáriba,de végigfutott a telepítés és utána pedig alma bejön és semmi! Az istenért nem indult el a telefon ezért csináltunk egy restoret a rendszer előző visszaállítása érdekében ami elvileg jónak tűnt és nyelvbeállítás,régióválasztásig eljutok,de jön a “mumus” az előző tulaj által beregisztrált apple id jelszót kéri,de fogalmam sincs róla és ami a legszebb az egészben,hogy a tulaj nem jelentkezik mintha eltűnt volna a térképről. Felhívtam az applet is ami nem ért semmi és gyakorlatilag úgyérzem a telefon kukás és nagyon elszomorít ez a helyzet. Ios 7.0.4 van rajta. Esetleg tud valaki valami ésszerű megoldást,hogy használható legyen a telefon? örök hálám üldözni fogja:)

  382. @Jadeye:
    Igen olvastam már ezt. Csak mivel több mint egy másfél éves cikkről van szó ezért gondoltam, hogy azóta sokat fordult a Föld szóval reménykedtem, hogy újítottak valamit…

  383. Nem szoktam OTA frissítést használni!Sajnos más lesz a problem,sok helyen olvasom hogy a Pad2 nem szereti valamiért….talán lesz javítás!

  384. Üdv
    Ugye feltettem néhány kérdést, IOS 6.1.3, iPhone 3GS kapcsán.

    Letöltöttem a redsn0w-ot, ios 6.0 ipsw-t.

    Berakom a redsn0wba az ipsw-t, rányomok hogy jailbreak, berrakom DFU módba, érzékeli, rányomok a nextre, lefut a jailbreak, miután végzett betölt szépen az IOS de nincs cydia ikon.

    Gondoltam azért mert nem csináltam Just boot-os reboot-ot, próbálnám is…

    De berakom DFU módba, rányomok hogy Just boot, lefut nagyából viszont a végénél kiírja hogy waiting for reboot. és ennél itt megakad és semmiképp sem akar tovább mászni.

    Ha újraindítom, akkor gép nélkül simán beindul, tehát mintha nem lenne tethered jailbreakelve, sőt semmilyen olyan dolgot nem tapasztalok ami jailbreakre utalna.

    Mi lehet a probléma?

    Válaszokat előre is köszönöm.

  385. @djsad00: két dolgot érdemes megpróbálnod. az egyik, hogy a redsn0w 0.9.15b1-es verziójával próbálod meg újból a jailbreaket az elejétől kezdve, a másik, hogy egy restore után próbálod meg újból.

  386. Igen!Teljesen újra raktam iTunes-on keresztül!Még a hatos volt fent rajta JB-vel!
    Feltettem a hetest először a régi mentésből vissza állítva!Azt hittem az a baj de a végén iTunes-on keresztül újként állítottam be teljesen csupasz a gép,és nem jó mégsem!

  387. @sting: Köszi! 🙂 Átnézem, megpróbálok párat.

  388. @Jadeye:

    Megpróbáltam azzal is az imént, viszont nem akarja sehogy sem, nem ez az első készülékem, minden generációm megvan 4Sig, jövőhónaptól pedig 5Sig …

    Alapvetően soha nem volt problémám a jailbreakkel..

    Még próbálkozok, viszont még az volna a kérdésem, bár nem ide tartozik, de írtam anno e-mailt nektek és nem jött válasz, hogy iphone 3gs-hez aksi és hátlap csere mennyibe kerülne?

    Illetve hogy egyéb ötletetek nincs e erre a jailbreak dologra, a 3gs-t egyenlőre barátnőm használja, viszont ha nem megy rá a jailbreak akkor meg kell vállnom a 4s-emtől jövőhéten… 😀

    Előre is köszi a választ.

  389. Srácok a jailbreak probléma megoldva, így hajnali 3kor 😀 kemény 1,5óra angol fórumok olvasása után kiderült, hogy van olyan 3gs eszköz ami csak úgy fogadja el a jailbreaket, ha nem kikapcsolod utánna pedig dfu módba helyezed, hanem hard reset, tehát egyszerre a sleep és a home gomb nyomva tartása bekapcsolt állapotban, és utánna a dfu kombináció.

    Ezzel megoldódott a jailbreak probléma, miután így csináltam elsőre elfogadta, just boot is pöccre ment, cydia is megjelent, untethered is lett, tehát szuper!

    Ha esetleg egy válaszd küldenétek nekem e-mailben a 3gs aksi és hátlap csere ügyében azt megköszönném, mail címem: [email protected]

    Köszönöm szépen a segítségeket és előre is köszönöm ha kapok e-mailt!

  390. Sziasztok
    iph 5 ios 7.0.4 CCSettings,DockShift,Five Icon Dock,Lock Screen Tool,Purge,Hidden settings, Tőkéletesen megy miután leszedtem a telepitett progikat és a Mobil Subsrate törölve majd ismét telepítve lett aztán vissza az előbbi progik.

  391. Sziasztok, nekem nem javult az értesítési központból eltűnő appok hibája.
    Nálam minden egyes appot meg kell nyitni, majd ha rákérdez, hogy akarok-e push értesítéseket fogadni, akkor el kell fogadnom, ezután már megjelenik a beállításoknál, máskülönben nem :/

  392. Sziasztok,

    segítséget kérek,most JailBreakeltem az iphone 5 -met a leírás szerint nem tudom mit kell még csinálni hogy letöltött programokat fel tudja tenni rá,mert jelenleg nem tud feltenni,nem másolja fel. HELP ASAP!

    Thx.

  393. ios 7.0.4-et

  394. Sziasztok,

    Egy olyan problémám lenne, hogy egy újraindítás után az iPad-emről eltűnt az összes ikon, csak default ikonok és a cydia ikon maradt meg. A spotlight sem találja őket. Az appok még az ipad-en vannak, ezt ellenőriztem is. Mind itt van: /var/mobile/Application
    iPad 4, IOS 7.0.4 + evasion JB

    Valahogy vissza lehet állítani?

  395. Még annyi, hogy nem a JB után történt, hanem jóval az után.

  396. Sziasztok!
    IOS 6 restore után frissítettem 7-re, és ahogyan azt kell T-pot-al mentettem a fontosabb adatokat a rendszerből (Addressbook, CallHistory, Mail, stb.) A kérdésem az lenne, hogy az új rendszerbe hova töltsem vissza a mentett adatokat, mivel a könyvtár struktúrában itt (IOS 7) nem találom az IOS 6-ból mentett elérési úton a mappákat (\private\var\mobile\Library…)

  397. Sziasztok! Ipad4-en megtörtént a jailbreak. Olvastam itt a hozzászólásokat is de nem találom sehol pl az appsync programot… Megnéztem az említett oldalakat is de sehol sem találom… Valaki tud működő linket adni esetleg? Életembe elősszőr nyomtam jailbreak et és ios-em sem régóta van! Help plz!

  398. @revel: olvasd végig a hozzászólásokat, többször le van írva.

    @dane: főoldal ikonok elrendezésének visszaállítása? vagy maximum restore.

    @Adamant17: pedig mind ott vannak, ahol eddig, de a teljes fájlrendszert csak az afc2add csomag telepítése után fogod látni.

    @icecool: pedig ha végigolvasod a hozzászólásokat, van több alternatíva.

  399. @Jadeye:
    Köszönöm..
    Ez a kis “apróság” minden leírásból ki van hagyva, és enélkül semmit sem ér a manuális mentés.
    Mégegyszer köszi!

  400. @Adamant17: ez a blackra1n óta nem kellett, megkérdeztem musclenerd és pod2g kollégákat, hogy ez direkt vagy véletlenül maradt ki a jailbreakből.

  401. Sziasztok, Ip5 ios 7.0.4.hez jo már az iFile és az afc2add (win 8-al) mert azt irja hogy ‘not supported’ Köszi

  402. @vectraopc: afc2add tuti jó, ifile sztem még nem.

  403. Köszi,megvan ifile jó már 5s is akinek az van sourceban fent van,de köszi

  404. @placi1986: Hali!

    Miért akarsz te az előző tulaj adatival bejelentkezni??
    Hozz létre egy teljesen új profilt mind a telefonon, mind az ICloudba, és minden problémád megoldódik.

    Üsd. B.U.É.K.

  405. 1.0.2 megjelent (iPad2) tulajok!

  406. afc2add akarom telepíteni mi az az ‘Erica’ cucc hozzá???

  407. @vectraopc: gondolom kell neki, ezért húzza magával. nyugodtan feltelepítheted.

  408. hello egy kérdés mit tegyek ha JB után nincs Meg a cidya ikon iPad miniről van szó

  409. cydia

  410. 2 kérdés! iPad2-ről beszélünk. akkor simán frissítek 7.0.4re és indulhat a jailbreak? az IOS 7 biztos simán fut iPad2-n? azért nem mertem még frissíteni, mert félek, hogy lassabb lesz

  411. sziasztok, van valakinek CCcontrols iph5 ios 7.0.4 -on a a settingseben a programnak ha ha ios7 Blak-White beallitast valasztja akkor nektek is az inaktiv ikon csak nagyon halványan latszik-ha mar kijelolod akkor szép fehér erosen- ,a masikpedig van benne 3G jel vagy csak az antenna ,mert a program keszitoje 18 valaszthato lehetosegrol beszelt de nekem csak 16 db van.Köszi

  412. Bocsi remélem nem off, T-pot 64 bit win8 ra van megoldás?

  413. IconBundles-el felmegy már egy winterboard is

  414. Sziasztok segítsen valaki!!

    Iphone 4 6.1.3. redsnow megáll a waiting for reboot feliratnál és nem megy tovább esetleg valami ötlet hogy mi lehet a hiba.

    Aki tud kérem segítsen!!!

    BÚÉK

  415. Valaki írna pár jó kis REPO-t?

  416. Sziasztok,
    Nem konkrétan ide való, de ennek kapcsán kezdődtek a bajaim! Valaki tegyen hozzá nekem valami használhatót pls mert kezdek beperecelni!
    Láttam megjelent a JB IOS7hez, mondom itt az idő frissíteni. Eddig 5.0.1+JB volt.
    Ezek után restore, 7.0.4 fel. Beállítás újként. Manuális visszapakolás.
    És már itt kivagyok, ugyanis az itthoni wifi-s hálózat hol megy, hol nem.
    Ezt úgy kell elképzelni, hogy a wifi jel folyamatosan jelez, de a net nem megy.
    Pl. Safariban megy a net kb. 3 oldalletöltésig aztán csak homokórázik, majd néhány perc múlva újra megy. Ugyanez az appokban. A furi az, hogy pl. az ookla speedtest 10ből 9szer lefut. A család többi vacka száguld a wifin.
    Már azzal oltogatnak PH-n, hogy az IOS7 tönkre teszi a régi iphoneok wifijét.
    Ennek kapcsán van valakinek tapasztalata? Tippje? Vagy hol tegyem fel a kérdést? Segítsetek pls.

  417. @xewier:
    Iphone 5 ios 7.0.4
    nekem ezek vannak két napja fent és híba nincs velük:
    afc2add,CCDeseparator,CCquick,CCsettings,DockShift,Five Icon Dock,Icon Bundless,iFile,Lock screen Tool,SwipeSelection,

  418. Probléma megoldva!!!!!!

    p0sixspwn 1.0.4-el megy a jailbreak ios 6.1.3 iphone 4 :-))))))))))))))))

  419. @vectraopc
    Köszönöm szépen. Megnézem őket.

  420. “Az iPhone nem szinkronizálható, mert az iPhone kapcsolata visszaállt” ilyen hibauzenetet kaptam. eddig minden tokeletesen ment, de most ezzel a hibaval megall a szinkronizalas a biztonsagi mentesnel. Valami tipp , hogy mi lehet a hiba? i5 ios 7.4 jailbreakelt, substrate frissitve, appsync felteve, meg a flipcontrolcenter is feltelepitva, mas nincs, egyetlen warez appot akartam feltenni, ami tegnap meg ment, ma egy frissitett verziojanal volt ez a hiba

  421. sziasztok,hol talalok appsync-et iphone 5 ios 7.04 hez,? köszi, ami híba nelkul megy.melyik az a source?

  422. Sziasztok!

    Tudnátok ajánlani egy olyan magyar fórumot ahol az iOS 7 jailbreak-kel kapcsolatban kérdezhetnék pár dolgot?
    Szeretném kideríteni, hogy mennyire kockázatos feltelepíteni, mennyire stabil a jelenlegi jb verzió, hogy működnek e már azok a Cydia tweak-ek amikről a korábban kérdezősködtem, hogy melyik a legjobb AppSync és hasonlók.
    Szeretném frissíteni az iPad-em még mielött kijön egy újabb iOS verzió, de csak ha minden működik.

  423. @NextMusician: ha végigolvasod csak ennél a cikknél a hozzászólásokat, az összes kérdésedre megtalálod a választ.

  424. @Jadeye: Az összesre biztosan nem, az AppSync dologra még találok több lehetőséget is, de például arra, hogy azok a Cydia tweak-ek működnek e, amikről korábban érdeklődtem, arra nem találok választ, mert mikor először kérdeztem még nem volt MobileSubstrace iOS 7-re és ezek a tweak-ek anélkül nem működnek.

  425. @NextMusician: ahogyan a cikkben is le van írva: egy csomó tweaket még nem frissítettek a fejlesztőik, ezek frissítésére várni kell, de majd úgyis látod, hogy az adott kiegészítő megy-e vagy frissül-e.

  426. sziasztok! 🙂

    légyszi segítsen nekem valaki!

    eléggé kezdő vagyok jailbreak terén,függetleníteni szeretném a telefonom.
    jelenleg ios 7.0.3. van rajta (frissítsem 7.0.4.-re?)
    lenne szíves valaki leírni a függetlenítés pontos menetét?
    Nagyon-nagyon hálás lennék!

  427. @Deci8:

    még nem volt jailbreakelve,baseband:5.0.02

  428. Tudtok nekem segíteni abban,hogy a jailbreak óta nem működik a mail?Ha megnyitom kis idő múlva bezárja.Előre is köszi

  429. @sird: és mégis milyen kiegészítőket telepítettél fel? mert ezektől elég sok dolog függ. töröld le, ami felesleges.

  430. @Jadeye:
    Igen,ezt láttam,de mivel,mint mondtam kezdő vagyok,számomra nem tiszta,hogy 4S-emet 5.0.02 baseband esetén tudom-e jailbreak segítségével függetleníteni,avagy sem.elsősorban erre lennék kíváncsi,előre is köszönöm a választ!

  431. @Deci8: iPhone 4S-t nem lehet és soha nem is lehetett jailbreak után ultrasn0w-val függetleníteni. láthatod a cikkben, hogy az ultrasn0w az iPhone 4 legelső, 01.59.00-s basebandje óta semmi újabb basebandet nem támogat, pláne nem az újabb készülékeket. kizárólag a hivatalos típusú függetlenítés lenne a valódi megoldás. lehet vacakolni gevey-jel is, de szerintem hosszú távon csak magaddal tolsz ki.

  432. sziasztok!

    van valami információtok arról, hogy iOS7-re lehessen majd frissíteni gevey simes készüléket ?(iphone 4). Jelenleg snowbreeze csak 6.1.3 -ig elérhető és azt már nem támogatja az apple viszont SHSH nincs mentve :/

    köszi

  433. Valaki tudna nekem sgíteni? Amikor elakarok távolítani egy tweaket akkor hibát ír ki a cydia.
    trying to overwrite
    ‘/Library/MobileSubstrate/DynamicLibraries/SBInfoGrabber.dylib’. wich is also in package
    com.hackyouriphone.sbinfograbberios7
    Sub-process / usr/bin/dpkg returned an error code (1)
    Ezt hogy lehet megoldani?

  434. Sziasztok!
    Gond nélkül lefutott minden, a kézi mentések is visszakerültek, viszont az address book valamiért nem megy. Call history, notes, sms stb ok…
    Van valakinek ötlete?

  435. @backflip91: és @Deci8: Én svájci orange-os 4s-t használok 7.0-val Gevey Ultra s-sel (ami a saját honlapja szerint csak 6.xx-el megy). Előtte 6.1.3 volt fenn. Minden tökéletesen megy. Gondolom a 7.0.x-szel is megy.

  436. 7.0-ról lehet frissíteni 7.04-re iTunes update-tel és utána jailbreak vagy muszáj restore 7.0.4-re?

  437. Sziasztok tudtok valamilyen repot a hol megtalálom a bigify 3.0.0-át ?
    BigBoss nem játszik 🙂
    Elöre is köszönöm 🙂

  438. Valaki meg tudja mondani, hogy tudok restore-olni, 6.1.2-re?
    A 7.0.4. Iphone4-en nagyon lassú! SHSH-m van mentve hozzá. Próbálkoztam már több fellelhetô módszerrel, de sehogy nem ment 🙁
    Nagyon köszönöm elôre is!

  439. azóta fent van a jb, amióta kijött, viszont most valami nem stimmel, mert a safari és a mail azonnal kilép ha rányomok az ikonjukra. a task managernél látszik a screenshotjuk, olyan mintha futnának, de ha rányomok akkor kilép. nem tettem fel semmi újat cydiából, mi lehet a gond? volt valakinek ilyen?

  440. @jadeye: Megcsináltam, visszament minden de a névjegyzéket nem látom a telefonban. Viszont az iBackupBot-ban igen. Ötlet?

  441. @peter.lenkei: tévedtem, csak azokat látom amik iCloudban vannak. Mindegy.. megvárom, amíg javítják az LDAP kezelést, mert jelenleg ez sem működik normálisan, így nem tudom gugliból sem syncelni a névjegyzéket.

  442. Helló Mindenki!
    Ma elindítottam a jailbreak-ot iPhone 4S készüléken IOS 7.04 szoftverre.
    Sajnos a végeredmény úgy tűnik katasztrofális lett!
    Amikor befejeződött a telepítés többszöri újraindulás után megállt az egész folyamat és csak az ALMA látszik a telefon képernyőjén.
    Megpróbáltam a reset-et (minden + főkapcsoló), de semmi sem történik.
    HA VALAKI TUD KÉREM SEGÍTSEN!!
    (backup készült, de gondolom…)

  443. @griffe:
    Szia Appsync van valahol ami jó iphone 5 ios 7.0.4 hez???

  444. @peter.lenkei: próbáld újra, tehát újból másold be a visszaállítani kívánt backupba a névjegyzék-fájlokat, és állítsd azt vissza megint. van, hogy elsőre nem sikerül valamiért.

    @Oregbika: olvasd el a cikket, idézek belőle: “Ha valaki OTA frissítette a készülékét a jelenlegi verzióra, az készítsen egy backupot, majd restore-olja iTunes-ban a készülékét, mielőtt lefuttatja az evasi0n-t. Ezzel már korábban is gond volt, valamiért az OTA frissítés és a jailbreak nem a legjobb barátok.”

    @vectraopc: olvasd végig a hozzászólásokat, többször is esett erről szó.

  445. Üdv.Nekem az lenne a problémám hogy mikor elkezdem a jailbreakot a configuring system 2/2 nél megáll és nem megy tovább.Valaki segítsen előre is köszi :))

  446. Köszönöm a gyors választ…..(sikerült)

  447. Sziasztok!
    Ipad air-en a cydiat csak sokadjára tudja megnyitni.
    Mindig kilép.
    Mi lehete a baj?

  448. egy jailbreakelt eszköznél azt mondják, ha újra rakjuk akkor nem ajánlott visszaállítani a backupot … mi a helyzet az icloud backuppal? annál is fenn áll a veszélye, hogy visszarakja a hibát?

  449. @darda107: azt csak te tudod, milyen kiegészítőket telepítettél Cydiából, és hogy így mi okozza ezt. nézd át a telepített csomagokat.

    @lucky10: a backup az backup, teljesen mindegy, hogy iTunes vagy iCloud, hiszen ugyanazokat menti le.

  450. valaki esetleg tud egy megbízható tweak-et, amivel el lehet rejteni a térerőjelző ikont?

  451. Tudni lehet hogy az ios 7.1 leg újjab verzioját lehet e Jalybreak elni?

  452. @Jadeye: Az lenne a kérdésem, hogy ha egy iphone 4s OTA update-el lett frissítve még egy fél éve vagymikor kb. és jailbrakelni szeretném, akkor az iPhone-on ha restoreolom(összes tartalom, beállítás törlése)
    akkor kimenne belőle ez az OTA dolog, és lehetne JB-zni, mert szerintem csak így van lehetőség “restore”-ra! 🙂

  453. @iGuy: nem. ha az iPhone-on használod az összes tartalom és beállítás törlését, attól az OTA-frissített marad. iTunes restore kell.

  454. @Jadeye: De ha jól gondolom, olyat nem lehet, nem?

  455. @iGuy: nem értem a kérdést. a 7.0.4-re simán lehet restore-olni, és az jailbreakelhető is. nyilván ha 7.0.4-nél korábbi rendszerről van szó, pláne mondjuk iOS 6-ról, ott akkor nem fog menni a restore, mert azzal mindig csak a hivatalosan legfrissebb firmware tehető fel.

  456. Sziasztok!
    Olyan kérdésem lenne, hogy jailbreak van a telefonon és a hidden springboard settup nem jelenik meg alul. Nem tudja valki mi lehet a baj? Telepítettem pedig. Válaszokat köszönöm Brigi.

  457. Sziasztok. Más is tapasztalt merülési gondokat az akkumulátorral kapcsolatban? Én úgy jailbreakeltem mivel OTAn keresztül frissítettem a telefont ezért csináltam egy backupot. restoreoltam, majd utánna a jailbreakeltem, és utánna állítottam vissza backupból. Ez lehet a probléma? Előre is nagyon szépen köszönöm a választ

  458. Sziasztok nekem volna egy kis problémám! Véghezvittem a jailbrake-et a telefonomon (iPhone 4) véleményem szerint minden gond nélkül DE. Igazából találok egy új ikont az evasion 7 et de semmi mást, nem tudom ilyenkor ez most jól csinálja e mert videókon láttam , hogy elvileg egy cydia ikonnak is meg kellene jelennie. Önmagában ha rámegyek az evasion 7 ikonra fehér háttér és semmi több de mint egy programból ki tudok lépni belőle. Szóval az volna a kérdésem mi lehet a baj és hogyan tudom kijavítani?

  459. @kurinszkig: az a baj, hogy nem követted az evasi0n utasításait.

    az evasi0n ikonja teljesen jó úgy, annak ezt kell csinálnia. ilyenkor még nincs kész a jailbreak, és még a számítógépen is még fut az evasi0n app. ha azt bezártad, a jailbreak nagyjából felénél kaszáltad el a dolgot. de nézd meg a videót @ebben a hozzászólásban.

  460. Sziasztok!
    Én arra lennék kiváncsi, ill segtséget szeretnék kérni, hogy álljak neki a dolognak. Nekem most hoztak egy 5S-t Amerikából. IOS 7.xx van rajta… na most a lényeg, hogy ez angol, és én szeretném hogy magyar legyen az IOS és jailbreakelve is legyen. Menteni nem igen kell róla semmit, mert még be se kapcsoltam a telót, gondolom előbb regisztrálni is kellene… Kis segítséget kérnék. Köszönöm!

  461. @springfield: mondjuk állítsd át akkor magyarra? a 4.0 óta alapból van magyar nyelv a rendszerben: Settings app, General / International / Language alatt válaszd ki a magyart. persze ehhez be kell kapcsolni.

  462. Ahhj hogy erre nem gondoltam…:) Tutta a fene, hogy ez tudja a mi nyelvünket is alapból:) Régen nem tudta… Nincs nálam a teló még, de holnap akár már be is tudom kapcsolni.

  463. Iphone 5 ben hol találom az eredeti a wifi és a statusbar .png fájlokat??Köszi

  464. A cikkben leírtakat végrehajtva iphone 4 ios 7.0.4-en minden kártyával működnie kéne a telefonnak? Pár szót írjon valaki mire is jók ezek a szoftverek! Legfőképpen kártyafüggetlenítésre alkalmas! tenksz

  465. @Sylenta: nem. miért kellene? a jailbreaktől nem lesz független a készülék, sosem lett pusztán a jailbreaktől független egy készülék.

    a jailbreakről több cikkünk is van:
    http://szifon.com/2010/03/07/jailbreak-tenyek-es-tevhitek/
    http://szifon.com/2011/04/29/aranyszabalyok-ha-jailbreakeltel/
    http://szifon.com/2014/01/01/gyakori-kerdesek-a-jailbreak-az-apple-szemszogebol/

    a függetlenítésről pedig szintén van egy részletes cikkünk: http://szifon.com/2012/10/14/gyakori-kerdesek-az-iphone-fuggetlenitese/

    egyéb kérdések előtt pedig ezt az írásunkat, és az abban linkelt cikkeket olvasd végig:
    http://szifon.com/2011/11/19/gyakran-ismetelt-kerdesek/

  466. Végigolvastam köszönöm! Tehát iphone 4 32G Francia Orange függő 04.12.09 baseband ios 7.0.4 csak hivatalosan függetleníthető! Ha igaz akkor kellene egy kapcsolat ahol megtennék ezt nekem! Köszönöm!
    U.I.: Vagy tök hülye vagyok és nem értem?

  467. @Sylenta: igen, az eredeti szolgáltatón keresztül kell megpróbálni először. ha nem sikerül, meg lehet nemhivatalos módon próbálni alternatív oldalon keresztül, de ez nyilván többe kerül. az eredmény viszont mindkét esetben a gyári függetlenség lesz.

  468. Sziasztok!

    Valaki tudna segiteni nekem?
    cydia lefrissitem a csomagokat es ez tortenik csak:
    http://kephost.hu/share/C3A8_53028833
    Es eltunk minden a cydiabol, meg azt sem latom, hogy milyen csomagok vannak felrakva.
    Csak azt latom, hogy milyen repok vannak hozza adva. Fontos lenne, ha valaki tudna segiteni es nem csak ugy, hogy nyomjak egy restore-t.
    Koszonom!

  469. @asus14: ott írja, hogy mi a probléma: hozzáadtál egy olyan source-t, amivel túllépted a maximálisan kezelhető csomagok számát. tehát töröld le azt a source-t, ami ezt eredményezte.

  470. sziasztok ,Mi lehet a gondom Ip5 ios 7.0.4 nél JB, a viber 3G-n nem mükszik kettő csengés után szétkapcsol wifin minden ok, a skype meg rányomok a profilra akkor kilép a skype programbol.?

  471. t-mobil

  472. A skype ezt irta ki : This version of skype is only supported on unmodifield version of ios.

  473. A skype megoldva van egy eclipse nevű program amitől fekete lesz a menű meg minden ami fehér, ha ezt kikapcsolom akkor és a gyári fehér akkor a skype az híba nélkül megy 3g-én is. Viszont a Viber az 3g-n továbbra sem megy wifin minden ok. Volt valakinek ilyen gondja?

    Törölve és telepítve megint már probáltam de semmi változás.

  474. Nagyon amatőr kérdés lesz, régi Iphone-os vagyok, de jailbreak-el még nem foglalkoztam különösebben eddig… Letöltöttem ezt a programot és a szoftverben a Jailbreak gomb nem aktív. Az Iphone 5-ön 7.1 ios fut. Ez lehet a baj? (Igo navigációt akarok telepíteni)

    Köszönöm előre is ha valaki megszán egy válasszal! 🙂


Add a Comment